beti86 15.08.05, 10:22 Czy ktoś z Was chce studiować prawo?Ja w tym roku się niestety nie dostałam,ale mam nadzieję,że w przyszłym się uda.Pozdrawiam wszystkich poprawiających maturę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa19 Re: PRAWO 17.08.05, 13:51 a ile mialas punktów z matury i gdzie startowalas jesli mozna wiedziec ?? Odpowiedz Link Zgłoś
beti86 Re: PRAWO 17.08.05, 14:26 Pewnie,że można wiedzieć:)Historia-podst.56,roz.42.Wos-podst.65,roz.51.Słabiutko. Składałam na Uniwerek w Białymstoku,UG Umcs. Odpowiedz Link Zgłoś
atakchcialam Re: PRAWO 31.08.05, 19:49 Hejka! A jakie przedmioty macie zamiar poprawiac aby sie dostac na prawo? Tylko historie?Idziecie gdzies na studia na ten rok czy bedziecie uczyc sie po prostu do poprawki w domu? POZDRAWIAM CIEPLUTKO! Odpowiedz Link Zgłoś
beti86 Re: PRAWO 01.09.05, 09:30 Hej:)mam zamiar poprawiać historię,wos i niemiecki.Na studia się nie wybieram,będę cały rok intensywnie się uczyć:P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atakchcialam Re: PRAWO 03.09.05, 16:03 Zycze Ci powodzenia za rok i trzymam mocno kciuki za nas obydwie!!!Ja mialam pecha w liceum bo trafilam na walnietego nauczyciela z polaka i teraz przez to nie dostalam sie na prawo...dluga historia....jestem jednak na innym kierunku i byc moze sprobuje sie przeniesc!!! Rowniez pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maja86g Re: PRAWO 19.09.05, 18:31 no hej! ja też chcę zdawać na prawo za rok może mi się uda będę siedzieć w domku i się uczyć, ale tak ostro wezmę się do nauki na pewno będę poprawiać historię i chyba niemiecki życzę wam powodzenia pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slure1 Re: PRAWO 21.09.05, 20:19 Ja rowniez poprawiam mature ale na raty:)w styczniu Wos,bo ten przedmiot totalnie spieprzylem i porawiam zarowno roz jak i podstawe,a w maju,poprawiam historie zakres rozszezony,dzwonilem do oke w jaworznie i jest taka mozliwosc:) zatem tylko rozszezony bo z postawy mialem 80 czyli nienajgorzej..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: PRAWO 21.09.05, 21:49 To czyli jka zdawałam polski tylko na poziomie posdst. to moge teraz napisac tylko rozszerz?! Jesli tak to suuuuuper:))) Odpowiedz Link Zgłoś