Dodaj do ulubionych

sesja zimowa

07.05.06, 14:21
bedzie sesja zimowa 2007?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: sesja zimowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:25
      Nie będzie i od dawna o tym wiadomo :)
    • maluniaulunia Re: sesja zimowa 07.05.06, 14:35
      Od teraz już tylko sesje majowe - więc jeśli masz na myśli poprawę to tylko w
      maju za rok :) i tak możesz poprawiać przez 5 lat :)
      • Gość: leon Re: sesja zimowa IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 07.05.06, 15:06
        sesja zimowa zostala zlikwidowana glownie z przyczyn finansowych - jeden arkusz
        to kosz ok 5000 zl a na dodatek duza liczba osob ktore w tym roku mialy zdawac w
        sesji zimowej poprostu nie przyszla na egzamin co wiazalo sie z jeszcze wiekszym
        marnowaniem pieniedzy..
        • Gość: gosciu123 Re: sesja zimowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:11
          5000zł? :D koszt druku + koszt sprawdzenia pracy przez egzaminatora + ? = 30 zł max
          • Gość: kolezanka Re: sesja zimowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:16
            oni i tak czesto zmieniaja decyzje, mam nadzieje ze jeszcze to odwolaja
            oby!
            • Gość: misha Re: sesja zimowa IP: *.chello.pl 07.05.06, 16:18
              Gość portalu: kolezanka napisał(a):

> oni i tak czesto zmieniaja decyzje, mam nadzieje ze jeszcze to odwolaja
              > oby!

nie zmienia decyzji,bo to weszlo juz w rozporzadzenia i takie tam...sesja zimowa byla raz dla maturzystow teraz jej juz nie bedzie,mowi sie trudno ;P
          • Gość: kaś Re: sesja zimowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:05
            a koszt ułozenia zadań?
            za to tez trzeba zapłacić, nikt nie pracuje za darmo.
            do tego koszt transportu.
    • Gość: studentka Re: sesja zimowa IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.05.06, 16:08
      no u mnie na wydziale z tego co wiem bedzie-niestety:P
      • Gość: gosciuq123 Re: sesja zimowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:23
        no ok, ale to nie jest 5000 zl od arkusza :D

tak czy siak, pieniądze na instytut wychowania, becikowe, zbędne ministerstwa,
        202492039 pomników JP2, tablice rejestracyjne z gwiazdkami unii (których nikt
        nie kazał wprowadzać) zawsze się znajdą. ten kraj jest pomylony, ile mogły
        wynieść straty z sesji zimowej? kilka mln, które i tak gó.. znaczą przy
        debilnych inwestycjach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka