ehmehm 07.07.06, 21:29 witam:) chcialabym spytac czy piszac zycioys w podaniu na studia, trzeba podac szkole podstawowa i gimnazjum, jakie sie ukonczylo? z gory dziekuje za info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ehmehm Re: zyciorys hmm? IP: *.elomza.pl 08.07.06, 09:28 to chyba nie ma roznicy:P bo na kazda pisze sie chyba tak samo:P UWM w Olsztynie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kartoteka Re: zyciorys hmm? 08.07.06, 10:24 myśle, że się powinno pisać, bo to są podstawe informacje, które w jakiś sposób pozwalają Cię 'umiejscowić' w jakimś konkretnym środowisku, z którego wyszedłeś. aczkolwiek, pewności nie mam. powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: zyciorys hmm? IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.06, 08:31 Witam, ja już na UWMie :P Ja pisałem wszystkie szkoły (których przecież nie było aż tak wiele :) ). Profil w liceum (miałem w miare zgodny z kierunkiem studiów). Do tego zawody rodziców, zainteresowania (uzgodniłem je z kierunkiem :D ). Może coś jeszcze, nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś