Dodaj do ulubionych

AP w Siedlcach

14.07.05, 15:04
Kto się dostał na AKademię Podlaską w Siedlcach? Piszcie jaki kierunki!ja
filologia polska
Obserwuj wątek
    • paul86 Re: AP w Siedlcach 14.07.05, 16:18
      Ja->Informatyka...
      • Gość: agrfka111 Re: AP w Siedlcach IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 18:26
        ja na anglistykę
        • paul86 Re: AP w Siedlcach 14.07.05, 19:14
          mam tylko jedno pytanko, tam mozna odpis swiadectwa dojrzalosci wydany przez
          komisje egzaminacyjna zlozyc i bedzie wszystko ok?? a i kiedy te zaswiadczenie
          od lekarza medycyny pracy skladac tam??
          • Gość: ehh Re: AP w Siedlcach IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.07.05, 19:17
            Ja się dostałam, na administrację ;)
            ale nie będę tam studiować.
            • tommy.100 Re: AP w Siedlcach 14.07.05, 19:21
              a własnie jak ktoś moze mi powiedziec jakie ta dokumenty trzeba dowiesc jak sie
              dostało?? I jeszcze jedno pytanko : do kiedy bedzie mozna odbierac stamtąd
              dokumenty jesli sie rozmysliło? ja coś słyszałem że tylko do 25 lipca i dalej
              nie mozna ... dziwne :/ jak mozecie odpowiedzcie .. dostałem sie na histe ale
              jakos nie bardzo chce tam studiowac :/
          • rk19 Re: AP w Siedlcach 14.07.05, 23:09
            ja też na informe, ale raczej sie tam nie wybieram. odpis mozna, a co do
            lekarskiego to nie mam pojecia. pozdro
    • paul86 Re: AP w Siedlcach 14.07.05, 22:59
      wie ktos??
      • Gość: Papi Re: AP w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:01
        No?????
    • Gość: lukas Re: AP w Siedlcach IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.07.05, 23:01
      Zarzadzanie i marketing :D
      • Gość: Piotrek Re: AP w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:03
        ja jestem 10 na liście rezerwowej na ZiM czekam do poniedziałku - może się uda
        pozdrawiam wszystkich którzy się dostali :)
        • paul86 Re: AP w Siedlcach 15.07.05, 09:44
          ponawiam pytanie, czy kto skladal tam odpis swiadectwa dojrzalosci wydany przez
          cke (czytaj. niczym sie nie rozni od orginalu, jedynie w rogu jest drukowany
          napis "odpis") ??
          • Gość: Piotrek Re: AP w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:08
            a można skłdać odpis ten potwierdzony przez OKE ? no bo jak tak to zawaliście :)
          • deedee55 Re: AP w Siedlcach 15.07.05, 14:10
            można, jest tak samo ważny jak oryginał (ten z CKE lub OKE), ja też złożyłam
            ten odpis
    • paul86 Re: AP w Siedlcach 15.07.05, 11:12
      up
      • Gość: aga_86 Re: AP w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:15
        ja - politologia ale raczej nie będę tam studiować. co do dokumentó to wszystko
        złożyliście jak si rejestrowaliscie( teczka, koperty , zdjęcia itp.),a teraz
        jeśli chcecie zrezygniować to tylko wycofujecie papiery. Jak ktos złożył odpis
        poswiadczony notarialnie to miał 7 dni na dostarczenie oryginału lub odpisu
        wydanego przez OKE, wtedy nic juz nie trzeb dowozić...
        • Gość: Piotrek Re: AP w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:56
          czyli mówiąc ogólnie jak się dostałem to nie muszę dostarczać oryginału
          swiadectwa
          wystarczy odpis potwierdzony przez OKE tak ??
          • Gość: DarkDevil Re: AP w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:04
            Cze ja też się dostałem.Kierunek anglistyka ,studia dzienne. Skąd jesteście?
          • deedee55 Re: AP w Siedlcach 15.07.05, 17:10
            tak, jeśli mówisz o tym odpisie otrzymanym ze szkoły wraz z oryginałem, czyli
            nie różni się on niczym od oryginału oprócz wyrazu "odpis"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka