Dodaj do ulubionych

-----MIESZKANIE LUBLIN----------------------------

11.08.05, 19:12

Hej :)Mam w Lublinie mieszkanko w bloku na osiedlu Czuby.W mieszkaniu
znajdują się dwa pokoje,łazienka,kuchnia,garderoba(54m).Szukam dwóch
współlokatorek, które zajęłyby duży pokój.Cena 250 złotych od osoby+ liczniki
do podziału.Zainteresowani piszcie na mejla- obsession9@o2.pl
Serdecznie pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: dess12 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 13.08.05, 18:47
      Sharon...nie chce Ci robić złej reklamy ale z tego co wiem...masz mieszkanie na
      Czubach(czyli koniec LBN) a chcesz 250 zł+licznik od osoby za pokój na 2
      osoby.Ja w centrum znalazłam pokój(i to kilka dni temu) za 250 zł+opłaty:)
      • mila6 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- 13.08.05, 20:11
        Czuby to duża dzielnica, niekoniecznie na końcu miasta. A jeśli nawet, to
        dojazd na uczelnie jest bardzo dobry. Uważam, że Czuby są o wiele lepsze niż
        centrum :)
        • sharon9 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- 13.08.05, 23:23

dess ...nie chcę podważać twoich kompetencji, ale... to nie jest na końcu
          Lublina,więc jeśli nie wiesz dokładnie to poprostu sie nie odzywaj (bez urazy)
          są też tańsze mieszkania nie przeczę,ale myślę że standard a standard to jest
          też rożnica
          • Gość: lolo Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.devs.futuro.pl 13.08.05, 23:46
            to raczej jest koniec lbn ( jesczze zalezy jaka czesc) ale mieszkania i czynsze
            na czubach sa b. wysokie
            • Gość: dess12 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 14.08.05, 01:20
              Mój chłopak mieszka na czubach:)Więc wiem gdzie to jest..niedaleko jest las i
              tory:)Więc troszkę daleko:)Z tego co wiem najdroższcze są meiszkania w
              centrum....a najdroższy pokój z wyposażeniem,internetem,kablówką i balkonem w
              nowym bloku koszytuje 300 zł + opłaty!I jest to cały pokój a nie dzielony z
              kimś:) No ale szukaj,szukaj...:)3mam kciuki...w końcu mamy już końcówkę sierpnia
              i praktycznie większość ogłoszeń jest nieaktualna,wiec kto wie:) Pozdrawiam;)
    • Gość: studentka Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:36
      oj drogo...mieszkam w Lubkilnie 3 lata i wiem jakie i gdzie sa ceny!!
      • Gość: dess12 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 14.08.05, 14:07
        No właśnie:)
        • sharon9 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- 14.08.05, 15:36

dess.. wyczuwam pewną złosliwość z twojej strony,ale co tam kto powiedział ze
          wszyscy ludzie są zyczliwi :)
          Jest to dość duża dzielnica a wierz mi lub i nie(bo to mnie naprawde nie
          interesuje) że to mieszkanie jest naprawde z dala od lasu (a i szkoda bo taki
          las to naprawde piekne miejsce musi być :) )
          A tak a propos "z naszej wczesniejszej rozmowy" ponoć chciałas swojego chłopaka
          z zaocznych na waleta co weekend przemycic, chyba ze masz ich dwóch ( a ten
          drugi na czubach mieszka z Twojej "drugiej" wersji):)Wyczuwam hmmmm pewną jakby
          tu powiedzieć "zemstę" z Twojej strony, bo skoro się wczesniej nie dogadałyśmy
          to teraz w pewien sposób próbujesz innych na różne sposoby zniechęcić.
          Nie wnikajmy więć juz dłużej w jakość oraz rzetelność Twoich "wersji",pozdrwiam
          (naprawde szczerze)
          • Gość: dess12 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 14.08.05, 19:41
            Czemu złośliwość?Po prostu uważam,że możesz nie znaleźć kogoś do mieszkania za
            taką cenę.Forum jest po to aby wyrażać swoje zdanie....:)A moim zdaniem 250 zł
            +opłaty za pokój z kimś dzielony na dodatek na Czubach to troszkę za dużo:)

Masz rację co do chłopaka:)Mam o tu na miejscu....Mój były mieszkał w LBN na
            Czubach(osiedle Widok-hen daleko od centrum!)...napisałam tak bo nie lubię się
            bawić:"ciocia mojej siostry ze strony brata wujka chrzestnej(...)"...no ale masz
            rację...to było głupie i brzmiało nierzetelnie:)Co mi zarzuciłaś:)

Możesz mi wytłumaczyć co to znaczy "przemycać na waleta"?Bardzo
            ciekawe...pierwszy raz słyszę:)Lubią nowe rzeczy:)Hmmm...uważa,że jeśli juz sie
            wynajmuje komuś pokój...to ta osonba ma prawo zapraszać do tego pokoju ludzi i
            od czasu do czasu przenocować swoją sympatię(i nie co tydzień...bo nie wiem czy
            wiesz ale studia zaoczne polegają na nauce w weekendy:))Niestety....Tobie się to
            baaardzo nie podoba:)Dziwne;)

Czemu uważasz,że się nie dogadałyśmy?Ja uważam,że rozmowa na GG była bardzo
            miła....Co do mieszkania to napisałam koleżance jaka jest sprawa i sie
            zarzekała,że Czuby bron Boże i że za drogo:)
            Również szczerze pozdrawiam i radze przemyśleć swój stosunek do wynajmowania
            komuś pokoju bo może być ciężko:)Ale to juz nie moja sprawa....mam swój CAŁY
            pokój za 250 zł+ opłaty i to 15 min od uczelni:) Buźka:*
            • sharon9 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- 14.08.05, 20:00
              Nawet po cześci zabawna jest ta Twoja "wersja numer 4 "-udoskonalona,i jakże
              wiarygodna, że aż mi właśnie dech zaparło z wrażenia- z takim darem
              krasomówczym to ty sie dziewczyno bedziesz marnowac na tej pedagogice (nawet
              specjalnej :) )
              Ale jednak muszę Ci w jednym rację przyznać.......... tak to nie Twoja sprawa :)
              • Gość: dess12 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 14.08.05, 20:08
                Wersja nr 4:) Hmmmm...brzmi ciekawie:)I nie wiem czego się tyczy:)Prawda w oczy
                kole może?:)Zaczynasz być śmieszna....daruj sobie:)Lepiej na tym wyjdziesz:)I
                miłego poszukiwania jelenia,który zamieszka na twoich warunkach:)

• Gość: dess12 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 14.08.05, 20:08
                  Dzięki Bogu,że nie spotkamy się na adapciaku:)
                  • Gość: asiek Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:23
                    Np.moi rodzice chcą wynająć mieszkanko na os.Nałkowskich i chcą za 2 pokoje
                    (salon i mniejszy pokoik)700zł z czynszem+światło i gaz!Nie wiem czy to dużo
                    ale osiedle fajne:)
                    • sharon9 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- 15.08.05, 15:43

Nie ma nic tak nieograniczonego jak ludzka głupota- tak mi jakos przyszło
                      własnie do głowy
                      ps. dess dzieki za natchnienie :)
                      • Gość: dess12 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 15.08.05, 17:31
                        Wreszcie zrozumiałaś prawdę o sobie?:)Nie ma za co:D
                        • Gość: .... Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:14
                          sharon jest trochę "dziwna", już tak widzę z poprzednich wątków to riposty daje
                          tak ostre że z nóg normalnie ścina....
    • delcia_01 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- 15.08.05, 21:10
      Hej. Jestem studentką ( z S-ca) I roku prawa na KULu i szukam współlokatorki.
      moje gg 2191028 i e-mail delphina01@poczta.onet.pl
      • Gość: nicky Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: 80.51.226.* 16.08.05, 13:07
        a ja bede mieszkala na Czechowie w M3 za ok 900zl razem z oplatami i mysle ze
        to niedrogo moze ktos wie wiecej na temat tej dzielnicy bo ja nie pochodze z
        Lublina tylko znajomy mi zalatwil to mieszkanie-wiem tylko ze troche daleko do
        uczelni
        • Gość: dess12 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 16.08.05, 14:40
          Zależy jaka część Czechowa:) Wcale daleko nie jest:) 900 zł za ile pokoi?:)
          • gingersowna1 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- 16.08.05, 14:48
            Napisała ze m3
            • Gość: magda Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: 80.51.226.* 16.08.05, 14:56
              no ja tez mam mieszkac na Czechowie
              • Gość: dess12 Re: -----MIESZKANIE LUBLIN----------------------- IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 16.08.05, 16:42
                A no rzeczywiście-m3:)I ja też na Czechowie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka