Dodaj do ulubionych

Bardzo wazne pytanie!!

04.05.06, 15:11
Siema, w mojej pracy napisalem ze Hanka byla corka starego Boryny;/, czy
przez taki blad rzeczowy moga dac mi 0 punktow z calego wypracowania??
Co sie stalo z poprzednia zona Boryny, umarla??

dzieki za odpowiedzi
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: maki Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:14
      Ja napisalem wypracowanie na 500 slow, ale w odpowiedziach tez sie rozpisali. Na pewno odejma mi za kompozycje
      • Gość: pula20 Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:49
        nie martw sie ta matura jest tak skonstruowana, ze spoko odejmą Ci moze pare
        pktow, ale za czytanie ze zrozumieniem i pare innych rzeczy dostaniesz pkty!!!w
        zeszlym roku jak pisalam mature to jeden chlopak napisal ze autorem Potopu jest
        Mickiewicz i jakos zdal wiec wszystko bedzie ok:)
      • siekier87 Re: Bardzo wazne pytanie!! 04.05.06, 18:03
        Hehe ja porównałem Makbeta z Ikarem to dopiero błąd rzeczowy. Spoko, kumpel na
        egzaminie gimnazjalnym scharakteryzował Mickiewicza jako postać literacką i
        dostał 40 pkt.
      • Gość: justa Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.06, 20:01
        nie mogą, nie martw sie. Ja sie boje ze na rozszerzonym zapomniałam wpisać nr
        tematu. myslisz ze mi nie sprawdza, bo ewidentnie mozna sie domyslic który
        pisałam
    • Gość: tazza Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 04.05.06, 15:17
      z tego co pamietam to nie dostaniesz 0 punktów tylko zaznaczą to jako błąd
      rzeczowy i będą dalej sprawdzać (tak nam mówili rok temu). Mogles napisac prace
      o kosmosie i dostałbyś punkty za styl, kompozycje, etc. i byś zdał :P
    • Gość: maturzysta Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.ztpnet.pl 04.05.06, 15:46
      To jak to wkoncu jest bo wszedzie pisza inaczej, np ze jak ma sie kilka razy
      taki blad to ma sie 0 punktow ;/
      • Gość: paulina Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:50
        0 punktów dostanie sie wtedy gdy praca bedzie napisana nie na temat czyli np...o kosmosie...:P
        Gdy zrobiłas błąd rzeczowy, odnotują to i zabiorą z 1 pkt.
        Nie przejmuj sie;)
      • oxy_gen_86 Re: Bardzo wazne pytanie!! 04.05.06, 15:51
        Spokojnie Twoja praca na pewno bedzie sprawdzona i oceniona. A Twoja pomylka
        zostanie uznana za blad rzeczowy.
        • Gość: bule :) IP: *.elk.net.pl 04.05.06, 16:28
          Ten błąd na pewno nie przekreśla Twojego wypracowania. Miałem mature rok temu i
          naprawdę egzaminatorzy nie są aż tak wredni...
      • Gość: Ola Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:38
        moja kolezanka rok temu pomylała KORDIANA Z KONRADEM WALENRODEM, cala prace
        pisala o tym drugim, a miala o 1 i co?? jest szczesliwa studentka:) Zadala na
        ponad 60%, nie przejmuj sie:)
    • Gość: ig Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.ztpnet.pl 04.05.06, 17:46
      A jak trafi na niemiłego nauczyciela ktory bedzie sprawdzal?
    • Gość: Hedera Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.prospect.pl / *.prospect.pl 04.05.06, 17:55
      Prace Ci ocenią, zabiorą punkt za taką głupote/pomyłke. Boryma miał 3 żony 2
      umarły, a trzecią została Jagna.
      • 132i Re: Bardzo wazne pytanie!! 04.05.06, 18:14
        Dzieki:), juz myslalem ze kolejny blad zrobilem;/
    • 132i Re: Bardzo wazne pytanie!! 04.05.06, 18:15
      Dzieki wszystkim
    • Gość: Kreestal Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:35
      Ja też napisałam, że Hanka jest siostrą Antka :) Poczekamy, zobaczymy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka