newday18 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 21.02.06, 12:18 Medycyna, poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSSa Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.local / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 14:14 1. Politologia UW 2. Stosunki Międzynarodowe UMK 3. Europeistyka UG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodak Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.olsztyn.mm.pl 23.02.06, 15:36 prawo UWM, jak sie nie uda to UG dziennikarstwo UWM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.02.06, 16:14 Moje marzenie i cel to psychologia. Najlepiej na uniwersytecie, a jesli sie nie uda to SWPS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:38 Psychologia UJ :] Psychologia UAM Polish Open University - zarządzanie personelem pożyjemy, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baymen Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: 82.139.54.* 23.02.06, 19:54 Stosunki międzynarodowe na UW (lub gdzie indziej) ew. Archeologia na UW (mam już index :] - vivat olimpiady) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc portalu Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:11 Dziennikarstwo Wrocław albo kulturoznawstwo też wrocław. Ktos jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agassinka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: 83.238.151.* 25.02.06, 13:11 historia,archeologia,kulturoznastwo UG gg 1663095 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukii1987 Re: a co z Informatyka?? IP: 80.51.159.* 25.02.06, 17:01 kto z was składa papierki na informatyke i gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: a co z Informatyka?? IP: *.rdi.pl 02.05.06, 10:16 informatyka stosowana kierunek grafika komputerowa gdzies we wrocku chyba na WWSIS :P:P jak cos ktos bedzie wiedzial o panstwowej na ten kierunek to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
mal_gosienka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 28.02.06, 10:27 1. polonistyka 2. stosunki miedzynarodowe / politologia a jak sie nie uda to filologia ukraińska :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.chello.pl 15.03.06, 16:07 A kto wybiera się na filologie angielską na UJ?! Napiszecie! - chciałabym wiedzieć jakie mam szanse się dostać na mój wymarzony kierunek ;) Pozdawiam wszystkich tegorocznych maturzystów ;)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToLka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 23:34 Farmcja UJ Farmacja AM Lublin Biologia bede sie martwic jak sie nie dostane <loL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemiczka_olka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:43 Farmacja na Collegium Medicum w Bydgoszczy i Am w Poznaniu Analityka Medyczna - Collegium Medicum w Bydgoszczy Miałam w planach chemie na ATR w Bydgoszczy, ale po Technikum Chemicznym mam dośc procesów technologicznych itp. Jesli nie wypali z Farmacją , ani analityką to ide na technika farmacji i za rok maturkę poprawiam:( trzeba żyć dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alia Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.olsztyn.mm.pl 24.05.06, 22:37 sinologia na UW :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłonka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:37 dostałam sie na rolnictwo na SGGW Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Psychologia 25.02.06, 21:47 Psychologia - UJ, UWr, UMCS, UŚ, UŁ :))) Zobaczymy gdzie się uda :) Myślę, że w tym roku najłatwiej na UMCS będzie (ludzi ostatnia rekrutacja odstraszy). Najtrudniej na UJ na stosowaną - "małe" wymagania więc się ludzie rzucą, tak jak ostatnio na UMCS. Pewne. Mniej chętnych zapewne na wydział filozoficzny będzie. Hm... Wrocław, Łódź - kiepska psychologia :( Zresztą... stosowana też :/ Marzy mi się psychologia (filozoficzna) na UJ lub w Katowicach. Wszystkich którzy zdają na psychologię zapraszam do współnej rozmowy - akne1@gazeta.pl Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:51 Będę orginalna chyba jako jedna z nielicznych mam zamiar dostać się na pielęgniartswo na UJ, albo zdrowie publiczne tez UJ, w ostatecznosci wyląguje w Katowicach na UŚ też na pielęgniarstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 02.03.06, 21:32 Elektronika WAT :] ktoś jeszcze ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 08:41 Ja tez na WAT, ale na geodezje i kartografie :D lub budownictwo! Pozdrawiam. P.S. byles na dniach otwartych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frejka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:11 politologia UWM administracja UWM a marzy mi sie tak naprawde... Socjologia w WSG w Bydgoszczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: 80.51.236.* 05.03.06, 20:51 oj ja tak samo na pielęgniarstwo, ale planuje Wrocław, a jak nie to UJ a jak i tam sie nie uda, to Opole, w całkowitej ostatecznosci Katowice. pozdrawiammm moze sie spotkamy na UŚ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pizzazz Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 27.05.06, 23:36 Ekonomia - UW :) ------------------------------- www.zlotemysli.pl/fachoweebooki.php - dobre ebooki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 09:24 medycyna - lekarski cmuj lub ślam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.who.vectranet.pl / 81.15.224.* 07.03.06, 18:21 medycyna CMUJ AM Wawa AM Gdansk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralal Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 20:39 1. AWF Kraków Turystyka i rekreacja 2. AWF Poznań -''- 3. UAM Poznań -''- :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia:) Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.comes.com.pl / *.cosmosnet.pl 18.05.06, 23:36 Ja również wybieram się na Pielęgniarstwo na UM w Łodzi lub do Poznania. Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktawia Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:10 no ja to chcialabym na moja wymarzona farmacje.... ale niestety nie jest sie tam prosto dostac, jesli sie teraz nie dostane to bede probowac za rok, dwa, trzy... moge poczekac, ale w koncu kiedys bede mgr farmacji, niw wyobrazam sobie byc kims innym i zajmowac sie kims innym, a teraz bedzie coraz mniej osob wiec licze ze moje szanse z nawet nie 100% wynikiem z matury troche wzrosna, a gdzie?? no oczywiscie ze na SLAM, marzy mi sie AMG ale to toche daleko od domu (jedyne 14h pociagiem) :) pozdrawiam i zycze powoadzenia!!! jak wam nie wyjdzie za pierwszym razem to sie nie poddajcie, walczcxie dalej, kiedys na bank sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:18 na amg się łatwo dostać, 70% z bioli, chemii i fizyki i juz studiujesz. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:49 Chcialabym studiowac STOMATOLOGIE na AM w Wawie. Bedzie ciezko, ale bardzo sie staram ;) Gdyby byl ktos taki, kto ma podobne plany w zwiazku z dalszym ksztalceniem prosilabym o kontakt, tak chcialabym pogadac i zorientowac sie troszke jakie mam szanse. Moj mail basik47@wp.pl Podrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
antek0ne Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 10.03.06, 23:13 wiecej informacji na s7.bitefight.pl/c.php?uid=55057 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:14 dziennikarstwo, najlepiej na UW...szanse mam bliskie zeru ;( A może ktos wie ile trzeba było uzyskać punktów na maturze w zeszłm roku, żeby się tam dostać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 17:48 geoinformatyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhu Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:47 Informatyka Gospodarcza w Skarbku Odpowiedz Link Zgłoś
kubini20 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 09.05.06, 16:34 polecam prawo na uw ,ktore w tym roku zajelo 1 miejsce w rankingu wprost Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3523 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 14.03.06, 12:57 AMG wydział lekarski (po raz drugi, mam nadzieję, że ostatni :P). Pozdrawiam przyszłych studentów medycyny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 15.03.06, 15:20 1) lingwistyka stosowana 2) psychologia 3) kognitywistyka 4) językoznastwo i informacja naukowa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.chello.pl 15.03.06, 16:08 A kto wybiera się na filologie angielską na UJ?! Napiszecie! - chciałabym wiedzieć jakie mam szanse się dostać na mój wymarzony kierunek ;) Pozdawiam wszystkich tegorocznych maturzystów ;)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniessia Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:38 No to ja chyba bede najbardziej orginalna: Automatyka i Robotyka na Politechnica Gdanskiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:08 Wydział Informatyki Gospodarczej na WSHiFM bardzo mnie kusi. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla5 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 19.03.06, 15:27 Na ile kierunków można składać papiery??????????????? Pozdrawiam Maturzystów:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 19.03.06, 17:34 to pytanie pojawiało sie już bardzo wiele razy... Odpowiedź nie jest jednoznaczna. teoretycznie możesz składać na ile chcesz. W praktyce zależy to od uczelni na które składasz. Niektóre uczelnie biorą tylko oryginały i odpisy z OKE, a inne odpisy notarialne. Oryginał masz jeden, odpis OKE tez jeden, odpisów notarialnych możesz sobie zrobic nieskończoną ilość. Najpierw sprawdź co mowią na ten temat regulaminy uczlni, na które chcesz składac dokumenty. Ja w zeszlym roku składałam papiery na 4 kierunki, z tym ze 3 kierunki byly na jednej uczelni, a ten ostatni na drugiej uczelni. Ta druga uczelnia wymagała własnie oryginałów, a ta pierwsza nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulin Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:27 Czy ktoś wie jak trudno jest się dostać na mish na UJ? Statystyki mówią, że jest się niby łatwiej dostać niż na kulturoznawstwo(które też jest bliskie memu sercu;)...Może ktoś tam już studiuje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abigail Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.autocom.pl 06.05.06, 21:38 ja tam studiuję. trudno powiedzieć coś o rekrutacji, bo w tym roku liczy się tylko matura, w zeszłym roku był jeszcze test. muszę cię zmartwić, na mish zdecydowanie trudniej jest się dostać niż na kulturoznawstwo, a to dlatego, że limit to 30 osób na roku, ponadto startuje tu dużo olimpijczyków (większość moich znajomych z roku to przynajmniej finaliści, ale zaznaczam, że nie znam wszystkich...). mimo to, myślę że warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
angels_dont_kill Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 25.03.06, 22:35 o yeaaa... dziewczyna:) trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reos Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.osadanet.pl / *.osadanet.pl 26.03.06, 21:52 Inżynieria materiałowa PW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: 217.98.8.* 20.06.06, 23:58 technologia i analiza żywnosci-super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:20 raczej ani duży prestiż ani orginalne... nawet fizyki nie trzeba dobrze umieć i się dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4d4tk4 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 11:58 AE Poznań, WSB Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataila Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.05.06, 18:13 Zarządzanie i Marketing na PG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nusieczka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:57 Dziennikarstwo Socjologia prawo Czy ktoś może wie, jakie byly progi punktowe w ubiegłym roku?? Odpowiedz Link Zgłoś
mk_7778 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 25.03.06, 17:07 Diecezjalne Seminarium Duchowne. Ktoś jeszcze ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Historia!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 19:14 Historia w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molaaaaaa Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 15:07 1.architektura wnętrz, 2.architektura krajobrazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzudi Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 13:16 Zarządzanie i Marketing Odpowiedz Link Zgłoś
onulka kognitywistyka 28.04.06, 15:16 prawo, prawo, prawo..... maaatkoooo! jak tylu was chetnych na to to ciekawe czy chociaz 1/8 przyjma? Ja ide na kognitywistyke. Tego tutaj chyba nikt nie wymienil, no chyba, ze cos przeoczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
onulka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 28.04.06, 15:21 prawo, prawo, prawo..... maaatkoooo! jak tylu was chetnych na to to ciekawe czy chociaz 1/8 przyjma? Ja ide na kognitywistyke. Tego tutaj chyba nikt nie wymienil, no chyba, ze cos przeoczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulkakrk Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 21:51 Stosunki miedzynarodowe na AE :)) ew. europeistyka, ekonomia albo zarzadzanie i marketing :) Pozdrawiam wszystkich maturzystów i życze szczęścia w rekrutacji !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama_kołobrzeg Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 29.03.06, 08:59 Stawiam wszystko na jedną kartę :) jestem w klasie lingwistycznej a wybieram się na architekturę na polibudę poznańską :) ah.... Czy jest ktoś jeszcze kto zdaje na architekture ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 16:08 Ja mam dość ciekawy zestaw :P 1. SGH :P 2.AE - stosunki międzynarodowe (na wydz. zarządzania) 3.UAM - filologia fińska (może ktoś jeszcze?) 4.może jeszcze budownictwo na PWarsz (jest po tym jakaś praca?) Odpowiedz Link Zgłoś
just.a.rebel Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 31.03.06, 11:06 Psychologia UAM Politologia UAM Socjologia UAM i Etnologia .. chyba nie musze pisac gdzie :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliberek Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: 81.210.89.* 01.04.06, 13:50 1.biologia 2.biotechnologia 3.fizjoterapia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myklos Rakosi Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:47 ja na prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: 213.25.181.* 04.04.06, 16:37 1.Politologia 2.Socjologia Odpowiedz Link Zgłoś
leiy_laa Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 02.04.06, 01:15 Medycyna - Szczecin lub Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:49 ależ proste że POLITOLOGIA UAM i stosunki międzynarodowe tamże. a na UW zastanawiam się nad MiSHem ale zabardzo nie wiem o co tam chodzi dokładnie i chyba to wcale nie jest prosto się tam dostać. gg 3872442 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 15:59 socjologia na UŚ ewentualnie zaoczna europeistyka na WSZ im. Gen. Jertzego Ziętka :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Do Neski 03.04.06, 21:16 To jak się dostaniesz, to bedziemy razem studiować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sebastianflis Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 06.04.06, 15:42 AR w Lublinie: - ochrona środowiska - architektura krajobrazu Odpowiedz Link Zgłoś
nikistka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 10.04.06, 22:05 1. kulturoznawstwo 2. fil. angielska 3. historia wszystko na UŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_ja Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:47 Ja to sobie marzę o prawie, ale interesują mnie też lingwistyka stosowana i filologie: romanistyka lub iberystyka. I wszystkim polecam, oprócz nauki do matury, kontemplowanie piękna wiosennej przyrody:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheen Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: 83.168.96.* 22.04.06, 21:16 STOMA Szczecin!:D po budwonictwie? jasn, że jest praca, ale raczej nie w Polsce;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulekk Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:16 ja!!! filologia fińska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:53 ja za to sie wylamie z rzeszy ludzi zdajacych na prawo, socjologie, informatyke, itp. poniewaz wybieram sie na UŚ do Katowic na teologie nauczycielska- kierunek dosc dziwny na te czasy ale czemu nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.zabrze.net.pl 04.04.06, 21:44 ja sie wybieram na filologie romańską( j. francuski) he no chyba ze nie zdam matury .. ;/ to idem na studium kosmetologiczne .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaaaa Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 19:37 medycyna -AM wawa Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 08.04.06, 17:40 psychologia... po raz drugi i jak któraś z przedmówczyń wspomniała również mam nadzieję, że ostatni... przynajmniej teraz biorą pod uwagę maturę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.echostar.pl 10.04.06, 11:58 1. Rezyseria Dzwieku 2. Protetyka sluchu 3. Informatyka stosowana 4. ew. Nanotechnologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 23:18 Co trzeba zdawać na maturze,by iść na reżyserię dźwięku?I gdzie można studiować? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 24.04.06, 01:13 UAM, na akustyce(chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.echostar.pl 21.07.06, 21:54 UAM - akustyka(Wydzial Fizyki) najlepiej zdawac matme i fizyke, poniewaz pierwszy rok to glownie... matma i fizyka ;) zreszta podobnie jak na innych kierunkach na tym wydziale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:04 Architektura Krajobrazu, Szczecin lub Olsztyn .... ktoś jeszcze? =) Odpowiedz Link Zgłoś
monka39 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 19.04.06, 17:22 ja na politologię i italianistykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGUNIA Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:04 hej ja skladam papiery na psychologie i pedagogike. mam juz indeks na resocjalizacji bo wygralam konkurs ale tam to w ostatecznosci pójdę..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka* Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.bochnia.pl 22.04.06, 16:25 Wg kolejności -prawo -psychologia stosowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reos Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.osadanet.pl / *.osadanet.pl 25.04.06, 19:42 Inżynieria materiałowa Politechnika Wrszawska Odpowiedz Link Zgłoś