asiape.ashanti.asiunia 17.07.05, 14:31 Hej co wedlug Was jest lepsze: psychologia na SWPS czy wieczorowa psychologia na UW? I swoja droga kto sie tam wybiera albo kto tam studiuje? Piszcie jak jest. I Ci co sie wybieraja, jakie wybraliscie lektury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabi Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:12 Ja mam ten sam problem.Waham sie miedzy SWPS kulturoznawstwo,a wieczorowym dziennikarstwem.Ale chyba wybiore UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.fobos.net.pl 17.07.05, 15:44 a ja sie zastanawiam pomiędzy komparatystyka na uj-cie a psychologią na KUL-u i chyba wybiore to pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.05, 15:46 a Ty startujesz na wieczorową na UW? a nie wiesz czy trzeba do 22 zawieść papiery na wydział? i czy jesteś z warszawy czy z innego miasteczka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:33 wiem ze do 22 trzeba zawiesc papiery wszystkie i jestem z innego miasta :-) wlasnie dzis lece zrobic oplate i pod koniec tygodnia tam jade. a Ty juz zalatwilas te wszystkie papierkowe sprawy? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 10:42 no własnie jeszcze nie... niby zapłaciłam w tamtym tyg ale jak zwykle ta opłata idzie wieki więc nie wiem co zrobie:/ beznadzieja:/ myslałam że jak wpace w tamtym tyg to jutro będę mogła jechać, ale coś widzę ze nie:/ a poza tym to ucze się narazie:D:D którą ksiązkę wybrałas? PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 11:25 doszło!!!! w końcu!!! jest!!! hehehe.... no to chyba jadę jutro:) wiesz o której mam exam?:D:D o 17:30 :D:D nieźle... wiesz co, zapraszam na GG:) 4830904 :) pogadamy o tym i o tamtym;) Ciekawe o której Ty bedziesz miała wyznaczony exam:D:D 22?:D:D żartuje oczywiście;) PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielo Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:46 a co sadzicie o zaocznej politologii na UW ? jest sens tam isc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 14:18 ja nie mam pojęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotur Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.pl 18.07.05, 15:40 no czesc. wlasnie nie dostalem sie na dzienne na uw i mysle o wieczorowych. troche drogie ale coz - przynajmnmiej wstepna rozmowa nie wydaje sie trudna - wybralem aronsona. nadal mysle... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemka Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:42 Ja również mam tego typu wybór. W sumie myślę, że dokona się on za mnie, bo dla mnie jest za trudny. Jesli pozytywnie przejdę rozmowę na UW, to już się nie zastanawiam. Jeśli nie, to też się nie zastanawiam, bo na SWPS jestem zwolniona z rozmowy. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoana Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 23.07.05, 20:45 no wasnie kurde ja juz nic nie wiem, ja ide co prawda do wrocławia a nie do warszawy na swps, ale niby byłam zwolniona z rozmowy a potem mi przyszedł termin na rozmowe kwalifikacyjna i test z angielskiego na 2 sierpnia. nie wiem co jest grane, jeśli ktoś jeszcze idzie na swps we wrocławiu to prosze o kontakt na gg 948196 bo mam dużo pytan i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
theresathe Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? 24.07.05, 09:26 Moze pomyłka - zadzwon do nich. Ja tu studiuję, jest naprawdę super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lohan Re: SWPS czy PSYCHOLOGIA UW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 09:52 Moja kolezanka studiuje(właściwie już kończy bo będzie broniła pracy magisterskiej)psychologię na SWPS w W-wie.Jest bardzo zadowolona,mówi,że zajęcia są fajne i kadra super.Narzeka jedynie na sprawy organizacyjne ale w Polsce biurokracja jest w każdej instytucji więc w sumie trzeba się z tym liczyć:) Pozdrawiam i życzę powodzenia:) p.s.ja idę albo na hungarystyke UW albo na filmoznawstwo UAM:) Odpowiedz Link Zgłoś