dess12 01.08.05, 18:58 Czy jest tu może ktoś,kto dostał się na pedagogikę lub pedagogikę specjalną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-6 Re: UMCS Lublin 02.08.05, 11:02 Tak np. ja :) dostalam sie na pedagogike :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: UMCS Lublin 04.08.05, 12:06 Tylko tyle nas, no nie zartujcie, gdzie reszta? moze na wakacjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 04.08.05, 13:36 Ale na pedagogikę ogólną?Magisterskie czy licencjat?:)Ja się dostałam na obie...ale wybrałam specjalną:)Mam nadzieję,że to dobry wybór:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 04.08.05, 13:36 na dodatek mam same baby na roku:D Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: UMCS Lublin 05.08.05, 13:43 Pedagogika licencjacka, co do rozkladu plci to nie wiem ale wiekszosc stanowia dziewczyny, ciekawe czy sa jakies rodzynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 06.08.05, 19:30 Są,są....widziałam listę:)Wahałam się właśnie czy wybrać licencjat ogólnej czy specjalną...wybrałam specjalną...ale nic nie stoi na przeszkodzie aby się poznać...prawda Aga?:D Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: UMCS Lublin 07.08.05, 10:42 No jasne. Szkoda tylko, ze nikt wiecej nie powieksza jak narazie grona studentow pedagogiki na tym forum. Co sklonilo Cie do wyboru pedagigiki specjalnej? Myslalas juz o specjalizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 10.08.05, 13:13 Co mnie skłoniło?Myślę,że to,że nie jest tak oblegana i tak znana jak pedagogika ogólna....Podobno jest cieżko...:)Ale damy radę:)O specjalizacjhi jeszcze nie myślałam...zresztą...Ty,jako że wybrałaś ogólną masz więcej specjalizacji do wyboru:)Specjalna to przede wszytskim Oligofrenopedagogika+ i tutaj np. naucznie wczesnoszkolne czy edukacja muzyczna/plastyczna:)Także jeszcze mam czas....:)Aga?Ale jest na magisterskich czy licencjackich?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: UMCS Lublin 11.08.05, 08:19 Ja jestem na licencjackich :) Moze i jest ciezko, ale gdzie tak nie jest? Poza tym jak ktos studiuje to co chce to chyba inaczej sie do tego podchodzi. Tak jak powiedzialas damy sobie rade :) Fakt pedagogika ogolna ma wiecej specjalizacji, juz po I semestrze wybiera sie jedna specjalizacje, a potem na 2 roku dodaje sie jeszcze jedna :) Teraz czekam na jakies informacje gdzie zaczyna sie rok akademicki oraz jakies plan zajec :) Ciesze sie ze juz mam za soba rekrutacje oraz etap poszukiwania mieszkania :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 11.08.05, 13:06 No fajnie,że już po rekrutacji i że mieszkanko już mam:) Aga właśnie...a gdzie masz mieszkanie?:) Widzisz....jakbym poszła na pedagogikę ogólną to byśmy były koleżankami z roku:)Ale pewnie sie nie raz spotkamy bo zajęcia pewnie są łączone:) Skad jesteś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: UMCS Lublin 15.08.05, 19:58 Czesc, ja mam pokoj w mieszkanku na Głebokiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 16.08.05, 00:04 Nie mam pojęcia gdzie to:)Ja mam mieszkanie 2 pokojowe z koleżanką na czechowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: UMCS Lublin 16.08.05, 10:37 To jedna z wiekszych ulic, ciagnie sie od skrzyzowania z ul.Narutowicza i Nadbystrzycka do Al.Krasnickiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 16.08.05, 12:25 Oooo...to na uczelnię masz bliziutko:)Ja w sumie też:) Wynajmujesz pokój z jakimiś studentami?Czy to kawalerka?A może dzielisz z kimś pokój?:)I jedziesz na adapciaka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: UMCS Lublin 16.08.05, 18:11 Wynajmuje samodzielny pokoj w mieszkaniu studenckim, niestety nie jade na adapciak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 16.08.05, 18:42 Ja też nie jadę:) Sorry,że taka ciekawska jestem ale jesteś jedyną osobą jaka jest na pedagogice(tutaj:D)...a to mieszkanie to ze znajomymi?Czy zupełnie obcy Ci ludzie?Mogę wiedzieć ile płacisz za pokój?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: UMCS Lublin 17.08.05, 11:08 Ja rowniez zauwazylam, ze jakos malo tutaj studentow pedagogiki, no coz :) Pokoj wynajmuje u dziewczyn, ktorych nie znalam wczesniej, poprostu zadzwonilam pod numer z ogloszenie i tak juz zostalo. Za rok przecie mozna zmienic mieszkanie i zmieszkac z kims z roku :) Za pokoj place 250+oplaty licznikowe :) A ty jak mieszkasz, z obcymi(:))czy znajomymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 17.08.05, 15:54 Mieszkam z koleżanką w 2pokojowym mieszkanku i też płacę 250 zł+opłaty:) Odpowiedz Link Zgłoś