sharon9 25.07.05, 00:42 PROSZE SZCEZRE TYLKO :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atomowka69 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 25.07.05, 00:46 Ja lubie takie brzuszki piwne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.olsztyn.mm.pl 25.07.05, 08:13 zdecydowanie spojrzenie na 1 miejscu: powalające,głębokie, z 'ognikiem' w oczach póżniej piękny uwodzicielski uśmiech, a potem......plecy, fjne plecy nie sa złe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi co do wnętrza IP: *.olsztyn.mm.pl 25.07.05, 08:14 Kobieta nigdy nie zakocha się w facecie tylko dlatego że ma długie nogi, a facet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: co do wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:50 PIENIADZE !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:55 Nie tylko kobiety ale rowniez gejów, zapominacie o homoseksualistach. Widac ze w tym kraju nigdy nie bedzie rownouprawnienia. Mnie sie podobaja meskie nogi torsy (ogólonie meska sylwetka szczupłego chłopaka). Swoja drogą ilu ciekawych chłopcow bedzie studiowalo ze mmna prawo na UŚ??? :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygej Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 25.07.05, 10:47 Alex wystarczajaca ilosc zeby cie oduczyc zboczenstw. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 25.07.05, 11:03 Inteligencja :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 25.07.05, 16:01 mało was- niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 25.07.05, 19:30 Myślę, że wystarczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delia Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:32 "futerko" na brzuszku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 25.07.05, 11:45 co mnie kreci w facetach?? hmmm....to "coś" a poza tym musi być elokwentny i metroseksualny...no i własnie takiego Miśka mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:49 ale ci zazdroszcze mnie tez sie podobaja heterycy metroseksualni a sam jestem homo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:59 a swoja droga ciekawe z jakim menem bede mieszkal w akademiku :D :D cmok cmok :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.acn.waw.pl 25.07.05, 12:34 oj biedak sie wystraszy..mysle ze szybko bedzie chcial zmienic pokoj;) a mnie kreci tak: inteligencja,ladny usmiech,oczy pewnie tez ale to potem,najpierw musi byc madry i wiedziec czego chce i nie popisywac sie przed kolesiami..blee,jak nie znosze takich palantów.. ponadto zeby mial fajne zainteresowania..ale to tez da sie wyrobic. no i cholernie kreca mnie faceci w eleganckich garniturach hehe:D nie wiem co to jest,ale wtedy nie ma mocnych,padam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:44 ...przede wszystkim zapach!!!!!prawdziwy facet musi ladnie pachniec :)a po drugie stroj-moi drodzy nie bojcie sie koszul,one nie gryza a tyle daja........:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg:) Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:11 *ponad 180cm wzrostu;) *rozbrajający uśmiech (taki troszke hm..łobuzerski;)) *inteligentne poczucie humoru *zapach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja czyli nie ty Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 25.07.05, 15:39 ;) Meg zgadzam sie z Toba w 100% ;D dodalabym jeszcze oczy, wzrok, uwodzicielskie spojrzenie ...;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:18 i fajny tylek :P Odpowiedz Link Zgłoś
krakus-k2 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 25.07.05, 18:54 oj tak tak zgadzamy sie:) zapach stroj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: 212.244.85.* 25.07.05, 15:30 taaa ... gorzej juz z uprawianiem sportow i byciem aktywnym, bo wowczas ten wspomniany wyidealizowany mezczyzna niezle sie spoci/napoci, a to juz chyba nie o taki zapach chodzi :] a nie ukrywajmy, ze im starczy badz bardziej dojrzaly fizycznie chlopak/mezczyzna, tym intensywniej sie poci. taka mala dygresja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:46 hehe kaloryferek na brzuszku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:06 meg.....no normalnie opisalas mojego faceta:-)....jest boski dziewczyny i serio macie czego zazdroscic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 25.07.05, 16:29 inteligencja, zapach...i koszule:D:D oj tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musiajka Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.acn.waw.pl 25.07.05, 16:33 Oczy- koniecznie czarne, o glebokim inteligentnym spojrzeniu, usmiech i, choc moze wyda sie to dziwne, dłonie. To jesli chodzi o wyglad... Poza tym wazna jest inteligencja, poczucie humoru, wrazliwosc i..no tak..-podstawowy warunek, zeby facet mnie krecil..- ja musze go krecic :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolorka Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:03 usta. i dlonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heeeheh Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:35 duzo wlosow, najlepiej ciemnych. taki jaskiniowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leiy_laa Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:14 A mnie kręci chłopak, który umie żartować ze mnie w rozbrajający sposób:) Ważne jest też to, jak widzę siebie w jego oczach (skomplikowane, co?:))). Jeśli On odbiera mnie tak, jak mi się podoba to wtedy taki chłopak mnie kręci, bo czuję się swobodnie, wyjątkowo i wogóle super. NAjwazniejsze, zeby umieć się dogadać. PS oczywiście całym sercem popieram koszule i garnitury:) Odpowiedz Link Zgłoś
krakus-k2 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 25.07.05, 19:19 wzrost-siatkarzy naszej reprezentacji budowa- siatkarzy naszej reprezentacji oczy- eliah wood klatka piersiowa- niezwyciezony brad pitt usta- johnego deep`a tyłeczek- mela gibsona ale młodszego o 20lat;) zapach- hugo boss;) o resztę szczegółów nie dbam. ale to tylko wyglad- heh a wnętrze? Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 25.07.05, 23:14 zrob sobie teskanska masakre pila motorowa i posklejaj ich. kawalek po kawalku i moze cos z tego wyjdzie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he... Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.comernet.pl 27.07.05, 00:19 mózg - a po co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 25.07.05, 19:30 z doświadczenia wiem ... twarz, mięśnie (głównie pupa i klata), intelekt, poczucie humoru, stanowczość i zdecydowanie(nie mówicie tego ale tak jest, uwieżcie mi), ciuchy(głownie koszule jak już wspominałyście), i czasem hajs (zależy jaka dziewczyna) i zapach (niekoniecznie perfumy...znam ninie co lubią pot, dziwne :/ ale tak jest)to by było na tyle...są jeszcze inne cechy ale te można stosować do 90% dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muahahaha Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:51 ok to ja jestem to pozostałe 10% :). U mnie na pierwszym miejscu są oczy i głos, a i włosy najlepiej z 6-7cm do 10cm (dłuższe też ale nie na metala dłuższe) ewentualnie irokez :D, potem charakter, potem zainteresowania, potem to jak się ubiera (precz koszule i garniaki!!!) Nie może mieć żelu na włosach, nie może nosić białych koszulek z tribalem, ani białych (i w ogóle różne kolory) koszul zwłaszcza takich lekko prześwitujących (fuj), gołej klaty na mieście, dżinso-sztruksów ani innych dziwnych wynalazków (a teraz pytanie retoryczne: czemu ze sklepów nagle zniknęły nieprzecierane normalne dżiny, no czemu?). Nie może być metro, może się rzadko myć, nie może być pakerem (w ogóle mnie nie kręcą mięśniaki). O dres też nie może być i niech nie słucha techno (zalecana muzyka punk ska reggae). Może być biedny, mnie tam nie zależy, też do bogatych nie należę :). najlepiej żeby w dzień i w nocy chodził w bordowej bluzie z kapturem i kieszenią kangurkiem, oliwkowych sztruksach i zamszowych adidasach (objętnie jakiej firmy, i bez firmy też) i ze słuchawkami w uszach :), a i fajnie jak ma do tego plecak na plerach (takie moje małe zboczenie) Odpowiedz Link Zgłoś
mila6 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 25.07.05, 21:09 jeśli o mnie chodzi to tak: po pierwsze inteligencja. podoba mi się jak facet ma "coś w głowie", potrafi się wypowiedzieć na różne tematy, ma jakieś zainteresowania. to jest zdecydowanie najważniejsze. potem patrzę na dłonie :P, które muszą być czyste. nawet jeżeli chłopak wygląda jak marzenie, a ma brud za paznokciami od razu mnie odrzuca :P. potem - zapach :). o, kręci mnie jeszcze jak ma swój styl ubioru. nie jest ważne czy nosi firmowe ciuchy czy zwykłe - chodzi o to, żeby wszystko jakoś do siebie pasowało :) dres, japonki, obcisłe t- shirty - temu mówię NIE. podobaja mi się luźne bluzy, bojówki itp. jeśli chodzi o wygląd to wszystko ma tworzyć ciekawą całość - tyle mi wystarczy :) bardzo mile widziane dredy :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 25.07.05, 23:22 jak przeczytalem o japonkach to az ciarki przeszly mi po ciele ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muahahaha Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:44 mi też :), zupełnie zapomniałam o tych strasznych japonkach i jeszcze straszniejszych obcisłych koszulkach....yuck!! Odpowiedz Link Zgłoś
mila6 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 25.07.05, 23:44 jak widze chłopaka w japonkach ( a widze dość często, bo mój sąsiad takie nosi :/) to też mi ciarki przechodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 00:00 sandalow tez nie lubie. a co dopiero sandaly i podkolanowki zrobione ze zwyklych, krotkich skarpetek. no bajera po prostu :| facet ocenia facetow, heh. a co tam ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:22 Oj jak czytam te wasze posty to mi sie śmiać chce. Powinien mieć " takie a takie włosy, musi sieubierac tak a tak , zapach oczy blabla bla" LUDZIE!!! zakochujemy sie w mężczyźnie , głupotą jest go zmieniac wtedy juz nie bedzie ten nasz , ten co go poznałysmy. a odnosnie wygladu. to nie sklep ze wybieramy sobie jaki on bedzie jak bdezie wygladał itp. Ja oceniam po pierwszej rozmowie, To sie czuje czy ktos Ci sie podoba czy nie taki mały dreszczyk . Raz blondyni raz bruneci raz młodsi raz starsi , nie mam i nie chce miec jakiegos ideału którego szukam.bo to nie o to chodzi. zobaczycie , że na początku fajnie mieć ładnego chłopaczka ale on nie zdaje roli takiej jakiej powinen facet Wole pracowitego zaradnego mądrego , ktry bedzie mnie kochał i szanował i nie bał sie pracy, niz ładnego metro cos tam seksualnego , który bedzie miał wiecej kosmetyków niz ja i który sie bedzie dowartposciowywał zdardzając mnie z kolejnymi pannami wiec... to zalezy od " tego czegoś" od "derszczyku" nie ma jednozacznej oceny " co mnie kreci w chłopakach" bo kazdy czyms innym kreci, pozdr., Odpowiedz Link Zgłoś
hieronimus11 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 00:26 nic tylko pogratulowac! Twoj facet mial/ma/bedzie mial z Toba dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękna Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 01:02 re: kaka.Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe,ale głosisz truizmy.Oczywistym jest fakt,ze rozpoczety tutaj wątek nie porusza kwestii ideału w sposób powazny jest swego rodzaju zabawą w stylu" za kim obejrzysz sie na ulicy, niz z kim staniesz przed ołtarzem". w tym wątku pominięta jest pierwsza rozmowa, tu brane jest pod uwage piewsze wrazenie wizualne. PS ale z tym metroseksualnym w 100% masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
mila6 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 11:55 ooo no, sandałów też nie lubię! kobiety oceniają kobiety, więc facet może faceta :P Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnsour Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 00:13 och,DREDY!! :*:*:* i zdecydowanie popieram zamiłowanie do dłoni.a japonki zdzierżyłabym bez większych problemow,bo znam bardziej obrzydliwe rzeczy (np. łańcuch na nadgarstku; wolę już,żeby był metro,niż bujany]. Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 00:15 jak możńa nosić japonki...ja to nawet spalony na mase bym ich nie założył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:30 za bardzo patrzycie na to co o was ludzie pomyślą a ja do japonek nic nie mam... moze żel na włosach mi sie nie podoba i zbyt obcisłe spodnie , ale to rzecz nabyta mozna jakos zmienic:d hehe zartuje pozdro dla wszytskich wymagających Bóg wie czego dziewczynek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi ciuchy IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.05, 09:05 zdecydowanie koszule i garnitury, ale jest jescze coś. SWETRY!!!! takie troche luźne, z luźnym splotem, ocywiście na gołe ciało :P Albo jakiś golfik Odpowiedz Link Zgłoś
atomowka69 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 00:34 Jeszcze zapomniałam napisac ze lubie mlodszych :-) Nie 12 latków a le tak rok albo 2 młodszych. Nawety jak mi sie rfacet by spodobał i bym sie dowiedziała ze jest starszy to chyba bym jakos nie umiała z nim... Najstarszy jaki moze byc to w moim wieku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
atomowka69 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 00:36 Sorry za te literówki ale nie patrze na monitor jak pisze Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnsour Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 00:41 nie żartuj :| znaczy chodzi o tych młodszych,nie o literowki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
atomowka69 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 01:08 Nie zartuje.Powaznie.Moje kolezanki sie dziwia bo one chca coanjmnie 2-3 lata starszego a ja na takiego bym nawet nie spojrzała. Miałam za swoich młodszych lat chłopaków starszych o rok czy dwa, potem trafił mi sie taki o rok młodszy i od tamtej pory byli tylko młodsi. Dziewczyny spróbujcie z młodszym, nie wiecie co tracicie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muahahaha Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:33 no młodsi są spoko, są tacy inni, fajniejsi, bo albo zupełnie nie traktują związku na serio, albo są tak przejęci że aż mogą rozwalić człowieka swoim zachowaniem. o i fajne rzeczy z nimi odchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francoise Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:30 Młodszy hmm..., ale zależy w jakim ty jesteś wieku, bo wiesz, dziewczynom do 25 roku życia to nie polecam młodszych chłopców, oni są niedojrzali i myślą tylko o jednym, wiadomo o czym...:) A teraz napisze coś na temat mój ideał: 1.Włosy ciemne i to koniecznie blądyni przyprawiają nie o mdłości 2.Oczy ciemne, z ciemną oprawą wtedy wydają się taaakie tajemnicze a ja lubie tajemnice 3.Usmiech zadziorny a zarazem uwodzicielski powiniem być .... i tyle o twarzy 4.Dłonie, a szczególnie paznokcie zadbane i jeszcze raz zadbane ocydnie wyddądają pocharatane dłonie z poobgryzanymi paznokciami 5.Wzrost ponad 178, żaebym mogła sie za nim schować:) 6.Zbudowany choć troszkę, nie obejrzałaby sie za "męskim wieszakiem", ale za pakerem też nie 7.Brzuszek niewiele od niego wymagam byle tylko nie obwisał, bo nie ma nic gorszego niż tłuszczyk na brzuszku 8.Poza wyglądem zewnętrzymnym chłopak musi mieć poczucie humoru i to im większe tym lepiej 9.Inteligentny 10.Szarmancki i dobrze wychowany 11.A teraz trochę cech osobowości: czuły, wyrozumiały, i... od czasu do czasu zazdrosny, ale nie zaborczy!!! 12.Ponadto musi być zadbany, nie brudny!!!:( 13.Styl ubierania tez jest ważny: nie dres, nie metal, nie hipis, ale nie może być taka szarą myszką, z którą nigdzie nie idzie się pokazać... 14.Buty, według mnie najważniejsze w garderobie,to takie moje zboczenie, muszą być fajniusie, ale nie mówię teraz o adidaskach, których na rynku jest przepełnienie, a fee adasiom a fee... 15.Żelowi we włosach mówię kategoryczne NIE!!! Tylko niech mi ktoś poradzi gdzie znaleźć takiego księcia z bajki, jednego tylko spotkałam ale nie dość że był młodszy o rok to jeszcze nieśmiały, tragicznie nieśmiały...:( Odpowiedz Link Zgłoś
atomowka69 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 11:41 Ja mam 20 lat i tacy 17-19latkowie.... :-) A co do tego że sa niedojrzali to zacytuje Madonne "Może młodsi faceci nie wiedzą co robią ale za to robią to całą noc" To oczywiscie żart. A sama nie wiem, czemu wole młodszych, jakos juz tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.comernet.pl 27.07.05, 00:24 i jeszcze powinien mówić 150 językami i być Bogiem... powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remmy Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:57 po co ta hipokryzja? liczy sie tylko kasa, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.07.05, 12:19 Ja nie napiszę o swoim ideale, ale o tym, co mieli w sobie Ci, którymi do tej pory się poważnie interesowałam. Będą więc to takie cechy jak: *duże niebieskie oczy *króciutkie włosy *uprawiający sporty (ostatnio na topie u mnie jest bokser ;) ) *schludnie ubrany ( nie toleruję żelu, dresów i przesadnej elegancji) Jeśli idzie o charakter to cenię sobie: *poczucie humoru *zaradność *nie chciałabym, by facet był cholernym zazdrośnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 26.07.05, 15:38 Plecy, duże i muskularne ale bez przesady :) no i poczucie humoru!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:45 do atomówki :d tez lubie młodszych , ze straszymi nie mogłam sie dogadacx oni sa tacy za powazni:D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ladypompidou Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 18:50 według mojej skromniutkiej osóbki wygląd nie jest najważniejszy bo to czy facet będzie brunetem o zielonych oczach czy blondynem z szerokimi barami jest tak naprawdę nieistotne; szczerze mówiąc to interesują mnie faceci którzy mają otwart umysł, są inteligentni, dowcipni (czyli nic nowego) i (UWAGA!) złośliwi. Zycie z istotą przesłodzoną, opiekuńczą nad wyraz i tak strasznie czułą i romantyczną byłoby dla mnie koszmarem, toteż odrobina ignorancji, kpiny i bezczelności to to co mój wymarzony kochanek mieć powinien. Ponad to wskazana jest biegła znajomość języka polskiego (bez przerywników w stylu k****) oraz ogólne oczytania (to że mój potencjalny partner czyta tylko program telewizyjny nie rokuje dobrze już na samym początku). Niezapominajmy o braku nałogów (tzn tylko palenie odpada)i posiadaniu mocne i zaprawionej w bojach alkoholowych głowie, bo co to byłby za wstyd gdybym tak potrafiła wypić więcej niż ON. Odpowiedz Link Zgłoś
mila6 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 19:16 z tą odrobiną kpiny, arogancji i bezczelności w pełni się zgadzam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leiy_laa Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:01 Ja też:) Odpowiedz Link Zgłoś
ladypompidou Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 21:37 bardzo mi miło słyszeć że na świecie istnieje jeszcze ktoś dla kogo "mężczyzna" przyprawiony szczyptą ironii może być atrakcyjny Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnsour Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 23:57 a pewnie,powinien miec silną osobowosc,żeby było się z kim pokłocic.jakos nie wyobrażam sobie życia z Panem Już Się Robi czy Kolegą Będzie Jak Chcesz. co do mocnej głowy - mile widziana,ale nie wymagana pod przymusem.w końcu czasem fajnie zobaczyc,jak ten pewny siebie,inteligentny facet kompletnie się rozkleja. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 28.07.05, 00:00 heh, wredna ;P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: 212.244.85.* 26.07.05, 22:25 a czy panie interesuja sie w takim samym stopniu meskimi posladkami, co panowie kobiecymi? Odpowiedz Link Zgłoś
mila6 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 22:28 jeśli o mnie chodzi to nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
atomowka69 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 22:45 Jesli o mnie to tez nie :-)n Wazne zebu nie miał d**y jak szata 3 drzwiowa. Chociaz ja lubie takich większych chłoipaczków, misiowatych. Ale nie tłustych, tylko raczej "nabitych" jesli ktos rozumie o co mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mila6 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 22:57 dobrze zbudowanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
atomowka69 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 26.07.05, 23:00 Nie Mnie nie chodzi o dobzre zbudowanych. Wrezc lubie takie piwne brzuszki. Ale grubuch ale nie tłustych. Kurde jak sobie jakiegos aktora czy kogos znanego w tym typie skojarze to napisze bo teraz to nikt nie wie o kogo mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnsour Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 23:58 np.Michael Buble ma taki misiowaty brzuszek i jest ogolnie misiowaty,a nie gruby.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.05, 09:09 takich, że jestsię do czego przytulić :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: 85.219.136.* 26.07.05, 23:35 a mi sie bardzo podobają fajne tyłeczki u facetów ale takie fajniutkie maja przewaznie jedynie ci,którzy uprawiaja jakiś sport np.graja w noge albo jezdza na rolkach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
leiy_laa Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 00:08 Apropos ironii i bezczelności...mój chłopak czasem żartuje sobie, że mnie zdradza, albo mówi do mnie jak do swojej podwładnej:) heh robi to po mistrzowsku, uwielbiam się wtedy z nim kłócić:) Ale w środku jest czuły i kochany..i to jest właśnie ideał:)dla mnie bosko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.comernet.pl 27.07.05, 00:07 A ja wam coś powiem z drugiej strony barykady, od strony faceta. Mnie potwornie denerwuje, że 95% z was to tępe tłuki. Niestety, gdyby nie nasz testosteron to hodowali byśmy was razem z krówkami z stodole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomowka69 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.05, 00:11 Ja tam uważam ze tyle samo tłuków wsród dziewczyn co i wsród chłopaków. Tu i tu zdarzaja sie osobniki z inteligencją stodoły i płec nie ma znaczenia. I kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiku Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.comernet.pl 27.07.05, 00:16 Właśnie, że ma. Bo ja inaczej patrzę na kolesi, a inaczej na panienki. Jak mi taki jakiś debil wyskoczy to nawet nie zanotuję jego obecności. Ale dziewczyny jakoś zapamiętuje... Odpowiedz Link Zgłoś
leiy_laa Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 00:16 A wogóle to kto jest głupszy, tłuk, czy ktoś kto ugania sie za tłukiem?? Bo z tego co widzę to 95% chłopaków nie może żyć bez pustych,łatwych panienek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.comernet.pl 27.07.05, 00:17 ja mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
leiy_laa Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 00:12 uuu, cóż za burzliwy wątek ... Odpowiedz Link Zgłoś
leiy_laa Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 00:23 Jeśli możesz to gratuluję przynależności do tych wspaniałych pięciu procent. (napewno jest więcej, ale cóż...to nie ja pierwsza przegięłam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.comernet.pl 27.07.05, 00:25 Bo ja jestem metroseksualny i panuję nad swoimi jądrami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leiy_laa Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 00:29 Zrobiłeś na mnie piorunujące wrażenie. Panowanie nad jądrami to poważna i nieziemsko trudna sprawa. Kto Cię tego nauczył?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.comernet.pl 27.07.05, 00:33 Samokontrola - joga i takie tam. Ty się nie śmiej. Tylko facet potrafi to zrozumieć. Myślisz, że skąd te tysiące gwałtów każdego roku w Polsce - to właśnie przez kolesi co nie panowali... Odpowiedz Link Zgłoś
leiy_laa Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 00:39 Nie zarzucaj mi, ze nie doceniam powagi sytuacji. Rozumiem to.Właśnie tak przyroda zadbała o przepływ genów. uważam też, ze powinieneś napisać o tym książkę:P Serio mówię. "O masowej poprawie populacji samczej" czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 10:29 ja tez powiem teraz serio. nie wydaje mi sie, zeby to ogolnie pojeci faceci byli gorsi od szeroko pojetej plci pieknej. sorki za ignorancje, ale juz tlumacze. wystarczy sie wybrach wieczorem, szczegolnie w weekend do jakiegos klubu lub po prostu na miasto. tony mlodych gimnazjalistek poszukujacych meskiego ramienia. dzis tego, jutro innego :| masa blachar po prostu. duzo jest takich i prosze sie nie klocic. duzo jest tez zdegenerowanych facetow poszukujacych takich latwych dziewczynek. jak pisac ksiazke, to o poprawie populacji i w tym miejscu kropka :> natomiast plec piekna to okreslenie stosowane do kobiet, ktore jeszcze potrafia sie szanowac i myslec. takie tez sa, tylko niestety mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ladypompidou Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 14:11 w pewnym sensie wszyscy macie rację; ilość istot ograniczonych po jednej i drugiej stronie jest taka sama; tylko widzicie jak dziewczyna jest sama i chce sobie znaleźć fajnego, inteligentnego chłopaka to zawsze trafia na jakiegoś idiotę, który po pierwsze: wszędzie gdzie idzie towarzyszy mu odór papierosów, po drugie: piepszy jakiś głupoty a po trzecie to właściwie nie ma z nim o czym gadać. Chłopak ma łatwiej, bo gdy szuka panienki na jedną noc to taką właśnie dostaję i tu ani konwersacja ani jej poziom umysłowy nie jest ważny; a gdy on szuka potencjalnej partnerki to sprawa wydaję również duzo prostsza, gdyż zazwyczaj inicjatywa do rozpoczęcia znajomości czy zrobienia pierwszego kroku należy właśnie do mężczyzny. On niczym lew może czatować na swą ofiarę i w ten sposób znaleźć tę odpowiednią. Panowie! Zdecydowanie jesteście w lepszej sytuacji niż my - małe kobietki... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 14:34 taaa, ale ten lew moze przeciez spudlowac. wowczas bedzie szukal, szukalll, szukallll ... i tak dalej ;P tak wiec panowie nie sa w az tak zdecydowanie lepszej sytuacji. bo jak zreszta panie zauwazyly, znaczy sie napisaly, nie dosc, ze inteligentny, to powinien jeszcze byc taki, a taki w celu wywarcia wrazenia. a pierwsze wrazenie jest bardzo wazne. nie mowie, ze wyglad i mozg to klucz do sukcesu, bo sukces mozna osiagnac bez ktoregos z tych elementow. ale to juz zalezy od egzaminatora, co jest mu potrzebne. panowie sa w zblizonej sytuacji jak wspomniane panie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.net-com.net.pl 27.07.05, 08:57 dojrzałość, poczucie humoru - miło widziana ironia:), leciutko dłuższe włosy - takie w stylu włoskich piłkarzy:)), musi być trochę "niegrzeczny", of course inteligencja - NAJWAŻNIEJSZE: ŻEBYŚMY SIĘ DOBRZE ROZUMIELI, żebyśmy mogli pogadać na wszystkie temty + WYSPORTOWANY:p ideał.... ale zajęty;((( moja głupia zasada: nie rozwalaj związków!! qrcze:((( Odpowiedz Link Zgłoś
xaraaa Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 14:55 byle nie metroseksualny - a fuj!! Zadbany tak, ale wydepilowane pachy, maseczki i manicure to już totalne przegięcie. Facet musi być inteligentny, męski, twardy, przedsiębiorczy, konsekwentny,precz z mięczakami, jednocześnie powinien być czuły, musi mieć poczucie humoru i pić piwo ;)I dobrze, jeśli jest wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: 217.98.71.* 27.07.05, 19:03 ja napiszę coś o kobietach niby facet to świnia ale... Ja byłem z trzema dziewczynami dość długo i ani razu ich nie zdraciłem a one mnie tak każda. Więc wytłumaczcie m9i czy to facetemm żądzi k***s czy kobietą jajniki. Poza tym z jedną z dziewczyn miałem naprawde dobry kontakt mogliśmy rozmawiać o wszystkim i to godzinami a kiedy chciałem z nią być usłyszałem że możemy być tylko przyjaciółmi a mi się wydawało że się naprawde rozumiemy.Nie jestem w stanie zrozumieć kobiet piszą i mówią że chcą mieć kolesia z którym mogą porozmawiać i z którym się rozumieją a kiedy takiego znajdą mówią mu tylko o przyjaźni. A co do urody to chyba taki okropny nie jestem więc nie jestem w stanie zrozumieć głupich tekstów kobiet o tym że facet to świnia ja uważam że jest wręcz odwrotnie. A poza tym najlepsze wśród pań jest to(jeśli już z jakąś jesteś) chcą mieć wysportowanych mężczyzn a jęsłi ten wyjdzie z kumplem pograć np w tenisa to po powrocie słyszą "wolisz się szlajać z kolegami niż ze mną spędzić czas" proszę was panie trochę mniej zaborczości. Ale ogółem z wami jest źle a bez was jeszcze gorzej(do pań oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
ladypompidou Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 19:08 i tu zauważamy że stare dobre polskie przysłowia zawsze znajdują odzwierciedlenie w rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
hieronimus11 Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 27.07.05, 19:34 ale frustr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.net-com.net.pl 28.07.05, 00:50 do doktora: komentowałeś, to teraz ja skomentuję Twój:P nie wiem, jakie dziewczyny wybierałeś, skoro Ciebie zdradziły, cóż, współczuję, ale nie szufladkuj wszystkich dziewczyn! dobry kontakt... a wyobrażasz sobie związek oparty tylko na jednym? gratulacje wyobraźni, bo ja raczej nie:/ nie możesz zrozumieć taakich dziewczyn, które piszą, że chcą z kolesiem rozmawiać? Twój problem... ja muszę się zadowolić przyjaźnią, więc - paradoksalnie jestem w taakiej sytuacji jak Ty:( ehh... rozumiem Cię:) wysportowany... nie rozumiem dziewczyn, które tak stawiały sprawę, to jakiś chory układ - stare małżeństwo:P wysportowany: po to, żeby mógł nosić mnie na rękach:) za dużo nie ważę;) ogólnie nie chce mi się już z Tobą, doktorze;) polemizować - życie i tak jest do... bez miłości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:55 a co myslicie o piercingu& tattoo?? ...ja osobiscie nerwicy dostaje jak widze dziewczyne z kolczykiem w nosie...blee:P Odpowiedz Link Zgłoś
ladypompidou Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? 28.07.05, 13:18 zgadzam się z tobą; no ale kto co woli; są gusta i guściki; moja przyjaciółka zrobiła sobie tatuaż na plecach, o ile wyglądał on fajnie jak był nowością to aktualnie już się przejadł, sama nigdy nie popełniłabym takiej głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: CO NAJBARDZIEJ KRĘCI KOBIETY W MĘŻCZYZNACH ? IP: *.acn.waw.pl 28.07.05, 15:28 i dobra zasada..zycie to nie raj, a takie postepowanie jest dobre. wedlug mnie przede wszystkim odpowiedzialny. Odpowiedz Link Zgłoś