jakub_86 >>> spotkanie <<< 30.09.05, 23:56 w zwiazku z tym, ze wiekszosc z nas chcialaby sie spotkac, ale nie mozemy sie doagadac, pozwolilem sobie zaproponowac konkretny termin i godzine - niedziela, 9 pazdziernik, godz. 15.00, przy zyrafie - przed parkiech chorzowskim, mozna tam dojechac kierujac sie na os. tysiaclecia - petla. podpisujcie sie, kto bedzie, bo jezeli np dwie osoby, to nie ma to chyba sensu ... Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 ja jestem za ale mam pare ale :D 01.10.05, 00:29 hehe jak zawsze pewnie sobie Kubeł pomyślisz :P no ale 1) żeby tam być na 15 musiałabym wyjść z domu nieco po 14, a do tej godziny na pewno nie zjem obiadu więc proponuję przełożyć to na późniejszą godzinę 2) a dlaczego akurat niedziela? ;) niedziela to taki rodzinny dzień... ja napiszę tak: - we wt kończę o 13:20 - w środę mam okienko 11:40-13:20 - w czwartek najprawdopodobniej wolne więc też mogę przyjechać jakby co ;) - q piąTek mam do 13:20 Dziękuję za uffagę Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: ja jestem za ale mam pare ale :D 01.10.05, 00:47 z tym ale, to oboje jestesmy dobrzy :P czyli proponujesz sie spotkac w tygodniu <hmmm> ja proponowalbym piatek, ale czesc forumowiczow moze wracac do domu lub cos takiego, to co powiedziec na wtorek popoludnie/wieczor? moglibysmy przejsc sie do spizu potem. to taki klub muzyczny, a we wtorki jest tam karaoke <lol> to wiec moze wtorek o 17 przed schodami na glownym dworcu, tam gdzie to zawsze precle i wyborcza sprzedaja :P co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: ja jestem za ale mam pare ale :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 10:48 hmm 9 odpada, wogole weekend raczej nie, bo bede prawdopodobnie wracac do domu. Ale wtorek moze byc :) hmmm tylko ze ja juz od dzis nie bede miała dostepu do neta..no i raczej nie bede wiedziec co w koncu ustaliliscie... :/ a Ty Kubeł pamietaj, ze ja tez mieszkam na Ligocie i to nawet 10min od akademikow :) a Ty Alicjo pewnie nie masz zajec w poniedziałek na Adamskiego? bo jesli tak to bysmy sie jakos zgadały :) no wiec 3mcie sie tu cieplutko :) pozdrawiam no i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 nie no chciałeś znać moje zdanie to poznałeś :P 01.10.05, 10:52 i wcale nie proponuję spotkać się w tygodniu, podałam plan od razu żeby jak ktoś będzie miał inne pomysły był dostępny :P bo serio to miałam na myśli SOBOTĘ :) a piątek u mnie odpada :D no po doświadczeniach z karaoke na obozie to wiem jedynie że się trudno do mikrofonu będzie dopchać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: nie no chciałeś znać moje zdanie to poznałeś IP: *.microchip.net.pl 01.10.05, 11:46 mi wtorki i czwartki odpadaja bo mam kurs z angola wieczorem;/ w pozostale dni to chetnie;]kurde a wczorajsza impreze w kwadratch musialam odpuscic bo chora jestem;/pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: nie no chciałeś znać moje zdanie to poznałeś 01.10.05, 15:08 a w ogole to byl ktos z was wczoraj w kwadratach? ja polecialem z kumplami zobaczyc, co to w ogole jest, wypilismy po piwku i z powrotem wrocilismy nazat do akademika. nastepnym razem mozna sie ewentualnie umowic, ale konkretnie - o ktorej i gdzie sie spotkamy - pisze o kwadratach, a co do spotkania, to swoja droga. sobota i niedziela odpada, bo ludzie jada do domu i wracaja z domu. wiec pozostaje tydzien. mi zalezy na tym, zeby jak najwiecej osob sie spotkalo, wiec wtorek odpada, czwartek odpada, piatek odpada. pozostaje wiec poniedzialek i sroda. mysle, ze poniedzialek to zle rozwiazanie, bo moze nie wszyscy beda mieli dostep do neta przez weekend, wiec sroda. co powiecie na srode, ta najblizsza pod zyrafa (opis lokalizacji wyzej :P)? a izka ... oczywiscie, ze pamietam, ze mieszkasz 10 minut ode mnie, a ja od ciebie :P jak sie spotkamy w srode :> to wtedy pogadamy i takie tam ;P powiesz mi, gdzie mieszkasz ;) aha, no i odpisujcie, co z ta sroda ;] Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 KUBA KOSMOS ROBISZ I TO ZBYT DUŻY :( 01.10.05, 16:14 Najpierw proponujesz niedzielę, potem stwierdzasz że weekend nie bo ludzie do domów jeżdżą. Potem proponujesz wtorek, po czym piszesz że jednak środa... Środa hmy jak tak każdy zacznie podawać po jednym dniu jaki mu pasuje to się w siedmiu grupach spotkamy :P Mnie osobiście ta środa pasuje ale musiało to by być tak ok. 16 godziny, gdyż wykłady kończę 15:10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: KUBA KOSMOS ROBISZ I TO ZBYT DUŻY :( IP: *.broker.com.pl 01.10.05, 17:41 Poprawka :) Konczysz wykłady o 15.00 :) Nie ma po prostu tych przerw po 45 minutach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: to ani siusiu nie można iść> IP: *.broker.com.pl 01.10.05, 18:07 Przerwy sa 20 minutowe :) A zajecia koncza wszyscy 10 minut wczesniej niz jest tam na planie - nikt nie robi tych przerw :)Lepiej miec 20 minut przerwy niz co chwile takie 10 minutowe :p Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 to teraz już nic nie wiem 01.10.05, 18:37 wszyscy tu myślą że przerwy są 10 minutowe a jak są 20 to rozumiem że na wykłady przychodzi się 10 minut później,t ak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: to teraz już nic nie wiem IP: *.microchip.net.pl 01.10.05, 22:09 mi sroda pasuje;] ja z kolei koncze o 12 wyklady;] Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 przyjmuje zapisy na spotkanie <lol> 02.10.05, 23:24 a ja z kolei koncze o jeszcze innej - moze. jak nie ty, czy ty, to ktos inny bedzie musial czekac lub cos takiego. wiec umawiamy sie na srode na 17 przy zyrafie? aaa - alicjo :> proponowalem weekend, ale wtedy nie wzialem jeszcze pod uwage tego, ze czesc z forumowiczow kursuje do domu (ja bede jezdzil tylko w swieta i wakacje). zaproponowalem wiec wtorek, bo jest fajne karaoke w pewnym klubie muzycznym. no ale ostatecznie srode ;) przyjmuje zapisy. wstepne - jeden browarek ;) i powiadomcie jakos izke, bo ona nie ma teraz neta. bylyscie razem na obozie, wiec chyba macie komorke. za sms zwroce 20gr :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka pytanie nr 2 IP: *.microchip.net.pl 01.10.05, 22:12 a orientujesz sie moze czy trzeba brac stroj na pierwszy wf?chyba nie co?bo slyszalam ze tylko nas beda do grup zapisywac;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: AE Kato IP: *.broker.com.pl 01.10.05, 23:03 Nie trzeba brac stroju - zajecia sa organizacyjne. Co do zajec np. dla 1 roku Ekonomii poniedziałek: Podstawy zarzadzania: 11:40 - 13:10 Mikro 13:30 - 15:00 Socjologia /nudna/ 15:20 - 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciopyza jakie grupy??:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:51 po dlugiej nieobecnosci wpadlam na chwile:) w jakich grupach wyladowaliscie na FiU??:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jakie grupy??:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:14 ja jestem w 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: jakie grupy??:> IP: *.microchip.net.pl 02.10.05, 22:14 ja jestem w 6 a kuba zdaje sie w 8;] Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: jakie grupy??:> 02.10.05, 23:21 a wcale bo nie, bo w drugiej 2 ;] ;P hehs, no to ladnie. kazdy w innej. no ale mam nadzieje, ze na spotkaniu w srode bedziecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciopyza Re: jakie grupy??:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:59 no ja pierwotnie bylam w 8, ale jestem w 3:D o tak, srody wolne:D ale na spotkaniu mnie nie bedzie, bo jade na polibude do Lukasza, a potem do Niego na obiad:) i jak podstawy zarzadzania??:> <lol2> bo matma byla bomba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: jakie grupy??:> IP: *.microchip.net.pl 03.10.05, 23:09 heh nie denerwuj mnie;]ja siedzialam prawie na koncu na tej macie i po prostu sie wylaczylam w pewnym momencie;] Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: jakie grupy??:> 03.10.05, 23:12 heh, przejeb.aby koles, nie ma co :P no niestety zle gospodaruje/zarzadzam swoim zyciem, bo dzisiaj nie spalem jakies 20-30 minut, ale ani minuty. tak jakos wyszlo :P a matma ... hmmm, po prostu bomba, nie ma co :P nie bylo czasu na zastaonowienie, ale spoko, heh. nie no, ogolnie to jakos da sie wytrzymac, tylko bedzie trzeba troche posiedzeic samemu przy zeszytach i wtedy bedzie spoko <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 eee ... ludzie :> 04.10.05, 19:03 prosilem o wpisywanie sie, kto bedzie, kogo nie bedzie i danie znac innym, ktorzy nie maja neta :> sroda juz jutro, a umawialismy sie na 17 przy zyrafie. to chyba nie jest tysiaclecie petla, a tysiaclecie zoo (sorka, rodzinka wprowadzila mnie w blad), w kazdym badz razie widac zyrafe przy przystanku tramwajowym z tego co pamietam, a jak nie, to po prostu mozna popytac ludzi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: eee ... ludzie :> IP: *.microchip.net.pl 04.10.05, 21:49 ja przepraszam ale jednak nie dam jutro rady. bawcie sie dobrze a ja dolacze na kolejne spotkanie;] Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: eee ... ludzie :> 04.10.05, 21:57 chyba nie na kolejne, tylko na pierwsze, bo tego chyba nie bedzie. sam przyjde i bede czekal na samego siebie, az wyjde z siebie? :> heh, no bo jak na razie zero zgloszen. ala nic nie pisze ani o sobie, ani o izce, a inni nie moga, wiec chyba nie bedzie. zyrafa jest na samym poczatku parku chorzowskiego jakby co. od niej zaczyna sie aleja zyrafy. a gdybysmy mieli sie kiedys spotkac, to tak zebysmy sie jako tako poznali, ja moge dac linka do swojej foty. w sumie co mi zalezy. wprawdzie wczesniej dawalem, ale po co komu wowczas to mialo byc? :> qba480.republika.pl/ i tam wybrac galeria. Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 BO JA MAM INNY POMYSŁ 04.10.05, 22:12 jutro pod żyrafą na pewno nie będę. O 15.10 kończę wykłady więc ta 17 jest mi ni w gruszkę ni w pietruszkę, ani nie zdążę na obiad do domu zajechać a co mam stać pod tą żyrafą 1h20? :/ WIĘC MÓJ POMYSŁ JEST NASTĘPUJĄCY ZRÓBMY SOBIE KIEDYŚ KRÓTKI MEETING NA UCZELNI, NP POD WEJŚCIEM DO BUDYNKU B, POZNAMY SIĘ BLIŻEJ, BĘDZIEMY WIEDZIEĆ KTO JAK WYGLĄDA I WTEDY USTALIMY CO ROBIMY I W JAKI DZIEŃ. JAK JUŻ JAKUBIE PEWNIE ZAUWAZYŁEŚ DUŻO OSÓB STĄD ZAGLĄDA ZALEDWIE OD CZASU DO CZASU BO NP. NIE MA NETA... I tak więc ja mam codzienne zajęcia w budynkach a/b/e więc mnie jest egal kiedy. Proponuję 3 dni: wtorek/czwartek/piątek o 13:10 przed budynkiem B. Wy decydujcie dalej. Jak coś ustalimy jutro, dam znać pojutrze na uczelni ludziom których znam z forum osoboście :) pozdro 1500, ala Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: BO JA MAM INNY POMYSŁ 05.10.05, 12:35 ja mam z kolei inny pomysl. a mianowicie, zebys przestala pisac drukowanymi literami. nikt z nas nie jest slepy, jezeli nie dowidzi, pewnie nosi okulary, ale pisanie wielkimi literami jest po prostu niegrzeczne i oznacza krzyk. jest cos takiego jak nietykieta i wartoby sie do niej stosowac, czy to piszac emaile, czy rozmawiajac na chatach, korzystajach z komunikatorow, badz tez piszac posty na forum. to moj taki maly wstep :> a poza tym, ta twoja ironia, ze jak pewnie zauwazylem, nie podobala mi sie :> sam przeciez pisalem, ze ludzie nie maja neta i nie wiem, co z tego wyjdzie. z tych dni, co podalas, mi pasuje kazdy. wprawdzie we wtorek koncze po 11, ale skoczylbym sobie na obiad ;P z kolei w czwartek pogadalbym z wami troche i dalej na zajecia, a w piatek w ogole nie mam zajec, ale jestem gotow poswiecic sie i przyjechac. ty dopasowujesz do swojego planu, ja staralem sie dla wszystkich ... dziekuje za uwage. kuba. Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 mądry głupiego udawać potrafi 05.10.05, 13:03 ale głupi mądrego nigdy nie będzie potrafił ot co mam ci do powiedzenia. i na spotkanie na pewno nie przyjdę bo z bufonami się nie zadaję. to co napisałam drukowanymi literami to nie było niezgodne z etykietą, ale było umieszczone w środku tekstu więc chciałam żeby było dla wszystkich czytelne, jakby się komuś nie chciało całej notki czytać co do planu to jak widać jest on bardziej skuteczny od twojego bo ta środa o 17 to jak widać wszystkim pasuje buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wahi Re: mądry głupiego udawać potrafi 05.10.05, 13:05 o widzisz mowilem i nawet mnie ubiegla :P Odpowiedz Link Zgłoś
wahi Re: mądry głupiego udawać potrafi 05.10.05, 13:10 A i PS2: " mądry głupiego udawać potrafi " nie mialo byc na odwrot?:P bo to mi na komplement wyglada :D:D:D:D kurde forum znowu sie psuje nie widze poprzednich listow a pisze juz 3, mam nadzieje ze nie jest wyrwany z kontekstu... Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 wahi co do ps2 05.10.05, 16:38 wychodzi z tego, że mądry jest mądry albo głupi (jeśli chce udawać), ale GŁUPI zawsze będzie głupim... tak chciałam napisać i tak napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: mądry głupiego udawać potrafi 05.10.05, 16:35 oj wahi, dobrze napisala - w sensie, ze sie nie pomylila i nic nie przekrecila. watki na forum czytaja tylko osoby, ktore na nim przesiaduja, wiec wydaje mi sie, ze kazdy z nas czyta wszystko. drukowanie litery byly zbedne. moje zdanie, subiektywne, a jakze. moze ja jestem glupi, ale ty nieglupsza. rowniez subiektywna opinia. a ten smiech na koncu jest po prostu wspianialy, brawa dla panny alicji. a i jak chcesz sie juz czepiac tego planu, to nie wiem, czy nie czytasz ze zrozumieniem, czy pomijasz to, co nie jest drukowanymi, ale ja mam w czwartek zajecia w tym czasie, w piatek nie mam zajec w ogole, a we wtorek jestem na jezykach i moglbym rownie dobrze napisac, ze mi to nie pasuje, no ale coz ... pozdrawiam wszystkich forumowiczow i pa. Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 widzisz 05.10.05, 16:43 nawet capslock nie pomaga skoro nie rozumiesz pojęcia krótkie spotkanie na przerwie. Czy ja pisałam, że spotykamy się po zajęciach? nieeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: widzisz 05.10.05, 18:28 a moznaby/mozna by bylo ... widze, ze czerpiesz duza satysfakcje z popelnianych przeze mnie bledow :> Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: widzisz 06.10.05, 16:57 dobra, przepraszam. w ogole ta dyskusja byla zbedna. ja ciagle chodzilem wkurzony, zeby nie pisac wkur.wiony i chyba na ciebie trafilo, a dzis dopiero mam troche lepszy dzien, bo zmienilem pokoj w akademiku. jezeli to nic nie zmieni, trudno (sorka, jestem szczery), ale jeszcze raz przepraszam. ide sie przenosic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka ;] IP: *.microchip.net.pl 06.10.05, 21:56 ja proponuje zapasy;) walke w kisielu najlepiej:Ptaka koeedukacyjna i faceci i kobiety beda mogli nacieszyc oczy:P ps. jak wam sie podobal wyklad z mikro?:> ja gralam w kulki na komorce w i kolko-krzyzyk z kumplem;)a jak grupy?bo moja taka srednia, wiekszosc nadgorliwych-ucza sie na przerwach i nawet do pubu nie wyskocza;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ;] IP: 62.233.185.* 07.10.05, 13:59 że co? uczą sie na przerwach? o ja pierd... O_o ja tam mam fajną grupę, nie narzekam. aczkolwiek plan mamy najgorszy :] ot, norma. pechowa gromadka z nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Stypendium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:48 Powiedzciemi prosze co potrzeba do stypendium socjalnego jakie dokumenty,to bardzo wazne dla mnie poniewaz nie jestem z Katowic,ucze sie w filii Akademi a na Uczelni bede dopiero w poniedziałek.Z góry dzięki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: Stypendium 07.10.05, 18:36 zaraz ci odpowiem, co trzeba, bo tez skladalem, ale najpierw do wczesniejszych postow odpowiedz :P heh, moja grupa wydaje sie calkiem spoko. w srode mielismy na 8 i cwiczenia z mikro, ale ze nie mielismy wykladow, to puscila nas wczesniej i poszlismy do sciany w osm osob ;P piwko i kromka chleba ze smalcem na sniadanie <lol> no i grupa juz planuje jakas wycieczke, bo nie wiem, czy wam powiedzieli, ale mozna zorganizowac trzydniowa wycieczke :D u mnie na przerwach wprawdzie sie nie ucza, ale mozgi sa, o czym przekonalem sie na cwiczeniach z matmy. jak pewna laska zaczela cos robic, to az sie rozdziawilem z zachwytu ;P a byl ktos z was wczoraj w kwadratach? jezeli bedziecie wybierac sie do kwadratow, to piszcie. wczoraj bynajmniej bylo zaje.biscie :D a teraz do asi ;) do stypendium socjalnego potrzebujesz wziac z urzedu skarbowego papierki o dochodach wszystkich pelnoletnich osob z rodziny. jezeli masz rodzenstwo, ktore sie uczy, to wowczas zaswiadczenie ze szkoly wraz z data urodzenia, ze ta osoba jest uczniem. jezeli w rodzinie jest ktos bezrobotny, wowczas potrzebujesz zaswiadczenia z urzedu pracy, ze ta osoba jest bezrobotna. reszta dokomentow dostaniesz na ae do wypelniania. przy oddawaniu dokumentow bedzie ci potrzebny dowod osobisty. wlasciwie nie ci, ale tym paniom, co to tam pracuja. i jeszcze jedno :> numer konta bedziesz musiala podac, bo na konto kase beda przelewac. ja nie mialem, wiec zalozylem sobie konto studenckie. nie wiem, czy wiesz, ale bedziesz mogla sie rowniez starac o inne stypendia. w tym roku powstaly nowe - mieszkaniowe i zywieniowe. dokumentow dodatkowych do nich skladac nie trzeba, tylko gdzies tak 17 (od 17. wydaja) przejsc sie po wnioski i wypelnic je. wszystkie info beda brali z dokumentow zlozonych do socjalnego. ale nie wiem, skad jestes i czy bedziesz mogla sie ubiegac o mieszkaniowe, bo moze mieszkasz w miescie, w ktorym studiujesz, wiec tam dalej to trzeba juz pytac panie w budynku F na 1 pietrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka ;] IP: *.microchip.net.pl 07.10.05, 21:11 to znaczy ze bylismy o tej samej godzinie w scianie w srode;]moja grupa w czesci tez jest normalna moze jeszcze sie rozkreca;]heh a co do maty to jestem z siebie dumna bo wszystko zakapowalam z wykladow i na cwiczeniach tez zrobilam dobrze zadanko przy tablicy- z reszta kazda osoba z mojej grupy zrobila dobrze to co musiala hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: ;] 07.10.05, 21:43 no u mnie dokladnie tak samo. i w grupie i ja <lol> ale to jeszcze rozumiem, ciekawe, na jak dlugo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ;] IP: 62.233.185.* 08.10.05, 13:08 a ja mam z Gajowskim wykłady wiec malo co rozumiem O_O Na szczescie cwiczenia z algebry z M. Trzęsiokiem, przy nim cos zajarzałam na algebrze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka DZIEKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 13:10 Kuba dzięki za odpowiedź,ja uczę się w Bielsku o tamte stypendium się nie będę starać bo i tak nie dostanę pewnie, najważniejsze jest socjalne dla mnie narazie :) A wie ktoś może jaka to kwota jest mniej więcej tego stypendium ??Dzięki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wahi Re: DZIEKI 08.10.05, 14:21 Wiec tak: po 1 czesto tu zagladam, ale rzadko mi sie chce cos odpisac :P po 2 Ala Maxthon to taka fajna przegladarka internetowa po 3 moje dwie grupy sa bardzo fajne chodz dziekanskiej jeszcze w duzej mierze nie znam po 4 Kuba wczoraj bylismy w kwadratach. To znaczy ja i Izka no i reszta obozu. Ala niestety nie dotarla ;) Ale fakt fajnie bylo. po 5 potem probowalem spac w akademiku u kolegi ale macie okropna babe na portierni, pozdrow ja odemnie :> musialem ponad 2h w srodku nocy wracac do domu Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: DZIEKI 08.10.05, 14:42 ja link do swojej fotki dawalem gdzies tu, numer telefonu tez moge podac, tylko ewentualnie prosze sie podpisac, zebym wiedzial, ktos pisze. oto on: 607772041. jezeli byla to taka blondynka, to spoko. ona jest przeje.bana, hehe, choc do mnie sie juz milo odnosi :D ;P nastepnym razem dajcie znac, kiedy bedziecie w kwadratach i gdzie, i o ktorej. ja komorke mam zawsze przy ... sobie :P wiec sms lub telefon poczuje, a jak sam juz nie dam rade przeczytac, to zawsze znajdzie sie ktos inny, kto mi pomoze <lol> do ktorej byliscie w czwartek/piatek w kwadratach? Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 :| 08.10.05, 15:08 Nie Ala nie dotarła a Ala nie chciała dotrzeć... Ludzie mnie śmieszą... Pierwszy tydzień studiowania a już wszyscy chcą do Kwadratów, do Ściany, do Poziomów etc... Ja mam na to jeszcze 5 lat więc poczekam aż będę mogła się bawić z wytrawnymi zabawowiczami :) Póki co Mozilli nie zamienię Wahi :] To byś czasem mógl napisać z łaski swej :P Gratuluję udanego powrotu do domu, bo w nocy b. rzadko kursują busiki :/ Co do moich grup... grupa językowa jest zarąbista, bardzo ich lubię, mimo że często robię z siebie grupka na zajęciach <lol> Co do dziekańskiej... pierwszą styczność miałam z nimi wczoraj na ćwiczeniach z matmy i mikroekonomii i muszę powiedzieć że jakoś nie "uwiedli" mnie :) No ale mam jeszcze czas żeby ich poznać. (ale jedna laska wymiatała na matmie z zadaniami :O - ale siedzę koło niej więc już ją lubię <lol>) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: :| IP: *.microchip.net.pl 08.10.05, 23:32 no to teraz ja sie wkurzylam. co zlego jest w tym ze jesli ktos ma czas to idzie sie gdzies pobawic?szczegolnie teraz kiedy jeszcze nie trzeba sie uczyc, jest duzo czasu wolnego i poznaje sie nowych ludzi. wytrawni zababowicze tez mi cos... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: :| 09.10.05, 11:29 ufff ... dzieki ci olu wielkie :) wiesz co ala, mnie co niektorzy rowniez smiesza, bo tak jak ola napisala, co jest w tym zlego, ze ludzie majac czas chodza gdzie chca? idac do pubu nie trzeba pic piwa, wystarczy posiedziec i pogadac, ale co ja sie bede tlumaczyl? :/ i to ja zostalem nazwany bufonem ... heh, ladnie. jestes jeszcze bardziej zarozumiala/bezczelna ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wahi Re: :| 09.10.05, 21:28 Dobra trzeba sie wziasc w miedzyczasie za to spotkanie, pierw proponuje napisac kto kiedy konczy i zaczyna. ja: pon: 9.40-13.20 (adamskiego) wt: 9.40 - 17.00 (13.20-15.10 - okienko) sr: 8.00 - 9.30 czw: 9.40 - 13.20 ptk: 10.40 - 15.10 dopisujcie wasze godziny i ustalimy najlepszy termin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: Stypendium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:15 A wiecie może od jakiego zarobku na osobe stypendium socjalne przysluguje? prosze o odp aaa i do kiedy trzeba zglaszac wniosek Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: Stypendium 07.10.05, 21:46 w tym roku stypendium jest przyznawane od 500zl netto na osobe. oczywiscie rozliczenie dotyczy roku 2004. wnioski o socjalne sklada sie do 15 pazdziernika, a od 17, tak jak juz pisalem wczesniej, bedzie mozna skladac wnioski o pozostale dwa stypendia. to chyba wszystko co trzeba wiedziec o stypendiach ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: ;] IP: *.microchip.net.pl 07.10.05, 21:13 no a co nagi facet w kisielu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: ;] 07.10.05, 21:42 no ja tam nie widze nic ciekawego w nagim facecie w kisielu <hahaha> a nie wiem, czy chcialabys w roli faceta ogladac mnie, bo mi nieduzo brakuje do dziecka z oswiecimia :P no chociaz teraz brzuch mi pewnie urosnie, bo nie biegam, a piwko smaczne jest <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
wahi Re: BO JA MAM INNY POMYSŁ 05.10.05, 13:05 :P zapomnialem o tym miejscu na jakis czas bo mi sie maxthon zresetowal, ale juz jestem :D Kuba daj spokoj biednej Ali :D Napisala z CL, bo chciala wyroznic swoj pomysl z kontekstu :P Zreszta podpadles jej i jak wroci.. znaczy sie jak wejdzie bo miala dzis do przed 11 jesli sie nie myle to bedzie zla :D Co do spotkania to bardzo chetnie jesli Ala mnie nie zabije, bo jeszcze nie mialem tego "szczescia" sie na nia natknac na uczelni :d Jesli juz ma byc z tych dni co podala, Ala i widze, ze Kubie pasuje to proponuje jutro o 13.10 ;) PS jako wejscie do B uwazasz wejscie z dworu, czy przejscie z A? Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 du nat łory wahi 05.10.05, 14:51 oprócz tego że się do nas nie odzywałeś na obozie nic do Ciebie więcej nie mamy ;) maxthon- a co to takiego? :O ps wejściem uważam wejście :) no ale to już mnie się nie pytajcie, bo teraz wasz szp kuba od drzewek zrobi wam spotkanie wtedy kiedy będzie wam pasować ;) ps2: ogólnie jestem b. kulturalny czlowiek (kto mnie zna może potwierdzić) ale robię się bardzo wściekła i ironiczna jak ktoś wytyka mi błędy których nie popełniłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: du nat łory wahi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 22:40 Witam ponownie :) przeczytałam te wszystkie Wasze posty...bardzo duzo wysiłku mnie to kosztowało, ledwo widze na oczy...nie wiem o co wam chodzi...tzn wiem, ale nie wnikam w szczegoły ;) najwyzej sie pozabijacie (zartuje oczywiscie) a z tym spotkaniem to rzeczywiscie trzeba cos wykombinowac...kurcze Wahi nie zebym sie czepiała, ale zawaliłes z tym, ze nie napisałes o wczorajszej imprezce w kwadratach, moze ktos by zawitał ;) no ale wybaczam :) podobno w czwartek sa jakies otrzesiny? ale chyba mozna cos wczesniej zorganizowac? ja w poniedziałki mam zajecia na Adamskiego do 11:20 ale moge przyjechac np pod AE? przepraszam za błedy, ale ja musze nyny...dobranoc :) jutro jeszcze sie "zgadamy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: IP: 62.233.185.* 09.10.05, 10:02 Boszsz jak tu dojdzie (w co wątpie) do spotkania to wy sie jeszcze pozabijacie ludzie:) Bardzo prawdopodobne (nie chce mi sie czytac wszystkich psotow by sprawdzic czy moze jednak nie i pomysl juz byl..), ze wszyscy konczymy języki w poniedziałki i środy o tej samej porze, wiec moze umówcie sie na wtedy gdzies?? Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 nie będę nikogo zabijać 09.10.05, 10:31 ja nie z TYCH... :/ olka ja nie mówię że jest coś w tym złego ale po prostu już mnie to trochę denerwuje jak wszyscy wokoło tylko o imprezach mówią. Na grupie dziekańskiej, na językach, jeszcze gdzie indziej... Jasne ja lubię się bawić i nieraz świetnie się bawiłam na imprezie, ale te początkowe imprezy mam wrażenie że służą tylko jednemu: pokazać jak dużo umie się wypić... Zabawa z na.je.banym.i mnie akurat nie bawi, dlatego wolę poczekać aż wszyscy będą się bawić tak jak lubią i tak jak chcą... Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 a poza tym olka główne chodziło mi o impry nzsu 09.10.05, 11:10 bo teraz robią nam co chwila coś a jeszcze z miesiąc i już nawet naszych imion pamietać nie będą... :| Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: a poza tym olka główne chodziło mi o impry nz 09.10.05, 11:35 sorki, ale nie mozna uogolniac, bo to ... boli? ja na przyklad, jak napisalem, idac do pubu nie zawsze musze pic piwo. idac na impreze do kwadratow, nie musze sie nawalic, bo ogolnie nie jestem z tych, co pija na umor ... Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 przykro mi 09.10.05, 13:30 że tak źle odczytujecie moje intencje. Wcale nie jestem jakubie bezczelna, po prostu wyrażam swoją opinię. I nie ogólniam a piszę właśnie o tych osobach które chcą "równo" zacząć popisując się przed ogółem chlańskiem. Nie imponuje mi to. Ot co mam przeciwko. Do imprez nic nie mam. Mam nadzieję, że nieco rozjaśniłam swe oblicze i sytuację o której wspomniałam wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: przykro mi 09.10.05, 13:40 no ja pomyslalem, ze 'smieszni ludzie' to wstep do kolejnej konfrontacji. no ale ok, w porzadku. jakby co, ja dalej jestem za spotkaniem sie. czy to na chwile, czy to na dluzej - i gdzies pojsc. piszcie kiedy i gdzie, ja sie dopasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 jeśli kolejnej 09.10.05, 13:49 to przepraszam za poprzednie. Nie było to moim zamiarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: jeśli kolejnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:47 ehhh i znow nic nie bede wiedziec, dzis o 16 wyjezdzam do Katowic i znow bede odcieta od neta...ja podobnie jak Ola mam jezyki w poniedzialek i srode, w tym ze w pn mam na Adamskiego. A co do miejsca, to ja tez jestem za tym zeby sie spotkac gdzies przed jakims wejsciem AE, bo tej zyrafy nigdy nie widzialam i nie mam pojecia gdzie ona jest...jeszcze sie zgubie i tyle bedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: jeśli kolejnej IP: *.broker.com.pl 09.10.05, 20:19 Jest moze ktos zainteresowany kupnem /tanio/ <lol> ksiazki Bienioka cz.2 (ksero zbindowane) oraz testy Bienioka - sprawdzone ;) Testy z socjologii i materiały /Barańska/ Opracowane pytania z geografii ekonomicznej /Heffner/ ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
wahi Re: jeśli kolejnej 09.10.05, 20:42 Ja osobiscie nie ten wydzial, ale moze kolega. Oto jego pytania:D : niech napisze ile chce za baranską i co to za materiały A co do spotkania to faktycznie trzeba do niego w koncu doprowadzic, mimo wszystko proponuje AE , problem jedynie z terminem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: jeśli kolejnej IP: *.broker.com.pl 09.10.05, 21:02 Bry! Socjologia: testy, materialy = opracowane zagadnienia do zaliczenia czyli okolo 50 pojec. Cena: 3,99 zl :p Odpowiedz Link Zgłoś
wahi Re: jeśli kolejnej 09.10.05, 21:06 Kolega jest dosc wybredny ja bym juz bral:D "a te zagadnienia sa dobzre opracowane co dostal za to ? i czy testy z odpowiedziami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka koniec klotni;) IP: *.microchip.net.pl 09.10.05, 21:27 ja tez przepraszam, po prostu ten post byl tak napisany ze sie troche wkurzylam. ja tez nie lubie ludzi ktorzy o niczym innym nie potrafia gadac tylko ile wypili na ostatniej imprezie. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: koniec klotni;) 09.10.05, 22:06 wejscie do budynku A - ten hol taki. to chyba dobre miejsce, bo kazdy wie, gdzie to jest i nie bedzie szlo sie tam nie zauwazyc. kiedy, ustalcie sami. ja sie dopasuje, no chyba, ze bede na jezykach. bo czasami i tak jestem albo wczesniej albo pozniej, bo musze cos zrobic albo ide na obiad na stolowke do budynku F. choc co do terminu, niech wszyscy ci, co maja jezyki na adamskiego i koszarowej, napisza jakie to sa dni, bo reszta ma chyba w budynku B. wiec dni tamtych osob wywalimy i bedzie wiadomo, kiedy mamy sie spotkac. pozostanie tylko ustalic godzine. ja mam jezyki we wtorki, ala i olka tez, bo one tez z finansow. Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 Re: koniec klotni;) 09.10.05, 23:52 Ala jest z ekonomii... i codziennie jest w budynkach a/b/e pon 9:50 - 17:00 (teoretycznie :D) wt 9:50 - 13:20 śr 9:50 - 11:30 lub 11:40 - 15:10 (zależy który tydzień) czw 9:50 - 13:20 pt 8:55 - 13:20 ja kolejny raz proponowałabym przed wejściem do bud b gdyż nie tłoczy się tam tyle ludzi( przez co jest też ciszej) i jest więcej ławeczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: koniec klotni;) IP: *.microchip.net.pl 10.10.05, 13:38 pon 9.50-17 wt 9.50-13.10 -jezyki na adamskiego sr 8.00-11.30,13.10 zalezy od tygodnia w tym mam dluzej czw 8.00-9.30 pt wolne;) no i wt i czwartki to mam kurs z angola wieczorem a najlepij to od srody buzka;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: koniec klotni;) 10.10.05, 19:34 heh, no ok. jak dla mnie to kazdy dzien, niech bedzie nawet wtorek, ale kolo 12, zebym zdazyl dojechac z jezykow. godzina obojetna, cos tam porobie, znajde sobie jakies zajecie. a i po raz kolejny - wiem, ze ty jestes z ekonomii, ale jest jeszcze jedna ala, choc teraz wprawdzie nieaktywna i ona jest z finansow :> Odpowiedz Link Zgłoś
wahi Re: koniec klotni;) 12.10.05, 20:42 Dobra wiecej juz chyba nikt nie napisze, Izka w akademiku a reszta to nie wiem czy tu zaglada jeszcze. Tak podliczajac to najlepiej wydaje sie: sroda 11.30 [jedna z tych srod co macie krotko] lub czwartek 13.20 no chyba ze po prostu na jakiejs przerwie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Jeszcze jedna sprawa stypendium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:13 A czy student tez musi miec zaswiadczenie z Urzędu skarbowego? Bp mma tylko rodzicow zaswiadczenia,ale swojego nie mam z Urzedu.I czy jak brat nie pracuje to tylko wystarczy zaswiadczenie z urzędu pracy czy z urzędu skarbowego tez trzeba?Z góry dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: Jeszcze jedna sprawa stypendium 14.10.05, 21:32 jezeli chodzi o zaswiadczenia z urzedu skarbowego, to musisz miec ich tyle, ile masz osob pelnoletnich w rodzinie. bez wzgledu na to, czy sie ucza/nie ucza i czy pracuja/nie pracuja. swoje wiec musisz tez dostarczyc. co do brata, to z urzedu pracy swoja droga, ale z urzedu skarbowego rowniez potrzebujesz. nie wiem, czy zdazysz to przeczytac. jutro termin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: koniec klotni;) IP: 62.233.185.* 12.10.05, 22:51 hehhh ciekawe co z tego waszego spotkania wyjdzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: spotkanie :P IP: 62.233.185.* 14.10.05, 09:42 Ala, wiesz ze ja Cie ani razu jeszcze nigdzie na uczelni nie widzialam?! paranoja O_O Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 może nie było ci dane :P 14.10.05, 09:51 no ja Dominikę (też z I&E) widziałam aż raz bo mnie znalazła ;) W ogóle najrzadziej widuję ludzi z fiu. Z zarządzania mi się zdarza, niedawno przez naszych chłopców (kk mm i marian) spóźniłam się na angielski :D na pierwszy zresztą <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: może nie było ci dane :P IP: 62.233.185.* 14.10.05, 21:35 uuu co wyscie robili razem?:P Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: może nie było ci dane :P 14.10.05, 21:43 heh <lol2> a ja jak dotad na uczelni widzialem tylko jedna osobe z forum - ale. i pogadalismy sobie nawet <lol> ;) heh, ale jakos tak bardzo sie nie dziwie, ze dotad widzialem tylko ja <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: może nie było ci dane :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:06 wahi w jakim akademiku?! ja mam mieszkano :) a co do akademika, to byłam tam w czwartek na otrzesinach :) i było rewelacyjnie :) hihi nawet brałam aktywny udzial w tych otrzesinach :) przynajmniej sie usmiałam :) a pozniej imprezka tez była niezła :) wybawiłam sie za wszystkie czasy :) kto nie był to niech załuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
wahi Re: może nie było ci dane :P 14.10.05, 22:32 aa kurde mylicie mi sie juz wszyscy :d mieszkanie na ligocie to dla mnei jak akademik :D Kuba kogo widziales? to co ze spotkaniem? :> Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 Alę 14.10.05, 23:34 tylko że Kubuś nie wie o dużych i polskich literkach :P No ale bynajmniej nie mnie, a innej Ali z tego forum nie kojarzę... Aha chyba niedługo trzeba będzie założyć kolejny topik z cyklu ae katowice bo chyba dobijamy do 1500 :| tak więc szukajcie potem jakby co następnego :D Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 ooo 14.10.05, 23:34 teraz widzę że chyba powiększyli limit bo 1500 mamy już nieco przekroczone :D Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: ooo 15.10.05, 09:44 heh, uprzedziles mnie :P tez chcialem to napisac <lol> co do polskich i duzych literek, to rzeczywiscie - nie lubie ich :P a bez nich pisze sie troszeczke szybciej, a wiecie, gdy jest sie u kogos i korzysta z jego kompa, to czlowiek stara sie zrobic cos jak najszybciej, itd. jestem usprawiedliwiony? ;P a ala (ALA), o ktorej pisalem, to alicja/edytka19, bo tak chyba sie wpisywala. moze jakas literowke zrobilem. chyba jeszcze w tym watku gdzies na poczatku sie wpisywala. bynajmniej w poprzednim na bank. aaaa ... no i po raz kolejny izka w kwadratach, ja w kwadratach i ja nic nie wiem. no bajera :> a mowilem, zeby pisac - albo forum albo sms, bo numer przeciez dawalem :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: ooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 18:30 no widzisz Kubo jakos nam nie wychodzi z tym spotkaniem ;) kurcze tak jakos mi sie zapomniało zapisac ten Twoj nr :] a dostepu do neta nie mam :] pewnie gdzies tam w tych Kwadratach sie mijalismy, ale co z tego jak ja i tak nie pamietam jak wygladasz (tzn nie pamietam zdjecia) a wogole szykuje sie jakas imptezka w tym tyg w kwadratach? spodobało mi sie tam nawet ;) tylko troszke mało miejsca...ale ze swoja ekipa zawsze mozna sie dobrze bawic ;) pozdrawiam P.S Alicjo a Ty gdzie sie podziewasz?! jeszcze nie miałam okazji spotkac Cie na korytarzu?! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: ooo 15.10.05, 19:46 607772041. jak bedziesz w kwadratach w przyszly czwartek, to napisz, gdzie jestes - znajde cie, sasasa =D <lol> ;P a jezeli chce ci sie jeszcze przeslac fotke, to tu prosze moj email: kub_a@o2.pl poczte sprawdzam praktycznie codziennie albo u kolezanki albo u kolegi. jak fotki nie przeslesz - nic sie nie stanie ;] podejde tylko do twojej ekipy i zapytam sie, ktora to iza :D pelna powaga ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: ooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:07 ok juz zapisałam. Jak mi sie przypomni to napisze ;) Kurcze po tej czwartkowej imprezie troszke sie przeziebiłam :/ ale i tak warto było ;) ok ja mykam do łozka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: ooo 16.10.05, 10:49 a powiedz, w ktorej sali i gdzie siedzialas :] bo ja z kumplami okupowalismy pierwsza loze, taka narozna, na lewo od wejscia glownym wejsciem na glowna sale. maslo maslane <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ooo IP: 62.233.185.* 16.10.05, 11:37 w czw sa teraz otrzesiny ŚLAM, nie? to ja chyba pojde:D / z Gosią W. Ala:D muszę ją otrząsnąć:D / Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 a Gosia jest na ŚLAMie? :O 16.10.05, 13:10 jak się z nią widziałam na początku września to szła na coś innego, bo sie nie dostała na medycynę? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: a Gosia jest na ŚLAMie? :O IP: 62.233.185.* 16.10.05, 16:58 analityka medyczna licencjat chyba nie chciala isc w sumie na medycyne ale na mgr analitykę, sie nie załapała :/ ale na ŚLAMie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: koniec klotni;) 14.10.05, 21:34 co miales na mysli piszac, ze izka w akademiku? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka do kuby;) IP: *.microchip.net.pl 17.10.05, 19:38 Kuba miales dzisiaj moze czerwona bluze ubrana??? bo zastanawiam sie czy chlopak ktory siedzial przede mna kilka rzedow na wykladach to ty a glupio mi bylo podejsc zeby sie przypadkiem nie osmieszyc:> Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: do kuby;) 20.10.05, 19:32 heh, kurde, troche niewczas czytam watek, heh :P nie pamietam, co mialem 17. na sobie. mam czerwona bluze, ale wtedy - nie pamietam ;P trzeba bylo puscic sygnal <lol> z reguly sprawdzam od razu, kto dzowni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: do kuby;) IP: *.microchip.net.pl 21.10.05, 10:16 nastepnym razem tak zrobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 ? 24.10.05, 20:38 heh, czyzby przerwa w pisaniu? jakis zastoj? :> gdzie sie wszyscy podziewaja, co wy ludzie porabiacie? i co to jest za strona, ktora tu ktos podal. sorka, ale siedze nie na swoim kompie i nie wchodze na zadne strony, ktorych nie znam - tak dla bezpieczenstwa :P prosze wiec o wyjasnienie, co to jest za strona i ... nom, to tyle <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 ktoś dał adres forum 25.10.05, 15:19 najprawdopodobniej ten ktoś jest z infy, bo to forum tez się wydaje siakieś takie bardziej infowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: i to chyba nawet Ola mieszała w tym palce IP: 62.233.185.* 27.10.05, 12:27 zdaje Ci sie ;) na dzien dzisiejszy to juz forum calego 1 roku. im wiecej bedzie ludzi z nie-infy tym bardziej sie uch działy rozwiną:P Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 matma i mikro 09.10.05, 22:07 co kupujecie do tych zajec, jakie ksiazki? albo co juz kupiliscie. pytanie adresowane chyba przede wszystkich do finansow i ubezpieczen, choc niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Wyzszy Wymiar ;] IP: *.microchip.net.pl 25.10.05, 16:07 moze wpadniecie w czawrtek do ww? sa otrzesiny;] no i w koncu moze sie spotkamy;]pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: Wyzszy Wymiar ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 17:44 witam wszystkich po długiej przerwie :) ja byłam w czwartek w wyzszym :) całkiem fajnie było :) no ale niestety nie wiedzialam, ze ktos z Was tam bedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 moj pierwszy raz ... 30.10.05, 21:28 opowiedzcie 'prosze', jak to bylo w waszym wypadku <lol> w moim ... lepiej niz sie spodziewalem. bylem troche zaskoczony - tak pozytywnie, bo nie sadzilem, ze bedzie tak fajnie =D - nareszcie jestem w domku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol lol IP: 83.238.20.* 07.11.05, 17:06 lol tydzien tu nikogo ne bylo lol!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wahi Re: lol 07.11.05, 23:13 no niedlugo chyba wywale taa strone z czegos w stylu ulubionych :D widac wszyscy pozzywali sie z grupami i pozapominali o tym miejscu :D A tu sie zaczela nasza przygoda z AE ;( :D Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 :> 09.11.05, 22:11 jakze aktywny w ostatnim czasie uzytkownik wahi, hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: :> 10.11.05, 18:20 no az tak doslownie tego nie miales brac do siebie :P wiem, ze pusto jest. ja wchodze tu czasami, ale nie zawsze cos pisze, bo na swoje posty przeciez odpowiadac tez nie bede. a piszac tamto popatrzylem tylko na ostatnia strone w ulozeniu drzewka i na liczbe twoich postow w stosunku do calosci, dlatego sie zasmialem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 19:29 eee tam przesadzacie:) ja tez tu czasem zagladam, moze nie jetem tak aktywna jak kiedys, ale sami dobrze wiecie, ze nie mam neta w Katowicach :/ ale teraz jestem w domciu i tak jakos mi sie przypomniało o tej stronce, no i o Was oczywiscie :) jak bym mogła zapomniec :) pozdrawiam starych bywalcow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niecierpliwa STYPENDIUM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:56 Hej,wie ktoś może co ze stypendiami,czy juz zwołali ta komisje i kiedy bedzie cos wkoncu wiadomo wkoncu juz 5.12 ;/ A my czekamy dalej i się chyba nie doczekamy :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wahi RIP 2 IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.05, 23:56 to juz jest koniec tematu papa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś