basicaa 20.07.05, 21:26 Czy przyszly wam jakies druki o tym,ze was przyjeli ? bo do mnie jeszcze nic - i nie wiem czy sama powinnam cos zrobic czy czekac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katra Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.smala.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:38 ja rowniez nic nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.compower.pl 20.07.05, 21:39 A kiedy mialyscie dostac jesli dopiero dzis oglosili wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:16 No nie wiem :/ ja mialam juz wyniki 14 lipca- czyli tydzien temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 20.07.05, 22:51 dostalem na swoje konto internetowe i na maila wrac z informacja o przyjeciu mnie na 1 rok studiow model oswiadzenia, wydrukowalem je, wypelnilem i w poniedzialek pojechalem potwierdzic wybor studiow, takie samo dostaniecie listem poleconym, tak mi powiedzieli w punkcie rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAsia Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:08 spoko :) dzieki za info :) wolalam sie upewnic,bo gdyby mnie skreslili z listy przyjetych :) hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsokol1 Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 08:56 Zgadza sie Basia ma racje ,ja wczoraj bylem w Krakowie i zalatwilem wszystko ;) ,na jaki kierunek idziecie?? moze sie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza19 Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.chello.pl 21.07.05, 08:59 ja wczoraj pojechałam na uczelnie i potwierdziłam,ze się tam wybieram:) przy okazji, dobrze sie uczelni przyjrzałam-Wydział Technologii Żywnosci-wprawdzie na totalnym zadupiu,ale śliczny, nowy budyneczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza19 Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.chello.pl 21.07.05, 09:25 nikt więcej nie potwierdził przyjęcia??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joooo Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.netis.net.pl / 195.117.8.* 21.07.05, 10:09 a ja nie dostalam zadnej informacji ani na maila ani poczta to co mam robic?:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:22 no ja na razie czekam na jakis list :] a jak nie,to pewnie w nastepnym tygodniu sie wybiore do krakowa - ja jestem na geodezji,a Wy ? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 21.07.05, 15:56 jestem szczesliwym studentem 1 roku biotechnologii, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.crowley.pl 21.07.05, 16:05 zootechnika specj. hodowla zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
biala91 Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? 21.07.05, 23:59 ja sie nie dostałam na marketing i zarządzanie i jestem na rezerwowej zabrakło mi 4 pkt. cóz moze sie uda z odwołania:D dzwoniłam tam dzisiaj i potwierdzać trzeba do 2 tygodni od otrzymania listu:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 19:27 ja sie dostalam na zarzadzanie i marketing :D <happy> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaa Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 13:29 To miło mi poznać, te4ż jestem na biotechnologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: 62.121.136.* 23.07.05, 00:28 Kazdy wydzial ma inne terminy,wiec nie wprowadzajcie ludzi w bład, ze juz trzeba, bo na wydzial pedagogiczny trzeba dostarczyc potwierdzenie dopiero pod koniec sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do misia Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.chello.pl 23.07.05, 11:39 Gość portalu: misia napisał(a): > Kazdy wydzial ma inne terminy,wiec nie wprowadzajcie ludzi w bład, ze juz > trzeba, bo na wydzial pedagogiczny trzeba dostarczyc potwierdzenie dopiero pod > koniec sierpnia pewnie, tylko na AR nie ma wydziału pedagogicznego.... coś Ci sie pomyliło, pewnie z AP!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camilla Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 24.07.05, 13:41 ja jeszcze nie potwierdziłam (Ochrona środowiska), czekam do jutra, na wyniki na AP, jak się tam dostane, to zwalniam miejsce na AR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dach Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.chello.pl 24.07.05, 16:52 ja juz potwierdziłam, na zarzadzanie i marketing:) dostaliscie już list o przyjeciu poczta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h2o_hcv Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:19 Jesli jestem na liscie rezerwowej na ZiM to mam 2 tygodnie na zlozenie potwierdzenie oczekiwania na liscie rezerwowej tak ?? Ale te 14 dni od kiedy sie licza ?? Od dnia ogloszenia wynikow w necie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagodka Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.chello.pl 26.07.05, 10:14 dostalam list,ale nic w nim nie jest napisane na temat indeksu,ze trzeba sie zglosic na uczelnie i za niego zaplacic-a moja kumpela,ktora tez dostala list mowi,ze u niej napisali,zeby sie zglosila na poczatku wrzesnia jakos! tylko ona jest na zarzadzaniu i marketingu,a ja na technologii zywnosci,a to sa kompletnie dwa rozne wydzialy-a wam co przyslali?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohyeah mejla dostałem 22 lipca IP: *.is.net.pl 01.08.05, 13:38 I w mejlu tym zostało napisane: 'Osoba przyjęta proszona jest o zgłoszenie się w dziekanacie w dniach od 1 września do 9 września 2005 r.' Wydział Rolniczo-Ekonomiczny. Oczywiście oświadczenie o przyjęciu na studia wysłałem listem poleconym, miałem na to 2 tygodnie, nie wiem od jakiej daty ten czas był liczony, bo zarówno w internecie, mejlu i liście, który z AR otrzymałem widnieje data 14 lipca, a decyzję ja otrzymałem znacznie później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: mejla dostałem 22 lipca IP: *.chello.pl 01.08.05, 21:38 a ja nie jestem na wydz rolniczo-ekonomicznym i nie dostałam,ze mam sie zglosic na poczatku wrzesnia na uczelnie! jak jest na innych wydzialach??? ktos wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.crowley.pl 02.08.05, 21:38 ja jestem na zootechnice. jeszcze nie dostałam żadnej wiadomości że mam sie pojawić na uczelni we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
biala91 Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? 02.08.05, 23:23 a ja byłam na rezerwie i dzisiaj mi przyszła wiadomość ze sie dostalam<marketing i zarządzanie> :D:D:D i jestem happy z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.chello.pl 03.08.05, 14:09 to gratulacje dla biala91!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biala91 Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 18:06 dzięki teraz jeszcze tylko jakieś lokum sobie trzeba załatwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:12 mam lokum tzn jedno miejsce w pokoju w mieskzaniu studenckim za 180 plus emdia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danko Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:47 DO BIALA91 na którym miejscu i z jak matura bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h2o_hcv Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:25 No wlasnie na ktorym miejscu bylas na rezerwowej i z jaka matura ?? Dostal ktos z rezerwowej za Zim juz info ze sie dostal ?? Odpowiedz Link Zgłoś
biala91 Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? 10.08.05, 16:11 no ja sie dostałam z rezerwy nowa matura i byłam na 13 miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
biala91 Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? 10.08.05, 16:12 teraz jeszcze tylko jakos akademik załatwic i bedzie ok buziaczki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 18:15 Nie radzilabym Ci sie starac o akademiki w tym roku.. podobno 1 rok dostaje tylko na Hucie..a tam lepiej nie mieszkac ;/ bywalam tam nie raz i akademiki sa naprawde nie fajne.. no i dojazd i bezpieczenstwo :D /ja zaczelam wlasnie szukac mieszkania.. i wspolokatorki :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.crowley.pl 10.08.05, 21:33 ja mieszkam w hucie i to obok akademików AR nie wiem jak wyglądają w środku ale te historie o Hucie są trochę naciągnięte. nie jest aż tak źle, zwłaszcza że os. złota jesień (bo tam są akademiki) nie jest tak bardzo niebezpieczną okolicą jak np. os. Oświecenia czy Centum. Dojazd prawie spod akademika autobusem 439 na al. Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 10.08.05, 22:52 zgadzam sie jezeli chodzi o mieszkanie na hucie, duza czesc tych pie..jak jest niebiezpiecznie jest bardzo naciagana, mieszkalem trochu na isedlu wanda przystanej za placem centralnym, bylobardzo fajnie, mili ludzie, zazwyczaj starsi albo mlode malzenstwa, mimo to szukalem mieszkania gdzies poza akademikami, udalo mi sie znalezc za 300 zl ze wszystkimi oplatami od osoby w 2 pokojowym mieszkaniu dla 3 osob, bardzo fajne, czyste, ze wszsytkimi udogodniemiami, internet, kablowka co kto lubi, 2 minuty od przystanku na al, slowackiego, jesli moge polecac to lepiej kupic sobie jakas gazete z krakowa i tam szukac mieszkan, ja tak znalazlem, probowalem tez szukac z kartek ktore dostalem na ul sw. anny w takim centrum, ale nic fajnego w dobrej cenie nie bylo, ponoc u dominikanow kolo pl. wszystkich swietych przy grodzkiej tez sa oferty fajne, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h2o_hcv Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:36 Dzwinilem przed chwila do Ar i dowiedzialem sie ze na Zim dostalo sietylko 14 pierwszych osob z listy rezerwowej (nowa matura). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danko Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:14 ja tam bylam wczoraj,jestem 47 na nowej maturze i gosciu mi powiedzial ze teraz jestem kolo 15 miejsca.,wiec juz nie wiem o co chodzi???? moze troche osob zrezygnowalo z czekania na liscie?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: AR KRAKOW= potwierdzaliscie przyjecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:26 kurzcze to serio że pierwszy rok na hucie dostaje?? Odpowiedz Link Zgłoś