sharon9 30.07.05, 14:04 Dla porównania ambicje & możliwości chce abyście napisali jaki był wasz wymarzony kierunek sprzed roku,a na jaki dostaliscie sie teraz ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gigi Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.olsztyn.mm.pl 30.07.05, 14:13 wymarzony kierunek turystyka i rekreacja na sggw. od października studiuję tamże. Jak ktoś pracował i rzetelnie się przygotowywał to się dostał tam gdzie wymarzył. Takie obserwacje mam chociażby patrząc na moją byłą klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 30.07.05, 14:44 Ja tez dostalam sie na swoja wymarzona uczelnie. Nie musialam zmieniac marzen i planow. Widac warto w nie wierzyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkiejoł Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 30.07.05, 15:06 ja chciałem na prawo na uw lub umcs i studiuje na umcs:) a chciałem jeszcze na sm ale to zacyznam od przyszłego roku:) albo za 2 lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 30.07.05, 22:41 popieram, ja też:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delia . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:05 ja podobnie jak gigi. na poczatku nie wiedzialam gdzie chce isc, ale po przejrzeniu informatora moj wybor padl na turystyke i rekreacje na sggw, ewentualnie jako alternatywa gosp przestrzenna na uw. no i dostalam sie i tu i tu wiec moglam sobie wybrac :) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 30.07.05, 15:25 Ja też dostalam sie na wymarzony kierunek - sm :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila6 Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 30.07.05, 15:28 ja się dostałam na wymarzony kierunek, ale nie na wymarzoną uczelnię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.68.66.66.kutno66.tnp.pl 30.07.05, 15:47 to tak jak ja Mila:)wymarzony kierunek ale nie ta uczelnia co chcialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mila6 Re: ktosik, mila 31.07.05, 12:00 chciałam na filologie portugalską na UJ, ale się nie udało. jestem na iberystyce na UMCS (tam jest po równo hiszpańskiego i portugalskiego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 30.07.05, 16:20 ja zawze chciałem na SM iść, ale się nie udało rok temu i jestem na dziennikarstwie, teraz dopiero zdałem na SM i się straśnie cieszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.olsztyn.mm.pl 30.07.05, 17:27 no własnie, też mnie to interesuje. Studia mgisterskie może :P Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 30.07.05, 17:40 Hehe stosunki miedzynarodowe :D Ja studiuje (a raczej bede studiować) te na AE czyli bardziej pod kątem gospodarczo - ekonomicznym. Ten kierunek jest wg mnie humanistyczno-ekonomiczny czyli właściwie odpowiada moim matematyczno-humanistycznym zainteresowaniom. Choć i tak planuje od drugiego roku informatyke i ekononometrie dołożyć bo troche jednak za mało majcy chyba jest na sm. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 30.07.05, 20:19 Gtosunki Międzynarodowe:P a nie TO, co myślisz zbereźniku:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 20:59 Koledze się z sado-maso skojarzyło? :D Swoją drogą - jest kilka dość ciekawych skrótów związanych z uczelniami. Np. "Chór Uniwersytetu Jagiellońskiego" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.wroclaw.mm.pl 30.07.05, 22:43 a ja proponuje sonde doodbytnicza pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
sinsiew Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 31.07.05, 01:35 no, ja też dostałam się na swój wymarzony kierunek i uczelnię! Czyli socjologię na UAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 31.07.05, 01:57 ja tez czyli na socjologię na UŚ :) Odpowiedz Link Zgłoś
sharon9 Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 01.08.05, 13:21 teraz i ja moge sie bez wstydu dopisac do sondy :) na poczatku lo chcialam na sgh,w trakcie odmianilo mi sie bo chcialam na lingwistyke z wiodacym angielskiem,a wlasnie dowiedzialam sie ze sie dostałam na lingwe ale z wiodącym niemieckim, i wiecie co ???????? jestem szczesliwa !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 13:30 ja chcialam na prawo na UJ,troche mi bylo przykro ze sie nie udalo bo ciezko pracowalam a braklo niewiele. dostalam sie na prawo na UŚ i KUL, wybrałam KUL :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 01.08.05, 13:43 Polonistyka i polonistyka. Udało się :) Myślałam w międzyczasie o kilku innych kierunkach, ale to może kiedyś sobie zafunduję. Kwestie materialne zdecydowały, ale i tak poloistyka to marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.olsztyn.mm.pl 01.08.05, 16:57 prawo uw i uj.udało sie Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 01.08.05, 17:54 Polonistyka UJ. Cudem, bo cudem, ale się udało :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulus Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:18 politologia we wrocku(marzenie do lat przynajmniej trzech nieprzymierzając) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyczułka Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:28 psychologia.dostalam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samantha Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:06 Medycyna - marzenie powstałe w 3ciej klasie (poprzednio miałmbyć informatykiem :P) - i dostałam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.chello.pl 03.08.05, 15:05 Chciałam na polityke społeczną a dostałam się na pedagogikę... może za rok się uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraków_maturzystka Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.autocom.pl 03.08.05, 20:10 infa stosowana (już od gimnazjum;P:) ) a nie dostałam się nigdzie qrrrrrrrrrr.........! ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 03.08.05, 22:24 a ja marzyłem od gim o informatyce i dostałem się, i to w dodatku tam gdzie chciałem bo na polibudę we wrocku, miasto o niebo lepsze od wawy, chociaż tam na polibudę też bym sie dostał. Pierwsze poważne życiowe marzenie spełnione :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraków_maturzystka gratuluję IP: *.autocom.pl 26.08.05, 13:10 ja będę na fizyce technicznej na AGH od tego października... - nie tak najgorzej - postaram sie o przeniesienie na infę stos. po pierwszym roku Odpowiedz Link Zgłoś
melancholia18 Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 03.08.05, 23:03 ja w ogole nie wiedzialam co i gdzie chce studiowac. Decyzje podjelam bo musialam. padlo na anglistyke w LODZI i tylko tam skladalam. Dostalam sie i nie narzekam, jestem zadowolona ze mi sie udalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: 80.51.153.* 04.08.05, 09:44 przynajmniej szczera jesteś, że ci się udało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:14 Ja przez lata chciałam iść na finanse i bankowość na AE we wrocławiu, przeszlo mi jakiś rok temu. potem chciałam geodezje i kartkografie na AR. ostatecznie składalam na gospodarke przestrzenna na PWr i na matematyke na UWr. na GP sie nie dostalam, a dostalam sie na matme. ogolnie plan miałam taki, ze teraz zacznę GP, a za dwa lata 2-gi kierunek matma, najwyzej będzie odwrotnie. teraz nawet zaczełam myśleć, żeby zamiast GP startowac na zarzadzanie i inzynierię produkcji ;-) zobaczymy, w kazdym razie zadowolona jestem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzik Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.espol.com.pl 04.08.05, 21:44 ja się dostałem pośrednio na wymarzony już od kilku lat chciałem iśc na dziennikarstwo na uj a wyszła politologia (też uj) próbowałem znaleźć granice właśnie między swymi ambicjami i możliwościami i nawet nie próbowałem zdawać na dziennikarstwo i z teg co słyszałem o egzaminach chyba dobrze zrobiłem (na politologii jest specjalizacja dziennikarska) Odpowiedz Link Zgłoś
asia778 Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 04.08.05, 21:56 u mnie zupełnie odwrotnie zawsze chcialam isc na mate na Uwr a dostalam sie na finanse i bankowość.... no coz matma poczeka rok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyś Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: *.tomaszow.mm.pl 04.08.05, 22:54 ja od gimnazjum chciałam iśc na medycyne do Łodzi i udało sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczek86 Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 05.08.05, 12:02 Szczerze podziwiam tych, ktorzy decyzje co do wyboru studiow podjeli b. wczesnie (w gimnazjum etc)... Ja zawsze mialam problemy z podejmowaniem decyzji, ale spontanicznie dostalam sie na to,na co zlozylam, wybralam z tego to, co najbardziej perspektywniczne i stwierdzilam ze bedzie ok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienqaz Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 05.08.05, 12:06 sZczerze powiem,ze nie mialam wymarzonego kierunku i nie wierzyłam w siebie ze sie gdziekolwiek dostanę, a tu takie zaskoczenie- dostałam się wszędzie gdzie składałam papiery:)3 uczelnie, 5 kierunków:) idę na fizjoterapię na AM w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 akademia ekonomiczna:ekonomia od 6 lat 05.08.05, 16:05 no i się dostałam ambicje=możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awgee Re: do 7u8 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.05, 21:18 chciałam prawo uw. zabrakło mi 0.9 pkt. to idę na dziennikarstwo uw. jestem zadowolona i tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: tam czyli gdzie? 05.08.05, 23:59 heh no wlasnie na AE w Katowicach na ekonomię? :) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI 06.08.05, 00:04 Moim wymarzonym kierunkiem od zawsze było dziennikarstwo...i zabrakło mi 1 punktu, żeby się dostać:)) Czekam na decyzję z odwołania Dostałam się na gospodarkę przestrzenną i ochronę środowiska na CP/EUV, więc jeśli nie dostanę się na dziennikarstwo wybiorę gosp.przestrzenną. W sumie też super kierunek, bo odkąd pamiętam interesuję się wszystkim, co związane z geografią ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: SONDA AMBICJE & MOŻLIWOŚCI IP: 80.51.249.* 27.08.05, 13:07 no u mnie to jest głupia sytuacja....chciałem najbardziej sie dostac na prawo do wawy...niewypaliło :| a dostałem sie już wszedzie gdzie złozyłem...tj. UMSC, KUL, UwB (prawo) ....wybrałem to pierwsze :) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś