czarny_korek 06.05.06, 17:07 za 4 dni oczekiwana matura z biologii =) jak wasze biologiczne nastroje? =) ja sie juz stresuje, nie wiem czego sie spodziewac w tym roku... rany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila.86 Re: za 4 dni =/ 06.05.06, 19:58 Szczerze mówiac zle:) cos w stylu wiem ze nic nie wiem. Podczas powtarzania roslin zasnełam o zgrozo 3 razy =)! Im dalej las tym ciemniej :) moim zdaniem biologia bardzo to bardz duzy zakres materiału i w arkuszach z matur brak takiej"powtarzalności" wszytsko moze sie pojawic,kazdy dział. Sa pewne pewniaki typu wskaz który proces jest anaboliczny czy kataboliczny, wskazac funkcje organelli,jakies zadanka z genetyki, moze tkanki roslinne jeszcze ( mówie o poziomie rozszerzonym bo ten jest nam potrzebny ;) ) ale reszta to losowanie - czy kregowce czy bezkregowce czy mszaki czy paprotniki ( tych działow swoja droga nie lubie). Z całej zabawy w mature nafajniejsza jest chemia, fziyak o zgrozo jest trudna ale ciekawa a biologia stała sie dla mnie nudna byc moze to objawy w ostatnim czasie nie robienia nic innego tylko sie jej uczenia , no ale nic ZYCZE POWODZENIA!!! obysmy w srode wieczorem napisały poszło SUPEr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.86 Re: za 4 dni =/ 06.05.06, 20:00 przepraszam za literówki :) wysłało sie wczesniej niz planowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus86 Re: za 4 dni =/ 07.05.06, 00:50 ja już się nie uczę, tylko odpoczywam, zostały przecież 3 dni, ktore przeznaczam na całkowity relaks:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: za 4 dni =/ 09.05.06, 12:08 tak to już jutro...zobaczymy jak będzie. Życze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
cahlan123 Re: za 4 dni =/ 09.05.06, 12:36 no...już jutro..the day " życze szczescia...oby nam sie udalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_korek Re: za 4 dni =/ 09.05.06, 13:48 no ja mam nadzieje,że jutro wszyscy z entuzjazmem się na forum pojawią, chociaż mnie to już się śni ta matura i póki co entuzjazmu raczej mniej. a wy pewnie obryci, bo dawno was na forum nie było =P Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: za 4 dni =/ 09.05.06, 13:55 o jak znam zycie to bedziemy szczesliwi...az do wynikow. Jeszcze raz powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kilam Re: POWODZENIA! 09.05.06, 21:23 Ja też trzymam kciuki za biologów. Tym razem musi sie udać!! Odpowiedz Link Zgłoś
ach_ta_fiza Re: POWODZENIA! 09.05.06, 22:22 połamania długopisów!!!!! i powodzenia ps. pamietajcie o forum jutro napiszcie koniecznie jak było!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus86 Re: za 4 dni =/ 10.05.06, 00:42 to już dzisiaj! Więc krótko i do rzeczy:połamania długopisów, powodzenia ;) wszystkim Biolożkom i Biologom:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: <kciuki> :))) 10.05.06, 08:04 Ana czekajjjj trzymaj <kopniakaaaaa> ;))) Odpowiedz Link Zgłoś