Dodaj do ulubionych

a ja sie dostane na am;p

22.06.06, 21:55
A mi wróżka przepowiedziala ze dostane sie na am;) a mam punktów ok 180 wiec
kutwa :) ludzie nie siejcie paniki... W tamtym roku ludzi mowili z maja po
250 a co sie okazalo? ze progi byly w granicach 180 i to jeszcze z tym
dziwnym testem:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: a ja sie dostane na am;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:17
      hehe... a do jakiej wrozki chadzasz? Z fusów wróżyła? a na serio to zgadzam sie
      i juz. Głupie to forum. wszyscy tylko zaśmiecaja nieprawdziwymi informacjami
    • Gość: agcias Re: a ja sie dostane na am;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:23
      dokladnie! skoro (dla wiekszosci) matura z biologii byla b trudna, z chemii
      trudna i ta z fizyki tez do najlatwiejszych nie nalezala, to nie bedzie wielu
      osob z wysokimi wynikami. dlatego tez, progi nie moga wynosic 250 czy nawet
      230... takich geniuszy bedzie niewielu i oni dostana sie na najwyzszych
      lokatach,a le co z tego? reszta miejsc bedzie nalezala do nas :) tych z milymi,
      acz niewysokimi punktacjami :)
      • Gość: Ewelcia Re: a ja sie dostane na am;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:32
        brawo dla Pani:) W końcu ktoś rozsądny
        • Gość: Madzik Re: a ja sie dostane na am;p IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 22.06.06, 22:35
          Tak eh nareszcie ktos mówi dobrze....też mam coś ok.180!! i to bez testu
          predyspozycyjnego!!!!1ha:> w tamtym roku na SAM próg był ok.180 z
          testem....matura była dużo prostsza...a wyniki słabe. No to jakim prawem w tym
          roku ma byc neiwiadomo jak próg??!! eh...
    • Gość: Ania Re: a ja sie dostane na am;p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:38
      ja po odjęciu wszystkich moich niepewnych odpowiedzi liczę na 180 i z tarota;)
      wiem, że też sie dostanę=) Chcecie to mogę wam powrózyć;)a czytanie tego forum
      to mnie rozbraja czasami nerwowo,nie rozumiem tych ludzi, którzy takie smuty
      piszą..Tarot mi powiedział,że to banda oszustów, a tacy lekarzami nie zostaną!!
      =]na szczęście!
      • piece_by_piece Re: a ja sie dostane na am;p 22.06.06, 22:47
        dlatego wierzmy tarotowi:D i fusom!
    • Gość: terianin2005 Re: a ja sie dostane na am;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:28
      a ja zo to miałem proroczy sen...śnił mi sie latający słoń który jadł bananowe
      lody i nagle udeżył rektorat cke...sprawdziłem w senniku co to oznacza
      i...dostane sie na AM (też mam około 180 pt) bzykne ładną panienkę i znajde na
      ulicy 100zł ;)
      • Gość: kol@ Re: a ja sie dostane na am;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:08
        Wreszcie trochę optymizmu na tym forum:), bo cały czas tylko straszą tymi
        kosmicznymi progami. ehh, po raz pierwszy poprawił mi się humor czytając Wasze
        posty. Tak trzymać!
        POZDRAWIAM
      • piece_by_piece Re: a ja sie dostane na am;p 23.06.06, 14:51
        muszę lepiej zacząć z tych fusów wróżyć bo jakieś 100zł też by się przydało,
        nie mówiąć już o ... nie, nie o ładnej panience;)... ale jakiś facet by się
        przydał;p
        • Gość: trux 180 ? IP: *.lublin.mm.pl 23.06.06, 18:19
          chyba dolnym pułapem i z wielkimi trudnościami
          nie doceniacie staromaturzystów
          studiuje prawo, poprawialem historie - wynik powinien mi podskoczyc i to calkiem
          przyzwoicie - co prawda kierunku nie zmieniam ale juz wystarczyloby praktycznie
          wszedzie gdzie wymagaja historii, nie tylko na prawo
          tak samo moze byc z osobami co poprawialy zima i latem - kolega co zdawal na
          medycyne tak robil, zima z fizyki poprawil z 37 a 65 a teraz uwaza ze jeszcze ze
          20 pkt z biologii dostanie (do 62 bazowych)- lacznie ponad 200pkt bedzie mial
          nie wiem jak inni ale na waszym miejscu bym tak gładko nie liczył na to
          • Gość: trux nie staromaturzystow IP: *.lublin.mm.pl 23.06.06, 18:19
            a zeszlorocznych nowomaturzystów + staromaturzystów - drobna pomyłka na wstepie
          • piece_by_piece Re: 180 ? 23.06.06, 19:16
            ten temat został stworzony, by podnieść maturzystów na duchu, wiec...
            NIE SIAĆ DEFETYZMU!!!
    • Gość: pajacyk Re: a ja sie dostane na am;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 01:22
      przestancie pisac wkoncu te banialuki!ja do dzisiaj bylam optymstka(o dziwo!)
      nawet przez glowe mi nie przeszedl zaden czarny scenariusz.tylko zaczelam
      czytac te glupoty i odrazu chumor mi sie zepsul,nie wiem ja dotrwam do 11
      lipca.ludzie uwierzcie wkoncu w siebie, bo z takim poczuciem wlasnej wartosci
      nic w zyciu nie osiagniecie!!!
    • Gość: pajacyk Re: a ja sie dostane na am;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 01:25
      aha,ja tez sie dostane;)
      • Gość: kaśka Re: a ja sie dostane na am;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 00:01
        no pewnie:)
        ja też sie dostanę:)
        mnie z kolei wszyscy zapweniają, że mam powołanie...a z powołaniem to już
        poważna sprawa i nic mu nie podskoczy:D
    • Gość: Popiołek Ja też się dostanę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:57
      Ja też się dostanę!
      Bo niby dlaczego wy tak a ja nie ;)
      Albo wszyscy albo nikt!
      • Gość: me too Re: Ja też się dostanę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:21
        powialo optymizmem;) i tak trzymac!
        • Gość: ksiadz proboszcz Re: Ja też się dostanę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:46
          ma byc optymistycznie... przynajmniej do 11 lipca:)
    • dzieweczka_z_laseczka Re: a ja sie dostane na am;p 28.06.06, 22:16
      pózniej juz tylko zostanie nam "płacz i zgrzytanie zębów" ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka