Dodaj do ulubionych

UMCS Lublin

01.08.05, 18:58
Czy jest tu może ktoś,kto dostał się na pedagogikę lub pedagogikę specjalną?
Obserwuj wątek
    • aga-6 Re: UMCS Lublin 02.08.05, 11:02
      Tak np. ja :) dostalam sie na pedagogike :)
      • aga-6 Re: UMCS Lublin 04.08.05, 12:06
        Tylko tyle nas, no nie zartujcie, gdzie reszta? moze na wakacjach :)
        • Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 04.08.05, 13:36
          Ale na pedagogikę ogólną?Magisterskie czy licencjat?:)Ja się dostałam na
          obie...ale wybrałam specjalną:)Mam nadzieję,że to dobry wybór:D
          • Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 04.08.05, 13:36
            na dodatek mam same baby na roku:D
            • aga-6 Re: UMCS Lublin 05.08.05, 13:43
              Pedagogika licencjacka, co do rozkladu plci to nie wiem ale wiekszosc stanowia
              dziewczyny, ciekawe czy sa jakies rodzynki :)
              • Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 06.08.05, 19:30
                Są,są....widziałam listę:)Wahałam się właśnie czy wybrać licencjat ogólnej czy
                specjalną...wybrałam specjalną...ale nic nie stoi na przeszkodzie aby się
                poznać...prawda Aga?:D
                • aga-6 Re: UMCS Lublin 07.08.05, 10:42
                  No jasne. Szkoda tylko, ze nikt wiecej nie powieksza jak narazie grona
                  studentow pedagogiki na tym forum.
                  Co sklonilo Cie do wyboru pedagigiki specjalnej? Myslalas juz o specjalizacji?
                  • Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 10.08.05, 13:13
                    Co mnie skłoniło?Myślę,że to,że nie jest tak oblegana i tak znana jak pedagogika
                    ogólna....Podobno jest cieżko...:)Ale damy radę:)O specjalizacjhi jeszcze nie
                    myślałam...zresztą...Ty,jako że wybrałaś ogólną masz więcej specjalizacji do
                    wyboru:)Specjalna to przede wszytskim Oligofrenopedagogika+ i tutaj np. naucznie
                    wczesnoszkolne czy edukacja muzyczna/plastyczna:)Także jeszcze mam
                    czas....:)Aga?Ale jest na magisterskich czy licencjackich??
                    • aga-6 Re: UMCS Lublin 11.08.05, 08:19
                      Ja jestem na licencjackich :) Moze i jest ciezko, ale gdzie tak nie jest? Poza
                      tym jak ktos studiuje to co chce to chyba inaczej sie do tego podchodzi. Tak
                      jak powiedzialas damy sobie rade :) Fakt pedagogika ogolna ma wiecej
                      specjalizacji, juz po I semestrze wybiera sie jedna specjalizacje, a potem na 2
                      roku dodaje sie jeszcze jedna :)
                      Teraz czekam na jakies informacje gdzie zaczyna sie rok akademicki oraz jakies
                      plan zajec :) Ciesze sie ze juz mam za soba rekrutacje oraz etap poszukiwania
                      mieszkania :)
                      Pozdrowionka
                      • Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 11.08.05, 13:06
                        No fajnie,że już po rekrutacji i że mieszkanko już mam:) Aga właśnie...a gdzie
                        masz mieszkanie?:) Widzisz....jakbym poszła na pedagogikę ogólną to byśmy były
                        koleżankami z roku:)Ale pewnie sie nie raz spotkamy bo zajęcia pewnie są
                        łączone:) Skad jesteś?:)
                        • aga-6 Re: UMCS Lublin 15.08.05, 19:58
                          Czesc, ja mam pokoj w mieszkanku na Głebokiej.
                          • Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 16.08.05, 00:04
                            Nie mam pojęcia gdzie to:)Ja mam mieszkanie 2 pokojowe z koleżanką na czechowie:)
                            • aga-6 Re: UMCS Lublin 16.08.05, 10:37
                              To jedna z wiekszych ulic, ciagnie sie od skrzyzowania z ul.Narutowicza i
                              Nadbystrzycka do Al.Krasnickiej :)
                              • Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 16.08.05, 12:25
                                Oooo...to na uczelnię masz bliziutko:)Ja w sumie też:) Wynajmujesz pokój z
                                jakimiś studentami?Czy to kawalerka?A może dzielisz z kimś pokój?:)I jedziesz na
                                adapciaka?:)
                                • aga-6 Re: UMCS Lublin 16.08.05, 18:11
                                  Wynajmuje samodzielny pokoj w mieszkaniu studenckim, niestety nie jade na
                                  adapciak.
                                  • Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 16.08.05, 18:42
                                    Ja też nie jadę:) Sorry,że taka ciekawska jestem ale jesteś jedyną osobą jaka
                                    jest na pedagogice(tutaj:D)...a to mieszkanie to ze znajomymi?Czy zupełnie obcy
                                    Ci ludzie?Mogę wiedzieć ile płacisz za pokój?:)
                                    • aga-6 Re: UMCS Lublin 17.08.05, 11:08
                                      Ja rowniez zauwazylam, ze jakos malo tutaj studentow pedagogiki, no coz :)
                                      Pokoj wynajmuje u dziewczyn, ktorych nie znalam wczesniej, poprostu zadzwonilam
                                      pod numer z ogloszenie i tak juz zostalo. Za rok przecie mozna zmienic
                                      mieszkanie i zmieszkac z kims z roku :) Za pokoj place 250+oplaty licznikowe :)
                                      A ty jak mieszkasz, z obcymi(:))czy znajomymi?
                                      • Gość: dess12 Re: UMCS Lublin IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 17.08.05, 15:54
                                        Mieszkam z koleżanką w 2pokojowym mieszkanku i też płacę 250 zł+opłaty:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka