stszymon 18.04.06, 10:36 Aby nam się żyło lepiej , a jak wiadomo w kupie rażniej , opiszcie tu swoje sposoby przygototowywania się do matury z WOS-u. Ja rozwiązuje przykładowe arkusze. Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_kogo_to_obchodzi Re: Dla maturzystów z WOSU 18.04.06, 11:18 Hymm...no właśnie...jak jetszcze mozna sie przygotować? bo ja czytam podręcznik i staram sie go zapamietać:) Odpowiedz Link Zgłoś
stszymon ja dopiero zaczołem 18.04.06, 11:20 interesuje sie polityką ale gorzej z teorią. myśle że do 8 zdąże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: ja dopiero zaczołem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:15 ja prócz wosu zdaję historię i głównie jej się uczę, a wosu tak pobieżnie z ddemokracją na ty i z operonu Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Dla maturzystów z WOSU 18.04.06, 13:18 na stronie jest przynajmniej kilka identycznych wątków ja WOS od roku mam już za sobą i życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igunia Re: Dla maturzystów z WOSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:30 hej. ja podobnie ja wy. robie duzo arkuszów i ucze sie z ksiazki operonu jest po prostu super polecam. powodzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Kocibrzycki Re: Dla maturzystów z WOSU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:13 a ja dodatkowo czytam prase, ogladam informacje w TV, ogladam wszelkie programy publicystyczne(niekoniecznie tendencyjne :) dzieki czemu ksztaltuje swoj swiatopoglad :) dodatkowo operon, sciaga.pl(niekotre prace i wyklady rzeczywiscie ciekawe) no i generalnie net net net i jeszcze raz net :) powodzenia, maturalni humanisci :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dla maturzystów z WOSU IP: 82.177.28.* 26.04.06, 15:35 Najlepiej jest opracować cały podręcznik, przeczytać "od deski do deski" Konstytucję i rozwiązywać dużo arkuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dla maturzystów z WOSU IP: 82.177.28.* 26.04.06, 15:38 Acha, i do tego jeszcze czytać prasę, najlepiej "Politykę" czy też "Gazetę Wyborczą", a także oglądać wiadomości i programy publicystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ konflikty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:38 Uczycie sie konflikty na wos, jesli tak to jakie. Glupie to jest:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperated :D ble ble ble IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.04.06, 19:48 A ja nie robie praktycznie nic ;) przynajmniej to co sie tego naucze to juz do matury nie zapomne ;D hiihi Odpowiedz Link Zgłoś