ana7777 11.07.06, 08:32 ja nie mam jeszcze ale spac nie moge a ktos to musi napisac: podawajcie tu swoje wyniki.(oby wysokie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxy_gen_86 Re: wyniki....... 11.07.06, 09:53 U mnie w szkole beda dopiero o 13 ale pewnie dopiero maturzysci dostana je jeszcze pozniej. JA pojde jutro, sekretarka powiedziala zebym najlepiej przyszla w srode od rana... PS. Ana a ja (i o jest najdziwniejsze) spalam spokojnie, zero stresu, w ogole soe nie boje:/ ...ale ja to jakas dziwna jestem (bo rok temu, w dzien wynikow, nerwicy dostawalam);) Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: wyniki....... 11.07.06, 09:58 a ja nawet nie iwem o ktorej u mnie..ale mam obieg, wiec.. myslałam ze wszyscy mają..znaczy ze wszystkie województwa. a ty oxygen nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
olislaw Re: nie mam 11.07.06, 10:07 ja mam! matma(rozsz)-86% i historia(rozsz)-68% w sumie jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: nie mam 11.07.06, 10:11 ale na obiegu już są???..u mnei jeszce nie:/ teraz sie boje tam wejsc.. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: nie mam 11.07.06, 10:22 Olislaw hmmmm to chyba moge pogratulowac, nie?? zw. tej mamtmy? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olislaw Re: nie mam 11.07.06, 10:26 tak wyniki sprawdziłem w obiegu (Kraków). oxy historii też pogratulować możesz :] Odpowiedz Link Zgłoś
tori86 Re: nie mam 11.07.06, 10:35 a ja wlasnie wrocilam ze szkoly, mam juz wyniki: historia 73 i 62 Odpowiedz Link Zgłoś
tori86 Re: nie mam 11.07.06, 10:35 a ja wlasnie wrocilam ze szkoly, mam juz wyniki: historia 73 i 62 wos 74 i 50 czyli tak sobie i dalej bede sie denerwowac rekrutacja, ech:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tori86 Re: nie mam 11.07.06, 10:37 kurcze cos mi sie powciskaly entery ale i tak musze przyznac ze jestem pod wrazeniem rozszerzonej historii i ogolnie wosu, bo myslalam, ze z niego nie bede miala powyzej 50 z podstawy, a z rozszerzonej wiecej niz 10 tez nie bedzie, a tu taka niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: nie mam 11.07.06, 10:42 Tori Tobie rowniez gratuluje!!! :))) Ja sie cholernie boje rozszerz. hist!!! Zebym miala chociaz ze 30%... Tak dla porownania - moze bedziemy wpisywac tez stare wyniki, co??? Tori a gdzie sie wybieras??? nie pamietam.... Odpowiedz Link Zgłoś
tori86 Re: nie mam 11.07.06, 10:51 oj oxy nie martw sie, bo ja tez sie okropnie denerwowalam, az w koncu wybralam sobie juz zaoczne, a tu moze sie okaze, ze dostane sie na dzienne skladalam na wszystko na co sie dalo, na AP: biologia, historia, romanistyka i italnistyka, na UJ administracja, moze zloze jeszcze na psychologie i na UŚ prawo a mialam takie wyniki: historia 64 i 32 wos - nie pisalam wczesniej no to powodzenia oxy, zobaczysz, ze jeszcze nas przegonisz swoimi wynikami i moze idz dzisiaj do szkoly po nie, jak ja bylam to prawie bylo pusto, ponoc najwiecej osobbylo od 8 do 9 Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: nie mam 11.07.06, 10:56 Tori u mnie wyniki mozna odbierac dopiero od 13. Bedzie tak jak rok temu - postawia wielka tablice z nr pesel (osob ktore zdaly) i trzeba bedzie samemu szukac swojego numeru. Chociaz to nas nie dotyczy! JAk pojde jutro to wynik dostane prosto do reki... Poza tym wlasnie dzwonila do mnie kolezanka (tegoozna maturzytstka) i powiedziala, ze sa straszne tlumyyyy a wynikow jak nie bylo tak nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: nie mam 11.07.06, 10:47 A ja wychodzę z siebie!! Poszłams obie spać ,wstałam o 9 i co serwer wiadomo zapchany ,obciążony!! i do tej pory nie znam tych przekletych wyników :/ Koleżanka namawia żeby jechać do szkoły po odbiór,a ja muszę je wcześniej zobaczyć!! :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: nie mam 11.07.06, 10:49 no u mnie też brak nowych komunikatów..ale niektórzy juz mają..moze zaraz się uda?? Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: nie mam 11.07.06, 10:51 spróbuj skorzystać z innej przeglądarki albo wpisz np "oke kraków" do google => kopia i w ten sposób się poruszaj po stronie. może się uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: nie mam 11.07.06, 10:51 W jakim OKE jestescie?? ja nazleze pod Poznan i nie ma czegos takiego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: nie mam 11.07.06, 10:53 ja do oke waw i też nie mam czegoś takiego. zresztą, to chyba lepiej. weszłam na forum matura i tam wszyscy mają kosmiczne wyniki z historii, więc straciłam już zupełnie ochotę by poznac własne. Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: nie mam 11.07.06, 10:58 jak bym nie probowała to i tak nie ma.:/ chyba do szkoły sie przejde.. Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: nie mam 11.07.06, 11:00 ustalmy jako wersję oficjalną, że te wyniki na fm są wymyślone przez wszechobecne trolle :) mocno trzymam kciuki za wszystkich z naszego rocznika. myślę, że mimo wszystko nam należy się bardziej niz tegorocznym maturzystom, chociaż wiem jak bardzo egoistycznie to brzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: nie mam 11.07.06, 11:03 Hmmmm dziewczyny z tymi swoimi 77% wcale nie wypadam jako kompletny debil (chyba;P)... A geniusze nooo coz... min. po 90%!! Ciekawe ile z nich sciemnia?? Zobaczymy jak oglosza listy przyjetych. Zreszat juz zaczynaja gadac na SM, ze zajmuja im miejsca. Poczekajmy jeszcze troche, nam tez sie oberwie... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: nie mam 11.07.06, 11:09 ja z podst. mam 75 z zeszłego roku, w tym roku pisałam tylko rozszerzony poziom bo na podstawowy mnie nie wpuścili. myślałam, że skoro tak narzekali na ten poziom podst. to mój wynik nie będzie tak drastycznie wychylony w dół od średniej, ale wyszło jak zwykle :/ Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: nie mam 11.07.06, 11:16 Speak spokojnie - miescimy sie powyzej sredniej krajowej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: nie mam 11.07.06, 10:59 ja Oke Łomża!! Też widziałam te kosmiczne wyniki :/ a niby 4% zdających powinno mieć takie ,to sami geniusze akurat na tym forum :/ Ja będę miała z 20 % mniej...... tracę cierpliwość:/ Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Reno to 11.07.06, 11:20 ku.. przegięli !!! próbowałam sprawdzić wyniki od 9 ,a teraz patrzę... PRZERWA TECHNICZNA!! można ich zatłuc ehhhhhhhh Pojadę do szkoły i się załamię :( Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: Reno to 11.07.06, 11:22 łooo..a ja cały czas mam: brak nowych komunikatów. jak brak?zaczynam się pomału denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
reszelka33 Re: wyniki....... 11.07.06, 11:28 ja poprawiłam tylko o 4% fi\yke a chemii wcale ale zawsze to jest cos,w sumie mam 185 :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: wyniki....... 11.07.06, 11:29 reszelkaa o 4% tzn. ile masz teraz?? nooooo pochwal sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: wyniki....... 11.07.06, 11:42 nadal nic.idę więc do szkoły.chcoiaz nie iwem po co..pewnie i tak nie poprawiłam..i znowu dupa z UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: wyniki....... 11.07.06, 12:37 a wiec: polski: podstawowy 53 -> 64 -> 70 (kto wie dlaczego, kiedy napisalam chyba tak samo...) biologia: podstawowy 76 -> nic -> nic (i tu pytanie w jaki sposob nie poprawilam?) rozszerzony 66 -> 72 -> nic (bez komentarza) chemia: podstawowy 73 -> 82 -> nic (?) rozszerzony 53 -> 62 -> 68 (eh...) fizyka: podstawowy 52 -> 70 -> nic (a to moze i tak) I TERAZ UWAGA!!! rozszerzony 28 (k...)-> 52 -> 72 (mogliby dac kilka wiecej ale niech sie wypchaja) niemiecki: podstawowy 97 i rozszerzony 87. w styczniu nie pisalam. teraz podobno nie poprawilam. coz dobrze ze mam cert. MAM 212 i sie ciesze ( co mi tam) Odpowiedz Link Zgłoś
kill_jam Re: wyniki....... 11.07.06, 12:49 Gratuluje ana!!!! Twoja fizyka zwaliła mnie z nóg!!! Aż wstyd teraz iść do szkoły po te kilkanaście %. Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: wyniki....... 11.07.06, 12:52 a ja mam marne 185:) chyle czola przed fizyka any. i powiedz mi jeszcze, ze lek w lublinie to spadne z krzesla...kurcze czy ja mam jakies szanse??? Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwa_ana7777 Re: wyniki....... 11.07.06, 13:21 ha! strasznie sie ciesze. prawde mowiac to sie poplakalam.....ehhhh....ja to jestem. ale chyba ogolnie przecietna z fizy wzrosla. A jak Tobie poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
kill_jam Re: wyniki....... 11.07.06, 20:59 Te kilkanaście % zmieniło się w 30%. To nieźle, zwazywszy, że w sali siedziałem tylko 20 minut. Niestety to nie jest wynik na miarę innych AM , więc zostane wierny Poznaniowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: wyniki....... 11.07.06, 12:50 o rany poprawiłam polski o całe 3%<lol>..po byku:/ Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.86 Re: wyniki....... 11.07.06, 13:11 a ja dostalam z fizyki 2punkty mniej, coz za wyczucie Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwa_ana7777 Re: wyniki....... 11.07.06, 13:23 zycze wszystkim powodzenia. napewno sie dostaniecie (dostaniemy?) Odpowiedz Link Zgłoś
violatress Re: wyniki....... 11.07.06, 14:07 przede wszystkim gratulacje dla wszystkich tych, ktorzy ladnie poprawili! ciesze sie, ze roczna praca (a w wiekszosci "zmarnowany" rok) przyniosl jakies ladne wyniki:) w ostatecznym rozrachunku moje wyniki wygladaja tak: polski - 79% i 58% angielski - 98% i 88% WOS - 80% i 62% historia - i tu spotkał mnie ogroooooomny zawód - 80% i 62% wyrabiam niby prog na historie z zeszlego roku (na styk!), ale zobaczymy, jaki bedzie w tym :/ myslalam, ze bede miala wiecej punktow, no trudno:( Odpowiedz Link Zgłoś
amlam Re: wyniki....... 11.07.06, 14:08 ehhhh szkoda gadać :/ Polski podstawy 67% rozszerzony 13%(:D) -> 35% :/ (według "klucza" powinno byc wicej:)) WOS podstawy 76% rozszerzony 80% Angielski Podstawy 96% rozszerzony 75% Takze prawo UMK ale ZAOCZNE wita, bo z dziennymi sie dzisiejszym polskim pozegnałem :/ (naprawde mialem nadzieje na 50-60% i by bylo o czym gadać moze a tak doopa) Moze Wy macie chociaż lepeij... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: ehhhhhhhhhhhhhhhhhh 11.07.06, 14:36 A ja chciałam iść na prawo UŁ i dupa ,nie mam gdzie iść... POLSKI podstawowy było 61% -jest 73% ,rozszerzenie było 53% i tyle zostaje :/ NIEMIECKI było86% jest 90% heh,rozszrzenie 67% HISTORIA (moja porażka) było 63 % jest-70 %:((,rozszerzenie było 18%-jest 50% I co znowu w domu będę siedziała :( Odpowiedz Link Zgłoś
amlam Re: ehhhhhhhhhhhhhhhhhh 11.07.06, 14:52 Mnie najbardziej to boli ze wlasciwie mam rok w plecy a pójde na prawo zaoczne - na które k...a!! mogłem iść w zeszłym roku!! A po to poprawiałem zeby dostać sie na dzienne, i aż do godz 12 dzisiejszego dnia myslalem ze sie mam szanse bo wydawalo mi sie ze naprawde bedzie kolo 60% z pol rozszerz :/ No ale trudno rok na zaocznych i bede próbowal na dzienne sie przenieść... Tylko k...a!! dlaczego tego nie zrobiłem w zeszłym roku!! Przepraszam za brzydkie słowa ale jestem naprawde maksymalnie wkurzony. A teraz jade na poczte wysłać te marne wyniki na uczelnie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: wyniki....... 11.07.06, 14:45 właśnie wróciłam ze szkoły i na szczęście wszystko poprawiłam, choć punkty dziwnie mi się porozkładały, zupełnie inaczej niż myślałam: ang podst.100/roz.100 wos podst. 67=>70=>86 roz. 70=>70=>74 hist podst. 75 roz. 48=>44=>58 /a myślałam że tu akurat będzie lepiej/ Odpowiedz Link Zgłoś
slure Re: wyniki....... 11.07.06, 17:11 Niestety historia nie poszla mi dobrze,myslalem ,ze jednak bedzie lepiej,po prostu chyba nie umiem pisac wypracowan,no trudno mial byc wroclaw bedzie lublin,moze to i lepiej:)A wiec moje wyniki na chwile obecna przedstawiaja sie nastepujaco: Ang:90/70 Wos:80/82 Hista:80/59(!!!niestety) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ola_212 Re: wyniki....... 12.07.06, 07:26 Slure próbuj jednak na Wrocław, ostatnio był próg 309/400 teraz jest na 300, może będzie analogicznie?? Odpowiedz Link Zgłoś
anka123123 Re: wyniki....... 15.07.06, 20:09 100% rozszerzony ang?? serio??? gratulacje szczere!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ola_212 Re: wyniki....... 11.07.06, 14:47 Polski 66,63( nie wiem czemu tak mało, zła) Angielski 100, 85 Niemiecki 98, 89 Historia 85, 76 (pozytywnie!) WOS 87, 76 (j.w) Na prawo w UWr moze styknie- 241/300... zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
laabka Re: wyniki....... 11.07.06, 19:03 Czy w sytuacji gdy czegos niepoprawiliście otrzymaliście ten wynik?Hmm..chodzi mi o to czy oprocz aneksu dostaliście jakąś karteczke, na której byłoby napisane ile % uzyskaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
kirkieloun Re: wyniki....... 11.07.06, 19:17 ja w ogole nie dostałam aneksu..:/ tylko ta bialą krteczke..wydaje mi sie ze to to.bo tam jest podpis i pieczątka tego kolesia z oke... Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwa_ana7777 Re: wyniki....... 11.07.06, 19:36 wlasnie sie zalamalam. bo juz bylam szczesliwa a tu poczytyalam sobie co inni maja. np. porownywalam swoj wynik z fizy z zeszlym rokiem ale wynika ze wszystkim dobrze poszla wiec relatywnie moj wynik nie jest taki wysoki, mam dosc tych poprawek... Odpowiedz Link Zgłoś
gosioolek do olisław:) 11.07.06, 22:36 i jak tam Ci poszło?:) gratuiluje matmy. jak tam ogolnywynik naSGH? ja 270... nie spodziewałam sie ze poprawie matmy... moje wyniki :mat podst 86-->96 roz 58-->72:) i jak tu sie nie cieszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
laabka Re: wyniki....... 12.07.06, 01:39 chodziło mi o sytuacje, gdy poprawiło się tylko niektóre przedmioty.Czy dostaliście informacje o tych niepoprawionych? Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Moje wyniki... 12.07.06, 10:56 historia rozszerz. (pisalam pierwszy raz) - 60% wos podst. bylo 55% --> jest 70% :( Natomiast wosu rozszerz. nie poprawilam ;P;P :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: Moje wyniki... 12.07.06, 11:00 no to gratuluje. nie znam sie zbyt na tych przedmiotach ale wyglada niezle. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Moje wyniki... 12.07.06, 11:08 Ana ja jestem z siebie strasznie niezadowolona! Tak mi zalezalo na tym rozszerz. wosie (w ogole na calym wosie) a tu zonnkkk:( Odpowiedz Link Zgłoś
thornfully Re: wyniki....... 12.07.06, 11:41 no to jestem i ja... moje poprawianie też mnie zawiodło, mniej wiecej to wyglada tak polski 79 i 65 geografia 66 historia 66 i 64 wos 81 i 66 angielski 88 i 60 a więc j.w. dzienne prawo poszło w las...:( Odpowiedz Link Zgłoś
thornfully Re: wyniki....... 12.07.06, 11:42 aaa no i oczywiscie nieszczęsna matma lutowa 50 %:] szkoda że w maju matmy nie pisalam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 a u mnie CKE źle porozsyłało aneksy... 12.07.06, 12:16 i czekam... góra do piątku :/ Ale mam nadzieję, że może już dziś... :/ DURNA CKE ŁÓDŹ! Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: a u mnie CKE źle porozsyłało aneksy... 12.07.06, 13:29 akne rzeczywiscie te oke sa do niczego. niewspomne ze dali mi znowu za malo papierow... oxy jestem pewna ze nie bedzie zle. Spokojnie. dostaniesz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: a u mnie CKE źle porozsyłało aneksy... 12.07.06, 14:17 ana7777 napisała: > oxy jestem pewna ze nie bedzie zle. Spokojnie. dostaniesz sie. To bylby cudddd! Pewnie zrobie jakis blad w rejestracji i mi nie uznaja w ogole "podania" :( PS> Po cholere w ogole jakas elektroniczna rejestracja?!! Sama problemy z nia! Nigdy czegos takiego nie bylo a teraz sobie wymyslili:/ Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: a u mnie CKE źle porozsyłało aneksy... 12.07.06, 14:14 Akne ladnie Was uzadzili:/ Odpowiedz Link Zgłoś
blazek999 Re: wyniki....... 12.07.06, 13:58 Poprawiłem polski rozszerzony najpierw z 48% na 60%, a teraz z 60% na 73% ;) Najzabawniejsze jest to że nic się nie przygotowywałem z polskiego, za to z wosu duzo się uczyłem i nie poprawiłem :( Tak samo mam na studiach. Jak się dużo uczę bo zależy mi na dobrej ocenie to nic nie wychodzi, jak z kolei nic się nie przygotowuję i kiedy 80% oblewa dostaję przyzwoitą ocenę... Niczego nie rozumiem... ... chyba że się weźmie pod uwagę modlitwę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.07.06, 15:49 Byłam w szkole, mam wyniki (3 matury razem)... teoretycznie jest dobrze: Polski: 94/73 Niemiecki 86/52 Wos: 89/80 Historia 75/60. Ale praktycznie - dupa, nigdzie na psychologie dzienną nie mam szans... ani UJ ani UWr... Jedyne pewne to filologia polska na AP w Krakowie... Ale ja tam nie chce! Chyba... Zła jestem... i chyba płakać mi się chce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ika.des Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.07.06, 16:21 No jak wszyscy podają, to ja też: POLSKI - pp 66%, pr 65% (słabo niestety ale na szczęście nigdzie go u mnie nie wymagają :-)) ANGIELSKI - pp 90%, pr 79% HISTORIA - pp 73%, pr 74% (poprawiłam z 30%) WOS - pp 78%, pr 67% Składam na 5 uniwersytetów (wiem, totalna desperacja ;-)): UJ, UWr, UMCS, UMK, UŚ oczywiście na prawo. W sumie na UŚ mi najmniej zależy bo już tam od roku studiuję zaocznie i niestety studenci są traktowani jak śmieci (przynajmniej zaoczni, nie wiem jak dzienni). Na UMK raczej też nie mam szans bo tam podobno w zeszłym roku przyjmowali od 88 pkt. (!!!). Ale mam cichą nadzieję, że mnie będą gdzieś chcieli... Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.07.06, 17:05 a uw (nie to zebym konkurencje sobie robic chciala ale co tam) ? moze tam Odpowiedz Link Zgłoś
ika.des Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.07.06, 17:15 słyszałam, ze na UW jest ciężko się dostać. Wątpię, żeby mi wystarczyło. Ale tak szczerze mówiąc to o Warszawie nawet nie myślałam. W zeszłym roku składałam do Wrocławia, Krakowa i Katowic. Oczywiście niegdzie się nie dostałam. Teraz zahaczyłam jeszcze o północną i wschodnią Polskę ale też nie wiem czy mnie gdzieś będą chcieli z takimi wynikami (zwłaszcza jak widzę, że rocznik '87 to same geniusze ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.07.06, 19:27 przepraszam ika.des nie wypowiadalam sie o prawie o czym nie mam pojecia ale o psychologii. miala to byc odp. na post akne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tori86 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.07.06, 17:17 akne co ty piszesz?? przeciez masz swietne wyniki!! moja kolezanka rok temu miala gorsze od ciebie, a teraz jest juz po pierwszym roku psychologii na UJ:) wiec powinnas sie spokojnie dostac i tego ci zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.07.06, 18:55 Akne z takim polskim (i reszta) to mozesz spokojne startowac na filologie do Wroclawia!! Kolezanka mojej siostry miala gorsze "stopnie" i sie dostala!! Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.07.06, 19:55 -> tori Moi znajomi i z lepszymi się nie dostali (np. na UJ). No ale w tamtym roku był też TUS - i albo pomógł albo zaszkodził. A poza tym... ja chcę do Wrocławia. A moje poziomy rozszerzone najlepsze nie są :/ -> oxy Na filologię polską raczej nie składam. Zwłaszcza, że moi rodzice rozpoczeli kampanię przeciwko W i... eech, szkoda gadać ;( A poza tym: jeśli będę (a raczej tak) na psychologii wieczorowej to chciałabym się może jakoś (cudem jakimś) potem na dzienną przenieść. Więc trzeba się uczyć tylko psychologii, a filologia by mi tu tylko przeszkadzała. Buu... teraz to ja się przejmuję tym, że mogę wcale we Wrocławiu nie być ;( bo mimo wszystko jakieś tam wsparcie finansowe rodziców jest mi potrzebne. Mogę sobie sama opłacić studia, ale nie będzie mnie już stać na życie, mieszkanie... eeech ;( no i nawet gdyby to... prędzej sobie będę pracy tam szukać, a nie drugi kierunek studiować ;( Odpowiedz Link Zgłoś
slure Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.07.06, 20:01 ez napisze jak mam ale wcale mnie to nie zachwyca,szczegolnie roz.histora,ktora poszla wlg mnie tragicznie na tle innych:/Wiec przedstawia sie to teraz nastepujaco: ANG:90/70 Wos:80/82 Hista:80/60 i to jest porazka po calosci!!!!!Raczej z takimi wynikami na wroclaw szkoda sie porywac:/(cos kolo 214 ptk jakos tak chyba)Skladam jeszcze na UMCS,i na administracje awaryjnie,bo raczej ten kierunek malo mnie interesuje:/Ogolnie to,byle sie gdzies dostac nie wazne miasto!Tylko kierunek,zeby nie skonzcyc ze swoimi ambicjami tak jak w zeszlym roku:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ach_ta_fiza Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.07.06, 20:25 hmmm wpadlam tylko zeby zakomunikowac ze nie poprawiłam fizy i pogratulowac wszystkim ktorzy podwyzszyli swoj wynik...niech moc bedzie z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 12.07.06, 22:36 nie martw sie fiza i tak sie dostaniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
enetia Re: wyniki....... 13.07.06, 01:13 Chemia 67%->82%-?% (nie poprawilam...:P) Fizyka 12%->34%->44% (łał :)) z biolą mam 212 i po tym co czytam na forum Matury to wątpię, że się dostanę na stome do Wr. Ale niech MOC BEDZIE Z NAMI :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_86 historia i wos 15.07.06, 16:45 poprawiałam tylko rozszerzone:) historia 84% (było 34% - do dzis zastanawiam sie jak to zrobiłam;) wos 80% (byo 72%) czy ktos wybiera się na prawo UW.? Odpowiedz Link Zgłoś
muza_poezji Re: chcę na edytorstwo UJ 15.07.06, 18:21 j.polski podst. - 83% (nie poprawiłam) rozsz. - z 63% na 100% j. angielski podst. - z 80% na 85% rozsz. - 78% (nie poprawiłam) historia podst. - z 58% na 64% rozsz. - 54% (pisałam pierwszy raz) Na edytorstwo mam 363 pkt na 400 mozliwych. Mam szansę? Odpowiedz Link Zgłoś