rogalikowa20 08.05.06, 13:40 tworze ten watek dla maturzystw z historii zebysmy sobie pomagali jakies sciagi macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxy_gen_86 Re: Historia-sciagi,przyotowania itp Wchodzcie 08.05.06, 15:52 Sciagi nam nie potrzebno bo my wszystko w glowie mamy!!;P <kosz> Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: Historia-sciagi,przyotowania itp Wchodzcie 08.05.06, 21:57 Nie mam ściąg.. nie mam wiedzy .. wiary w siebie też nie mam.. co tu więcej pisać ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus86 Re: do Posypki 08.05.06, 22:10 Wierz mi,że masz w głowie to co potrzeba:))))) Wszystko przypomni Ci się we właściwym momencie:)))))) ( mam nadzieję, że mi w srodę też)Twoje posty po historii będą zupełnie inne niż ten. Odwagi i do boju Posypko Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: dziękuję 08.05.06, 22:33 Mam dziś fatalny wieczór :/wiary w siebie zawsze mi brakuje ale w takich momentach to ehh.Jeszcze jak popatrzyłam na podstawowy Wos to w ogóle zwątpiłam,według mnie był łatwy..(a w liceum praktycznie w ogóle go nie miałam). Historii boję się bo mi zależy ..bardziej niż kiedykolwiek,w tym roku konkurencja jest większa ,a jak znam życie wyniki z Wos-u będą o niebo lepsze od historii.Mam nadzieję ,że nam zbytnio nie dowalą :/ Postaram się myśleć pozytywnie.. Jeszcze raz dziękuję!!jak to fajnie przeczytać coś miłego od kogoś tak naprawdę nieznajomego ;) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: dziękuję 08.05.06, 22:33 Mam dziś fatalny wieczór :/wiary w siebie zawsze mi brakuje ale w takich momentach to ehh.Jeszcze jak popatrzyłam na podstawowy Wos to w ogóle zwątpiłam,według mnie był łatwy..(a w liceum praktycznie w ogóle go nie miałam). Historii boję się bo mi zależy ..bardziej niż kiedykolwiek,w tym roku konkurencja jest większa ,a jak znam życie wyniki z Wos-u będą o niebo lepsze od historii.Mam nadzieję ,że nam zbytnio nie dowalą :/ Postaram się myśleć pozytywnie.. Jeszcze raz dziękuję!!jak to fajnie przeczytać coś miłego od kogoś tak naprawdę nieznajomego ;) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus86 Re: do Posypki 08.05.06, 23:02 Ja nie zdaję historii mam jutro wolne ręce więc trzymam za Ciebie kciuki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re:wstrzymaj się.. 08.05.06, 23:11 Nie strasz mnie :) historia jest w przyszły wtorek-16 maja :] Źle mi się napisało ..Ty chyba zdajesz biologię ,chemię? za to przeczytałam ,że jesteś z Częstochowy (z miasta mego ukochanego klubu :)) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus86 Re:wstrzymaj się.. 08.05.06, 23:36 sorry, jeżeli zrozumiałaś, że jutro historia ale ja trzymam kciuki za Twoją historię już jutro, bo mam wolne ręce:) i w dniu, gdy będziesz pisać też:) Rzeczywiście ja zdaję biolę, chemię i fizę i jestem z Częstochowy. A ten klub to który? Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re:mój błąd .. 08.05.06, 23:44 taki to wieczór mam dzisiaj... Dzięki za kciuki ;) ja też będę o nich pamiętała :)Trzeba się wspierać!;p A klub naturalnie AZS Częstochowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus86 Re:mój błąd .. 09.05.06, 01:18 Myślałem,że może Włókniarz, ale AZS też jest chlubą miasta. Miło, że mu kibicujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: :) 09.05.06, 01:26 Kibicuję ,szkoda tylko,że mam daleko no ale... :) hehe dobranoc:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus86 Re: :) 09.05.06, 01:46 Taaa...., Białystok, to rzeczywiście nie jest żabi skok od Częstochowy...:), ale za to jak tam pięknie:) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: :) 09.05.06, 12:39 Niestety nie jest,pozostaje kibicowanie na odległość. Choć w sierpniu zrobię nieco "większy skok" bo do Katowic :) Byłeś w Białymstoku ?;p Dzisiaj już humor bardziej dopisuje ,zaraz zabieram się za historię! Odpowiedz Link Zgłoś
slure1 Re: :) 09.05.06, 13:10 ooo widze tu jakies czestochowskie akcenty:)Ja rowniez jestem ze swietego miasta,4 lata temu mieszkalem na dzielnicy 1000 lecia,ze 100 metrow od hali polonia gdzie swoje zawody rozgrywa AZS,oo tak kiedys nie przeoczylbym zadnego meczu,teraz troche gorzej,ale na wlokniarz chodze w sumie regularnie,szczczegolnie teraz gdy mamy najlepszy zuzlowy stadion w Polsce:P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_korek Re: :) 09.05.06, 13:39 no to widze,że częstochowa górą =) ja jestem z Norwida w razie gdyby ktoś chciał zapytać =) z AZS sukcesywnie nam "zabierano" najlepszych graczy, ale i tak nie jest źle =) w każdym razie wszystkim kibicom AZS i CKM życzę powodzenia na maturach =))) Odpowiedz Link Zgłoś