martula19 31.07.05, 22:37 wpisujcie się studenci prawa na UŚ (chodzi o studia stacjonarne). Jedziecie na jakis obóz przygotowawczy??:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prafnik Re: studenci prawa UŚ:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:23 Cześć, to zobaczymy się w październiku, na obóz się nie wybieram :) Skąd jesteś bo ja z Radomia? Mam nadzieję, że będzie jeszcze trochę ludzi z dalszych stron (czyli spoza Śląska ;)), pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beautifulkate Re: studenci prawa UŚ:D 01.08.05, 07:07 Witam, no to powoli jest nas coraz więcej ;) ja akurat jestem z pszczyny, o obozie nie myślałam, chociaż w sumie ze mną to nigdy nie wiadomo. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cailte Re: studenci prawa UŚ:D 01.08.05, 09:54 witam. ja akurat jestem ze Śląska. :D ale coś nie widać tu studentów, sami pierwszoroczni. ;) jak coś to wejdźcie na forum wydziału www.wpia.us.edu.pl/forum Odpowiedz Link Zgłoś
martula19 Re: studenci prawa UŚ:D 01.08.05, 11:24 hihi ja w sumie jestem ze Śląska z Raciborza a nad obozem sie zastanawiam hehe jak ja czekam na ten październik;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martula19 Re: studenci prawa UŚ:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:56 no co tak mało was jest??:( przeciez widziałam na listach 250 osób;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimski Re: studenci prawa UŚ:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:04 Czolo Byki! Wygląda na to, że się spotkamy, bo też idę na UŚ. A ten obóz to z czym to się jje? (Gdzie, za ile, kto organizuje, itd. itp.?) Odpowiedz Link Zgłoś
martula19 do mimskiego 01.08.05, 20:35 dostałes list z uczelni że zostałes wybrany do grona szczęśliwców?? więc jeśli dostałeś to powinieneś tez otrzymać takie śmieszne karteluszki czyli ulotki o obozie np adapciak albo jakis obóz w Zakopcu. a napisz skąd jesteś przyszły żaku lub żaczko P>S> przepraszam za płeć męską uzytą w końcówkach ale nie chce mi sie teraz poprawiać---> to jest sprostowanie i z góry i am sorry:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimski Re: do mimskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:53 Martula,nie przepraszaj za żaczke tylko mów mi ŻABCIU. Jestem zdecydowanie facetem a karteczek nie otrzymałem. W sekretariacie równie nikt nie wspominał o integrałce. Pytam kto z kim,kiedy,jak.NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martula19 Re: do mimskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:01 hehe żabki Ci się marzą:P nic z tego:P hm to dziwne że karteluszek nie dostałeś ale już po fakcie. Obozy adaptacyjne: 1.Zakopane, 2-9 wrzesień, 399 zł, 7 dni pobytu, wszyscy studenci UŚ, gwarantują przejazd autokarami zakwaterowanie wyzywienie, różne atrakcje;) ale nie wnikam w szcegóły jakie;)zapisy po 15 sierpnia i zakwaterowanie w Harendzie na szlaku Jana pAwła II 2.IX Ogólnopolski Obóz Adaptacyjny Studentów Prawa Dźwirzyno 5-11 września szczegóły na www.elsa.org.pl/adapciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimski Re: do Martuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:20 Dziękuje serdecznie za informacje. Czy masz już jakąś ekipę zmontowaną? Czy też może tylko Ty się deklarujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martula19 Re: do Mimskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:54 hm ekipa chyba remontowa jedynie;P bo tak na serio to zaczęłam sie zastanawiac nad tym dopiero niedawno i próbuje nakręcic taką jedna koleżanke co nie jest z UŚ troche czasu zostało do 15 sierpnia to nie jest deadline:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORD VADER Re: studenci prawa UŚ:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:03 moc jest tylko ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś