03.07.06, 11:45
Ludzie nie panikujcie tak z tymi wynikami... (w sumie sama też się denerwuję)
Dzwoniłam własnie do sekretariatu mojego Liceum i babeczka powiedziała mi ,
ze wyniki najprawdopodobniej będę 10 w niedziele... ale równie dobrze mogą
być jutro, pojutrze w piątek...
Tak więc pozostaje nam "cierpliwie" czekać...
Marna perspektywa...:/
Obserwuj wątek
    • Gość: fusiak Re: WyNiKi... IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.06, 11:48
      Info ze strony OKE z Warszawy:
      Okręgowa Komisja Egzaminacyjna w Warszawie, tak jak wszystkie Komisje w kraju,
      przekaże wyniki i świadectwa dojrzałości do szkół 11 lipca 2006 roku.Zapraszamy
      dyrektorów szkół ponadgimnazjalnych po odbiór wyników i świadectw dojrzałości :

-z Warszawy i powiatów ościennych (grodziskiego,legionowskiego, mińskiego,
      nowodworskiego, otwockiego, piaseczyńskiego, pruszkowskiego, sochaczewskiego,
      warszawskiego zachodniego, wołomińskiego, żyrardowskiego) w dniu 11 lipca 2006
      roku od godz. 9.00 do godz. 16.00 do siedziby OKE, ul. Grzybowska 77,

-z pozostałych powiatów w dniu 11 lipca 2006 roku od godz. 11.00do siedziby
      właściwej Delegatury Kuratorium Oświaty.
    • Gość: krolewska Re: WyNiKi... IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:49
      10 jest w poniedzialek;)
      a z jakiego jestes miasta/wojewodztwa ??
    • Gość: lipton Re: WyNiKi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:50
      moze ja csegoś nie rozumiem, ale jezeli w np w mojej szkole jest ok 400
      maturzystów to ,jezeli wyniki przyjda powiedzmy jutro, w jaki sposób oni o tym
      fakcie wszystkich poinformuja? będą do każdego dzwonic? Jak na moj gust jezeli
      powiedzieli ze 11 to znaczy 11.
      • coffe13 Re: WyNiKi... 03.07.06, 12:05
        Z tego co wiem to była taka wersja, że wyniki będę do 11 lipca...
        Ja jestem w województwa pomorskiego... Nam kiedys dyrektorka powiedziała, ze
        oni nie mają obowiązku nikogo z nas powiadamiac o wynikach, to my musimy sie
        dowiadywac... Zresztą informacja o tym, ze wyniki przyszły zapewne bedzie się
        rozchodzić tzw. pocztą pantoflową...

P.S. masz rację, moja pomyłka- 10 to poniedziałek...:)
        • Gość: esnorquita Re: WyNiKi... IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:39
          Przecież tak było w zeszłym roku.. przynajmniej w mojej szkole. Wyniki przyszły
          wcześniej i biedna sekretarka dzwoniła do kogo się dało. Ale, tak jak mówisz,
          wszystko i tak rozchodzi sie pocztą pantoflową.
          • Gość: httfh Re: WyNiKi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:04
            dla mnie to one wogóle moga nie przychodzić... im bliżej tym gorzej ze mną ...
            brrr ... najgorsze sa chba plty i tragiczne przwidywania ooooooooo szok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka