Dodaj do ulubionych

Rejestracja AM Poznan

23.05.06, 21:37
mam pytanie skierowane do osob ktore sie juz zarejestrowaly w Akademii
Medycznej Poznaniu. Po wpisaniu ocen na swiadectwie maturalnym klikam dalej a
tu nic ;/ Czy to jest "normalne" czy powinien dalej jakis komunikat
wyskoczyc Bo mam wrazenie ze rejestruje sie niepelnie ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: deren Re: Rejestracja AM Poznan IP: *.net.zeork.com.pl 23.05.06, 21:42
      Powinno chyba byc przejście do wydruku próbnego(bo z tego, co pamietam-oceny na
      świadectwie to ostatnie rubryki do wypełnienia)
      A ja mam pytanie odnośnie opłaty rekrutacyjnej?? Ile ona wynosi?? Bo nie mogę
      tej kwoty znależć na stronie.
      P.S. Nea111 na jaki kierunek sie rejestrujesz??
      • Gość: nana Re: Rejestracja AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:58
        Nea, ja tez mialam ten problem, ale odkrylam sposob. Zauwaz, ze nad polem z
        ocenami na swiadectwie jest pole z wynikami z matury. Tam musisz zaznaczyc
        kropke z chemia lub fizyka. Wtedy Przycisk DALEJ bedzie aktywny.
        A co do oplaty, to chyba trzeba bedzie zadzwonic, bo zdaje sie ze na stronie
        nie ma takiej informacji. Ja na razie zarejestrowalam sie na moj lekarski I,
        ale chce tez zlozyc na stome i analityke medyczna (i moze farmacje - zeby
        zadowolic rodzicow;)). Ale najpierw trzeba sie wlasnie dowiedziec ile wynosi ta
        oplata.
    • Gość: eee Re: Rejestracja AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 22:49
      Ja juz sie zarejestrowalam, troche wlaczylam zanim wprowadzilam oceny ze
      swiadectwa, ale dalam rade. Musisz chyba wcisnac "dodaj", z ktoregos z
      przyciskow, probuj, do odwaznych swiat nalezy :).
      • nea111 Re: Rejestracja AM Poznan 23.05.06, 23:48
        oki thx wielkie;) juz nieaktualne sama doszlam do tej chemii lub fizyki:) z
        nerwow czlowiekowi zawsze takie rzeczy umykaja.

Skladam na Lekarski I, a Ty?
        • Gość: eeee Re: Rejestracja AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 00:11
          Na stome i farmacje
        • Gość: deren Re: Rejestracja AM Poznan IP: 194.117.241.* 24.05.06, 13:50
          Ja na Lekarski I i stome. Mam nadzieję, że spotkamy sie na uczelni. Pozdrawiam
    • Gość: nana Re: Rejestracja AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 10:19
      Dzwonilam do biura rekrutacji, powiedzieli ze wysokosc oplaty bedzie znana 1
      czerwca, bo to ustala ministerstwo...hmmm. Czyli wszystkie znaki na ziemi i
      niebie wskazuja ze bedzie wysoka, pewnie bedziemy dokladac lekarzom do ich
      podwyzek <lol> :).
      • Gość: marta Re: Rejestracja AM Poznan IP: *.60.jawnet.pl 24.05.06, 13:34
        A ile sobie wyliczyliście punktów z biologii i chemii?
        jakich wyników spodziewacie się na świadectwie?????
    • Gość: nana Re: Rejestracja AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:03
      jesli o mnie chodzi, to mam wrazenie ze sie nie dostane na lekarski 1 i
      odczuwam gleboki bol z tego powodu, bo nie wyobrazam sobie innego zawodu :/.
      Matura mnie zaskoczyla. Modle sie zeby miec powyzej 80 z biologii i chemii. Co
      ma byc to bedzie. Wynik mozna poprawic (lub napisac fize :/), a przez ten rok
      postudiowac cos zblizonego do medycyny :). A jak u Was?
      • Gość: deren Re: Rejestracja AM Poznan IP: *.net.zeork.com.pl 24.05.06, 14:12
        Podchodze to sprawy tak samo jak ty. Nie wyobrażam siebie w innym zawodzie. Więc
        jesli teraz znowu się nie uda(bo próbuje juz drugi raz)-to postudiuję coś
        lzejszego(oczywiście w tych samych kręgach moich zainteresowań) i spróbuje za
        rok. Myslę, że wtedy strata tych lat nie bedzie aż tak odczuwalna. Pozdrawiam
        • Gość: nana Re: Rejestracja AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:27
          No trzymam kciuki, Deren :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka