alexq1 09.05.06, 16:00 Czy wybiera sie ktos z was na technologie zywnosci do Krakowa (na Akademie Rolniczą)???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a JaK Re: Technologia żywności IP: *.veo.pl 09.05.06, 18:03 ja się wybieram,ale czy się wybiore do końca to nie wiem (mam na mysli oczywiscie to jak mi matura pójdzie) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
alexq1 Re: Technologia żywności 09.05.06, 18:37 No ja tam skladam ale tez do konca nie wiem czy tam pojde. Niedawno sie dowiedzialam ze tam jest tylko wymagany 1 przedmiot zdawany na maturze (nawet nie na rozszerzonym poziomie i to mnei zdziwilo ale pozytywnie hehe). Ale jak nie wiesz jak ci pojdzie matura to przeciez na jaki inny kierunek zlozysz jak wszedzie sa wysokie wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a JaK Re: Technologia żywności IP: *.veo.pl 09.05.06, 20:55 to pojde na zaoczne albo na technologie chemiczna na agh w tamtym roku bylo 1,1 osoby na miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
alexq1 Re: Technologia żywności 10.05.06, 07:49 Technologia chemiczna- nie slyszalam. a nie wiesz ile bylo osob na ta tecnologie zywnosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a JaK Re: Technologia żywności IP: *.veo.pl 10.05.06, 08:05 nie mam pojęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:01 Ja mam pytanie odnośnie tej Technologii Żywności i Żywienia , bo chcę na to składac papiery , a wyczytałam w informatorze , że jednym z przedmiotów wiodących tam jest matemtyka i czy może nie wiem ktoś z was czy ona jest na jakiśm bardzo wysokim poziome czy też można sobie z nią bez problemu poradzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:27 podejrzewam, że matemtyka jest na dość wysokim poziome, w końcu to nie liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:52 Z tego co sie orientuje to nie jest tak latwo sie tam dostac. trzeba miec gdzies po 80% z obu poziomow(i biora jeszcze pod uwage angielski i polski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alnika Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:26 no ale ja ogladalam na necie to z tego wynika ze po 80 ponad procent to musisz meic na farmacje, a nei na technologie. a jak wiadomo farmacja ma wieksze wymagania tak wiec mysle ze na technologie jest (tzn powinien byc nizszy pułap) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiczka Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:27 no ciekawy kierunek ale ja sie raczej nie dostane. ile wogole przedmiotow biora 2 czy 1 i na jakim poziomie??? bo z biolii to ja mam podstrawa gdzies 70% a rozszerzony : 62% chemia podstawa: 80% a rozszerzony: 50% Fiza podstawa: 78% rozszerzony gdzies okolo: 58% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianek Re: Technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:28 Słyszałem ze wymagany jest 1 przedmiot(chyba na obu pozmiomach) ja moze bede stratowac na to bo podobno nie ma tak trudno mam z biolii okolo 70 i 50% coz nei poddaje sie i zloze se tam hehe Odpowiedz Link Zgłoś