Dodaj do ulubionych

świadectwo maturalne

25.04.06, 08:37
mam pytanie: jeśli zdam w tym roku maturę (lub nie zdam - odpukać) i będę
chciała ją poprawić za rok, ale z innego przedmiotu, to na nowym świadectwie
maturalnym będzie tylko ten przedmiot, który zdawałabym za rok, czy także
przemioty z tego roku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ultramarynaa Re: świadectwo maturalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:17
      dostaniesz aneks do swiadectwa maturalnego na ktorym bedzie uwzgledniony tylko
      poprawiony przedmiot:)a stare zostanie po staremu:)
      • Gość: gavae Re: świadectwo maturalne IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:24
        a to dziwne, z tego co ja pamiętam, to mieli dawać nowe świadectwa już z tym
        poprawionym przedmiotem
        • Gość: cranium Re: świadectwo maturalne IP: *.chello.pl 25.04.06, 10:33
          NIE BEDZIE NOWYCH SWIADECTW dla POPRAWIAJACYCH...sama Centralna Komisja Egzaminacyjna mnie o tym poinformowala, no...

"kto pyta , nie błądzi"
          • Gość: igunia Re: świadectwo maturalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:49
            nasz rocznik niestety nie bedzie mial nowych swiadectw z poprawionymi wynikami
            tylko wyniki beda dostawiane do starego swiadectwa ktore bedzie za nami
            chodziło do konca zycia. rocznik przed nami dostał nowe swiadectwa maturalne
            ale niestety juz to sie nie powtorzy bo za duzo to kosztuje :-)
            • Gość: lukas Re: świadectwo maturalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:57
              Proponuje zadac to pytanie Centralnej Komisji Egzaminacyjnej;) Podobno bardzo
              chetnie udzielaja odp. na frapujace pytania...;)
              Pozdrawiam:)
    • kasztel-anka Re: świadectwo maturalne 26.04.06, 18:47
      a tak teoretycznie: jesli nie zdam przedmiotu obowiazkowego, to nie dostane
      wogóle świadectwa, czy dostane świadectwo poświadczające że nie zdałam + aneks
      za rok?
      • Gość: cranium Re: świadectwo maturalne IP: *.chello.pl 26.04.06, 20:06
        osoba,ktora nie zdala matury NIE DOSTAJE swiadectwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka