Dodaj do ulubionych

GDZIE___ANGLISTYKA___WIECZOROWA???????????????????

16.07.05, 21:51
w jakich miastach, na jakich uniwerkach są przyzwoite anglistyki
wieczorowe...z braku laku:/
Obserwuj wątek
    • korka3 ??????????????????????????????? 16.07.05, 21:55
      ???????????????????????????????????????????????????????
      • Gość: gabi Re: ??????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:59
        moze na UW?
        • Gość: wiki A COŚ POZA WARSZAWĄ????? IP: 194.146.128.* 16.07.05, 22:08
          no pewnie tak, ale interesuje mie coś oprócz(nie lubie Warszawy)
          • Gość: user Re: A COŚ POZA WARSZAWĄ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:09
            ... a w Poznaniu??
            Akademii Słowa nie chcę z racji, że nie są to studia.
            Ech - różne słyszałem opinie o WSJO i średnio mi się podoba ten pomysł...

ale cóż robić...
            • Gość: mk Re: A COŚ POZA WARSZAWĄ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:11
              ja slyszalem wiekszosc minusow............
            • Gość: persona CZYLI CO, NIE MA CZEGOŚ OK????????????? IP: 194.146.128.* 17.07.05, 12:17
              ale lipa....
              • Gość: up Re: CZYLI CO, NIE MA CZEGOŚ OK????????????? IP: 194.146.128.* 17.07.05, 18:30
                up
                • Gość: lukasz Re: CZYLI CO, NIE MA CZEGOŚ OK????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:58
                  Anglistyka wieczorowa jest we Wrocławiu, ale i tak z tego co słyszałem ciężko
                  się dostać. W Poznaniu jest zaoczna chyba. W Krakowie na UJ jest wieczorowa,
                  ale już za późno, bo po rekrutacji jest i tam też bardzo ciężko się dostać. Ale
                  na AP jest chyba anglistyka zaoczna i możliwe, że jeszcze nie było rekrutacji.
                  Przynajmniej na romanistykę zaoczną rekrutacja jest dopiero w sierpniu czy
                  jakoś tak. Jak mi się coś jeszcze przypomni to napisze.
                  • Gość: lukasz Re: CZYLI CO, NIE MA CZEGOŚ OK????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:01
                    Jeszcze na KULu jest zaoczna. Ale na niektórych uczelniach jest już za późno,
                    więc musicie patrzeć na terminy rekrutacji.
                    • Gość: abc Re: CZYLI CO, NIE MA CZEGOŚ OK????????????? IP: 217.197.78.* 17.07.05, 19:24
                      Społeczne Kolegium Językowe WSERO w Opolu (Płatne, 3-letnie, po 3 latach
                      możliwy egzamin licencjacki we współpracy Z UO).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka