Dodaj do ulubionych

Technologia żywności

09.05.06, 16:00
Czy wybiera sie ktos z was na technologie zywnosci do Krakowa (na Akademie
Rolniczą)????
Obserwuj wątek
    • Gość: a JaK Re: Technologia żywności IP: *.veo.pl 09.05.06, 18:03
      ja się wybieram,ale czy się wybiore do końca to nie wiem (mam na mysli
      oczywiscie to jak mi matura pójdzie) :/
      • alexq1 Re: Technologia żywności 09.05.06, 18:37
        No ja tam skladam ale tez do konca nie wiem czy tam pojde. Niedawno sie
        dowiedzialam ze tam jest tylko wymagany 1 przedmiot zdawany na maturze (nawet
        nie na rozszerzonym poziomie i to mnei zdziwilo ale pozytywnie hehe). Ale jak
        nie wiesz jak ci pojdzie matura to przeciez na jaki inny kierunek zlozysz jak
        wszedzie sa wysokie wymagania
    • Gość: a JaK Re: Technologia żywności IP: *.veo.pl 09.05.06, 20:55
      to pojde na zaoczne albo na technologie chemiczna na agh w tamtym roku bylo 1,1
      osoby na miejsce!
    • alexq1 Re: Technologia żywności 10.05.06, 07:49
      Technologia chemiczna- nie slyszalam. a nie wiesz ile bylo osob na ta
      tecnologie zywnosci??
      • Gość: a JaK Re: Technologia żywności IP: *.veo.pl 10.05.06, 08:05
        nie mam pojęcia :)
    • Gość: Mała Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:01
      Ja mam pytanie odnośnie tej Technologii Żywności i Żywienia , bo chcę na to
      składac papiery , a wyczytałam w informatorze , że jednym z przedmiotów
      wiodących tam jest matemtyka i czy może nie wiem ktoś z was czy ona jest na
      jakiśm bardzo wysokim poziome czy też można sobie z nią bez problemu poradzić???
      • Gość: iza Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:27
        podejrzewam, że matemtyka jest na dość wysokim poziome, w końcu to nie liceum.
        • Gość: Ula Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:52
          Z tego co sie orientuje to nie jest tak latwo sie tam dostac. trzeba miec
          gdzies po 80% z obu poziomow(i biora jeszcze pod uwage angielski i polski)
    • Gość: Alnika Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:26
      no ale ja ogladalam na necie to z tego wynika ze po 80 ponad procent to musisz
      meic na farmacje, a nei na technologie. a jak wiadomo farmacja ma wieksze
      wymagania tak wiec mysle ze na technologie jest (tzn powinien byc nizszy pułap)
    • Gość: Kwiczka Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:27
      no ciekawy kierunek ale ja sie raczej nie dostane. ile wogole przedmiotow biora
      2 czy 1 i na jakim poziomie???
      bo z biolii to ja mam podstrawa gdzies 70% a rozszerzony : 62%
      chemia podstawa: 80% a rozszerzony: 50%
      Fiza podstawa: 78% rozszerzony gdzies okolo: 58%
    • Gość: Adrianek Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:28
      Słyszałem ze wymagany jest 1 przedmiot(chyba na obu pozmiomach) ja moze bede
      stratowac na to bo podobno nie ma tak trudno mam z biolii okolo 70 i 50%
      coz nei poddaje sie i zloze se tam hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka