Dodaj do ulubionych

studenci prawa UŚ:D

31.07.05, 22:37
wpisujcie się studenci prawa na UŚ (chodzi o studia stacjonarne). Jedziecie
na jakis obóz przygotowawczy??:>
Obserwuj wątek
    • Gość: prafnik Re: studenci prawa UŚ:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:23
      Cześć, to zobaczymy się w październiku, na obóz się nie wybieram :) Skąd jesteś bo ja z Radomia? Mam nadzieję, że będzie jeszcze trochę ludzi z dalszych stron (czyli spoza Śląska ;)), pozdrawiam
      • beautifulkate Re: studenci prawa UŚ:D 01.08.05, 07:07
        Witam, no to powoli jest nas coraz więcej ;) ja akurat jestem z pszczyny, o
        obozie nie myślałam, chociaż w sumie ze mną to nigdy nie wiadomo. Pozdrawiam!
        • cailte Re: studenci prawa UŚ:D 01.08.05, 09:54
          witam. ja akurat jestem ze Śląska. :D ale coś nie widać tu studentów, sami
          pierwszoroczni. ;) jak coś to wejdźcie na forum wydziału www.wpia.us.edu.pl/forum
      • martula19 Re: studenci prawa UŚ:D 01.08.05, 11:24
        hihi ja w sumie jestem ze Śląska z Raciborza a nad obozem sie zastanawiam hehe
        jak ja czekam na ten październik;)
        • Gość: martula19 Re: studenci prawa UŚ:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:56
          no co tak mało was jest??:( przeciez widziałam na listach 250 osób;P
          • Gość: mimski Re: studenci prawa UŚ:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:04
            Czolo Byki! Wygląda na to, że się spotkamy, bo też idę na UŚ. A ten obóz to z
            czym to się jje? (Gdzie, za ile, kto organizuje, itd. itp.?)
            • martula19 do mimskiego 01.08.05, 20:35
              dostałes list z uczelni że zostałes wybrany do grona szczęśliwców?? więc jeśli
              dostałeś to powinieneś tez otrzymać takie śmieszne karteluszki czyli ulotki o
              obozie np adapciak albo jakis obóz w Zakopcu. a napisz skąd jesteś przyszły
              żaku lub żaczko
              P>S> przepraszam za płeć męską uzytą w końcówkach ale nie chce mi sie teraz
              poprawiać---> to jest sprostowanie i z góry i am sorry:D
              • Gość: mimski Re: do mimskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:53
                Martula,nie przepraszaj za żaczke tylko mów mi ŻABCIU. Jestem zdecydowanie
                facetem a karteczek nie otrzymałem. W sekretariacie równie nikt nie wspominał o
                integrałce. Pytam kto z kim,kiedy,jak.NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI
                • Gość: martula19 Re: do mimskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:01
                  hehe żabki Ci się marzą:P nic z tego:P hm to dziwne że karteluszek nie dostałeś
                  ale już po fakcie.
                  Obozy adaptacyjne:
                  1.Zakopane, 2-9 wrzesień, 399 zł, 7 dni pobytu, wszyscy studenci UŚ, gwarantują
                  przejazd autokarami zakwaterowanie wyzywienie, różne atrakcje;) ale nie wnikam
                  w szcegóły jakie;)zapisy po 15 sierpnia i zakwaterowanie w Harendzie na szlaku
                  Jana pAwła II
                  2.IX Ogólnopolski Obóz Adaptacyjny Studentów Prawa Dźwirzyno 5-11 września
                  szczegóły na www.elsa.org.pl/adapciak
                  • Gość: mimski Re: do Martuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:20
                    Dziękuje serdecznie za informacje. Czy masz już jakąś ekipę zmontowaną? Czy też
                    może tylko Ty się deklarujesz?
                    • Gość: martula19 Re: do Mimskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:54
                      hm ekipa chyba remontowa jedynie;P bo tak na serio to zaczęłam sie zastanawiac
                      nad tym dopiero niedawno i próbuje nakręcic taką jedna koleżanke co nie jest z
                      UŚ troche czasu zostało do 15 sierpnia to nie jest deadline:D
    • Gość: LORD VADER Re: studenci prawa UŚ:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:03
      moc jest tylko ze mną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka