Dodaj do ulubionych

SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ?

17.07.05, 14:31
Hej co wedlug Was jest lepsze: psychologia na SWPS czy wieczorowa psychologia
na UW? I swoja droga kto sie tam wybiera albo kto tam studiuje? Piszcie jak
jest. I Ci co sie wybieraja, jakie wybraliscie lektury?
Obserwuj wątek
    • asiape.ashanti.asiunia Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? 17.07.05, 14:41
      up
      • Gość: gabi Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:12
        Ja mam ten sam problem.Waham sie miedzy SWPS kulturoznawstwo,a wieczorowym
        dziennikarstwem.Ale chyba wybiore UW.
    • Gość: S. Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.fobos.net.pl 17.07.05, 15:44
      a ja sie zastanawiam pomiędzy komparatystyka na uj-cie a psychologią na KUL-u i
      chyba wybiore to pierwsze
    • Gość: aka Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.05, 15:46
      a Ty startujesz na wieczorową na UW? a nie wiesz czy trzeba do 22 zawieść
      papiery na wydział? i czy jesteś z warszawy czy z innego miasteczka? :)
      • Gość: asiunia Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:33
        wiem ze do 22 trzeba zawiesc papiery wszystkie i jestem z innego miasta :-)
        wlasnie dzis lece zrobic oplate i pod koniec tygodnia tam jade. a Ty juz
        zalatwilas te wszystkie papierkowe sprawy? :>
        • Gość: aka Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 10:42
          no własnie jeszcze nie... niby zapłaciłam w tamtym tyg ale jak zwykle ta opłata
          idzie wieki więc nie wiem co zrobie:/ beznadzieja:/ myslałam że jak wpace w
          tamtym tyg to jutro będę mogła jechać, ale coś widzę ze nie:/ a poza tym to
          ucze się narazie:D:D którą ksiązkę wybrałas? PozdrawiaM:)
          • Gość: aka Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 11:25
            doszło!!!! w końcu!!! jest!!! hehehe.... no to chyba jadę jutro:) wiesz o
            której mam exam?:D:D o 17:30 :D:D nieźle... wiesz co, zapraszam na GG:)
            4830904 :) pogadamy o tym i o tamtym;) Ciekawe o której Ty bedziesz miała
            wyznaczony exam:D:D 22?:D:D żartuje oczywiście;) PozdrawiaM:)
            • Gość: zielo Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:46
              a co sadzicie o zaocznej politologii na UW ? jest sens tam isc ?
              • Gość: aka Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 14:18
                ja nie mam pojęcia:)
    • Gość: kotur Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.pl 18.07.05, 15:40
      no czesc. wlasnie nie dostalem sie na dzienne na uw i mysle o wieczorowych.
      troche drogie ale coz - przynajmnmiej wstepna rozmowa nie wydaje sie trudna -
      wybralem aronsona. nadal mysle... pozdrawiam
      • Gość: dzemka Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:42
        Ja również mam tego typu wybór. W sumie myślę, że dokona się on za mnie, bo dla
        mnie jest za trudny. Jesli pozytywnie przejdę rozmowę na UW, to już się nie
        zastanawiam. Jeśli nie, to też się nie zastanawiam, bo na SWPS jestem zwolniona
        z rozmowy. Ech...
    • Gość: yoana Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 23.07.05, 20:45
      no wasnie kurde ja juz nic nie wiem, ja ide co prawda do wrocławia a nie do
      warszawy na swps, ale niby byłam zwolniona z rozmowy a potem mi przyszedł
      termin na rozmowe kwalifikacyjna i test z angielskiego na 2 sierpnia. nie wiem
      co jest grane, jeśli ktoś jeszcze idzie na swps we wrocławiu to prosze o
      kontakt na gg 948196 bo mam dużo pytan i w ogóle...
      • theresathe Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? 24.07.05, 09:26
        Moze pomyłka - zadzwon do nich. Ja tu studiuję, jest naprawdę super!
        • Gość: lohan Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 09:52
          Moja kolezanka studiuje(właściwie już kończy bo będzie broniła pracy
          magisterskiej)psychologię na SWPS w W-wie.Jest bardzo zadowolona,mówi,że
          zajęcia są fajne i kadra super.Narzeka jedynie na sprawy organizacyjne ale w
          Polsce biurokracja jest w każdej instytucji więc w sumie trzeba się z tym
          liczyć:)
          Pozdrawiam i życzę powodzenia:)
          p.s.ja idę albo na hungarystyke UW albo na filmoznawstwo UAM:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka