Dodaj do ulubionych

******** REZERWOWI NA UŚ *********

• kaja86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* 21.07.05, 22:00
      Ja tak myśle, ze zrobi się sporo wolnych miejsc, mówię to na przykładzie tylko
      osob z mojej klasy:
      - ja zwolnilam już miejsca na histori i pedagogice
      - kolezanka na psychologii
      - kolejna na informacji naukowej i bibliotekznastwie
      - nastepna na filologi słowiańskiej
      - kolejna na teologii nauczycielskiej
      - nastepna na politologii
      A takich osób na pewno bedzie więcej, bo jak mowię to jest tylko na przykładzi9e
      mojej klasy, zreszta sami sobie zobaczcie na listach ile osób dostało się na
      więcej niż jeden kierunek :)
    • Gość: hmmm Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:08
      Czy na uś sa studia prywatne?? napiszcie prosze jesli cos wiecie
    • lukas2005 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* 23.07.05, 01:16
      powiedzcie mi do kiedy osoby ktore zostaly przyjete moga zdecydowac ktory
      wybieraja kierunek, tzn chodzi mi o to kiedy bede mogl sie dowiedziec ile miejsc
      zwolnilo sie na danym kierunku ?
      • kaja86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* 23.07.05, 01:17
        do końca lipca, do 29 chyba :)
        • Gość: jennis Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:20
          mi powiedzieli ze do 30 lipca
          • Gość: arczi_86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.compnet.com.pl 23.07.05, 08:49
            Dzisiaj dostałem list z UŚ że jestem na liście rezerwowej szkoda tylko że nie
            napisali na którym miejscu :/ A czy na drzwiach UŚ filologii Germańskiej w
            Sosnowcu jest wywieszona lista rezerwowych ?? :> Oraz jak to jest z tym
            niemieckim czy należy pisać odwołanie ??A ile tobie pkt brakło (Jenis chyba :P)
            • Gość: jennis Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:17
              hej Arczi:)
              W sosnowcu wisza listy rezerwowych.z tymze rezerwowi to wszyscy nieprzyjeci :/
              mi braklo 6 punktow na nauczycielskiej. W sekretariacie powiedzieli mi ze nie
              trzeba pisac odwolan no chyba ze myslisz ze zle policzyli ci punkty itp.a
              jezeli jednak wskoczysz na liste z rezerwowych to uczelnia do 30 lipca daje
              znac. :)
              Pozdrawiam
              • Gość: arczi_86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.compnet.com.pl 23.07.05, 15:06
                Aha to jest tak ze na rezerwowej są wszyscy co się nie dostali za pierwszym
                podejściem :> Aha jaże a jak to jest jak sie zwolni miejsce to biorą 1 osobę z
                listy ??SPOKO

A jak oni liczyli te pkt na tym niemieckim bo tego to wcale nie umie
                zrozumiec :/Jeżeli jazysz to daj znaś jak to liczą :]
                • Gość: jennis Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:01
                  no tak sie sklada ze wiem:) a wiec:
                  NOWA MATURA
                  --konkurs swiadectw(60 punktow); w konkursie swiadestw uwzglednia sie wyniki
                  egzaminu maturalnego z jezyka niemieckiego.Poszczegolne czesci egzaminu
                  maturalnego sa punktowane w nastepujacy sposob:
                  -czesc pisemna (max. 40 punktow)
                  -egzamin pisemny (poziom podstawowy) 100%=15 punktow
                  -egzamin pisemny (poziom rozszerzony) 100%=25 punktow
                  -czesc ustna (max. 20 punktow)
                  -egzamin ustny (poziom podstawowy) 100%=10 punktow
                  -egzamin ustny (poziom rozszerzony) 100%=20 punktow
                  ile miales punktow arczi???
                  pozdrawiam:)
                  • Gość: arczi_86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.compnet.com.pl 23.07.05, 18:44
                    Jennys to coś mi nie pasi w pkt :] Miałem 40 pkt :] Ale jak oni to liczą np.
                    Kumpela miała 76% z podstawy to ile ona mogła dostać za to pkt ?? Skoro maximum
                    było 15 pkt to ile pkt to jest 1% ?? Tego nie jaże SORY ALE HUMAN ZE MNIE I Z
                    MATĄ NIESTETY NIE JESTEM ZA PAN BRAT :/ Bo Skoro miała z podstawy 100% to juz
                    ma 10 pkt to jest logiczne :]
                    • Gość: arczi_86 JENNIS SPRAWDZ E_MAILA :] IP: *.compnet.com.pl 23.07.05, 18:50
                      JENNIS SPRAWDZ E_MAILA :] TO WAŻNE :] Nie masz spamu nie bój sie tego nie umie
                      przesyłać :] :P Aha i odpisz :] Wiesz na co ;)

Aha e-mail na www. gazeta . pl :]
    • ettelie Wie ktoś jak to jest na psychologie? 23.07.05, 19:21
      Ja składałam na psychologię i teraz nie wiem co mam zrobić, bo tam nie ma listy
      rezerwowych. Wiecie co trzeba zrobić, żeby ewentualnie wskoczyć na miejsce jak
      ktoś zrezygnuje??
      • kaja86 Re: Wie ktoś jak to jest na psychologie? 24.07.05, 00:51
        Trzeba napisac odwołanie. Tam chyba na drzwiach wisi wzór.
        • Gość: :) Re: Wie ktoś jak to jest na psychologie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:01
          a nei wiecie czy mozna ze studiow zrezygnowac telefonicznie?? bo nie chce mi
          sie jechac do sosnowca... a zwalniam miejsce na informatyce na wydz. informat,
          i nauki o materialach :)
          • Gość: Gosia ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: 213.199.202.* 24.07.05, 20:10
            Do kiedy można składać odwołanie? Proszę jeśli wiecie napiszcie...
            • Gość: hhh Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:00
              Odwołanie trzeba złożyć w ciągu 2 tygodni od otrzymania tego pisna pocztą.

Wie ktoś ile osbó rezygnuje z biotechnologii ?????????????????
              • ettelie Jedno miejsce wiecej!! 25.07.05, 00:22
                ZWOLNI SIĘ MIEJSCE NA GERMANISTYCE specj. Kultura i literatura krajow
                niemieckiego obszaru jezykowego. Mój kumpel rezygnuje.
                • Gość: arczi_86 Re: Jedno miejsce wiecej!! IP: *.compnet.com.pl 25.07.05, 10:26
                  No to mnie cieszy :D :] Pozdro dla kolegi :]
                  Jak są brane osoby z list rezerwowych na UŚ-iu czy ktoś się w tym
                  orientuje ?? :>
    • Gość: jennis Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:24
      ARCZI ODPISALAM:)
      • Gość: arczi_86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.compnet.com.pl 26.07.05, 09:52
        Dzięki już wszystko zrozumiałem :] Dlaczego nie ma list rezerwowych w
        necie ??:/ Oraz jak są brani kandydaci z rezerwówek??
        • Gość: Gosia Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: 82.160.41.* 01.08.05, 15:10
          Co piszecie w tych załącznikach w odwołaniu?
    • majaodgucia Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* 01.08.05, 15:25
      A wiecie kiedy mają być wyniki odwołań bo np. w Lublinie to już mieli?
      • Gość: arczi_86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.compnet.com.pl 02.08.05, 19:07
        Hej co najlepiej napisać w odwoalniu w UZASADNIENIU ??:>
    • majaodgucia Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* 03.08.05, 13:55
      Dzwoniłam dziś do działu nauczania w sprawie odwołań.jestem pierwszą osobą pod
      kraską i kobitka powiedziała że napewno mnie przyjmą i mam się nie martwić
      ,cieszy mnie to,ale wyniki odwołań będą dopiero 10 września więc jak mam to
      rozumieć?Cieszyć się czy nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka