Dodaj do ulubionych

Kto rezygnuje z administracji - UMCS

14.07.05, 17:27
piszcie!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kassia13 Re: Kto rezygnuje z administracji - UMCS 14.07.05, 18:45
      Ja się nie dostałam więc nie mam z czego rezygnować a jeśli mogę zapytać to ile
      miałas punktów??Zdawałaś egzamin czy miałaś maturę z wos-u?? Ja zdawałam
      egzamin i miałam średnią 4.00 czyli 60pkt, ale dostałam się na politologię więc
      jeśli nie przyjmą mnie na administracje to zawsze zostaje mi politologia. Czy
      myślisz, że jest sens pisać odwołanie skoro i tak przyjeli o wiele więcej osób
      niż planowali??
      • Gość: anetaaaa1 Re: Kto rezygnuje z administracji - UMCS IP: 80.51.226.* 15.07.05, 00:12
        ja zdawalam mature z wosu i mialam 59 pkt i nie wiem co z tym odwolaniem
        dzwonilam tam dzisiaj i jakas babka powiedziala ze mam czekac na ten list i tam
        bedzie napisane co i jak.... ja tam sproboje co mi szkodzi a ty lepiej idz na
        ta politologie to ja zawsze bede miala wieksze szanse :))
      • Gość: jaaaa albo on DO KASI IP: 80.51.249.* 16.07.05, 15:16
        Ejjj kasienka a ile dałas żeby sie dostać na politologie ?? Bo na
        administracje dostawali sie ludzie z przecietnymi wynikami z matur a na
        politologie tylko najlepsi.... ale dobrze pisz tak wiecej bo mało bajkopisarzy
        mamy :D
        • Gość: kasia13 Re: DO jaaaa IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 16.07.05, 15:27
          nic nie dałam po prostu uczyłam się i miałam szczęście. A na administrację
          zdawałam egzamin bo nie pisałam matury z wos-u tylko z historii i egzamin wcale
          nie był taki prosty o czy świadczą chociażby wyniki tych którzy go zdawali.
    • Gość: bu Re: Kto rezygnuje z administracji - UMCS IP: 80.51.226.* 15.07.05, 20:26
      bu
    • Gość: e Re: Kto rezygnuje z administracji - UMCS IP: 80.51.226.* 17.07.05, 15:54
      eee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka