Dodaj do ulubionych

Chemia - UW

30.12.05, 20:00
Czy ciężko jest sie dostać na chemię na UW? Jak ktoś ma jakieś informacje, to
niech napisze, plis.
Obserwuj wątek
    • Gość: hemik Re: Chemia - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:51
      każdego przyjmą wystarczy zdać i poczekać trochę bo niektórzy składają tu
      licząc na ostatni ratunek ale zawsze idą potem gdzieś indziej
      • Gość: meneva Re: Chemia - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:36
        chodzi mi u.warszwski. hmmm...mam nadzieje, ze to prawda. a czy bardzo cieżko
        jest?
        • adziunia Re: Chemia - UW 08.01.06, 11:37
          Kiedys widzialam ze byl tam drugi nabor wiec chyba nie ma zbyt wielu chetnych.
          • Gość: migotka Re: Chemia - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:24
            Chemia to kierunek ratunkowy dla wiekszosci tam skladajacych papiery,takze
            dostac sie jest latwo-wystarczy zdac mature:)Ale studia jako takie sa z tego co
            slyszalam ciezkie.Laboratoria po nawet 12 godzin, i trudne zajecia,wiec ja
            ktora paskonatka chemii bynajmniej nie jestem skladam tam papiery...ratunkowo;)
            • Gość: kazik Re: Chemia - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:23
              nie radze wawy jeśli wybierasz chemie idz gdzie indziej mam tam kolege i ten
              wydział traktuja tam po macoszemu i jest syf
              • Gość: mała Re: Chemia - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:28
                stduiuje chemie jesli nie jestes przekonany nie idz!!!mnostwo matmy i fizyki przweija sie tez informa w pierwszym semestrze to raczej chemii niewiele, jesli kusza cie cztery kola w tygodniu i siedzenie po 10 h na uczelni zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka