01.06.06, 12:37
dlaczego am lublin wymaga takie idiotyczne procedury rekrutacyjne?
ilez to sie trzeba ochodzic zeby skompletowac ta teczke.jakies zaswiadczenia od kosmicznych lekarzy...te koperty znaczki...zaswiadczenia o przystapieniu do matury itd.dlaczego wszysctkie inne uczlnie sa normalne>?

no nic.mniejmy nadzieje ze mniej osob w zwiazku zz tymi utrudnieniami skusi sie na ta uczelnie:D
Obserwuj wątek
    • Gość: sd Re: AM lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:59
      nie liczylbym na to...na tym forum kroloje aml nie wiem, co ma byc...czy jakims
      sie powodzeniem szczegolnym cieszy czy co...az boje sie tych progow, bo gdzie
      nie zajrze tam AM lublin- wiec chyba utrudnienia nie przeszkadzaja kolego ;)
      • Gość: Lolcia Re: AM lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 10:37
        no skoro tyle wpisów jest na innych stronach to może wiesz ile mają punktów
        osoby które się tam wybierają?
        • Gość: sd Re: AM lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:13
          mysle, ze to i tak nam nic nie da...pare wpisow na roznych stronach nie moze
          byc punktem odniesienia. co ma byc to bedzie. nie mozna popadac w psychoze bo
          ktos ma wiecej pkt na forum ode mnie...i tak nie ugadniesz progow. moga byc
          kosmicznie wysokie ale tez nizsze niz rok temu..ja czesto mam maniakalne
          zachowania i przeliczam na tysiac sposobow, co wprowadza mnie tylko w stany
          depresyjne. takze. powodzenia.
          • Gość: asiek Re: AM lublin IP: 62.233.189.* / *.devs.futuro.pl 02.06.06, 13:55
            Nawet nie liczcie na niską liczbę kandydatów na AM Lublin :) z doświadczenia
            rok temu wiem że osób starajacych sie by tam studuiować było
            duuuuuuuuużżoooooo!!!Wkoncu to jedna z lepszych AM w Polsce!W ubiegłym roku
            najbardziej oblegana była tam fizjoterapia ok.15os/m!A co do rekrutacji to masz
            racje że jest beznadziejna ze sie czlowiek musi obiegac i wystać swoje w tych
            koszmarnych kolejkach jak nie na uczelni to w przychodni po zaświadczenie:/
            • Gość: ferr Re: AM lublin IP: *.net.zeork.com.pl 02.06.06, 14:02
              Na jakiej podstawie uznałaś AM Lublinie jedną z najlepszych uczelni medycznych w
              Polsce?? Bo ja(i nie tylko-wszelkie rankingi) mam zgoła odmienne zdanie. Pozdrawiam.
    • Gość: dedew Re: AM lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:08
      moze kolezanka chce zbic konkurecje? kto to wie...ale aml na pewno jedna z
      najlepszych uczleni med nie jest.
      • Gość: patyczek Re: AM lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:04
        kazdy uznaje za najlepsza tą na ktora się wybiera <lol>
        • Gość: ferr Re: AM lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:39
          a ty do patyk tez na am lublin?
          • Gość: patyczek Re: AM lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:18
            nie
            ja na slam :)
            • Gość: patyczek Re: AM lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:19
              ferr a ty gdzie??
              • Gość: Lolcia Re: AM lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:06
                wiem,że to co kilka osób na forum napisze nie jest odpowiednikiem wszystkich
                maturzystów,ale jakbyście napisali ile macie pkt i dzie składacie i na co, to
                nic by się nie stało. czyż nie?
                pozdrowionka:*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka