Dodaj do ulubionych

wyniki anglistyka uw

14.07.05, 15:50
Dzwonilam i pani powiedziala mi ze dzis po poludniu beda wyniki na stronie
anglistyki.
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.toya.net.pl 14.07.05, 15:56
      Wyniki testu predyspozycji? Naprawde? Ojojoj, to nie odchodze od kompa
    • Gość: lukasz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.toya.net.pl 14.07.05, 15:57
      Ale na dzienne czy zaoczne? Bo na zaoczne są, ale zaoczne są magisterskie
      uzupełniające i mnie nie interesują.
    • czapeczka.elfa Re: wyniki anglistyka uw 14.07.05, 16:04
      na magisterskie. Ale zadzownilam teraz tez na italianistyke i tam z kolei pani
      powiedziala ze jutro, co jest chyba bardziej prawdopodobne. tam jest taki
      balagan, ze nic nie wiadomo :/
      • czapeczka.elfa Re: wyniki anglistyka uw 14.07.05, 16:06
        tfu, napisalam na magisterskie, majac na mysli dzienne magisterskie
        oczywiscie :)
      • Gość: lukasz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.toya.net.pl 14.07.05, 16:06
        Ja bym bardzo chciał dzisiaj. Ale pewnie jutro dopiero będą;(
    • Gość: kulko Re: wyniki anglistyka uw IP: *.trajan.pl / 217.97.141.* 14.07.05, 20:19
      i co wiadomo cos nowego????
      • Gość: niewiemmm Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 01:13
        SA WYNIKI wpisujcie ile macie! ja mam 84 nie wiem czy to malo czy duzo.. ;/
        • Gość: oLuL Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:16
          ja mam 88 i ten sam problem - pojęcia nie mam jak innym poszło, ale sporo osób
          mówiło,że test był łatwy, więc nie wiem jak się ma mój wynik do reszty :/
        • Gość: partout Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 01:17
          ja co prawda na italianistyke, ale z ang dostalam 76.... piszcie piszcie, bo
          ciekawa jestem jak innym poszlo... a z fr mialam 64. czy przypadkiem nie
          powinny byc jeszcze pkty z części po polsku?
          • Gość: partout Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 01:20
            i troche mnie te wyniki dziwią, bo naprawde wydawal mi sie ten test calkiem
            przyzwoity jezeli chodzi o trudnosc.. :(
            • Gość: Tuttii Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:22
              Ja mam z francuza 66 i tez mie sie to nie podoba:( Jak oni to liczyli?To juz
              jest po ich przeliczeniach jakis?
          • Gość: niewiemmm Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 01:21
            partout- to 76 a ang. to masz na mysli test predyspozycji czy co?
            • Gość: partout Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 01:22
              test oczywiscie
    • Gość: maturzystka86 Re: wyniki anglistyka uw IP: *.krak.tke.pl 15.07.05, 01:25
      Ej są już wyniki testu predyspozycji ja mam 84 pkt a jak wy macie?
      • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 01:31
        92/100

jarek
        • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 01:33
          a, i ang jakotaki
          • Gość: partout Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 01:35
            z matury z ang mam 96 i 81... nikt na ital nie idzie?
          • Gość: maturzystka86 Re: wyniki anglistyka uw IP: *.krak.tke.pl 15.07.05, 01:36
            Ja z matury podobnie 94 podst i 86 rozszerz. Chyba odpadam. A nie wiecie kiedy
            będą wyniki rekrutacji?
            • Gość: lola_martinez Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 01:38
              maturzystka86, mam z maturki 96 i 94, z testu 84 i zlozylam na ital tez ale
              najbardziej mi zalezy na iberystyce, ktos tu tez sie wybiera??
              • Gość: lola Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 01:39
                to mialo byc do partout sorki ;)
                • Gość: partout Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 01:42
                  oooj, nie dobrze ......... :( a na romanistyke nikt się nie wybiera? lola nie
                  wiem ile jest na miejsce na ital, ale masz niezle wyniki :)
                  • Gość: lola Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 01:43
                    na italianistyke jest 21 os. na miejsce. nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.
                  • Gość: partout Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 01:44
                    tutti, a ile masz z fr na maturze? ja zdawalam 2-języczna .. wiec mam 100z
                    podst i 69 z roz, cholerny tezn przelicznik jest :(
    • Gość: kop Re: wyniki anglistyka uw IP: *.net-com.net.pl 15.07.05, 01:58
      a gdzie te wyniki? na naszych kontach? tam nic nie ma?
      • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 01:59
        tam. u mnie jest.
      • Gość: pRTOUT Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 01:59
        na kontach...
        • Gość: kop Re: wyniki anglistyka uw IP: *.net-com.net.pl 15.07.05, 02:02
          zaraz znajdę:) dzięki
          • Gość: lola Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 02:35
            www.ang.pl/po_wynikach_testu_predyspozycji_UW_jak_Wam_poszlo_18208.html
    • Gość: kakao Re: wyniki anglistyka uw IP: *.trajan.pl / 217.97.141.* 15.07.05, 07:46
      a gdzie bedzie umieszczona lista przyjectych <w necie> na stronie wydzialu
      anglistyki????
    • Gość: agniesia Re: wyniki anglistyka uw IP: *.trajan.pl / 217.97.141.* 15.07.05, 07:49
      a myslicie ze jaki dadza prog przyjecia???
      • Gość: o2 Re: wyniki anglistyka uw IP: *.tvk.torun.pl 15.07.05, 08:04
        a taka byłam zadowolona po wyjsciu z sali.... -> 76 :(

a prog wydaje mi sie ze max.4-5 błedow beda uznawac, bo pewnie bedą bardzo
        wysokie wyniki..

pozdr.
    • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 09:25
      zacytuję mejla do sekretariatu IA. jakby ktoś się upewnił o który piątek chodzi,
      bo ja nie wiem, a nie chcę od razu sekretariatu do siebie denerwować... :)

piatek rano
      ---
    • Gość: amber PODAJCIE STRONE Z LISTĄ PRZYJEĘYCH NA ANGOL NA UW! IP: 194.146.128.* 15.07.05, 09:40
      proszę, podajcie!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kasz Re: PODAJCIE STRONE Z LISTĄ PRZYJEĘYCH NA ANGOL N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:05
        podstawa 95 rozszerzenie 98 test 84....takie zycie ;/ kiedy sa wyniki
        rekrutacji?:>
    • Gość: zuz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:13
      gdzie te wyniki?? podajcie link
      • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 10:19
        pewnie w sumie prog bedzie wynosil 360 pkt procentowych [matura + test]. Tak
        jak to jest przewaznie na innych wydzialach..
        • Gość: ZIELO STRONA Z WYNIKAMI REKRUTACJI ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 10:19
          WWW.ANGLI.UW.EDU.PL
        • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 10:20
          wyniki rekrutacji : www.angli.uw.edu.pl
          • Gość: lukasz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.toya.net.pl 15.07.05, 10:22
            Ale na tej stronie tylko zaoczne są podane, a nie ma dziennych magisterskich
          • Gość: maturzystka86 Re: wyniki anglistyka uw IP: *.krak.tke.pl 15.07.05, 10:24
            Ale gdzie wy macie te wyniki na stronie instytutu anglistyki? Tam sa tylko te
            na zaoczne.
            • Gość: kasz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:32
              a to juz dzis bedzie... ja jestem ciekawa ile osob z tych ktore wejda na glowna
              rzeczywiscie bedzie chcialo isc na anglistyke
              • Gość: kasz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:32
                to bylo pytanie
                • Gość: maturzystka86 Re: wyniki anglistyka uw IP: *.krak.tke.pl 15.07.05, 10:37
                  Ja złożyłam jeszcze na 3 inne kierunki ale najbardziej chciałabym się dostać do
                  Warszawy. No może jak zrezygnuje kilkaset osób to się uda:(
                  • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 10:40
                    wydaje mi się ze wiecej jak 10 osob nie zrezygnuje. Za bardzo prestizowy
                    kierunek, zeby uciec do innej uczelni na anglistyke.

WYNIKI BEDA NA STRONIE INSTYTUTU ANGLISTYKI DZIS OK. 14!
                    • Gość: kasz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:43
                      socjologia tez oblegana i prestizowa a lista potrafi sie przesunac do 3ciej
                      setki na rezerwie
                    • Gość: maturzystka86 Re: wyniki anglistyka uw IP: *.krak.tke.pl 15.07.05, 10:43
                      Ja jestem raczej optymistką bo mi sie wydaje że zrezygnuje więcej niż 10 osób,
                      tak może koło 30 lub nawet ponad. Dla niektórych filologia ang to tylko
                      asekuracja, a że do Warszawy próbowali najlepsi to na pewno wiele osób dostało
                      się na lingwistyki i inne studia językowe na które chcą iść.
                    • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 10:45
                      zauważ, że na anglistykę można było składać papiery bez konieczności zdawania
                      czegokolwiek dalej (nie mówię o predyspozycjach)
                      • Gość: jaa Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl 15.07.05, 10:47
                        alez nie martwcie sie... z anglistyki zrezygnuje bardzo wiele osob... ;) bo
                        ludzie ktorzy znają bardzzo dobrze jezyk wybierali ten kierunek jako
                        asekuracje... gdyby sie nie dostali na prawo, stosunki miedzynarodowe czy temu
                        podobne... ;) z moich znajomych sporo jest takich osob wiec na pewnoo duuuzo
                        wiecej niz 10 osob zrezygnuje;)
                        • Gość: kasz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:50
                          tez mi sie tak wydaje...ja tez nie do konca chcialam isc na anglistyke bo
                          jestem na psychologii po angielsku...

troche to biore a abicje ale jak wejde ( sol kold uiszful finking) to bede
                          musiala powaznie zlustrowac swoje priorytety
                          • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 10:55
                            no ok, niech Wam bedzie... btw, pewnie ze chcialbym zeby wiecej osob
                            zrezygnowalo, wtedy moze bym sie zalapal. Ale na jakies poczciwe miejsce w
                            rankingu nie licze...

Odpadlem na wszystkich wybranych przeze mnie uczelniach, wiec UW to ostatnia
                            szansa na ocalenie roku 2005/2006. W przeciwnym razie czeka mnie McDonalds i
                            zaoczne studia...
                            • babykasz a na pewno dzisiaj> 15.07.05, 10:57
                              a na pewnoe dzisiaj te wyniki bo cos mi sie o uszy obilo ze 20tego
        • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 11:08
          e, na psycho starczało 147/200
          • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 11:11
            RE: e, na psycho starczało 147/200

Czyli 74 %. Ale na psychologii bylo wiecej miejsc i mniej kandydatow. Poza tym
            inny sposob oceniania, chyba nie da sie tego przelozyc na anglistyke. Ale nie
            mialbym nic przeciwko 74%, bo mi wyszlo 75% ogolnej punktacjii [ang podst x0.5
            + ang rozszerzony x1.5 + test predyspozycji x2.0 ]
            • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 11:16
              > Czyli 74 %. Ale na psychologii bylo wiecej miejsc i mniej kandydatow. Poza tym
              > inny sposob oceniania, chyba nie da sie tego przelozyc na anglistyke. Ale nie

bynajmniej, na psycho było 100 miejsc i ok. 28 kandydatów na miejsce. :)

pewnie że się nie da przekładać, ale pocieszać się miło :) mi wyszło 89%.

Jarek
              • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 11:17
                No to czuj sie przyjety. 89% to rewelacyjny wynik. Gratuluje :)

Ja chyba jednak pojde do McDonalds...lol...
                • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 11:21
                  > No to czuj sie przyjety. 89% to rewelacyjny wynik. Gratuluje :)

Chu.. tam. Cały jestem kłębkiem nerwów i jeśli 1400 dostanę zawał, to pozywam IA
                  do sądu :)

jeszcze można popatrzeć na wyniki do kolegium kształcenia angielskiego:
                  irk.uw.edu.pl/pomoc.php?op=inc&file=ukknja_d . Tam przeliczali innym
                  wzorem, wg (Podst + (Rozsz)^2) wg. którego miałbym 87,41% i 62. miejsce w
                  rankingu...

Jarek
            • Gość: ciamaja Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 11:21
              Ale na psycho byl taki test ze wiekszosc ludzi miala ok 50%...A tu byl duzo
              prostszy. Ja na psycho mialam 52 z testu a tu mam 92
    • Gość: czapeczka.elfa Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 10:56
      Ktos dzwobnil na anglistyke i ma potwierdzona info o ktorj bedzie ta lista
      rankingowa?
      • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 10:59
        No przeciez napisalem na gorze..

Po obiadku!! Chyba ze sie ludzie rzuca na strone, wtedy serwer sie zapcha i
        dopchamy sie w godzinach nocnych..
        • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:17
          bardzo jestem ciekawa....;/
          • Gość: hubuus Re: wyniki anglistyka uw IP: 217.96.74.* 15.07.05, 11:19
            Ile macie procentow ogolnie? Ja mam 83,25
            • Gość: lola_martinez Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 11:22
              ja mam ogolnie 89,25 ale najbardziej chce na iberystyke ciekawe jaki bedzie
              prog! kto stad tez na iber skladal???
              • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 11:25
                przeliczając pamiętajcie, że wg wzoru z IA z testu predyspozycji nie można
                dostać więcej punktów, niż z matur/cewu po przeliczeniu. ja miałem 184/200 z
                predyspozycji, ale z cewu "tylko" 178/200, więc te sześć punktów musiałem sobie
                odjąć. :(

Jarek
                • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:32
                  ja mam w sumie 362,5
                  194,5 za matury i 168 za predyspozycje

razem to wychodzi 90.6%
                • Gość: ciamaja Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 11:34
                  Ja mam dokladnie 95.125 Juz nie moge wytrzymac z nerwow :(
              • Gość: maturzystka86 Re: wyniki anglistyka uw IP: *.krak.tke.pl 15.07.05, 11:33
                Ja mam 86% ale to wcale nie jest dużo bo w punktach to 344 czyli 56 pkt do
                tyłu. Wydaje mi się że ciężko będzie i większość osób ma podobne wyniki.
            • Gość: Aga Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:32
              ja mam 82,16
              • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:35
                i skladalam tez na iberystyke ale tam smiesznie malo miejsc..ktos wie czy iber.
                przyjmuje czasem wiecej os niz wynosi limit miejsc? tak jest na
                kulturoznawstwie na pewno...przyjmuja srednio o 20 osob wiecej
              • Gość: maturzyskta86 Re: wyniki anglistyka uw IP: *.krak.tke.pl 15.07.05, 11:37
                Ja mam 86% ale w przeliczeniu na pkt to jest mało - 344. Wydaje mi się że z
                takim wynikiem będzie ciężko się dostać bo większość tak ma
                • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 11:53
                  To ja swoj wynik przemilcze...

Miejsc dodatkowych jest tyle, ile olimpijczykow na danym kierunku, z
                  zachowaniem wszelkich proporcji miedzy nowo i staromaturzystami. Jesli na
                  anglistyke chce isc 10 olimpijczykow, to musza dodac 10 wolnych miejsc
                  dla 'zwyklych smiertelnikow'.
                  • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 11:54
                    erm, nie, chyba nie
                    • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 12:03
                      A mi sie wydaje ze tak. Zawsze jest jakas rezerwa dla olimpijczykow

Kamil
                      • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw/podobno 18 nie 14 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:08
                        pani w komisji twiedzi ze wyniki beda o 18 :>
                        • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw/podobno 18 nie 14 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 12:12
                          No to oni juz sami nie wiedza kiedy nam podac ..kazdemu mowia cos innego...
                          Mi powiedziano ze po 14.
                          Koledze ze 20go Lipca
                          A Kaszka twierdzi ze po 18stej.
                          • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw/podobno 18 nie 14 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:14
                            moja mama wpadla tam po dordze do pracy jakies 15 minut temu i panie
                            powiedzialy ze o 18..ale to samo bylo wczoraj na isnsie- mialo byc o 17 a bylo
                            o 14
                            • Gość: milka Re: wyniki anglistyka uw/podobno 18 nie 14 IP: *.chello.pl 15.07.05, 12:44
                              DO : "kaszki"- czy składałas też na isns ? ja tak , ale niestety!
                      • Gość: wacuś Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:18
                        ja mam 86.25 i sram pod siebie

o 14 napewno?? gdzie?i skąd to wiadomo?
                        • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 12:32
                          na necie, tak slyszelismy. Ale kazdy ma inne informacje...
                          • Gość: hubuus Re: wyniki anglistyka uw IP: 217.96.74.* 15.07.05, 12:40
                            a gdzies sie juz dostaliscie? Czy anglistyka wyrocznią?
                            • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 12:47
                              ja nigdzie niestety. Tak, anglistyka to moje wybawienie
                              • Gość: hubus Re: wyniki anglistyka uw IP: 217.96.74.* 15.07.05, 12:48
                                no to ja w lepszej sytucaji. Juz raczej na luzie do tego podchodze. Oddam
                                chetnie miejsce jak mialby sie ktos nie dostac :)
                            • Gość: milka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 12:49
                              Ja skladałam na isns i klapa, myślę ze na anglistyke tez się nie dostanę .
                              Wczoraj na isns-e wyniki były o 15.30. Co dalej , praca , zaoczne ? Gratuluje
                              wam swietnych wynikow.
                              • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:54
                                moja przyjacviolka skladala na isns i sie dostala...ja iberytyka i anglistyka
                                plus pschologia po ang
                              • Gość: wielka_t Re: wyniki anglistyka uw IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 15.07.05, 12:54
                                sracie się wszyscy z tymi wynikami a z tego co widzę to macie je całkiem
                                niezłe. ja mam z matury 177/200 z testu 152/200 a razem 329/400 i widzę, że mam
                                marne szanse.

tak samo jak i w poznaniu. po siedmiu godzinach czekania na rozmowę
                                kawlifikacyjną skopałam ją doszczętnie. powodzenia życzę przy przeglądaniu
                                listy rankingowej.
                                • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 13:12
                                  Jak nie w tym roku, to w nastepnym. Ja sie nie poddam...Zawsze na ten jeden rok
                                  sie mozna gdzies zaczepic
                                  • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 13:38
                                    ehh..niech juz podadza nam wyniki... :/
                                    • Gość: ciamaja Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 13:41
                                      Ja wychodze z domu. Nie moge wytrzymac tego stresu. Ide na basen, a jak wroce
                                      to moze juz te wyniki beda...
                                      • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:12
                                        nie ma nic. beda pewnie wieczorem
                                      • mada63 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 14:13
                                        moglibyscie byc tak mili i powiedzic mi skad wiecie ile macie pkt z testu
                                        predyspozycji??prosze,na koncie nic nie ma
                                        • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 14:17
                                          Ja mam na koncie IRK.

Jarek
                                          • mada63 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 14:20
                                            dobra juz wiem.a jak wy wyliczaliscie sobie ile macie w sumie pkt?(matura
                                            +test)sorry za glupie pytania ale to nie jestem w temacie bo tylko sprawdzam
                                            kolezance.
                                            • Gość: ewa Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 14:23
                                              pp*0,5 + pr*1.5 + testp*2

• Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 14:24
                                              Robisz tak:
                                              mnozysz wynik z matury podstawowej przez 0.5 , dodajesz do tego wynik z matury
                                              rozszerzonej pomnozony przez 1.5 i dodajesz wynik z testu predyspozycji
                                              pomnozony przez 2.0

ang podstawowy x0.5 + ang rozszerzony x1.5 + test predyspozycji x2.0 = koncowy
                                              wynik
                                              • mada63 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 14:26
                                                dziekuje bardzo ,powodzenia!
                                              • mada63 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 14:27
                                                mnoze z matury punkty czy procenty?pewnie punkty??bo to co podali z testu to sa
                                                punkty tak?88/100??
                                                • Gość: kaska Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:28
                                                  to co masz jako wynik testu predyspozycji to punkty ktore mnozysz razy 2 i
                                                  dodajesz do przeliczonych matur
                                                  • mada63 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 14:32
                                                    jesli zrobilam dobrze to ona ma 367,5pkt czy to dobrze?
                                                  • Gość: zIELO Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 14:35
                                                    to bardzo, bardzo dobrze. Powinna sie dostac na anglistyke
                                                  • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:45
                                                    najs najs
                                                  • Gość: MMM*** Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:54
                                                    Ja mam 86,75% Co o tym sądzicie? A czy przypadkiem ten wynik z egzaminu nie
                                                    jest już wymnożony przez 2?Bo skoro można było uzyskać 50punktów to jakim cudem
                                                    są wyniki po 80kilka????
                                                  • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 14:56
                                                    bo wynik jest podany w procentach
                                                  • Gość: wielka_te Re: wyniki anglistyka uw IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 15.07.05, 14:59
                                                    bo masz 50 pytań i każde za dwa punkty. zero filozofii.

myślicie, że te wyniki będą jeszcze dzisiaj? tak na bank? bo mnie już aż nosi
                                                    ze zdenerwowania, niby zależy mi mniej niż na poznaniu ale miłbo byłoby się
                                                    dostać.
                                                  • Gość: grrrrr Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:07
                                                    no i gdzie te je..e wyniki !!!!!!1
                                                  • Gość: hubuus Re: wyniki anglistyka uw IP: 217.96.74.* 15.07.05, 15:10
                                                    Cierpliwosci, cierpliwosci.
                                                  • Gość: wielkate Re: wyniki anglistyka uw IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 15.07.05, 15:11
                                                    mi już jej brakuje. chyba za bardzo mi zależy :/
                                                  • Gość: hubuuS Re: wyniki anglistyka uw IP: 217.96.74.* 15.07.05, 15:13
                                                    i tak niczego nie zmienisz swoim denerwowaniem sie. Spokojnie
                                                  • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 15:24
                                                    wiem ze sie nie dostane, chce tylko wiedziec na ktorym [dalekim] miejscu jestem
                                                  • Gość: . Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:53
                                                    Wiesz ze zdobywaja 50 punktow mozesz miec 100 %? Przyszly student takie
                                                    informacje (z podstawowki) powinien miec.
    • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 15:45
      skądinąd zadziwia mnie jedna rzecz
      • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:53
        mowilam ze 18
      • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 15:54
        panie z sekretariatu najwyrazniej lubia odbierac telefony z zapytaniami. Czuja
        sie wtedy bardzo popularne i potrzebne...
    • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 16:28
      odswiezam
    • Gość: Marta Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:42
      No i co z tą listą rankingową?! Czy ktoś coś wie? Ja juz od zmysłów odchodzę.
      Mam 356/400 i boję się że to nie wystarczy. Pocieszające jest to że już jestem
      studentką pokrewnego kierunku.
      • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 16:46
        to na pewno wystarczy, wierz mi na slowo [pisane]
      • Gość: agnus Re: wyniki anglistyka uw IP: *.eu.org 15.07.05, 16:48
        > No i co z tą listą rankingową?! Czy ktoś coś wie? Ja juz od zmysłów odchodzę.

nie ty jedna...

Jarek
        • Gość: Langusta Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:01
          Na stresu wyeliminowanie najlepsze jest domu sprzątanie :P

• Gość: kasza Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:03
            eee wyjezdzam jutro sie odstresowac- kierunek- HEL
            • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 17:07
              ja do McDonalds..wracam za rok, jak sie 'szał' na anglistyke skonczy i jak
              wreszcie bede mial jakies szanse..
              • Gość: hej Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:09
                najlepiej sobie zwalić konia - polecam!!:)
                • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 17:11
                  nie kazdy moze, lol .A co proponujesz dziewczynom ?
              • Gość: gosc Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl 15.07.05, 19:26
                To jest gdzies ta lista na anglistyke czy nie?????
      • Gość: cieniak Re: wyniki anglistyka uw IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 15.07.05, 17:10
        bo nie ma to jak mieć duuuużo punktów i sr.. żarem na zapas. uspokój się!!!
        • Gość: hubus Re: wyniki anglistyka uw IP: 217.96.74.* 15.07.05, 17:21
          jak tam nastroje? :D
          • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 17:23
            Gość portalu: hubus napisał(a):

> jak tam nastroje? :D

...

Jarek
          • Gość: lidaq Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:23
            jestem zdygany :). Mam 339 i nie wiem co o tym sądzić :(((
          • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 17:24
            Gość portalu: hubus napisał(a):

> jak tam nastroje? :D

Pocieszam się, że cokolwiek by się działo na IA, to jutro wychodzi nowy Potter. :)))

Jarek
            • Gość: hubuus Re: wyniki anglistyka uw IP: 217.96.74.* 15.07.05, 17:24
              no nie pier... wychodzi nowy poter? odrazu zajebi.cie sie czuje :D
              • Gość: aksza Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:27
                a tak sie zastanawiam..czy ja chce tam isc tak na prawde...hmmm fajnie jest ze
                nie placi sie nic ale w sumie psych po ang laczy w sobie dwie rzeczy ktore mnie
                interesuja a tam juz jestem przyjeta...tyle ze place ;/
            • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 17:27
              tak, ale po anglikansku..lol. Jak sie nie dostane, to jezyk mi zbrzydnie
              • Gość: hubuus Re: wyniki anglistyka uw IP: 217.96.74.* 15.07.05, 17:28
                a moze ktos ma ochote na piwko? zapraszam na gg
                • Gość: kasza Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:31
                  ja juz chce byc na helu na piwku w slonku ze znajomymi..jeszcze tylko 24
                  godziny :D
            • Gość: ewa Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 17:37
              To jedno z lepszych pocieszeń :D Nie moge sie doczekać jutra i myśle, ze nawet
              zapomne o porażce na ang... :)
              • Gość: kasza Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:40
                a mi sie wydaje ze szykuja sie jakies totalne ruchy browna na
                filologiach..mowie tu i teraz i wspomnicie moje slowa- beda suwy i obsuwy bo
                kupa ludzi z dobrym angielskim chciala sie ubezpieczyc ale teraz po wynikach na
                socjo europeistyke politologie psychologie i inne takie mnostwo ludzi sie
                wycofa...poza tym mysle ze sporo jest tez osob ktore jak juz zapisaly sie na
                jedna neofil to idac za ciosem zapisaly sie na inne i robia sztuczny tlum.
                luzik dropsik bez paniki jak to mowia :D
                • Gość: hubuus Re: wyniki anglistyka uw IP: 217.96.74.* 15.07.05, 17:51
                  kiedy te wyniki?
                • Gość: ewa Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 17:56
                  Ja robie sztuczny tlum... :D
                  • Gość: gość Re: wyniki anglistyka uw IP: *.krak.tke.pl 15.07.05, 17:58
                    Mam nadzieję że wyniki będą o 18 bo mam już tego serdecznie dość... Czekanie od
                    10
                  • Gość: kasza Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:58
                    ja tez robie sztuczny tlum tak de facto
                    • Gość: asiunia Re: wyniki anglistyka uw IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:08
                      a ja mysle ze wynikow juz nei bedzie; jak do tej pory nie podali to juz nie
                      podadza. ja jakos nie wierze ze jeszcze ktos na uw o tej porze siedzi :-) a juz
                      napewno nie panie w dziekanatach... a moze sie myle... ale cos przeczuwam ze
                      rankingi beda w poniedzialek... niestety :/ tyle czekania
                      • Gość: gość Re: wyniki anglistyka uw IP: *.krak.tke.pl 15.07.05, 18:11
                        To mogliby to chociaż napisać nie chcę przez cały weekend siedzieć przed kompem
                        i co chwila sprawdzać stron uw
                        • Gość: ktos Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:14
                          najfajniejsze jest to ze na wydziale listy juz conajmniej od 16 sa wywieszone.
                          bylam sprawdzalam ;/
    • Gość: wielkaTE wyniki dziś? zabawne. IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 15.07.05, 18:11
      a Wy umiecie czytać??? oto co znalazłam na www katedry italianistyki:

"Uprzejmie informujemy, że dotychczas nie uzyskaliśmy z centrum informatycznego
      list rankingowych kandydatów na studia w Katedrze Italianistyki.

Listy te zostaną udostępnione kandydatom po ich przesłaniu przez centrum
      informatyczne, najwcześniej w poniedziałek (18.07.2005) w godzinach wieczornych"

i kto tu wprowadza jakieś błędne info???
      • Gość: wielkaTE Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 15.07.05, 18:12
        to samo zapewne tyczy sie IA.
        • Gość: gość Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.krak.tke.pl 15.07.05, 18:16
          Czyli pisza to w katedrze italianistyki ale na anglistyce tego nie napiszą? No
          bardzo inteligentnie ciekawe gdzie więcej osób czeka?
        • Gość: lola_martinez Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 18:17
          o 16.00 zostaly wywieszone wyniki w instytucie anglistyki. i sie k*** nie
          dostalam, mam z matury 96 i 94, z testu 84. Mam na liscie miejsce 235., jak
          wiemy 125 pierwszych osob sie dostaje. tak samo nie dostalam sie na iberystyke,
          bylam 90., a 54 sie dostaje. gratulki wszystkim ktorzy sie dostali :(((((
          Dobrze ze chociaz na bałtystyke sie dostalam bo bym rok siedziala w chacie. pzrd
          • Gość: bosz. Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 15.07.05, 18:23
            no co ty tam juz wisza wyniki???? to czemu ich jeszcze w necie nie ma? co za
            chamstwo!!!
            • Gość: lidaq a jaki próg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:25
              tak jak w temacie??? :)
              • Gość: zielo Re: a jaki próg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 18:29
                no wlasnie, jaki ?
                • Gość: kasza Re: a jaki próg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:32
                  a iberystyka tez juz ma wyniki?:>
                  • Gość: milka Re: a jaki próg IP: *.chello.pl 15.07.05, 18:37
                    gdzie te wyniki ? czy tylko w instytucie anglistyki ?
          • Gość: ewa Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.chello.pl 15.07.05, 18:37
            to ja tez sie nie dostalam :(
            • Gość: wielkate. Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 15.07.05, 18:37
              ja też.
              • Gość: kaszka Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:39
                ja mam o 5 pkt wiecej ale z glowna lista moge sie pozegnac chyba...moze
                iberystyka przynajmniej
          • Gość: Ola Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:42
            Rany... Czy naprawde ta lista tam wisi?? Jesli tak to czy pamietasz ile pkt
            miala osoba przyjeta z ostatniego miejsca??
            • Gość: lola_martinez Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 18:45
              bardzo mi przkro ale na prawd nie pamietam progu zobaczylam tylko swoje wyniki
              wkurzylam sie i wyszlam, ale wydaje mi sie ze na iberystyke byl prog cos okolo
              365 bo ja mialam 375 i tak sobie pomyslalam ze te 7-8 pkt wiecej i bym sie
              dostala bo osoby ktore tyle mialy to sie zakfalifikowaly Ale nie jestem pewna,
              moglo mi sie cos pomylic!
              • Gość: lola_martinez Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 18:47
                sorki - mialam oczywiscie 357 a nie 375, literowka ;)
              • Gość: Ola Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:56
                Boże.. nie sprecyzowałam.. interesuje mnie próg na fil angielskiej! :( Błagam
                odpisz, bo ja umieram z niewiedzy na drugim końcu Polski
            • Gość: milka Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.chello.pl 15.07.05, 18:47
              jeżeli miałam 330-wiedziałam ,że za malo -ale ......
              jedyna szansa i ostatnia niestety w hungarystyce - chociaz tam tylko 20 miejsc
              PORAŻka !!!!
          • Gość: doornail Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 18:42
            A czy ktos z wawy moglby poweidziec ile pkt mialy ostatnie osoby na liscie...?
            jaki okolo jest prog? prosze w imieniu tych spoza stolicy,...
            • Gość: asiunia Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:49
              ja pierdziele, to ciekawe jaki byl prog :| 390 :| jak ludzie z takimi dobrymi
              wynikami sie nei podostawali... :/ porazka
              • Gość: fak Re: wyniki dziś? zabawne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:55
                to ja z 362 doslownie ocieram sie o iberystyke pewnie :D
    • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 18:45
      Ok, ja sobie odpuszczam, zajrze tu po 20stej, moze sie do tej pory wyniki
      pojawia...
      • Gość: milka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 18:55
        Przed chwilą rozmawiałam z kumpelą , która jest w instytucie anglistyki i
        powiedziała ,że nie ma jeszcze listy .!
        • Gość: kasza Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:59
          uuu ktos zarzucil scieme
          • Gość: zielo Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 19:00
            o tej godzinie w instytucie anglistyki ??
            • Gość: milka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 19:10
              niedowiarku? o tej porze ? właśnie tak , instytut żyje swoim życiem { studia
              np. wieczorowe }, jest lista na lingwistyke stosowaną -ale nie ostateczna .
              • Gość: milka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.chello.pl 15.07.05, 19:23
                Jestem jednym kłębkiem nerwów przez to oczekiwanie - że pisząc popełniam
                błędy - sorki ! A jezeli chodzi o to że instytut jest otwarty -to fakt !.Tylko
                pewnie studentow wieczorowych juz nie ma , właściwie to nie wiem czy są po
                sesji czy nie .
                • Gość: gosc Re: wyniki anglistyka uw IP: *.aster.pl 15.07.05, 19:32
                  To sa gdzies listy na anglistyke uw czy nie???????
                  • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:36
                    iberystyka??? jest hjuz...fak bo ja jutro wyjezdzam i myslalam ze bede juz
                    wiedzial mniej wiecej na czym stoje
                    • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:37
                      wiedzialA i tobylo pytanie :D
                      • Gość: catharinaalexandra wyniki anglistyka uw........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:44
                        stress, stress, stress - może ktoś zagra w cos przez net? ja już nie mogę.....
                        oczy mi zaraz odpadną, na Mozarta nie poszłam... wszystkie posty znam, szukam
                        tylko nowych- niebieskich....
                  • Gość: lola_martinez Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 19:40
                    no sa listy mowie ze bylam i widzialam o 16 jakies panie wywieszaly na scianie
                    przy wejsciu do instytutu na nowym swiecie, jesli nie wierzycie to sobie
                    zobaczcie pozniej ze osoba na 235-tym msc ma 357 pktow hehe :)
                    • Gość: catharinaalexandra Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:45
                      mówiesz serio, czy karmisz nas tym, co chcemy usłyszeć, bośmy WYGŁODZENI...?
                    • Gość: Janusz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:00
                      OK, Lola, jeśli piszesz prawdę, to czy - zamiast przekomarzać się na forum - Ty
                      lub ktoś z Twoich znajomych z Wawy mógłby coś zrobić dla ludzkości (czytaj :
                      pozostałych nerwowo niewydalających spoza stolicy) i podejść pod ten instytut
                      na Nowym Świecie, sprawdzić jaki jest próg i opublikować to w necie ? Bądź
                      wielka, Lola, zrób to dla nas !
                      • Gość: lola_martinez Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 20:14
                        nie wiem jak instytut angistyki ale iberystyki w weekend jest zamkniety, wiec
                        podejrzewam ze IA tez moze byc zamkniety ;/ no kurcze moglam sprawdzic ten prog
                        teraz sobie nie moge wybaczyc
                        • Gość: catharinaalexandra Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:18
                          mam dość :S matury trzymali długo, UW móglby być bardziej łaskawy dla
                          zszarpanych nerwów naszych ... :S
                        • Gość: Janusz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:25
                          Lola, a nie możesz po prostu podejć pod ten instytut i naprawić swój błąd ?
                          Byłabyś wielka, jak ten Maratończyk (tylko po dobiegnięciu na Nowy Świat nie
                          umieraj, zanim nie sprawdzisz progu) :)
                      • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 20:21
                        Gość portalu: Janusz napisał(a):

> pozostałych nerwowo niewydalających spoza stolicy) i podejść pod ten instytut
                        > na Nowym Świecie, sprawdzić jaki jest próg i opublikować to w necie ? Bądź
                        > wielka, Lola, zrób to dla nas !

A ja akurat wróciłem spod IA

był zamknięty, więc niczego się nie dowiedziałem; ale jakieś listy przez szybę
                        zobaczyłem.

Jarek
                        • Gość: catharinaalexandra Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:25
                          dzieki i za to :)
                        • Gość: Janusz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:29
                          Ludzie ! Niemożliwe, żeby z całej Wawy tylko Lola poszła sprawdzić wyniki !
                          Niech sie ujawni ktoś jeszcze, kto był, widział i wie. I niech jednoznacznie
                          wyjaśni : Lola ściemnia czy mówi prawdę, że wyniki już tam wiszą.
                          • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 20:29

> Ludzie ! Niemożliwe, żeby z całej Wawy tylko Lola poszła sprawdzić wyniki !
                            > Niech sie ujawni ktoś jeszcze, kto był, widział i wie. I niech jednoznacznie
                            > wyjaśni : Lola ściemnia czy mówi prawdę, że wyniki już tam wiszą.

Przecież napisałem: teraz się już niczego nikt nie dowie. *JAKIEŚ* wyniki wiszą.
                            Nie wiem jakie.

Jarek
                            • Gość: Janusz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:34
                              Jarek, mnie nie chodzi o TERAZ. Chodzi o tych, którzy tam niewątpliwie przyszli
                              około 16-tej (jak - podobno - Lola), bo nie wierzę, że z całej Wawy jedna tylko
                              osoba poszła sprawdzić ...
                              • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 20:37

> Jarek, mnie nie chodzi o TERAZ. Chodzi o tych, którzy tam niewątpliwie przyszli
                                > około 16-tej (jak - podobno - Lola), bo nie wierzę, że z całej Wawy jedna tylko
                                > osoba poszła sprawdzić ...

Pewnie poszło i więcej, ale znowuż to forum nie jest jakieś rekordowo popularne
                                • moniula18 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 21:04
                                  Mam do was takie pytanko: mam 343,5 pkt i teraz juz wiem ze nie mam szans na
                                  dzienne ale zastanawiam sie jak to jest z wieczorowymi. Duzo ludzi sie decyduje
                                  na te studia (sa dosc drogie)? bo nie wiem czy mam szanse na wieczorowe? Z GORY
                                  DZIEKUJE za wszystkie odpowiedzi :)
                                  • Gość: lola_martinez Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 21:13
                                    nie wiem czy IA jurto jest otwarty a nie bardzo mi sie chce jechac do centrum
                                    tylko po to zeby to spr, no ale ok zadzwonie jurto rano i sie zapytam czy maja
                                    otwarte jak tak to pojade, mozecie podac np. swoje szanowne pesele to wam
                                    wyniki spisze yhyhy ale wydaej mi sie ze po pierwsze otwarte nie bedzie a po 2.
                                    do jurta zdaza opublikowac wyniki w necie. cierpliwosci :P
                                    • czapeczka.elfa Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 21:30
                                      Ja widzialam te listy na angli. Ale strasznie was przepraszaam, nie spojrzalam
                                      od ilu przyjmowali. Ja mialam 380,5 i jestem 22. Tylko tyle zobaczylam...
                                      • Gość: Ola Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:49
                                        I korzystasz z tej anglistyki czy idziesz gdzies indziej??
                                        • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:01
                                          dosyc juz mam jutro sobie sprawdze....ble
                                          • agnus1983 SĄ WYNIKI 15.07.05, 22:07
                                            irk.uw.edu.pl/pomoc.php?op=inc&file=angli_dm
                                      • Gość: CatharinaAlexandra Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:10
                                        na dziennych? gratuluję!!! :) ciekawe, co ze mną... (373):SS
                                        • Gość: Lola_martinez Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 22:14
                                          ale beznadziejnie tu jest napisane, wg peseli, to skad ktos ma wiedziec na
                                          ktorym jest miejscu?? w IA jest normlany ranking i wyniki po kolei.
                                        • Gość: oLuL Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:14
                                          czy oni pogłupieli?? co ja mam sobie na piechote sprawdzić ile osób ma lepsze
                                          wyniki ode mnie?? czy to tak trudno zrobić listę według przyjętych osób, a nie
                                          wdług numerów pesel??!!??!!??!!
                                          • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 22:15
                                            Gość portalu: oLuL napisał(a):

> czy oni pogłupieli?? co ja mam sobie na piechote sprawdzić ile osób ma lepsze
                                            > wyniki ode mnie?? czy to tak trudno zrobić listę według przyjętych osób, a nie
                                            > wdług numerów pesel??!!??!!??!!

ludzie, litości

czy to taki problem skopiować to do excela i posortować?

limit jest na 364,5 punktach

Jarek
                                            • Gość: oLuL Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:20
                                              dzięki wielkie:) tak - dla niektórych osób (jak np. ja) jest to problem, bo po
                                              prostu nie umiem tego zrobić. Zaczęłam rzeczywiście licczyć na piechotę -
                                              akurat byłam przy 325 osobie, gdy zobaczyłam Twój post. jeszcze raz dzięki
                                              • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 22:24
                                                Gość portalu: oLuL napisał(a):

> dzięki wielkie:) tak - dla niektórych osób (jak np. ja) jest to problem, bo po
                                                > prostu nie umiem tego zrobić. Zaczęłam rzeczywiście licczyć na piechotę -
                                                > akurat byłam przy 325 osobie, gdy zobaczyłam Twój post. jeszcze raz dzięki

no to specjalnie dla wszystkich, z nieoficjalnej komisji rekrutacyjnej wujka Jarka:

hell.pl/agnus/ranking.xls
                                                • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:25
                                                  jestem 154 :>
                                                  • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 22:37
                                                    Gość portalu: kaszka napisał(a):

> jestem 154 :>

ja jestem 155... (numer wiersza minus jeden, bo w pierwszym są nagłówki)

no i teraz zgadywanka, odejdzie 30 osób, czy nie odejdzie?

Jarek
                                                  • Gość: kaszka Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:45
                                                    ja jestem de facto 154 bo kolega pod 12 nie idzie na aglistyke plus 9 takich
                                                    samych wynikow jak moj czyli 145 pozycja :D end ju 146
                                                  • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 23:10
                                                    Gość portalu: kaszka napisał(a):

> ja jestem de facto 154 bo kolega pod 12 nie idzie na aglistyke plus 9 takich
                                                    > samych wynikow jak moj czyli 145 pozycja :D end ju 146

no więc ja sobie zakładam tak, że na italianistykę i iberystykę zdało niecałe
                                                    100 osób, z czego (powiedzmy) połowa zdawała angielski i chce bardziej na tamte
                                                    fakultety niż na IA. Ponieważ tam przyjmują mniej osób, to musiały mieć lepsze
                                                    rankingi od IA. Więc jakieś 40-50 miejsc się zwolni, może, z tego tytułu. i
                                                    jeszcze kilkanaście, -dziesiąt z innych powodów. Cóż, nadzieja matką głupich. :)

Jarek
                                                  • Gość: Isola Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:15
                                                    w tym rankingu sa tylko Ci ktorzy zdawali na anglistyke, chybaze ktos zdawal i
                                                    na ang. i np iberystyke dostal sie tu i tu i wybral to drugie co jest mniej
                                                    prawdopodobne niz Twoje zalozenie, nie chce Ci nadziei odbierac ale stwierdzam
                                                    fakt:P
                                                  • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 23:17
                                                    Gość portalu: Isola napisał(a):

> w tym rankingu sa tylko Ci ktorzy zdawali na anglistyke, chybaze ktos zdawal i
                                                    > na ang. i np iberystyke dostal sie tu i tu i wybral to drugie co jest mniej
                                                    > prawdopodobne niz Twoje zalozenie

nie, dokładnie to miałem na myśli. ponieważ te same egzaminy były wymagane, to
                                                    ktoś zdający na i/i mógł sobie anglistykę doklikać
                                                  • Gość: Isola Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:37
                                                    w sumie tak, zwracam honor :P
                                                • Gość: oLuL Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:28
                                                  dzięęęęęęki :) WIELKI JESTEŚ:))) a ja jestem 99 :]
                                                  sama bym w życiu tego nie zrobiła :)
                                                  • Gość: ryba Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:52
                                                    Czy jeśli jestem na pozycji 240, to mam jeszcze jakieś szanse?
                                                    Poza tym sporo osób ma tę samą liczbę punktów, które będą przyjmowane w
                                                    pierwszej kolejności?
                                                • Gość: tomek.. Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:09
                                                  Kochani...
                                                  Jeśli to wszystko prawda to => dostałem się! Jesteście super...pozdrawiam i do
                                                  zobaczenie wkrótce :-)
                                                  ps: mam 373pkt
                                                  • moniula18 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 23:34
                                                    a czy jak jestem na 507 pozycji to czym mam szanse na wieczorowe??? :)
                                                  • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 23:36
                                                    moniula18 napisała:

> a czy jak jestem na 507 pozycji to czym mam szanse na wieczorowe??? :)

teoretycznie do 250 miejsca przysługują wieczorowe, ale na te pewnie już będzie
                                                    chętnych dużo mniej osób, więc cholera wie. ja idę, gdy się nie uda dopchać na
                                                    dzienne.

jarek
                                                  • Gość: MMM*** Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:41
                                                    I się nie dostałam :> Pozycja:429 :D Na wieczorowe na UW się nie wybieram
                                                    (zresztą z czym) mam nadzieje że się załapie na wieczorowe na UJ...Wybiera się
                                                    ktoś tam????
                                                  • Gość: :-)... Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:51
                                                    Ja z racji, że dostałem się na UW chyba zrezygnuję z UJ....hurraa! Więc piszcie
                                                    odwołania..moje miejsce bedzie wolne
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: wielkate Re: wyniki anglistyka uw IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 15.07.05, 23:58
                                                    lucky you. zdadroszczę. też bym się chętnie gdziekolwiek w koncu dostała :/
                                                    obecnie jestem w fazie rozpaczania po UW. ta lista mnie załamała.
                                                  • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 15.07.05, 23:58
                                                    a teraz zdjęli wyniki ze strony IRK, nie rozumiem... mam unikatową kopię, it
                                                    seems ;)

Jarek
                                                  • Gość: kasza Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:06
                                                    zwalniam miejsce na anglistyce :D
                                                  • Gość: ja Re: wyniki anglistyka uw IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 00:21
                                                    a gdzie sie dostalas???
                                                  • Gość: CatharinaAlexandra Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:34
                                                    mamy tyle samo :)
    • agnus1983 błąd w rankingu?! 16.07.05, 00:50
      A wiecie, że w tym rankingu, który był na IRK i jeszcze wisi u mnie, jest błąd w
      obliczeniach?

nie zastosowali się do reguły, która mówi, że z testu predyspozycji można zdobyć
      maksimum 50% punktów. co mi dało niestety bonus, bo z niego miałem 184 punkty, a
      z cewu
      • agnus1983 Re: błąd w rankingu?! 16.07.05, 00:51
        hell.pl/agnus/ranking2.xls
      • Gość: ala Re: błąd w rankingu?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:59
        no co ty Jarek, 50% możliwych do zdobycia, czyli 200, nie mogą ci ograniczyć
        punktów do wyniku matury.
        • agnus1983 Re: błąd w rankingu?! 16.07.05, 01:06
          Gość portalu: ala napisał(a):

> no co ty Jarek, 50% możliwych do zdobycia, czyli 200, nie mogą ci ograniczyć
          > punktów do wyniku matury.

wszystko mogą :(

a ja tak ten punkt rozumiem i nie widzę innego wytłumaczenia; gdyby chodziło o
          to, co napisałaś, to w ogóle by tego nie pisali, bo jasn ejest, że jak z
          predyspozycji można 200 punktów i z cewu 200 punktów, to to jest równo po 50%.

chciałbym się mylić, bo to jest interpretacja mocno na moją niekorzyść, ale nie
          widzę szans na to... :(
          • Gość: ala Re: błąd w rankingu?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 01:14
            na twoje szczęście mylisz się na 100%, przecież niektórzy nadrabiają właśnie
            testem, nie miałoby to żadnego sensu gdyby punkty zabierali. Więc chyba
            przekombinowałeś!
            • agnus1983 Re: błąd w rankingu?! 16.07.05, 01:18
              Gość portalu: ala napisał(a):

> na twoje szczęście mylisz się na 100%, przecież niektórzy nadrabiają właśnie
              > testem, nie miałoby to żadnego sensu gdyby punkty zabierali. Więc chyba
              > przekombinowałeś!

wiesz, dla mnie to właśnie była bariera przed napędzaniem sobie wyniku testem.
              zasugerowało mnie też to, że zdjęli wyniki, choć już oficjalnie były wywieszone.

we'll see... macie dwa rankingi, ten oficjalny i ten kombinowany. :)

Jarek
              • Gość: Olcia Re: błąd w rankingu?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 02:42
                ludzie powiedzcie wy mi gdzie jest ta ostateczn lista i czy juz wiedzie czy sie
                dostaliscie?pozdrowinia dla wszystkich:):):)
                • Gość: zielo Re: błąd w rankingu?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 12:03
                  ja sie nie dostalem
                  • Gość: bulba Re: błąd w rankingu?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:12
                    ludzie co się dzieje? czy ktos coś wie? gdzie lista? kiedy ta lista? dlaczego
                    zniknęła?
                • Gość: CatharinaAlexandra ANGLISTYKA UW - POZNAJMY SIĘ :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:22
              • Gość: catharinaalexandra Re: błąd w rankingu?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:13
                Twój kombinowany przesuwa mnie tylko do przodu... :)
                • Gość: ble Re: błąd w rankingu?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:32
                  ludzie co Wy kombinujecie. przecież do zdobycia z testu było maksymalnie 100,
                  to według przelicznika mnożymy razy 2, co daje 200. cew podstawowy czyli 100
                  razy 0,5, co daje 50 i cew rozszeżony czyli 100 razy 1,5 co daje 150. cew równa
                  się 200 i test równa się 200. razem 400. więc co się Wam nie zgadza, bo nie
                  bardzo rozumiem co Wy odejmujecie.
              • Gość: bella Re: błąd w rankingu?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:06
                Chodzi o 50% wszystkich puntków, a nie Twoich puntków. Moim zdaniem nic nie
                odejmujemy. Przecież to bez sensu.
      • panna_x no bez jaj :P 16.07.05, 12:42
        agnus, idz na spacer i przemysl sobie te swoje spiskowe teorie dziejow :)
        • Gość: hermine Re: no bez jaj :P IP: 80.54.200.* 16.07.05, 16:44
          popieram pannę_x ;DD Agnus już na drugim forum zamieszanie robi ;>
    • Gość: Mułek Co z tą listą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:21
      No powiedzcie mi co jest z tą anglistyką? Czy ta lista która zniknęła była
      ostateczna? Co się dzieje w ogóle?
      • Gość: CatharinaAlexandra POWIEM WAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:03
        List na necie w chwili obecnej nie ma. Pojawily sie wczoraj w nocy na stronie
        UW, uszeregowane numerami pesel. Jeden z uzytkownikow forum posortowal je w
        exelu. Musicie popatrzec, kto. To bylo ok 2200 wczoraj, poszukajcie takiego
        postu. Ta posortowana lista jest prawdziwa i aktualna. Bylam w IA dzis, i dane
        zgadzaja sie z nia. Pozdrawiam.
        • Gość: lukasz Re: POWIEM WAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:14
          A w IA są już wywieszone listy przyjętych ostateczne czy może też takie dziwne
          jak w necie?
    • Gość: klopsik lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:21
      jesli ta lista jest jak to określono "prawdziwa" to dlaczego zniknęła?
      • Gość: CatharinaAlexandra lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:29
        Sama nie wiem, co sie dzieje z lista online. Teraz na rankingi UW nie da sie
        wejsc, byc moze pakuja to na strone. W IA sa na parterze listy wg peselu
        (sic!), a na pietrze pukladane, i zgadzajace sie z poukladana lista (nr 1),
        ktora jest tu gdzies na forum. Przy czym sa dwie, ta druga jest niewazna. Byla
        zmieniana i nie jest prawidlowa.
        • Gość: CatharinaAlexandra próg 364,5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:31
          • Gość: lukasz Re: próg 364,5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:36
            Czy na samej anglistyce tak poukładali? To mogę się czuć przyjęty? Mam 383.
            Fajnie:)
    • czapeczka.elfa Re: wyniki anglistyka uw 16.07.05, 19:06
      JEST LISTA RANKINGOWA na stronie anglistyki :) nareszcie
      • Gość: lukasz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:20
        Ale to jeszcze nie lista przyjętych. Ale już się chyba nic nie zmieni? Bo jeśli
        nie to się dostałem.
        • agnus1983 Re: wyniki anglistyka uw 16.07.05, 19:34
          ok, przepraszam za mieszanie :) logika uniwersytecka mnie czasami zadziwia ;)

teraz dla mnie najważniejsze pytanie, to czy gdy złożę od razu podanie (jestem
          na 160. miejscu...), to w przypadku powstania dziur wyżej przesuną mnie na
          dzienne, czy niezależnie od wszystkiego zostanę na wieczorowych... ech.

Jarek
          • Gość: lukasz Re: wyniki anglistyka uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:38
            Też się nad tym zastanawiałem. Bo na pewno się przesuną ludzie i prawdopodobnie
            się na dzienne załapiesz. Ale czy wtedy sami przesuwają czy może się zostaje na
            wieczorowych? Ciekawe.
            • Gość: CatharinaAlexandra Anglistyka UW -> jakie dokumenty składamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:43
              Zdjęcia, świadectwa, podanie...?
              • Gość: mi Re: Anglistyka UW -> jakie dokumenty składamy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 22:20
                ej, no wlasnie, orientuje sie ktos? przeciez ludzie, trzymajac sobie miejscie
                na jednym z kierunkow w oczekiwaniu na zwolnienie sie na innym, beda zajmowac
                pozycje kogos, kto moglby wskoczyc wyzej. ten nastepny ktos zablokuje przez to
                kolejke kolejnych na swoim kierunku "rezerwowym" i tak dalej, i tak w kolko...
                nie chce krakac, ale w ten sposob nie wyrobimy sie z tym do pazdziernika!!!
                • agnus1983 Re: Anglistyka UW -> jakie dokumenty składamy 16.07.05, 22:31
                  Gość portalu: mi napisał(a):

> ej, no wlasnie, orientuje sie ktos? przeciez ludzie, trzymajac sobie miejscie
                  > na jednym z kierunkow w oczekiwaniu na zwolnienie sie na innym, beda zajmowac
                  > pozycje kogos, kto moglby wskoczyc wyzej. ten nastepny ktos zablokuje przez to
                  > kolejke kolejnych na swoim kierunku "rezerwowym" i tak dalej, i tak w kolko...
                  > nie chce krakac, ale w ten sposob nie wyrobimy sie z tym do pazdziernika!!!

Oj, tak było od zawsze i jakoś to działało... były kolejne tury donoszenia
                  dokumentów i tyle.

Jarek
    • agnus1983 rankingi... 18.07.05, 16:05
      a ja sobie przeliczyłem excelem rankingi na anglistykę, italianistykę i
      germanistykę, bo dostępne były; no i wyszło mi, że do mojego (155.) miejsca jest
      45 osób, które zdały na italianistykę lub germanistykę... to tak gwoli
      informacji, żeby oszacować przesunięcia :)

Jarek
      • Gość: asiunia Re: rankingi... IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:48
        nie wiem czy to wazne, ale mysle ze tak. dzwonilam dzis na uw i pani
        powiedziala ze w srode beda wyniki na stronie. nie te glupie listy z peselami
        czy inne, tylko normalne kto na dzienne kto na wieczorowe. mam nadzieje ze
        dotrzymaja slowa. bo naprawde cos sie z nimi dzieje. lista widmo :-) pojawia
        sie i znika :D
        • agnus1983 Re: rankingi... 18.07.05, 16:51
          er, pomyliłem się trochę w liczeniu i zawyżyłem tę liczbę. ale w międzyczasie
          pojawiły się listy iberystyki.

tutaj: hell.pl/agnus/ranking.xls
          • Gość: CatharinaAlexandra Jestem już na anglistyce, UW :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:51
            Even though there is no official list :) Is there anyone sure he is already a
            student of IA?
            • agnus1983 Re: Jestem już na anglistyce, UW :))) 19.07.05, 11:37
              tak, w zasadzie ja, tylko jeszcze nie wiem, cyz na dziennych. (:

Jarek
            • Gość: Ola Re: Jestem już na anglistyce, UW :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:49
              Ja myślę, że też (jestem "na progu" 364,5 pkt). Catharina, nie szukasz
              przypadkiem mieszkania w Warszawie ?
              • Gość: CatharinaAlexandra Re: Jestem już na anglistyce, UW :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:11
                Ja mam o tyle dobrze, że mieszkam w Warszawie. Szukasz mieszkania czy
                oferujesz, bo to troszeczkę niejasne... :)
                • Gość: Ola Re: Jestem już na anglistyce, UW :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:10
                  Szukam.. a może słyszałaś o jakimś fajnym?
                  • Gość: CatharinaAlexandra Re: Jestem już na anglistyce, UW :))) IP: 195.94.199.* 21.07.05, 12:57
                    Rozejrzę się. W końcu tu mieszkam, i znam ludzi. Poszukamy, zobaczymy. Moje gg:
                    8787866. Możesz mi tam zostawić swój nr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka