gazela1112 14.05.06, 16:37 czy w jkis specjalny sposob zaczynaliscie prezentacje?np. podawaliscie najpierw swoj temat, czy moze od razu przechodziliscie do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grauko Re: prezentacja 14.05.06, 16:42 No właśnie. Ciekawe pytanie, w jaki sposób zacząć swoją prezentację. Może po prostu. -Nazywam się "tak i tak". Witam Szanowną Komisję. - i dalej jedziemy z tematem !?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazela1112 Re: prezentacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:19 no wlasnie. moze ktos, kto jest juz po, podzieli sie doswiadczeniami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonicool Re: prezentacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:28 Wchodzisz i mowisz dziendobry odrazu. stajesz na srodku i jesli jestes gotowy, to mówisz: "Zaprezentuje temat "....". Wybrałem ten temat gdyż ...... i nawijasz" Odpowiedz Link Zgłoś
grauko Re: prezentacja 14.05.06, 18:19 Konieczne jest to "Wybrałem ten temat, gdyż...". Przecież jest to podobno jedno ze standardowych pytań na egzaminie ustnym z j.polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonicool Re: prezentacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 19:25 Takie rozpoczęscie jest zalecane. Było o tym pisane między innymi w Cogito, i chyba gdzieś w broszurce CKE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: prezentacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:24 ja zaczełam od cytatu mitu bo na nim opierała sie moja prezentacja Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honey Re: do tych co sa juz po;) IP: 217.153.162.* 14.05.06, 19:33 Ile mieliscie pracy <Times'em 12> Bo ja mam jeszcze zrobic interpretacje 1 obrazu +krociutkie zakonczenie, a i tak juz wydaje mi sie ze mam za duzo;/ Nie chce nawijac jak Katarynka bo nie o to tu chodzi Napiszcie ile mieliscie stron;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna nikt Re: do tych co sa juz po;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 19:55 równe 4 strony, linijka pod linijką. ale czcionką 14 ;) skróciłam moją pracę o połowę i w zasadzie zostało w niej kompletne minimum.. ale więcej naprawdę nie zdążyłabym powiedzieć. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: do tych co sa juz po;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 20:01 Ja identycznie - 4 A4 czcionką 14. Wychodzi ok. 13 min. Odpowiedz Link Zgłoś
grauko Akurat dzisiaj mam prezentacje :) 15.05.06, 08:38 Format: A4 Czcionka: Verdana Rozmiar: 9 Il. stron: 1,5 No i teoretycznie wychodzi na jakieś 11 minut mówienia + 3 minutowy wycinek filmowy. Ale stres robi swoje... Odpowiedz Link Zgłoś