kaja86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* 21.07.05, 22:00 Ja tak myśle, ze zrobi się sporo wolnych miejsc, mówię to na przykładzie tylko osob z mojej klasy: - ja zwolnilam już miejsca na histori i pedagogice - kolezanka na psychologii - kolejna na informacji naukowej i bibliotekznastwie - nastepna na filologi słowiańskiej - kolejna na teologii nauczycielskiej - nastepna na politologii A takich osób na pewno bedzie więcej, bo jak mowię to jest tylko na przykładzi9e mojej klasy, zreszta sami sobie zobaczcie na listach ile osób dostało się na więcej niż jeden kierunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:08 Czy na uś sa studia prywatne?? napiszcie prosze jesli cos wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
lukas2005 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* 23.07.05, 01:16 powiedzcie mi do kiedy osoby ktore zostaly przyjete moga zdecydowac ktory wybieraja kierunek, tzn chodzi mi o to kiedy bede mogl sie dowiedziec ile miejsc zwolnilo sie na danym kierunku ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* 23.07.05, 01:17 do końca lipca, do 29 chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jennis Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:20 mi powiedzieli ze do 30 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.compnet.com.pl 23.07.05, 08:49 Dzisiaj dostałem list z UŚ że jestem na liście rezerwowej szkoda tylko że nie napisali na którym miejscu :/ A czy na drzwiach UŚ filologii Germańskiej w Sosnowcu jest wywieszona lista rezerwowych ?? :> Oraz jak to jest z tym niemieckim czy należy pisać odwołanie ??A ile tobie pkt brakło (Jenis chyba :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jennis Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:17 hej Arczi:) W sosnowcu wisza listy rezerwowych.z tymze rezerwowi to wszyscy nieprzyjeci :/ mi braklo 6 punktow na nauczycielskiej. W sekretariacie powiedzieli mi ze nie trzeba pisac odwolan no chyba ze myslisz ze zle policzyli ci punkty itp.a jezeli jednak wskoczysz na liste z rezerwowych to uczelnia do 30 lipca daje znac. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.compnet.com.pl 23.07.05, 15:06 Aha to jest tak ze na rezerwowej są wszyscy co się nie dostali za pierwszym podejściem :> Aha jaże a jak to jest jak sie zwolni miejsce to biorą 1 osobę z listy ??SPOKO A jak oni liczyli te pkt na tym niemieckim bo tego to wcale nie umie zrozumiec :/Jeżeli jazysz to daj znaś jak to liczą :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jennis Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:01 no tak sie sklada ze wiem:) a wiec: NOWA MATURA --konkurs swiadectw(60 punktow); w konkursie swiadestw uwzglednia sie wyniki egzaminu maturalnego z jezyka niemieckiego.Poszczegolne czesci egzaminu maturalnego sa punktowane w nastepujacy sposob: -czesc pisemna (max. 40 punktow) -egzamin pisemny (poziom podstawowy) 100%=15 punktow -egzamin pisemny (poziom rozszerzony) 100%=25 punktow -czesc ustna (max. 20 punktow) -egzamin ustny (poziom podstawowy) 100%=10 punktow -egzamin ustny (poziom rozszerzony) 100%=20 punktow ile miales punktow arczi??? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.compnet.com.pl 23.07.05, 18:44 Jennys to coś mi nie pasi w pkt :] Miałem 40 pkt :] Ale jak oni to liczą np. Kumpela miała 76% z podstawy to ile ona mogła dostać za to pkt ?? Skoro maximum było 15 pkt to ile pkt to jest 1% ?? Tego nie jaże SORY ALE HUMAN ZE MNIE I Z MATĄ NIESTETY NIE JESTEM ZA PAN BRAT :/ Bo Skoro miała z podstawy 100% to juz ma 10 pkt to jest logiczne :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 JENNIS SPRAWDZ E_MAILA :] IP: *.compnet.com.pl 23.07.05, 18:50 JENNIS SPRAWDZ E_MAILA :] TO WAŻNE :] Nie masz spamu nie bój sie tego nie umie przesyłać :] :P Aha i odpisz :] Wiesz na co ;) Aha e-mail na www. gazeta . pl :] Odpowiedz Link Zgłoś
ettelie Wie ktoś jak to jest na psychologie? 23.07.05, 19:21 Ja składałam na psychologię i teraz nie wiem co mam zrobić, bo tam nie ma listy rezerwowych. Wiecie co trzeba zrobić, żeby ewentualnie wskoczyć na miejsce jak ktoś zrezygnuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: Wie ktoś jak to jest na psychologie? 24.07.05, 00:51 Trzeba napisac odwołanie. Tam chyba na drzwiach wisi wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wie ktoś jak to jest na psychologie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:01 a nei wiecie czy mozna ze studiow zrezygnowac telefonicznie?? bo nie chce mi sie jechac do sosnowca... a zwalniam miejsce na informatyce na wydz. informat, i nauki o materialach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: 213.199.202.* 24.07.05, 20:10 Do kiedy można składać odwołanie? Proszę jeśli wiecie napiszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:00 Odwołanie trzeba złożyć w ciągu 2 tygodni od otrzymania tego pisna pocztą. Wie ktoś ile osbó rezygnuje z biotechnologii ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ettelie Jedno miejsce wiecej!! 25.07.05, 00:22 ZWOLNI SIĘ MIEJSCE NA GERMANISTYCE specj. Kultura i literatura krajow niemieckiego obszaru jezykowego. Mój kumpel rezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Jedno miejsce wiecej!! IP: *.compnet.com.pl 25.07.05, 10:26 No to mnie cieszy :D :] Pozdro dla kolegi :] Jak są brane osoby z list rezerwowych na UŚ-iu czy ktoś się w tym orientuje ?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jennis Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:24 ARCZI ODPISALAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.compnet.com.pl 26.07.05, 09:52 Dzięki już wszystko zrozumiałem :] Dlaczego nie ma list rezerwowych w necie ??:/ Oraz jak są brani kandydaci z rezerwówek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: 82.160.41.* 01.08.05, 15:10 Co piszecie w tych załącznikach w odwołaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* 01.08.05, 15:25 A wiecie kiedy mają być wyniki odwołań bo np. w Lublinie to już mieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* IP: *.compnet.com.pl 02.08.05, 19:07 Hej co najlepiej napisać w odwoalniu w UZASADNIENIU ??:> Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: ******** REZERWOWI NA UŚ ********* 03.08.05, 13:55 Dzwoniłam dziś do działu nauczania w sprawie odwołań.jestem pierwszą osobą pod kraską i kobitka powiedziała że napewno mnie przyjmą i mam się nie martwić ,cieszy mnie to,ale wyniki odwołań będą dopiero 10 września więc jak mam to rozumieć?Cieszyć się czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś