madzia22221 07.07.06, 07:31 Progi na ŚLAM w tym roku to 174 stoma,a lek 179 i basta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dudzio Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 08:31 ha ha ha dobra jestes w ogole po co tonapiałas?? i tak nikt nie wie jakie beada progi .. i bez sensu jest obstawiac sakd w ogole pomysł ze na lekarki nagle zmaleje a na stome nagle wzrośnieo 22% hahaha dobre :] wez jedz nad wode poopalaj sie bo takie postu nic nie wnosza lepiej napisz jak poszła matura w Twojej szkole zebysmy mieli ogólne rozeznanie jak poszła .. a nie bzdetami sie zajmujesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:21 obyś się nie pomylila;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia22221 Re: Progi na ŚLAM IP: *.mtvk.pl 07.07.06, 12:09 Lekarski nie zmaleje ponieważ w zeszłym roku było182,5 z testem predyspozycji,a stoma wzrośnie ponieważ ludzie,którzy zdają na lekarski złożyli też na stomę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty do madzi22221 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:33 na lek w ubiegłym roku było 181,5 z testem oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:05 peweni, złożyli i na lekarski i na stome ale nie weim czy wiesz... ze nie mozna doniesc świadectwa i na stome i na lekarski. I tak musisz się zdecydowac gdzie doniesiesz świadectwo i nie ma mozliwosci abys byla brana pod uwage i na wydziale stom i na leku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacky Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:11 myslisz,ze serio beda takie niskie na lek? nam komisja mowila, ze tylu chetnych, polowa z krakowa, trzeba sie spodziewac progu kolo 200.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:37 To, że są z Krakowa, nie znaczy,że będą mieli po 200. Gdyby tak było, to spoko złożyliby tylko na cmuj i nie wydawali kasy na inne rekrutacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia22221 Re: Progi na ŚLAM IP: *.mtvk.pl 07.07.06, 13:56 Straszyć to umieli ludzi zawsze.Być może dużo jest z Krakowa,ale to miato ma taki prestiż ,że tam napływają dobrzy ludzie z całej POlski.I o progu w Krakowie nie decydują wcale krakowianie,których jak mogłoby się wydawać nie jest wcale dużo na tamtejszej uczelni,a elita intelektualna rocznika87 z całej POlski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:02 Nigdzie, w żadnym mieście o progu nie decydują miejscowi. Co rozumiesz przez sformułowanie "elita intelektualna rocznika 87"? Bo, wybacz, mnie to trochę śmieszy...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia22221 Re: Progi na ŚLAM IP: *.mtvk.pl 07.07.06, 14:12 POd tym pojęciem rozumiem po prostu osoby,które przygotowały się dobrze do matury,podeszły im pytania,umieją logicznie mysleć i mieli............trochę szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:17 No to zupełnie tak, jak, ja:PPPP A poważnie: wg mnie elita intelektualna, to jednostki WYBITNE pod każdym względem. Elita intelektualna nie liczy na szczęście, czy na "podejście" pytań. I moim zdaniem, nawet olimpijczycy nie są elitą intelektualną, bo są świetni np w jednej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:31 Poza tym nie można o dzięwiętnasto, czy dwudziestolatkach mówić "elita intelektualna' Elita intelektualna, to np prof. Bartoszewski, bo nikt inny nie przychodzi mi nawet do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:46 A kto te ten "prof. Bartoszewski" elita a jakos mało znana, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:47 Nie kompromituj się mycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:52 Nie kompromituje sie! To jakas "elyta" z ŚLAMU? hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Progi na ŚLAM IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 07.07.06, 14:54 A może elita z Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:56 A moze...czekam na odpowiedz betty,hahah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:11 gloria24.pl/ c_index.php?akcja=pokaz_newsa&iNewsId=68 - 32k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:26 error...czyli elyta;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:55 jeśli masz możliwość to poszukaj informacji o wykładowcach i asystentach ... niewielu z nich kończyło cmuj ... sporo osób jest ze ślamu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:56 no no no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:56 Gość portalu: mycha napisał(a): > no no no kuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:57 Sio patyku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:58 dlaczego?? popieram betty w jej poglądach ... boisz sie mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:00 Patyczku, nie mam czego sie bac. Czy Ty zawsze tak odpisujesz na wszystkie wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:01 niee tylko na te, ktorych autor wg mnie ma bledny tok myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:02 WIec dlaczego odpisujesz na moje? Nie rozumiem Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:05 bo podoba mi się to co napisała betty i zgadzam się z jej słowami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:05 Nie potrafisz odpowiadac na pytania? Czy to az takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:06 dlaczego mnie atakujesz?? wyciągniej wnioski z tego co napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:07 JA zadałam konkretne pytanie, a uzuskałam bełkot. Moze sam wyciagnij wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:10 w czasie rozmowy 2 osob zgodziłam się z jedną z nich więc teraz swoje argumenty kieruje przeciw tej tej drugiej osobie, ktorej poglady dla mnie sa wyssane z palca wystarczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:10 bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:12 popros mame zeby ci wytlumaczyla, ja nie mam zamiaru ... dowidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do patyczka Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:13 Jak masz cos tłumaczyc skoro to co piszesz jest nie do wytłumaczenia, gdyz to jeden wielki bełkot? Mysle, ze powinienes zainwestowac w koepetycje z polskiego. Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:15 mycha odczep się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:16 Patyczku, taka prawda. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:19 nie mam ochoty z toba pisać zmieniasz nick z dnia na dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:05 To byly minister spraw zagranicznych Polski. Więzień Oświęcimia, członek AK, człowiek o niezłomnych zasadach, doktor honoris causa największych uniwersytetów na świecie. Prawdziwy autorytet i właśnie elita intelektualna naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:06 betty byc moze, ale nie wiem kto to jest, nie wiem jak wyglada, wiec dla mnie nie jest autorytetem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:07 mycha to moze ty kogoś podasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:08 Jan Paweł II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:11 wiedzialam ze to napiszesz, tak jak 99% prostych ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:12 Czyli Ty rowniez nalezysz do prostych Polaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:13 Gość portalu: mycha napisał(a): > Czyli Ty rowniez nalezysz do prostych Polaków:) dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:13 Gość portalu: mycha napisał(a): > Jan Paweł II. I tu masz rację, trudno nie znać Jana Pawła II. Ale myślę, że dla kogoś kto zdał maturę i posiadł tzw wykształcenie średnie, powinien orientować się choć trochę w historii i współczesności własnego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:14 Betty oczywiscie, ze tak. Niestety mnie na historii o Nim nie uczono, moze dlatego nie mam pojecia kim jest ten Człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mychy Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:16 a nie masz już zainteresowań poza szkoła?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:17 patyczku, sio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:20 Gość portalu: mycha napisał(a): > Betty oczywiscie, ze tak. Niestety mnie na historii o Nim nie uczono, moze > dlatego nie mam pojecia kim jest ten Człowiek. Mnie też nie uczono, ale czytam trochę książek i gazet i oglądam czasami telewizję. Poza tym czytałam jego książkę "Warto być przyzwoitym" - polecam. A tak z innej beczki: zdajesz na ślam? Nowa, czy stara matura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:23 Ja ksiazki czytam, niestety tego autora nie znam. Ale chyba nie trzeba go znac, aby byc inteligentnym. Tak zdaje na Ślam. Watpie, ze sie dostane,ale watpie, ze sie dostane:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:25 Gość portalu: mycha napisał(a): Watpie, ze sie dostane,ale watpie, ze sie dostane:) Myśl raczej o tym drugim. Ja też wierzę, że się dostanę:P Zdawałaś nową, czy pisałaś 3 i 4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:28 O kurde, ale bzdury napisałam;). O nie.."Watpie, ze sie dostane,ale watpie, ze sie dostane:)"sama z siebie sie teraz smieje;) Pisałam nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:28 Odpisałam Ci bardzo zawile. Sorki za tę zamotę. Oczywiście wierz, że się dostaniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:07 > To byly minister spraw zagranicznych Polski. Więzień Oświęcimia, członek AK, > człowiek o niezłomnych zasadach, doktor honoris causa największych > uniwersytetów na świecie. Prawdziwy autorytet i właśnie elita intelektualna > naszego kraju. To do Mychy a propos prof. Bartoszewskiego w kontekście wypowiedzi nt. elit intelektualnych naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:19 Gość portalu: betty napisał(a): > Poza tym nie można o dzięwiętnasto, czy dwudziestolatkach mówić "elita > intelektualna' > Elita intelektualna, to np prof. Bartoszewski, bo nikt inny nie przychodzi mi > nawet do głowy dla mnie Axel Munthe autor "Księgi z San Michelle" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:23 Zgadzam się z Tobą Patyczku. Też uważam, że Axel Munthe jest wybitnym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:30 'Apteka w getcie krakowskim' - Pankiewicz Tadeusz mysle ze to by ci sie spodobalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:33 buuu..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:35 Gość portalu: mycha napisał(a): > buuu..;)igasz mnie zeby prowokowac?? zjedz batonika bedzie ci lepiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:39 "igasz mnie zeby prowokowac??" sorry, ale co robie?igasz? "zjedz batonika bedzie ci lepiej ..." zaskocze Cie nie jadłam batonika a ja sie czuje very good. Czy Ty batonikami zapychasz smutki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:42 szukasz moich postow ... ja nie jadam słodyczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:44 Szukam, szukam, bo one sa takie, takie "inteligentne"...zdziczała idiotka, mysli ze jak ona wyszukuja postów innych osob, do inni musza robic to co ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:45 nie wyszukuje przegladarka zaznacza mi co czytałam :P zdziczała to raczej nie ja ... nie wyspałam się i tyle :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia22221 Re: Progi na ŚLAM IP: *.mtvk.pl 07.07.06, 14:34 Oki.Każdy ma swoje zdanie,a ja je szanuję.Wyniki na ŚLAM 19 lub 20.Przed chwilą dzwoniłam do dziekanatu i pani RÓZA mnie poinformowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:16 A nie wiesz, czy w necie tak samo? Czy może trochę później? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacky Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:34 19? a ja mam informacje ze wstepnych, ze nie wczensiej jak 31 sa wyniki.... nic juz nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:53 masz racje to są osoby wybitne często o szerokich zainteresowaniach ... a gdy ludzi nie obchodzi nic poza czubkiem własnego nosa ... i podobno tynk w prosektorium sypie im sie na głowe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1957 Re: Progi na ŚLAM IP: 195.117.153.* 07.07.06, 16:29 Kłócicie się bez sensu,tu jest zupełnie inny temat,a Wy jak te przekupki na rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:52 Gość portalu: betty napisał(a): > Nigdzie, w żadnym mieście o progu nie decydują miejscowi. > Co rozumiesz przez sformułowanie "elita intelektualna rocznika 87"? > Bo, wybacz, mnie to trochę śmieszy...:P i tu musze sie zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyka-tyka Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:53 No. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:58 Gość portalu: patyka-tyka napisał(a): > No. na elyte bardziej przystoi przytakiwanie "tak" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek^ Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:59 patyczku odezwij sie na gg Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:00 mam postawić tarota, zeby odczytać nr?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta^ Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:59 patycku odezwij sie na gg Marta Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 16:50 Nie wiem, czy zauwazyliscie jaki jest temat tego wątku. Patyczku Ciebie to wszedzie widac. Na te Twoje teksty nie na temat niestety ale nie da sie juz patrzec. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:51 fajnie, a na innych?? Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 16:52 Patyczku, Ciebie widac wszedzie, a innych...Ty po prostu musisz wszedzie sie odezwac. Odpowiedz Link Zgłoś
tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 16:56 A dlaczego ma się nie odzywać? Czeka na wyniki matury, żyje problemami forum i ma prawo do wypowiedzi. Jeżeli ci to nie pasuje, to możesz przecież nie czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 16:59 Poza tym to ty w wypowiedziach na którymś z wątków życzyłaś NIEPOWODZENIA nowym maturzystom. Więc nie moralizuj Patyczka. Ona w odróżnieniu od ciebie nikomu źle nie życzy Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:02 A Ty czego sie czepiasz? Gdybys przeczytała cały watek, z ktorego przytoczyłas moje słowa, to zauwazyłabys droga kolezanko, ze nie tylko ja to powiedziałam. Wiec przestan sie czepiac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:05 Czytałam cały wątek, niestety... Jedna, zapewne wkurzona twoimi arbitralnymi wypowiedziami osoba powtórzyła twoje własne słowa. Nie żeruj teraz na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:09 tami19, wiec chyba nie doczytałas,bo ktos inny wypowiedział sie, a wlasciwie tylko napisał niepowodzenia do staromaturzysty. Dlkaczego Was to nie oburzyło? Dlatego, ze Wy jestescie NM a tamta osoba SM i jest dla Was konkurencja? Skoro Wy tak zaciekle bronicie swoich to ja moge bronic swoich. Przeczytaj jeszcze raz. Wole pisac z kims kto sie orientuje w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:15 Bronić? Przed kim? Przed nami, nowymi? To bzdura! Poczytaj najświeższe wątki, te już po egzaminie dla starej matury. Ludzie normalnie z sobą dyskutują, przekazują info. W tamtym wątku dałaś niestety...plamę. Okropną i ohydną I nie podpieraj się jakąś rzekomą walką między nowymi i starymi. Napisałaś, co napisałaś i tego się nie wyprzesz. I nie zwracaj uwagi innym, którzy rozmawiają o sprawach ich dotyczących. Tu mam na myśli Patyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:18 Tami19 a czy ja sie czegos wypieram?Nie, przeciez wiem co napisałam. Nie załuje po tym co Wy tutaj wypisujecie. Poza tym nie przeczytałas całego watku, a zabierasz głos. Zastanawia mnie po co? Dlaczego ktos moze zyczyc niepowodzenia SM, a NM nie? Wytłumacz mi to. Chciałabym wiedziec, bo widze, ze bardzo sie zbulwersowaliscie na moja wypowiedz, a na tamtej osoby, nie. Tami19 ludzie moze normalnie dyskutuja, ale kkiedy odzywa sie patyczek zaczyna robic sie szum. Patyczek nie zawsze rozmawia na tematy, ktore akurat go dotycza, wiec " nie moralizuj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:20 > Patyczek nie zawsze rozmawia na tematy, ktore akurat go dotycza, wiec " nie > moralizuj". podaj mi przyklad takiego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:30 Jeszcze raz powtarzam ci ,że jak piszesz "tamta osoba" powtórzyła twoje słowa. Dlaczego? Zapewne ją dokładnie wkurzyłaś, tym co napisałaś - JAKO PIERWSZA I JEDYNA NA TYM FORUM A Patyczka czepiasz się z prostych powodów Chcesz wywołać temat zastępczy, żeby zatuszować NIEPOWODZENIA NOWYM MATURZYSTOM ps Może dla ciebie Patyczek rozmawia nie na temat. Dla innych na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:35 Tami19 zacznij wreszcie CZYTAC. ZObacz sobie wypowiedz jakiegos pawła o godz 19.27 ktory napisał niepowodzenia, a ja o 19.29 napisałam to co wczesniej przytoczyłas. Jesli nie jestes w temacie, to po co zabierasz głos. Wystarczyło przeczytac ze zrozumieniem, a pozniej doopiero pisac ze niby kogos wkurzyłam. Wkurzyła mnie ta osoba, ktora napisała niepowodzenia dla SM, a ja na atak =zareagowałam atakiem. Proste. ZACZNIJ CZYTAC TAMI ZE ZROZUMIENIEM, a pozniej mnie oskarzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:22 "Re: Starzy maturzyści na AM jutro egzamin!!!!!! Autor: Gość: pawel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 02.07.06, 19:27 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- niepowodzenia!" Odnies sie do tego, tami19. Dlaczego na te osobe nie robicie takiej nagonki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:23 a dlaczego czepiacie sie mnie skoro ja tez z kims dyskutuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:31 Ta osoba napisała to po tobie, więc nie odwracaj kota ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:33 Ta osoba napisała to po tobie, więc nie odwracaj kota ogonem To odnosi się do hearcik Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:36 Ta osoba, o nicku pawel napisała to przede mna! PRZEDE MNA! POCZYTAJ SOBIE TAMI, BO WIDZE ZE CHYBA NIE ZNASZ SIE NA ZEGARKU. 19.27 jest wczesniej niz 19.29. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:35 Ta osoba, napisała to PO MNIE, zwroc uwage na godziny, drogie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:40 Miało byc ja napisałam PO TEJ osobie!Drobna pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:00 Tami19, bo zauwaz na jaki temat zszedł ten watek! Poczytaj sobie wypowiedzi tej osoby, a pozniej komentuj. To co patyczek wypisuje jest nie na temat. Wszedzie sie udziela. Oczywiscie ze ma prawo, ale niech szanuje rowniez prawo do wypowiadania sie innych osob. Moze mi taka osoba jak patyczek nie pasowac a czytac bede:) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:03 Więc czytaj, ale nie moralizuj. Nie masz takiego prawa po swoich wcześniejszych postach. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:04 Tami19, to Ty nie masz prawa mi mowic co mam robic. Poczytaj watek, dokładnie, a wtedy porozmawiamy. Mniemam ze jestes nie odyta w temacie, a zabierasz głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:06 hearcik napisała: > Tami19, to Ty nie masz prawa mi mowic co mam robic. Poczytaj watek, dokładnie, > a wtedy porozmawiamy. Mniemam ze jestes nie odyta w temacie, a zabierasz głos. a czy ty masz prawo mowic mi co mam robic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:05 hearcik napisała: > Tami19, bo zauwaz na jaki temat zszedł ten watek! Poczytaj sobie wypowiedzi tej > > osoby, a pozniej komentuj. To co patyczek wypisuje jest nie na temat. Wszedzie > sie udziela. Oczywiscie ze ma prawo, ale niech szanuje rowniez prawo do > wypowiadania sie innych osob. > Moze mi taka osoba jak patyczek nie pasowac a czytac bede:) > Pozdro. ' a czy gdybym miala takie poglady jak ty to bym ci pasowala?? teraz ty piszesz nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:06 Znowu patyczku piszesz nie od siebie. Poza tym odpisuje tami19, wiec na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:08 Pisze jak najbardziej od siebie. To ty masz niezwykłą wprost umiejętność naginania wszystkiego na własną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:09 tami19, to nie było do Ciebie, ale do patyczka. Wybacz jesli zrozumiałas inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:12 a ja odpisywalam innym wiec też na temat dziekuje koniec Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:13 Eh, patyczku...zawsze "piszesz do ogólu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:16 oooooo beatka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:59 bo inni zmieniaja co chwile nicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta^ p a t y c z k u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:12 odezwij sie do jasnej ciasnej masz mój nr na gg to ja marta z opola .. miałam formata i nie mam Ci na gg wiec napisz i nie stawiaj arota bo masz mnie na gg!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: p a t y c z k u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:13 aaa juz Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: tami19 07.07.06, 17:25 Moze odniesiesz sie do tego co napisałam wyzej? Odpowiedz Link Zgłoś
tami19 Re: tami19 07.07.06, 17:44 Dla mnie nieistotne jest po kim pisałaś. Całą wrogość wywołałaś ty, pobożnym życzeniem o 17:46 I nieważne, czy pisałaś po, czy przed kimś, ważne - co. A co, tego już nie będę powtarzać, bo wyraziłaś to bardzo jasno. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: tami19 07.07.06, 18:25 Jesli uwazasz ze niewazne po kim cos napisałam, to po co o tym piszesz. Widocznie dla Ciebie jest to wazne, bo gdyby było inaczej nie poruszałabys tego tematu. Tami19 zaczynasz krecic tyle napisze. Najpierw piszesz ze widocznie ja pierwsza napisałam, ze ktos pozniej napisał "niepowodzenia" do SM, a teraz nagle obracasz wszystko aby wyszło na Twoje. To co napisałam o 17.46 "powalcie NM na łopatki" to chyba nic złego, tym bardziej ze był to watek o SM. To nie był Wasz watek, wiec po co tam pisaliscie. Jesli Wy mozecie wyrzucac wszystkie emocje w watkach załozonych przez NM i dotyczacych NM, to niby dlaczego SM nie moze napisac powalcie NM na łopatki. Tym bardziej, ze wczesniej ktos sie wypowiedział, ze SM nie powinni juz zdawac na studia bo ich moment minał. Czyzby to było w porzadku? Jasne, ale Wy NM wszystko mozecie, a gdy ktos wystapi przciwko Wam to robicie straszny szum. Smieszne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 22:07 Niestety nie śmieszne, a żałosne bylo twoje "niepowodzenia nowym maturzystom" Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 22:09 Dla mnie było żałosne i śmieszne zyczenie niepowodzenia staromaturzystom. Jestescie za pewni siebie! Odpowiedz Link Zgłoś