Dodaj do ulubionych

!!-AKADEMIA ROLNICZA--!! SZCZECIN RAZ JESZCZE...

19.07.05, 18:08
kto na AR szczecion piszcze jaie mialescie wyniki matur ioceny na
swiadectwie szczegonie prosze osoby ktore ide na biotechynolie:) pozdro
Obserwuj wątek
    • leiy_laa Re: !!-AKADEMIA ROLNICZA--!! SZCZECIN RAZ JESZCZE 19.07.05, 19:01
      M.in złożyłam papiery na AR(biotech.) biologia 92,88 ang 98, 83,a średnia 5,0
      (w moim liceum to nie bylo wielkie osiagnięcie) podobno jest 4,4 osób na miejsce
      • Gość: agacom_1 Re: !!-AKADEMIA ROLNICZA--!! SZCZECIN RAZ JESZCZE IP: 80.50.40.* 20.07.05, 10:09
        jakbys miala podobne wyniki z fizy i chemi to na pam sie dostaniesz :) jest
        wiecej praiwe 6 osob na miejsce:) a swoja droga do ktorego ty lo chodzilas
        niezle wyniki i srednia i to nie byo wyskoie osiagniecie.. ciekawe;]
      • agacom_1 Re: !!-AKADEMIA ROLNICZA--!! SZCZECIN RAZ JESZCZE 20.07.05, 10:12
        jakbys miala podobne wyniki z fizy i chemi to na pam by cie przyjeli bez
        problemu:D swoaj droga cieawe do jaiego lo chodzisz takie wynii nie sa dobre:)
        cieawe... nie powiewiem
        • Gość: leiy_laa Re: !!-AKADEMIA ROLNICZA--!! SZCZECIN RAZ JESZCZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:51
          z chemii to byloby mozliwe ale fizyka to inna bajka. Za rok próbuję:)
          chodziłam do liceum w malym mieście 18 tyś mieszkańców,60km od Szczecina, tam
          1/4 szkoły miala taką średnią...a nikt nie byl geniuszem.
          • Gość: leiy_laa Re: !!-AKADEMIA ROLNICZA--!! SZCZECIN RAZ JESZCZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:57
            Oczywiście matura to co innego. Wyniki zawdzięczam sobie, bo wszystkiego
            uczylam się sama, szkola mi w tym nie pomogla, bo byla denna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka