meneva 30.12.05, 20:00 Czy ciężko jest sie dostać na chemię na UW? Jak ktoś ma jakieś informacje, to niech napisze, plis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hemik Re: Chemia - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:51 każdego przyjmą wystarczy zdać i poczekać trochę bo niektórzy składają tu licząc na ostatni ratunek ale zawsze idą potem gdzieś indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meneva Re: Chemia - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:36 chodzi mi u.warszwski. hmmm...mam nadzieje, ze to prawda. a czy bardzo cieżko jest? Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Chemia - UW 08.01.06, 11:37 Kiedys widzialam ze byl tam drugi nabor wiec chyba nie ma zbyt wielu chetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: Chemia - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:24 Chemia to kierunek ratunkowy dla wiekszosci tam skladajacych papiery,takze dostac sie jest latwo-wystarczy zdac mature:)Ale studia jako takie sa z tego co slyszalam ciezkie.Laboratoria po nawet 12 godzin, i trudne zajecia,wiec ja ktora paskonatka chemii bynajmniej nie jestem skladam tam papiery...ratunkowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Chemia - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:23 nie radze wawy jeśli wybierasz chemie idz gdzie indziej mam tam kolege i ten wydział traktuja tam po macoszemu i jest syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Chemia - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:28 stduiuje chemie jesli nie jestes przekonany nie idz!!!mnostwo matmy i fizyki przweija sie tez informa w pierwszym semestrze to raczej chemii niewiele, jesli kusza cie cztery kola w tygodniu i siedzenie po 10 h na uczelni zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś