deedee55 14.07.05, 15:04 Kto się dostał na AKademię Podlaską w Siedlcach? Piszcie jaki kierunki!ja filologia polska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agrfka111 Re: AP w Siedlcach IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 18:26 ja na anglistykę Odpowiedz Link Zgłoś
paul86 Re: AP w Siedlcach 14.07.05, 19:14 mam tylko jedno pytanko, tam mozna odpis swiadectwa dojrzalosci wydany przez komisje egzaminacyjna zlozyc i bedzie wszystko ok?? a i kiedy te zaswiadczenie od lekarza medycyny pracy skladac tam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: AP w Siedlcach IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.07.05, 19:17 Ja się dostałam, na administrację ;) ale nie będę tam studiować. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.100 Re: AP w Siedlcach 14.07.05, 19:21 a własnie jak ktoś moze mi powiedziec jakie ta dokumenty trzeba dowiesc jak sie dostało?? I jeszcze jedno pytanko : do kiedy bedzie mozna odbierac stamtąd dokumenty jesli sie rozmysliło? ja coś słyszałem że tylko do 25 lipca i dalej nie mozna ... dziwne :/ jak mozecie odpowiedzcie .. dostałem sie na histe ale jakos nie bardzo chce tam studiowac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rk19 Re: AP w Siedlcach 14.07.05, 23:09 ja też na informe, ale raczej sie tam nie wybieram. odpis mozna, a co do lekarskiego to nie mam pojecia. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papi Re: AP w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:01 No????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: AP w Siedlcach IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.07.05, 23:01 Zarzadzanie i marketing :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: AP w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:03 ja jestem 10 na liście rezerwowej na ZiM czekam do poniedziałku - może się uda pozdrawiam wszystkich którzy się dostali :) Odpowiedz Link Zgłoś
paul86 Re: AP w Siedlcach 15.07.05, 09:44 ponawiam pytanie, czy kto skladal tam odpis swiadectwa dojrzalosci wydany przez cke (czytaj. niczym sie nie rozni od orginalu, jedynie w rogu jest drukowany napis "odpis") ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: AP w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:08 a można skłdać odpis ten potwierdzony przez OKE ? no bo jak tak to zawaliście :) Odpowiedz Link Zgłoś
deedee55 Re: AP w Siedlcach 15.07.05, 14:10 można, jest tak samo ważny jak oryginał (ten z CKE lub OKE), ja też złożyłam ten odpis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: AP w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:15 ja - politologia ale raczej nie będę tam studiować. co do dokumentó to wszystko złożyliście jak si rejestrowaliscie( teczka, koperty , zdjęcia itp.),a teraz jeśli chcecie zrezygniować to tylko wycofujecie papiery. Jak ktos złożył odpis poswiadczony notarialnie to miał 7 dni na dostarczenie oryginału lub odpisu wydanego przez OKE, wtedy nic juz nie trzeb dowozić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: AP w Siedlcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:56 czyli mówiąc ogólnie jak się dostałem to nie muszę dostarczać oryginału swiadectwa wystarczy odpis potwierdzony przez OKE tak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkDevil Re: AP w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:04 Cze ja też się dostałem.Kierunek anglistyka ,studia dzienne. Skąd jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
deedee55 Re: AP w Siedlcach 15.07.05, 17:10 tak, jeśli mówisz o tym odpisie otrzymanym ze szkoły wraz z oryginałem, czyli nie różni się on niczym od oryginału oprócz wyrazu "odpis" Odpowiedz Link Zgłoś