Dodaj do ulubionych

Progi na ŚLAM

07.07.06, 07:31
Progi na ŚLAM w tym roku to 174 stoma,a lek 179 i basta
Obserwuj wątek
    • Gość: dudzio Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 08:31
      ha ha ha dobra jestes w ogole po co tonapiałas?? i tak nikt nie wie jakie beada
      progi .. i bez sensu jest obstawiac sakd w ogole pomysł ze na lekarki nagle
      zmaleje a na stome nagle wzrośnieo 22% hahaha dobre :] wez jedz nad wode
      poopalaj sie bo takie postu nic nie wnosza lepiej napisz jak poszła matura w
      Twojej szkole zebysmy mieli ogólne rozeznanie jak poszła .. a nie bzdetami sie
      zajmujesz!!!
    • Gość: katka Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:21
      obyś się nie pomylila;P
      • Gość: madzia22221 Re: Progi na ŚLAM IP: *.mtvk.pl 07.07.06, 12:09
        Lekarski nie zmaleje ponieważ w zeszłym roku było182,5 z testem predyspozycji,a
        stoma wzrośnie ponieważ ludzie,którzy zdają na lekarski złożyli też na stomę.
        • Gość: betty do madzi22221 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:33
          na lek w ubiegłym roku było 181,5 z testem oczywiście
        • Gość: kasia Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:05
          peweni, złożyli i na lekarski i na stome ale nie weim czy wiesz... ze nie mozna
          doniesc świadectwa i na stome i na lekarski. I tak musisz się zdecydowac gdzie
          doniesiesz świadectwo i nie ma mozliwosci abys byla brana pod uwage i na
          wydziale stom i na leku
    • Gość: blacky Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:11
      myslisz,ze serio beda takie niskie na lek? nam komisja mowila, ze tylu
      chetnych, polowa z krakowa, trzeba sie spodziewac progu kolo 200..
      • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:37
        To, że są z Krakowa, nie znaczy,że będą mieli po 200. Gdyby tak było, to spoko
        złożyliby tylko na cmuj i nie wydawali kasy na inne rekrutacje
        • Gość: madzia22221 Re: Progi na ŚLAM IP: *.mtvk.pl 07.07.06, 13:56
          Straszyć to umieli ludzi zawsze.Być może dużo jest z Krakowa,ale to miato ma
          taki prestiż ,że tam napływają dobrzy ludzie z całej POlski.I o progu w
          Krakowie nie decydują wcale krakowianie,których jak mogłoby się wydawać nie
          jest wcale dużo na tamtejszej uczelni,a elita intelektualna rocznika87 z całej
          POlski.
          • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:02
            Nigdzie, w żadnym mieście o progu nie decydują miejscowi.
            Co rozumiesz przez sformułowanie "elita intelektualna rocznika 87"?
            Bo, wybacz, mnie to trochę śmieszy...:P
            • Gość: madzia22221 Re: Progi na ŚLAM IP: *.mtvk.pl 07.07.06, 14:12
              POd tym pojęciem rozumiem po prostu osoby,które przygotowały się dobrze do
              matury,podeszły im pytania,umieją logicznie mysleć i mieli............trochę
              szczęścia.
              • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:17
                No to zupełnie tak, jak, ja:PPPP

A poważnie: wg mnie elita intelektualna, to jednostki WYBITNE pod każdym
                względem. Elita intelektualna nie liczy na szczęście, czy na "podejście" pytań.
                I moim zdaniem, nawet olimpijczycy nie są elitą intelektualną, bo są świetni np
                w jednej dziedzinie.
                • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:31
                  Poza tym nie można o dzięwiętnasto, czy dwudziestolatkach mówić "elita
                  intelektualna'
                  Elita intelektualna, to np prof. Bartoszewski, bo nikt inny nie przychodzi mi
                  nawet do głowy
                  • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:46
                    A kto te ten "prof. Bartoszewski" elita a jakos mało znana, haha.
                    • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:47
                      Nie kompromituj się mycha.
                      • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:52
                        Nie kompromituje sie! To jakas "elyta" z ŚLAMU? hehe.
                        • Gość: lolo Re: Progi na ŚLAM IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 07.07.06, 14:54
                          A może elita z Izraela
                          • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:56
                            A moze...czekam na odpowiedz betty,hahah.
                            • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:11
                              gloria24.pl/ c_index.php?akcja=pokaz_newsa&iNewsId=68 - 32k
                              • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:26
                                error...czyli elyta;)
                                • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:55
                                  jeśli masz możliwość to poszukaj informacji o wykładowcach i asystentach ...
                                  niewielu z nich kończyło cmuj ... sporo osób jest ze ślamu ...
                                  • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:56
                                    no no no
                                    • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:56
                                      Gość portalu: mycha napisał(a):

> no no no

kuku
                                      • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:57
                                        Sio patyku!
                                        • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:58
                                          dlaczego?? popieram betty w jej poglądach ...

boisz sie mnie??
                                          • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:00
                                            Patyczku, nie mam czego sie bac.
                                            Czy Ty zawsze tak odpisujesz na wszystkie wypowiedzi?
                                            • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:01
                                              niee

tylko na te, ktorych autor wg mnie ma bledny tok myslenia
                                              • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:02
                                                WIec dlaczego odpisujesz na moje? Nie rozumiem Cie.
                                                • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:05
                                                  bo podoba mi się to co napisała betty i zgadzam się z jej słowami
                                                  • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:05
                                                    Nie potrafisz odpowiadac na pytania? Czy to az takie trudne?
                                                  • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:06
                                                    dlaczego mnie atakujesz??

wyciągniej wnioski z tego co napisałam
                                                  • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:07
                                                    JA zadałam konkretne pytanie, a uzuskałam bełkot. Moze sam wyciagnij wnioski.
                                                  • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:10
                                                    w czasie rozmowy 2 osob zgodziłam się z jedną z nich

więc teraz swoje argumenty kieruje przeciw tej tej drugiej osobie, ktorej
                                                    poglady dla mnie sa wyssane z palca

wystarczy??
                                                  • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:10
                                                    bełkot.
                                                  • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:12
                                                    popros mame zeby ci wytlumaczyla, ja nie mam zamiaru ... dowidzenia
                                                  • Gość: do patyczka Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:13
                                                    Jak masz cos tłumaczyc skoro to co piszesz jest nie do wytłumaczenia, gdyz to
                                                    jeden wielki bełkot? Mysle, ze powinienes zainwestowac w koepetycje z
                                                    polskiego. Do widzenia.
                                                  • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:15
                                                    mycha odczep się
                                                  • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:16
                                                    Patyczku, taka prawda. Niestety.
                                                  • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:19
                                                    nie mam ochoty z toba pisać

zmieniasz nick z dnia na dzień
                    • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:05
                      To byly minister spraw zagranicznych Polski. Więzień Oświęcimia, członek AK,
                      człowiek o niezłomnych zasadach, doktor honoris causa największych
                      uniwersytetów na świecie. Prawdziwy autorytet i właśnie elita intelektualna
                      naszego kraju.
                      • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:06
                        betty byc moze, ale nie wiem kto to jest, nie wiem jak wyglada, wiec dla mnie
                        nie jest autorytetem:)
                        • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:07
                          mycha to moze ty kogoś podasz??
                          • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:08
                            Jan Paweł II.
                            • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:11
                              wiedzialam ze to napiszesz, tak jak 99% prostych ludzi ...
                              • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:12
                                Czyli Ty rowniez nalezysz do prostych Polaków:)
                                • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:13

> Czyli Ty rowniez nalezysz do prostych Polaków:)

dlaczego??
                            • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:13

> Jan Paweł II.

I tu masz rację, trudno nie znać Jana Pawła II. Ale myślę, że dla kogoś kto
                              zdał maturę i posiadł tzw wykształcenie średnie, powinien orientować się choć
                              trochę w historii i współczesności własnego kraju
                              • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:14
                                Betty oczywiscie, ze tak. Niestety mnie na historii o Nim nie uczono, moze
                                dlatego nie mam pojecia kim jest ten Człowiek.
                                • Gość: do mychy Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:16
                                  a nie masz już zainteresowań poza szkoła??
                                  • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:17
                                    patyczku, sio!
                                • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:20

> Betty oczywiscie, ze tak. Niestety mnie na historii o Nim nie uczono, moze
                                  > dlatego nie mam pojecia kim jest ten Człowiek.

Mnie też nie uczono, ale czytam trochę książek i gazet i oglądam czasami
                                  telewizję. Poza tym czytałam jego książkę "Warto być przyzwoitym" - polecam.

A tak z innej beczki: zdajesz na ślam? Nowa, czy stara matura?

• Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:23
                                    Ja ksiazki czytam, niestety tego autora nie znam. Ale chyba nie trzeba go znac,
                                    aby byc inteligentnym.
                                    Tak zdaje na Ślam. Watpie, ze sie dostane,ale watpie, ze sie dostane:)
                                    • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:25

Watpie, ze sie dostane,ale watpie, ze sie dostane:)

Myśl raczej o tym drugim. Ja też wierzę, że się dostanę:P
                                      Zdawałaś nową, czy pisałaś 3 i 4?
                                      • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:28
                                        O kurde, ale bzdury napisałam;). O nie.."Watpie, ze sie dostane,ale watpie, ze
                                        sie dostane:)"sama z siebie sie teraz smieje;)

Pisałam nowa.
                                      • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:28
                                        Odpisałam Ci bardzo zawile. Sorki za tę zamotę. Oczywiście wierz, że się
                                        dostaniesz:)
                      • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:07
                        > To byly minister spraw zagranicznych Polski. Więzień Oświęcimia, członek AK,
                        > człowiek o niezłomnych zasadach, doktor honoris causa największych
                        > uniwersytetów na świecie. Prawdziwy autorytet i właśnie elita intelektualna
                        > naszego kraju.

To do Mychy a propos prof. Bartoszewskiego w kontekście wypowiedzi nt. elit
                        intelektualnych naszego kraju.
                  • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:19
                    Gość portalu: betty napisał(a):

> Poza tym nie można o dzięwiętnasto, czy dwudziestolatkach mówić "elita
                    > intelektualna'
                    > Elita intelektualna, to np prof. Bartoszewski, bo nikt inny nie przychodzi mi
                    > nawet do głowy

dla mnie Axel Munthe autor "Księgi z San Michelle"
                    • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:23
                      Zgadzam się z Tobą Patyczku. Też uważam, że Axel Munthe jest wybitnym
                      człowiekiem
                      • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:30
                        'Apteka w getcie krakowskim' - Pankiewicz Tadeusz

mysle ze to by ci sie spodobalo
                        • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:33
                          buuu..;)
                          • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:35

> buuu..;)igasz mnie zeby prowokowac??
                            zjedz batonika bedzie ci lepiej ...
                            • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:39
                              "igasz mnie zeby prowokowac??"
                              sorry, ale co robie?igasz?

"zjedz batonika bedzie ci lepiej ..."
                              zaskocze Cie nie jadłam batonika a ja sie czuje very good. Czy Ty batonikami
                              zapychasz smutki?

• Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:42
                                szukasz moich postow ...

ja nie jadam słodyczy :P
                                • Gość: mycha Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:44
                                  Szukam, szukam, bo one sa takie, takie "inteligentne"...zdziczała idiotka,
                                  mysli ze jak ona wyszukuja postów innych osob, do inni musza robic to co ona.
                                  • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:45
                                    nie wyszukuje

przegladarka zaznacza mi co czytałam :P

zdziczała to raczej nie ja ... nie wyspałam się i tyle :P
                • Gość: madzia22221 Re: Progi na ŚLAM IP: *.mtvk.pl 07.07.06, 14:34
                  Oki.Każdy ma swoje zdanie,a ja je szanuję.Wyniki na ŚLAM 19 lub 20.Przed chwilą
                  dzwoniłam do dziekanatu i pani RÓZA mnie poinformowała.
                  • Gość: betty Re: Progi na ŚLAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:16
                    A nie wiesz, czy w necie tak samo? Czy może trochę później?
                    • Gość: blacky Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:34
                      19? a ja mam informacje ze wstepnych, ze nie wczensiej jak 31 sa wyniki.... nic
                      juz nie wiem....
                • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:53
                  masz racje to są osoby wybitne często o szerokich zainteresowaniach ... a gdy
                  ludzi nie obchodzi nic poza czubkiem własnego nosa ... i podobno tynk w
                  prosektorium sypie im sie na głowe ...
                  • Gość: 1957 Re: Progi na ŚLAM IP: 195.117.153.* 07.07.06, 16:29
                    Kłócicie się bez sensu,tu jest zupełnie inny temat,a Wy jak te przekupki na rynku...
            • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:52
              Gość portalu: betty napisał(a):

> Nigdzie, w żadnym mieście o progu nie decydują miejscowi.
              > Co rozumiesz przez sformułowanie "elita intelektualna rocznika 87"?
              > Bo, wybacz, mnie to trochę śmieszy...:P

i tu musze sie zgodzić
              • Gość: patyka-tyka Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:53
                No.
                • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:58
                  Gość portalu: patyka-tyka napisał(a):

> No.

na elyte bardziej przystoi przytakiwanie "tak"
                  • Gość: dudek^ Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:59
                    patyczku odezwij sie na gg Marta
                    • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:00
                      mam postawić tarota, zeby odczytać nr??
                  • Gość: marta^ Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:59
                    patycku odezwij sie na gg Marta
    • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 16:50
      Nie wiem, czy zauwazyliscie jaki jest temat tego wątku. Patyczku Ciebie to
      wszedzie widac. Na te Twoje teksty nie na temat niestety ale nie da sie juz
      patrzec.
      Pozdro.
      • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:51
        fajnie, a na innych??
    • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 16:52
      Patyczku, Ciebie widac wszedzie, a innych...Ty po prostu musisz wszedzie sie
      odezwac.
      • tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 16:56
        A dlaczego ma się nie odzywać? Czeka na wyniki matury, żyje problemami forum i
        ma prawo do wypowiedzi. Jeżeli ci to nie pasuje, to możesz przecież nie czytać.
        • tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 16:59
          Poza tym to ty w wypowiedziach na którymś z wątków życzyłaś NIEPOWODZENIA nowym
          maturzystom. Więc nie moralizuj Patyczka. Ona w odróżnieniu od ciebie nikomu
          źle nie życzy
          • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:02
            A Ty czego sie czepiasz? Gdybys przeczytała cały watek, z ktorego przytoczyłas
            moje słowa, to zauwazyłabys droga kolezanko, ze nie tylko ja to powiedziałam.
            Wiec przestan sie czepiac. Pozdrawiam.
            • tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:05
              Czytałam cały wątek, niestety...
              Jedna, zapewne wkurzona twoimi arbitralnymi wypowiedziami osoba powtórzyła
              twoje własne słowa. Nie żeruj teraz na tym.
              • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:09
                tami19, wiec chyba nie doczytałas,bo ktos inny wypowiedział sie, a wlasciwie
                tylko napisał niepowodzenia do staromaturzysty. Dlkaczego Was to nie oburzyło?
                Dlatego, ze Wy jestescie NM a tamta osoba SM i jest dla Was konkurencja? Skoro
                Wy tak zaciekle bronicie swoich to ja moge bronic swoich. Przeczytaj jeszcze
                raz. Wole pisac z kims kto sie orientuje w temacie.
                • tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:15
                  Bronić? Przed kim? Przed nami, nowymi?
                  To bzdura!
                  Poczytaj najświeższe wątki, te już po egzaminie dla starej matury.
                  Ludzie normalnie z sobą dyskutują, przekazują info.
                  W tamtym wątku dałaś niestety...plamę. Okropną i ohydną
                  I nie podpieraj się jakąś rzekomą walką między nowymi i starymi.
                  Napisałaś, co napisałaś i tego się nie wyprzesz.
                  I nie zwracaj uwagi innym, którzy rozmawiają o sprawach ich dotyczących. Tu mam
                  na myśli Patyczka.
                  • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:18
                    Tami19 a czy ja sie czegos wypieram?Nie, przeciez wiem co napisałam. Nie załuje
                    po tym co Wy tutaj wypisujecie. Poza tym nie przeczytałas całego watku, a
                    zabierasz głos. Zastanawia mnie po co? Dlaczego ktos moze zyczyc niepowodzenia
                    SM, a NM nie? Wytłumacz mi to. Chciałabym wiedziec, bo widze, ze bardzo sie
                    zbulwersowaliscie na moja wypowiedz, a na tamtej osoby, nie. Tami19 ludzie moze
                    normalnie dyskutuja, ale kkiedy odzywa sie patyczek zaczyna robic sie szum.
                    Patyczek nie zawsze rozmawia na tematy, ktore akurat go dotycza, wiec " nie
                    moralizuj".
                    • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:20
                      > Patyczek nie zawsze rozmawia na tematy, ktore akurat go dotycza, wiec " nie
                      > moralizuj".

podaj mi przyklad takiego tematu
                    • tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:30
                      Jeszcze raz powtarzam ci ,że jak piszesz "tamta osoba" powtórzyła twoje słowa.
                      Dlaczego? Zapewne ją dokładnie wkurzyłaś, tym co napisałaś - JAKO PIERWSZA I
                      JEDYNA NA TYM FORUM
                      A Patyczka czepiasz się z prostych powodów Chcesz wywołać temat zastępczy, żeby
                      zatuszować NIEPOWODZENIA NOWYM MATURZYSTOM
                      ps Może dla ciebie Patyczek rozmawia nie na temat. Dla innych na temat.
                      • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:35
                        Tami19 zacznij wreszcie CZYTAC. ZObacz sobie wypowiedz jakiegos pawła o godz
                        19.27 ktory napisał niepowodzenia, a ja o 19.29 napisałam to co wczesniej
                        przytoczyłas. Jesli nie jestes w temacie, to po co zabierasz głos. Wystarczyło
                        przeczytac ze zrozumieniem, a pozniej doopiero pisac ze niby kogos wkurzyłam.
                        Wkurzyła mnie ta osoba, ktora napisała niepowodzenia dla SM, a ja na atak
                        =zareagowałam atakiem. Proste. ZACZNIJ CZYTAC TAMI ZE ZROZUMIENIEM, a pozniej
                        mnie oskarzaj.
                  • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:22
                    "Re: Starzy maturzyści na AM jutro egzamin!!!!!!
                    Autor: Gość: pawel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                    Data: 02.07.06, 19:27 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                    niepowodzenia!"
                    Odnies sie do tego, tami19. Dlaczego na te osobe nie robicie takiej nagonki?

• Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:23
                      a dlaczego czepiacie sie mnie skoro ja tez z kims dyskutuje??
                    • tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:31
                      Ta osoba napisała to po tobie, więc nie odwracaj kota ogonem
                      • tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:33
                        Ta osoba napisała to po tobie, więc nie odwracaj kota ogonem
                        To odnosi się do hearcik
                        • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:36
                          Ta osoba, o nicku pawel napisała to przede mna! PRZEDE MNA! POCZYTAJ SOBIE
                          TAMI, BO WIDZE ZE CHYBA NIE ZNASZ SIE NA ZEGARKU. 19.27 jest wczesniej niz
                          19.29.
                      • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:35
                        Ta osoba, napisała to PO MNIE, zwroc uwage na godziny, drogie dziecko.
                        • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:40
                          Miało byc ja napisałam PO TEJ osobie!Drobna pomyłka.
        • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:59
          :)
        • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:00
          Tami19, bo zauwaz na jaki temat zszedł ten watek! Poczytaj sobie wypowiedzi tej
          osoby, a pozniej komentuj. To co patyczek wypisuje jest nie na temat. Wszedzie
          sie udziela. Oczywiscie ze ma prawo, ale niech szanuje rowniez prawo do
          wypowiadania sie innych osob.
          Moze mi taka osoba jak patyczek nie pasowac a czytac bede:)
          Pozdro.
          • tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:03
            Więc czytaj, ale nie moralizuj. Nie masz takiego prawa po swoich wcześniejszych
            postach.
            • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:04
              Tami19, to Ty nie masz prawa mi mowic co mam robic. Poczytaj watek, dokładnie,
              a wtedy porozmawiamy. Mniemam ze jestes nie odyta w temacie, a zabierasz głos.
              • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:06
                hearcik napisała:

> Tami19, to Ty nie masz prawa mi mowic co mam robic. Poczytaj watek, dokładnie,
                > a wtedy porozmawiamy. Mniemam ze jestes nie odyta w temacie, a zabierasz głos.

a czy ty masz prawo mowic mi co mam robic??
          • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:05
            hearcik napisała:

> Tami19, bo zauwaz na jaki temat zszedł ten watek! Poczytaj sobie wypowiedzi tej
            >
            > osoby, a pozniej komentuj. To co patyczek wypisuje jest nie na temat. Wszedzie
            > sie udziela. Oczywiscie ze ma prawo, ale niech szanuje rowniez prawo do
            > wypowiadania sie innych osob.
            > Moze mi taka osoba jak patyczek nie pasowac a czytac bede:)
            > Pozdro. '

a czy gdybym miala takie poglady jak ty to bym ci pasowala?? teraz ty piszesz
            nie na temat
            • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:06
              Znowu patyczku piszesz nie od siebie. Poza tym odpisuje tami19, wiec na temat.
              • tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:08
                Pisze jak najbardziej od siebie.
                To ty masz niezwykłą wprost umiejętność naginania wszystkiego na własną stronę.
                • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:09
                  tami19, to nie było do Ciebie, ale do patyczka. Wybacz jesli zrozumiałas
                  inaczej.
              • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:12
                a ja odpisywalam innym wiec też na temat

dziekuje
                koniec
                • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 17:13
                  Eh, patyczku...zawsze "piszesz do ogólu".
                  • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:16
                    oooooo beatka??
      • Gość: patyczek Re: Progi na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:59
        bo inni zmieniaja co chwile nicki
        • Gość: marta^ p a t y c z k u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:12
          odezwij sie do jasnej ciasnej masz mój nr na gg to ja marta z opola .. miałam
          formata i nie mam Ci na gg wiec napisz i nie stawiaj arota bo masz mnie na
          gg!!!!!!!!!!!
          • Gość: patyczek Re: p a t y c z k u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:13
            aaa
            juz
    • hearcik Re: tami19 07.07.06, 17:25
      Moze odniesiesz sie do tego co napisałam wyzej?
      • tami19 Re: tami19 07.07.06, 17:44
        Dla mnie nieistotne jest po kim pisałaś.
        Całą wrogość wywołałaś ty, pobożnym życzeniem o 17:46

I nieważne, czy pisałaś po, czy przed kimś, ważne - co.
        A co, tego już nie będę powtarzać, bo wyraziłaś to bardzo jasno.
        • hearcik Re: tami19 07.07.06, 18:25
          Jesli uwazasz ze niewazne po kim cos napisałam, to po co o tym piszesz.
          Widocznie dla Ciebie jest to wazne, bo gdyby było inaczej nie poruszałabys tego
          tematu. Tami19 zaczynasz krecic tyle napisze. Najpierw piszesz ze widocznie ja
          pierwsza napisałam, ze ktos pozniej napisał "niepowodzenia" do SM, a teraz
          nagle obracasz wszystko aby wyszło na Twoje. To co napisałam o 17.46 "powalcie
          NM na łopatki" to chyba nic złego, tym bardziej ze był to watek o SM. To nie
          był Wasz watek, wiec po co tam pisaliscie. Jesli Wy mozecie wyrzucac wszystkie
          emocje w watkach załozonych przez NM i dotyczacych NM, to niby dlaczego SM nie
          moze napisac powalcie NM na łopatki. Tym bardziej, ze wczesniej ktos sie
          wypowiedział, ze SM nie powinni juz zdawac na studia bo ich moment minał.
          Czyzby to było w porzadku?
          Jasne, ale Wy NM wszystko mozecie, a gdy ktos wystapi przciwko Wam to robicie
          straszny szum. Smieszne i tyle.
    • tami19 Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 22:07
      Niestety nie śmieszne, a żałosne bylo twoje "niepowodzenia nowym maturzystom"
      • hearcik Re: Progi na ŚLAM 07.07.06, 22:09
        Dla mnie było żałosne i śmieszne zyczenie niepowodzenia staromaturzystom.
        Jestescie za pewni siebie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka