kassia13 Re: Kto rezygnuje z administracji - UMCS 14.07.05, 18:45 Ja się nie dostałam więc nie mam z czego rezygnować a jeśli mogę zapytać to ile miałas punktów??Zdawałaś egzamin czy miałaś maturę z wos-u?? Ja zdawałam egzamin i miałam średnią 4.00 czyli 60pkt, ale dostałam się na politologię więc jeśli nie przyjmą mnie na administracje to zawsze zostaje mi politologia. Czy myślisz, że jest sens pisać odwołanie skoro i tak przyjeli o wiele więcej osób niż planowali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetaaaa1 Re: Kto rezygnuje z administracji - UMCS IP: 80.51.226.* 15.07.05, 00:12 ja zdawalam mature z wosu i mialam 59 pkt i nie wiem co z tym odwolaniem dzwonilam tam dzisiaj i jakas babka powiedziala ze mam czekac na ten list i tam bedzie napisane co i jak.... ja tam sproboje co mi szkodzi a ty lepiej idz na ta politologie to ja zawsze bede miala wieksze szanse :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa albo on DO KASI IP: 80.51.249.* 16.07.05, 15:16 Ejjj kasienka a ile dałas żeby sie dostać na politologie ?? Bo na administracje dostawali sie ludzie z przecietnymi wynikami z matur a na politologie tylko najlepsi.... ale dobrze pisz tak wiecej bo mało bajkopisarzy mamy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia13 Re: DO jaaaa IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 16.07.05, 15:27 nic nie dałam po prostu uczyłam się i miałam szczęście. A na administrację zdawałam egzamin bo nie pisałam matury z wos-u tylko z historii i egzamin wcale nie był taki prosty o czy świadczą chociażby wyniki tych którzy go zdawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Re: Kto rezygnuje z administracji - UMCS IP: 80.51.226.* 15.07.05, 20:26 bu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Kto rezygnuje z administracji - UMCS IP: 80.51.226.* 17.07.05, 15:54 eee Odpowiedz Link Zgłoś