132i 04.05.06, 15:11 Siema, w mojej pracy napisalem ze Hanka byla corka starego Boryny;/, czy przez taki blad rzeczowy moga dac mi 0 punktow z calego wypracowania?? Co sie stalo z poprzednia zona Boryny, umarla?? dzieki za odpowiedzi pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maki Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:14 Ja napisalem wypracowanie na 500 slow, ale w odpowiedziach tez sie rozpisali. Na pewno odejma mi za kompozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pula20 Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:49 nie martw sie ta matura jest tak skonstruowana, ze spoko odejmą Ci moze pare pktow, ale za czytanie ze zrozumieniem i pare innych rzeczy dostaniesz pkty!!!w zeszlym roku jak pisalam mature to jeden chlopak napisal ze autorem Potopu jest Mickiewicz i jakos zdal wiec wszystko bedzie ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
siekier87 Re: Bardzo wazne pytanie!! 04.05.06, 18:03 Hehe ja porównałem Makbeta z Ikarem to dopiero błąd rzeczowy. Spoko, kumpel na egzaminie gimnazjalnym scharakteryzował Mickiewicza jako postać literacką i dostał 40 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.06, 20:01 nie mogą, nie martw sie. Ja sie boje ze na rozszerzonym zapomniałam wpisać nr tematu. myslisz ze mi nie sprawdza, bo ewidentnie mozna sie domyslic który pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tazza Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 04.05.06, 15:17 z tego co pamietam to nie dostaniesz 0 punktów tylko zaznaczą to jako błąd rzeczowy i będą dalej sprawdzać (tak nam mówili rok temu). Mogles napisac prace o kosmosie i dostałbyś punkty za styl, kompozycje, etc. i byś zdał :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.ztpnet.pl 04.05.06, 15:46 To jak to wkoncu jest bo wszedzie pisza inaczej, np ze jak ma sie kilka razy taki blad to ma sie 0 punktow ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:50 0 punktów dostanie sie wtedy gdy praca bedzie napisana nie na temat czyli np...o kosmosie...:P Gdy zrobiłas błąd rzeczowy, odnotują to i zabiorą z 1 pkt. Nie przejmuj sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Bardzo wazne pytanie!! 04.05.06, 15:51 Spokojnie Twoja praca na pewno bedzie sprawdzona i oceniona. A Twoja pomylka zostanie uznana za blad rzeczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bule :) IP: *.elk.net.pl 04.05.06, 16:28 Ten błąd na pewno nie przekreśla Twojego wypracowania. Miałem mature rok temu i naprawdę egzaminatorzy nie są aż tak wredni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:38 moja kolezanka rok temu pomylała KORDIANA Z KONRADEM WALENRODEM, cala prace pisala o tym drugim, a miala o 1 i co?? jest szczesliwa studentka:) Zadala na ponad 60%, nie przejmuj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ig Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.ztpnet.pl 04.05.06, 17:46 A jak trafi na niemiłego nauczyciela ktory bedzie sprawdzal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hedera Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.prospect.pl / *.prospect.pl 04.05.06, 17:55 Prace Ci ocenią, zabiorą punkt za taką głupote/pomyłke. Boryma miał 3 żony 2 umarły, a trzecią została Jagna. Odpowiedz Link Zgłoś
132i Re: Bardzo wazne pytanie!! 04.05.06, 18:14 Dzieki:), juz myslalem ze kolejny blad zrobilem;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreestal Re: Bardzo wazne pytanie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:35 Ja też napisałam, że Hanka jest siostrą Antka :) Poczekamy, zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś