pytajnik12 17.07.05, 10:47 Czy trzeba potwierdzić do wtorku ze się chce iść na lekarki na tą uczelnie czy też nie? W liście pisało tylko że do końca sierpnia musisz oddać tą ankietę???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sdf Re: AM LUBLIN LEKARSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 10:52 A czy w tym liście był spis stron z książek które nalezy przerobić w czsie wakacji? Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_sko Re: AM LUBLIN LEKARSKI 17.07.05, 11:12 Ja jeszcze nie dostalam listu, ale z tego co wiem, to osoby ktore nie doniosly oryginalu swiadecwta maja to zrobic najpozniej do konca lipca. Mam prosbe do osob ktore juz ten list otrzymaly, co w nim dokladnie jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: AM LUBLIN LEKARSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:31 Gdzie są wyniki w internecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: AM LUBLIN LEKARSKI IP: *.res.pl 17.07.05, 15:54 lekarski jest kilka świstków, min dłuuuga decyzja o tym, ze cię przyjmują, potem ulotka o obozach integracyjnych, potem jeszcze świstek: "Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna Wydziału Lekarskiego informuje o konieczności złożenia oryginałów: swiadectwa ukończenia szkoły ogólnokształcącej oraz świadectwa dojrzałości, w nieprzekraczalnym terminie, do 19 lipca 2005 roku" /troche wcześnie, mam nadzieje, ze decydyje data stempla pocztowego:)/ i jeszcze świstek, ze podania o akademik skladamy do 11 sierpnia i ankieta, która też trzeba odesłać, pytają się, jakich języków chcemy sie uczyć /najchętniej żadnych ;p/ Odpowiedz Link Zgłoś