agacom_1 19.07.05, 18:08 kto na AR szczecion piszcze jaie mialescie wyniki matur ioceny na swiadectwie szczegonie prosze osoby ktore ide na biotechynolie:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leiy_laa Re: !!-AKADEMIA ROLNICZA--!! SZCZECIN RAZ JESZCZE 19.07.05, 19:01 M.in złożyłam papiery na AR(biotech.) biologia 92,88 ang 98, 83,a średnia 5,0 (w moim liceum to nie bylo wielkie osiagnięcie) podobno jest 4,4 osób na miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacom_1 Re: !!-AKADEMIA ROLNICZA--!! SZCZECIN RAZ JESZCZE IP: 80.50.40.* 20.07.05, 10:09 jakbys miala podobne wyniki z fizy i chemi to na pam sie dostaniesz :) jest wiecej praiwe 6 osob na miejsce:) a swoja droga do ktorego ty lo chodzilas niezle wyniki i srednia i to nie byo wyskoie osiagniecie.. ciekawe;] Odpowiedz Link Zgłoś
agacom_1 Re: !!-AKADEMIA ROLNICZA--!! SZCZECIN RAZ JESZCZE 20.07.05, 10:12 jakbys miala podobne wyniki z fizy i chemi to na pam by cie przyjeli bez problemu:D swoaj droga cieawe do jaiego lo chodzisz takie wynii nie sa dobre:) cieawe... nie powiewiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leiy_laa Re: !!-AKADEMIA ROLNICZA--!! SZCZECIN RAZ JESZCZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:51 z chemii to byloby mozliwe ale fizyka to inna bajka. Za rok próbuję:) chodziłam do liceum w malym mieście 18 tyś mieszkańców,60km od Szczecina, tam 1/4 szkoły miala taką średnią...a nikt nie byl geniuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leiy_laa Re: !!-AKADEMIA ROLNICZA--!! SZCZECIN RAZ JESZCZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:57 Oczywiście matura to co innego. Wyniki zawdzięczam sobie, bo wszystkiego uczylam się sama, szkola mi w tym nie pomogla, bo byla denna Odpowiedz Link Zgłoś