Dodaj do ulubionych

MIESZKANIE WARSZAWA

10.08.05, 10:46
orientujecie sie moze jakie sa ceny za wynajem mieszkania np 3 pokojowego?
szukam tez osob chetnych, bezdomnych ;) do wspolnego wynajecia mieszkanka :)
moj gg :2361444
Obserwuj wątek
    • Gość: natka Re: MIESZKANIE WARSZAWA IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.05, 11:08
      trzypokojowe 1300-1600 + opłaty licznikowe
      wiem bo tez szukałam :)
      • misma Re: MIESZKANIE WARSZAWA 10.08.05, 11:14
        taniej niczego nie widzialas? szukalas, ale czy znalazlas ;)? Jaki masz warunki
        w mieszkanku? dzieki
        • Gość: Aga Re: MIESZKANIE WARSZAWA IP: 194.146.128.* 10.08.05, 11:19
          Nie ma tańszych trzypokojowych, chyba że po znajomości. Mieszkam w Wawie trzy
          lata, widziałam setki meszkań, mieszkałam w trzech, więc trochę doświadczenia
          mam. Cena za pokój to minimum 400 (jeśli samodzielny), a z reguły 450-500.
          • misma Re: MIESZKANIE WARSZAWA 10.08.05, 11:27
            dzieki bardzo za glos doswiadczenia, troche popsulas mi humor , ale moze dam
            rade cos nalec nie wiem tylko gdzie szukac aby sie potem nie zawiesc...
        • Gość: natka Re: MIESZKANIE WARSZAWA IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.05, 11:27
          nie jest wcale tak prosto cos znalezc :/ taniej watpie.chyba standard baaaardzo
          niski i daleeeeeeko od uw z koszmarnym dojazdem:/wierz mi to co jest za ok 1400
          to i tak "szalu nie robi" ....szukaj ,znajdz kilka mieszkan ktore cie
          interesuja i wybierz sie na 1-2 dni do wawy.wszystko obejrzysz i cos wybierzesz.
          najlepiej znajdz 3 osoby i wynajmijcie 3 pokoje w 4.jeden jest zawsze duzy i
          tam sie "upycha" dwie osoby :)
          • simon.robins Re: MIESZKANIE WARSZAWA 10.08.05, 11:50
            a skad ty masz natko takie rozeznanie w tym...upychaniu:P
            • Gość: natka Re: MIESZKANIE WARSZAWA IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.05, 12:09
              a wiesz ,tez chciałam takich dwoch upchnąc do jednego :P ale moze sie uda bez
              upychania:P kazdy bedzie miał swoj o ile staruszkom znowu cos nie odwali i nie
              zmienia warunkow :),no moze poza fryderykiem,ktory pokoj bedzie miał ze mna :P

mama ,tata , coreczka i kot
            • Gość: natka Re: MIESZKANIE WARSZAWA IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.05, 12:12
              byle razem - nawet na centralnym :P ale jak da rade to wole gdzies indziej :)
              • Gość: gabi Re: MIESZKANIE WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 12:17
                tak,byle razem :) a jak cos odwali staruszkom to poszukamy nastepnych mieszkan
                i znow pojedziemy do Wawy ;) Co do Fryderyka ...to dlaczego akurat u Ciebie ma
                mieszkac? :):):)
                • Gość: natka Re: MIESZKANIE WARSZAWA IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.05, 12:19
                  ehhh a co? nie?to bede plakac!!!jestem rozpieszczonym bachorem!!! :P
                  • simon.robins Re: MIESZKANIE WARSZAWA 10.08.05, 12:22
                    Zawsze bedziesz mogla sie z nim bawic:)...A kot spi ze mna:P
                    • Gość: natka Re: MIESZKANIE WARSZAWA IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.05, 12:28
                      tak w ciemno go bierzesz?jak bedzie kotka to spoko...a jak kot... :P
              • simon.robins Re: MIESZKANIE WARSZAWA 10.08.05, 12:18
                Nom:)...Zachodni i Wschodni...to tez dobrze brzmi:)
                • my_shadow Re: MIESZKANIE WARSZAWA 10.08.05, 13:36
                  ja wynajęłam mieszkanie 2 pokojowe na Tarchominie czyli ok 30 min autobusem od
                  UW za 1100 zł
                  • kasienqaz Re: MIESZKANIE WARSZAWA 22.08.05, 23:09
                    ojej to strasznie drogo! ja wynajęłam na Alejach Jerozolimskich 2 pokojowe,
                    40m2 za 1100zł(juz z czynszem i wszystkimi opłatami)
    • Gość: gabi Re: MIESZKANIE WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:44
      My wynajmujemy mieszkanie na Mokotowie 3 pokojowe 53m, za 1050zl plus oplaty ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka