Dodaj do ulubionych

Prawo -Wrocław?

11.07.06, 20:20
Kto sie wybiara do wroclawia?jakie macie wyniki i jaki prog ptk
przewidujecie?Tylko pisac szczerze:P moje wyniki roz.(70,74,70)co daje 214 ptk
Obserwuj wątek
    • Gość: poprawiaczka Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:49
      Wybierać, to ja się wybieram, zobaczymy co z tego będzie. W zeszłym roku się nie
      dostałam, liczyli ustny ang. Potem poprawiałam i poprawiałam...
      Rezultaty:92+82+72 razem 246. Obatawiwam, że kto ma powyżej 250 to już może być
      pewien.
      • Gość: pol Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:24
        a jakie przedmioty i jakie poziomy tam liczą?
    • Gość: Marek Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 11.07.06, 22:01
      wydaje mi sie,ze wynik 250 to jest przesada,weszlym roku tez byla bardzo duza
      konkurencja,a nie trzeba bylo miec jakis super rewelacyjnych wynikow,oczywiscie
      nie wiadomo jaka sytuacja bedzie w tym roku,jednak wynik 210-220 bedzie
      rozsadny...
      • Gość: girl Re: Prawo -Wrocław? IP: *.chello.pl 11.07.06, 23:22
        w zeszlym roku mozna bylo dostac sie od 300 pkt (z tym, ze oczywiscie liczyl
        sie jeszcze ustny angielski), wiec spokojnie, mysle, ze prog bedzie znacznie
        nizszy niz 250 :)
    • ola_212 Re: Prawo -Wrocław? 12.07.06, 07:29
      mam 76, 76, 89 co daje 241. Myślę, ze mam szansę
      • Gość: vikki Re: Prawo -Wrocław? IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.06, 07:55
        LUDZIE! Macie błędne informacje! Wczoraj wypełniałam formularz podania na prawo
        UWR i dowiedziałam się co następuje:
        Biorą pod uwagę przedmioty rozszerzone - a to oznacza poziomy podstawowy i
        rozszerzony z histy i wosu oraz do wyboru podtawowy lub rozszerzony z języka
        obcego! Nie kłamię, nie chcę zastraszać - piszę z doświadczenia - przejrzyjcie
        formularz rejestracji oraz to co jest napisane na nim przy przedmiotach małym
        druczkiem!
        pozdrawiam
        • ola_212 Re: Prawo -Wrocław? 12.07.06, 07:58
          heh, to jak to? takie info o rekrutacji non stop jest na stronie WPAiE.. więc
          co jest grane;/ choć taki system mi pasuje;P
          • Gość: vikki Re: Prawo -Wrocław? IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.06, 08:05
            Byłąm zdziwiona na maxa, ale zapytałam jeszcze mojego wicedyrektora z LO i on
            mi powiedział, że zawsze maturzyści właśnie w tym się gubią. Powiedział, że nie
            można zignorować poziomu podstawowego z wymaganego przedmiotu, a napis POZIOM
            ROZSZERZONY przy tym przedmiocie należy czytać (PP+PR)!
            Poza tym na formularzu rejestracji pojawiło mi się coś takiego:
            przy historii - poziom podstawowy + poziom rozszerzony (OBOWIĄZKOWY)
            przy WOS-ie - poziom podstawowy + poziom rozszerzony (OBOWIĄZKOWY)
            przy j. angielskim (bo taki wybrałam) - poziom podstawowy/ poziom rozszerzony
            (DO WYBORU)
            Wygląda więc na to, że policzą na 500 pkt.%, a nie na 300...
            • Gość: ika.des Re: Prawo -Wrocław? IP: *.telpol.net.pl 12.07.06, 10:24
              Głupoty gadasz. Dzwoniłam, zapytałam i co? BIORĄ TYLKO POZIOMY ROZSZERZONE.
              Zresztą dlaczego to niby nie mogą???? To znaczy, że w zeszłym roku wszyscy co
              składali na UWR mieli zbiorowe zaćmienie? Nie wydaje mi się. Wymogi rekrutacji
              są takie same jak w zeszłym roku (za wyjątkiem ustnego anglika) - czyli biorą
              TYLKO poziom rozszerzony.
              • Gość: Lukasz Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 12.07.06, 12:12
                Wychodzi mi 215 w zeszlym roku by starczylo a teraz ciezko powiedziec...
                • Gość: Ewa Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:45
                  Ja tam składam papiery, chociaż priorytetowo na UW. Historię mam 83/84, WOS
                  97/84, angielski 98/86, polski 86. Nie starczy do Warszawy, to mam nadzieję, że
                  do Wrocławia starczy :)
          • Gość: K Re: Prawo -Wrocław? IP: *.jaw.vectranet.pl / 80.51.250.* 15.07.06, 12:06
            Ja
        • Gość: poprawiaczka Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:44
          Boże drogi! Żartujecie! Podstawa + rozszerzenie? Ja już nie mogę z tym prawem. W
          zeszłym roku nie raczyli poinformować, że liczy się ustny, w tym jakieś nowe
          rozumenie słów "wersja rozszerzona". Też zauważyłam to przy forumlarzu, ale
          myślałam, że to nieistotne jest, w końcu liczyć będą tylko rozszerzenie. Ktoś ma
          jakieś PEWNE informacje???
          • Gość: luk Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:00
            90 plus 88 plus 78 co daje w sumie jeśli sie nie myle 256. Jestem zupełnie
            spokojny o przyjecia. Polecam wszystkim UWR jestem juz tutaj studentem od roku
            i to naprawdę wspaniała uczelnia.WNS rządzi:>
    • Gość: up Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:42
      • ika.des Re: Prawo -Wrocław? 12.07.06, 16:32
        Boże święty ludzie opanujcie się!!!! JEŻELI CHODZI O PRAWO NA UWr to liczy się
        TYLKO POZIOM ROZSZERZONY Z ANGIELSKIEGO (PISEMNEGO), HISTORII I WOSU!!!!!!
        To że musicie przy rejestracji internetowej podać także poziom podstawowy jest
        winą tego pierdzielonego systemu. Nie da się wpisać tylko rozszerzenia bo od
        razu aktywne robi się okienko także z poziomu podstawowego. Ktoś tu pisał, że
        mu wyszło coś takiego: angielski (poziom podstawowy i rozszerzony) (do wyboru) -
        jeżeli otworzycie oczy to zobaczycie, że termin "DO WYBORU" oznacza, że
        musicie się zdecydować czy wasz wynik z angielskiego jest efektem napisanej
        NOWEJ MATURY czy też jesteście LAUREATAMI OLIMPIADY i nie pisaliście matury z
        angielskiego. To wszystko.
        Ja już się zarejestrowałam, jak macie jakieś pytania to piszcie.
        Aha, dokumenty trzeba zawieźć do nich osobiście. Tak mi napisała kobieta na
        maila i tak też powiedziała Pani z którą gadałam telefonicznie. Wynika to z
        faktu, że na miejscu trzeba własnoręcznie podpisać jakieś oświadczenie.
        • Gość: bolek Re: Prawo -Wrocław? IP: 80.54.168.* 12.07.06, 20:08
          Panienka jakaś bez mózgu wprowadza ludzi w błąd!:/
    • Gość: Maja Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:57
      Ja mam z wosu 82, z hist 72 a z ang tylko 42:(...rozsz wszystko
      oczywiscie...Sadzicie ze szkoda moich 80 zl??
      • Gość: Marek Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 15.07.06, 16:44
        Bardzo malo z tego jezyka:( a szkoda bo z histy i wosu bardzo ladnie,gdybys
        miala cos kolo 70 z jezyka dostala bys sie,a tak ,ciezko powiedziec,mysle,ze
        trzeba miec troche powyzej 70 ze wszystkiego zeby sie dostac,przynajmniej tak
        bylo w zeszlym roku,a teraz??Ja mam 70,84,60 i raczej czarno widze swoje
        szanse,moze przy drugim naborze,gdy czesc osob zrezygnuje??
      • Gość: poprawiaczka Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 17:01
        85zł tak dla ścisłości. Myślę, że próbować trzeba, nigdy nie wiadomo, ile osob
        zrezygnuje itd. Na pewno mniej osób będzie też ze starej matury, a w zeszlym
        roku to chyba ponad 1/3 byla. Wtedy tez dostali sie moi znajomi (liczono ustny
        ang) majacy z hist i po 50pkt, a mialam 70 i dupa, bo ustny ang nizutko (tez
        70). Wiec składac składaj, ale jakas alternatywe sobie znajdź:).
        • Gość: ag Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 11:19
          Jest jakakolwiek szansa z ilością 183 punktów? Byłabym wdzięczna za w miarę
          szybką radę kogoś zorientowanego.
          • Gość: Marek Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 16.07.06, 12:44
            szczerze,to niestety szansa jest bardzo mala:(
            • Gość: ag Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 13:10
              Dziękuję :)
    • Gość: Maja Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 13:42
      Bardzo dziekuje za opinie:)Marku na twoim miejscu spalabym spokojnie bo maturka
      napisana pieknie.Kurcze ciezko o alternatywny kierunek...myslalam o politologii
      ale wizja bezrobocia mnie przeraza.Co sadzicie o studiowaniu dziennej
      politolgii i na 4 roku wziasc sobie zaocznie prawo??pzdr
    • Gość: poprawiaczka Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:10
      Chyba niestety mialam racje szacujac, ze beda potrzebne b. wysokie wyniki,
      powyzej 250, zeby byc PEWNYM dostania sie. Nie wiem, czy czytaliscie dzisiejsza
      Gazete, ale jest mowa o 7 osobach do dzis(a czasu jeszcze hoho)na miejsce. W
      zeszlym roku lacznie zglosilo sie po 5 osob na miejsce. Zmieniam zdanie: ponizej
      200 faktycznie nie ma co skladac papierow, nie mozna sie ludzic nizsza liczba
      staromaturowcow.
      • Gość: Marek Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 17.07.06, 22:24
        Tzn oni podali osoby,ktore juz sie zarejstrowaly,a nie zlozyly podanie...ale
        masz racje ktos kto ma ponizej 200 nawet 210 nie ma co skladac,a ci co maja 210-
        220 to moze jakims cudem dostana sie w 2 naborze...chociaz
        niekoniecznie,zobaczymy
        • Gość: poprawiaczka Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:42
          eee, tu chyba jednak chodzi o tych, ktorzy juz zlozyli papiery "Tłoczno jest na
          prawie, gdzie o jedno miejsce walczy juz dziś 7 osob".
          • Gość: Marek Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 17.07.06, 22:51
            ktos to "siedzi w temacie"powiedzial mi ze tyle wlasnie osob zarejstrowalo
            sie,ale calkiem prawdopodobne,ze wlasnie tyle bedzie na jedno miejsce:)
            • Gość: poprawiaczka Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:30
              No. [Ze sie wykaze elokwencja]. Albo i więcej, czasu jeszcze i sporo (chyba do
              25, to bedzie jeszcze tydzien, sama jeszcze nie zlozylam, nie umiem sprawic,
              zeby mi zniknela rubryka o wojsku, ciagle jest brak danych:P). Jakiejs babie sie
              udalo to sprawic?
              • Gość: martusia Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:28
                ja mam te swoje "marne" 204 pkt i dalej mam nadzieję,że się dostanę..nawet po
                przeczytaniu tego wątku o super wysokich wynikach:):) jestem świadoma,że będzie
                duża konkurencja,ale wiem też,ze znaczna część osób z wyższymi wynikami
                traktuje wrocław jako kierunek awaryjny..no coż,taka prawda..:)swoją drogą,gdy
                pomyślę o tym,że zaznaczyłam nie ten temat na maturze z angola i nie zaliczyli
                mi wypracowania,to mnie w serduchu ściska..gdyby nie to,na pewno nie
                martwiłabym się o miejsce..no ale zawsze mam tą swoją NADZIEJĘ,której będę
                trzymać się do końca..i dla innych,którzy mają wątpliwości,czy składać czy
                lepiej nie..powiem..a co wam szkodzi?..składajcie,może się uda:) pozdro
                • Gość: bolek Re: Prawo -Wrocław? IP: 80.54.168.* 18.07.06, 18:32
                  ja mam w sumie do Wrocka 215pkt i mam nadzieje, że mi się uda dostać!:> Mam
                  raczej pewne prawo na UMCSie ale wolałbym bardziej Wrocław!:> Pozdrawiam i
                  życze szczęścia!
                  • Gość: Squall Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:00
                    Ja mam 214 ale prawo tez mam bardziej pewne na UMCS i jeslibym sie dostal do
                    Wrocka to bym sie nie zastanawial dlugo:)
                    • Gość: ika.des Re: Prawo -Wrocław? IP: *.telpol.net.pl 18.07.06, 19:08
                      No to witajcie w klubie. Ja również raczej na UMCS się dostanę ale Wrocław to
                      moje marzenie...
                      • Gość: wild right thing Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:25
                        a ja dam lapowke i sie nie martwie czy sie dostane czy nie. pozdro w
                        pazdzierniku na wydxziale prawa
                        • Gość: mart Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:28
                          heheh,no w sumie w taki sposób się też można dostac:D przynajmniej
                          powiedz,drogi kolego,ile taka przyjemność kosztuje:P
                      • Gość: bolek Re: Prawo -Wrocław? IP: 80.54.168.* 18.07.06, 19:29
                        to widze, że więcej ludzi ma taką koncpecje jak ja!:D wiecie co mnie wkurza
                        najbardziej, że na UMCSie trzeba się decydować do 4 sierpnia, i jak sie nie
                        dostane do Wrocka w pierwszym rzucie to będe miał ciężki orzech do
                        zgryzienia:"czy czekać i łudzić się że wskocze z rezerwowej listy do Wrocka czy
                        brać ten UMCS" Co Wy o tym myślicie?:>
    • Gość: mitria Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:33
      bolek,ile masz pkt na wrocław?
      • Gość: bolek Re: Prawo -Wrocław? IP: 80.54.168.* 18.07.06, 19:40
        215pkt a TY?:> od ilu będzie próg według Ciebie?:>
        • Gość: mirtia Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:46
          mam 204..nie wiem,czy mogę na cokolwiek liczyć..łudzę się,że może się
          uda<lol>:) ale tak szczerze..myślę że początkowy próg wyniesie od 220 w górę..a
          potem dużo osób się wykruszy i będą przyjmować od 200..taki scenariusz
          odpowiadałby mi:)
          • Gość: bolek Re: Prawo -Wrocław? IP: 80.54.168.* 18.07.06, 19:52
            ja bym wolal zeby od 210pkr na pierwszy rzut brali!:P wtedy bym mial
            bezstresowo!:D pozdrawiam
        • Gość: inga-39 Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:46
          czy Ty liczysz ilość % czy punkty zgodnie z przelicznikiem?
          • Gość: gos Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:43
            jakim przelicznikiem
      • Gość: wild right thing Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:41
        taka przyjemnosc kosztuje 1.000 trzeba jeszcze miec znajomosci zeby wiedziec
        komu dac
        sam pracowalaem na nie w Tesco.
        czasami gryzie mnie sumienie ze to w taki nieuczciwy sposob
        ale ysle ze wiekszosc z was gdyby miala taka mozliwosc to nie mailaby skrupolow
        • Gość: mart Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:44
          hmm..tysiąc złoty..nie duzo,jak za taką usługę:)nie martw się,będzie tam więcej
          takich osób jak Ty:P a ile masz pkt?tak tylko z ciekawosci:)
          • Gość: wild thing right Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:11
            daje lapowke dlatego ze przy rozszerzonym wosie mam 0% tzn ze zle zakodowalem
            prace
            polski 78% 87%
            ang 95% 90%
            wos podst 78%
            hista 75% 70%
            • Gość: mart Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:16
              no wyniki są w porządku..w sumie mamy podobną sytuacje,czyt.Ty gorszą(Tobie
              wosu nie uznali,a mi wypracowania z angola:( )niestety znajomości nie mam,więc
              będę liczyć na przychylność losu<lol>
              • Gość: Lukasz Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 18.07.06, 20:36
                Ja tez mam 215 i tez licze na wroclaw,chociaz mysle ,ze predzej dostane sie na
                UMCS:Dheh ale nas duzo:DZobaczymy jak to bedzie,ale jak nie dostane sie do
                wrocka to lublinem tez nie pogardze,dla mnie liczy sie kierunek,chociaz jaja
                beda jak prog w Lublinie bedzie ze 160:Dzobaczymy,zobaczymy
                • Gość: Squall Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:11
                  A ile wam pkt wychodzi na umcs?? Mi 146,5. Licze na to ze sie zmieszcze:)
                  • Gość: bolek Re: Prawo -Wrocław? IP: 80.54.168.* 18.07.06, 22:15
                    152,5pkt i raczej czuje się pewnie!:)
                    • Gość: Lukasz Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 18.07.06, 22:46
                      150 i zobaczymy:) dobrze by bylo dostac sie,zeby juz byc pewnym,ze gdzies sie
                      jest:)
                      • Gość: karola Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:58
                        wczoraj byłam składać papiery do wrocka,czekając w kolejce na wejscie
                        rozmawiałam z innymi kandydatami i może jedna osoba na 10 miała wynik powyżej
                        200 pkt..więc myślę,że nie bedzie tak strasznie:P
                        • Gość: Squall Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:53
                          No takiego progu zycze wam i sobie, im nizszy tym lepiej :)
                          • Gość: hehe Re: Prawo -Wrocław? IP: 80.53.12.* 19.07.06, 12:58
                            Wreszcie jakieś słowo pocieszenia :)
                        • Gość: poprawiaczka Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:22
                          Oby, choć muszę powiedzieć, że zrodzony w zeszłym roku pesymizm przeze mnie
                          przemawia. Ale faktem jest, że dużo osób składa na wiele uczelni, a potem
                          decyduje się na wawę, kraków, a u nas na druga liste b. dużo sie wtedy osób
                          dostaje. W zeszlym roku podskoczyło o 8 pkt (a jeszcze dużo ze starej matury
                          dobrali), a w odwolaniach o dalsze 5 pkt. Życze powodzenia i oby do zobaczenia w
                          październiku!
                          • Gość: ann-g Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:15
                            to jak myślicie ? gdzie się próg ostatecznie zatrzyma ? Bo ja po przeczytaniu
                            waszych wypowiedz zrezygnowałam z rejestracji..
                            • Gość: poprawiaczka Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:07
                              Jezu, nie rezygnujecie ludzie, dlatego ze ja obstawiam pierwszy prog w wysokosci
                              250! Moje przypuszczenie spowodowane jest, jak pisalam, zeszlocznym pesymizmem,
                              nikt tak naprawde nie wie, na jakiej liczbie stanie. Zeszłoroczna srednia 73,75%
                              byc moze bedzie wyzsza niz w tym roku, bo na pewno bedzie mniej staromaturowcow.
                              Juz tu chyba wiecej nie zagladam, bo stresuje siebie i innych, jestem widac
                              poprawiaczka - panikara, skladam papiery jutro i do zobaczenia po wynikach!
    • Gość: Prawnik za 5 zł Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:16
      wiecie co,wydaje mi się,że ostateczny próg wyniesie ok 200 pkt..no może nawet
      190..hmm??jak myślicie?:)
      • Gość: Lukasz Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 19.07.06, 15:07
        wydaje mi sie ze raczej troche powyzej 210 oby nie bardzo powyzej bo mam
        215,ale moze bedzie ok:)
        • Gość: marta Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:03
          ja składałam dzisiaj papiery,rozmawiałam z ludzmi i naprawdę nie mają wysokich
          wyników..grubo ponizej 200..
    • Gość: kasia Re: Prawo -Wrocław? IP: *.euro-net.pl 20.07.06, 17:38
      ja mam 185 i już nie wiem co robić;/
      • Gość: marciiaa Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:21
        powiem tak, ja mam 202..i sądzę,że się dostane..ilu jest takich,którzy mają po
        240-250?..może z 20%..reszta jest dla zwykłych śmiertelników:) także bądzmy
        dobrej myśli:D pozdro,oby próg był jak najniższy
        • Gość: jigga Re: Prawo -Wrocław? IP: *.greenlan.pl 21.07.06, 13:30
          na UMCS przyjmowali od 139/200 ... więc około 70%. We Wrocławiu powinno być
          podobnie, więc przypuszczam, że próg wyniesie 210, może trochę więcej.
          jak myślicie?
          • Gość: tek Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:43
            Też myślę ze ~70% powinno wystarczyć. W odróżnieniu od większości innych
            uczelni, we Wrocławiu biorą pod uwagę tylko przedmioty na poziomie rozszerzonym,
            wiec nie powinno być aż tak wysoko... Przynajmniej na to liczę :>
    • Gość: kt Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:00
      hej mam pytanie. jestem spoza wrocławia. jakiś czas temu wysłałam listem
      poleconym podanie + dowód wpłaty + oświadczenie pobrane ze strony wydziału, na
      adres uniwersytecka bodajże 22/26. czy to dobry adres czy może trzeba było
      dostarczyć dokumenty gdzieś indziej? na więzienną? proszę o pomoc, bo już mam
      dość tej rekrutacji i nic nie wiem :P nie mogę się tam dodzwonić.
      • Gość: Squall Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:15
        Tez tam wyslalem. A czy wyslesz na uniwerystecka czy na wiezienna to bez roznicy.
        • Gość: kt Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:21
          no to dobrze. dzięki :)
          • Gość: fred Re: Prawo -Wrocław? IP: *.greenlan.pl 21.07.06, 14:36
            wiecie może, ile osób średnio odpada po I roku na prawie UWR?
            Poza tym również myśle, że na początku próg wyniesie ok. 75%, więc 225 punktów.
            Dla mnie idealnie, bo mam 229 :D
            Pozdrawiam
            • Gość: kt Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:45
              dla mnie głupio, bo mam 224 ;P
              • Gość: Lukasz Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 21.07.06, 15:01
                Jestem juz na prawie umcs:)ale mam nadzieje ze jednak uda sie do tego wrocka i
                215 ptk starczy??Obawiam sie,ze nie:/moze przy 2 rektutacji jak czesc osob
                zrezyguje,ale ciagle mam nadzieje...
                • Gość: kanye Re: Prawo -Wrocław? IP: *.greenlan.pl 21.07.06, 15:46
                  w zeszłym roku na prawie dziennym we wrocku było 250 miejsc, w tym roku
                  natomiast 300. Załóżmy więc, że 100 osób ma około 240-250 punktów. Więc próg
                  powinien być podobny do zeszłorocznego, bo matura w tym roku chyba trochę gorzej
                  wypadła. Zobaczymy :)
                  • Gość: Squall Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:51
                    Chyba prog moze wzrosnac bo duzo osob sie tam wybiera. Ja sie juz dostalem na
                    UMCS ale bede sie staral o Wroclaw jesli bedzie taka mozliwosc:)
                    • Gość: Lukasz Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 21.07.06, 16:16
                      Zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze przyjma ponad 300 osob jak to zrobili
                      np na umcs-ie,cholera przeciez nie wszyscy beda mieli wyniki po 80%!! a jak
                      beda to wybiora predzej warszawe czy krakow...w zeszym roku te ustne bardzo sie
                      liczyly bo nie bo trudno zdac na 95-100 wiem bo sam gadalem bzdury a dostalem
                      90%.wiec ciezko szukac porownania do roku ubieglego..A w tym??hmm..mam nadzieje
                      ze srednia +/- 70 % starczy i beda przyjmowali od 210 moga nawet w drugim
                      naborze mi to obojetne!:P
                      • Gość: Squall Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:18
                        Mi tez to obojetne, moge byc i na ostatnim miejscu byle sie dostac:D
            • Gość: nati Re: Prawo -Wrocław? IP: 212.160.86.* 21.07.06, 22:14
              w tym roku po pierwszym semestrze odpadło ok.40 osób,ile po drugim-tego na razie
              nikt nie wie,bo czeka nas jeszcze "kampania wrześniowa":P
              życzę powodzenia w rekrutacji i niskich progów;)

P.S.wybraliście świetny wydział i cudowne miasto do studiowania:))
    • Gość: ble Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 00:21
      A czy ktos wie jak to jest ze studiami wieczorowymi? Czy przyjeli wszystkich chetnych i czy program jest w miare podobny? Chodzi mi oczywiscie o wrocka.
    • Gość: jajo Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 01:22
      myślicie,że próg możę zejść do 200?:)
    • Gość: Maja Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:08
      Mnie w tamtym roku nie przyjeli na wieczorowe bo nie mialam napisanego wosu.Ale
      z tego co wiem to jezeli masz historie + wos rozszerzona obojetnie jak napisana
      ale napisana to spoko:)
      • Gość: ble Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 18:53
        A wiecie jak to sie dokladnie placi za wieczorowe. Na stronce UWr podane sa ceny tylko za 3 pierwsze lata studiow, natomiast brak cen za IV i V rok. Moze to jest podobnie jak na medycynie, ze placi sie tylko za pierwsze lata, a pozniej studiuje sie z dziennymi? I czy na dyplomie ukonczenia jest zaznaczone, ze absolwent skonczyl studia wieczorowe? Pozdrawiam
        • Gość: studentprawa Re: Prawo -Wrocław? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.06, 19:10
          Nie jest tak jak na medycynie.Powód jest prosty wieczorowe sa dopiero 3 rok we
          wrocławiu ale od 3 roku ma sie zajecia z dziennymi ale trzeba płacic:( podobno
          od zeszłego roku nie ma na dyplomie jaki tryb studiów sie miało ale nigdy nie
          wiadomo
          • Gość: ble Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 19:15
            Podobno jest mozliwosc, zeby przeniesc sie z wieczorowych na dzienne. Tylko, czy faktycznie ludziom udaje sie przeniesc, czy to taki 'pic na wode'? I czy wymagana srednia do przenosin 4,2 jest do osiagniecia, czy udaje sie to tylko nielicznym? Pozdr
            • Gość: studentprawa Re: Prawo -Wrocław? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.06, 20:05
              trzeba miec minimum 4,2 a czase nawet 4,5 jezeli duzo osób sie stara
              przeniesc.jest to mozliwe.Z około 210 osób zawsze przenosi sie ok 7-12osób
              czyli jakies szanse sa:))
              • Gość: ble Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:13
                Niestety te szanse sa dosc minimalne. To chyba juz lepiej probowac sie dostac na dzienne w nastepnym roku. Dzieki za odp!
                • Gość: yo Re: Prawo -Wrocław? IP: *.greenlan.pl 23.07.06, 11:01
                  skąd ty masz taką informację? trzeba mieć srędnią min. 4,0 żeby się przenieść z
                  wieczorowych na dzienne studia :)
                  • Gość: ble Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:26
                    Na dniach otwartych tak mowili. A Ty skad wiesz, ze srednia 4,0 wystarczy?
        • Gość: .... Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:35
          Od niedawna zaznacza się na dyplomie tryb ukonczenia.
    • Gość: sho Re: Prawo -Wrocław? IP: *.greenlan.pl 24.07.06, 16:44
      jest 8 osób na miejsce, więc chyba nie jest tak żle :)
      • Gość: Lukasz Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 24.07.06, 19:01
        Ciekawe ile osobbedzie mialo powyzej 200...
        • Gość: Squall Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:53
          Musi sporo... im blizej daty podania wyników tym bardziej ogarnia mnie
          pesymizm...;/shit
        • Gość: o Re: Prawo -Wrocław? IP: *.greenlan.pl 25.07.06, 10:47
          siema! wiecie może o której godzinie w piątek będą ogłaszane wyniki? Od razu po
          24 czy jednak troche póżniej? Z góry dzięki za info
    • Gość: ada Re: Prawo -Wrocław? IP: *.greenlan.pl 25.07.06, 22:42
      więc rekrutacja już zakończona ... jak ma być, tak będzie :)
      • Gość: Marek Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 25.07.06, 23:07
        Ciekawe ile jest osob na miejsce,pewnie z 8:/ no i od ilu beda przyjmowali??hmm
        w piatek sie okaze...
        • Gość: un Re: Prawo -Wrocław? IP: *.greenlan.pl 25.07.06, 23:09
          według gazety jest 8 osób na miejsce ... a co do progu to jedna wielka niewiadoma :D
    • Gość: gagul Re: Prawo -Wrocław? IP: *.greenlan.pl 26.07.06, 09:41
      są jakieś informacje co do progu ... słyszałem że 222
      • Gość: matej Re: Prawo -Wrocław? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.06, 11:20
        a ja slyszalem ze w tym roku ma byc chlodne lato, i co?
        • Gość: gos Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:59
          :)
    • Gość: Ola Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:35
      mam 203 pkt? Nie wiem jak to traktować...
    • Gość: jakaś A może tak na obóz adaptacyjny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:37
      --------------------------------------------------------------------------------
      Jeśli się już dostaniecie na uczelnie i chcecie miło spędzić czas przed
      rozpoczęciem studiów, poznać być może ludzi ze swojej uczelni, może nawet z
      roku to zapraszam w Tatry na obóz adaptacyjny w Białym Dunajcu. Byłąm rok temu
      było świetnie w tym roku też pojadę (w koncu znów jestem pierwszak). Jak
      chcecie wiedzieć więcej o obozie to piszcie, chętnie odpowiem
      strona obozu:
      bialydunajec.org
      • Gość: ja Re: A może tak na obóz adaptacyjny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:13
        tez doszly mnie sluchy ze 222...
      • Gość: Lukasz Re: A może tak na obóz adaptacyjny? IP: *.prenet.pl 26.07.06, 15:14
        To plotka jakas,ale.... wydaje mi sie, ze wlasnie od tylu beda przyjmowali:/ ja
        mam 215 i nie wydaje mi sie by starczylo,ale juz gdzies jestem,wiec bedzie
        mniejsze rozczarowanie...
        • Gość: asia Re: A może tak na obóz adaptacyjny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:44
          o której mają być wyniki na prawo??
        • Gość: poprawiaczka Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:36
          I niby juz wszystko wiadomo. Ja dalej nie wiem, co to jest "dalsze postepowanie
          rekrutacyjne" ani dlaczego teoretycznie przyjeli 400cos osob(wiem, wiem, ze
          czesc zrezygnuje, ale teoretycznie wszyscy moga chciec a i tak nie wiadomo, czy
          realistycznie rzecz biorac nie bedzie wiecej osob chcialo niz 300), ani jakim
          cudem 70 osob mialo 300pkt. Jenijusze jacys chyba. Bo na cala RP (IV nawet) nie
          wiem, czy bylo tylu finalistow i laureatow historii w tym roku. I wszyscy na UWr
          chcieli, majac wstep wszedzie? Jakim to popularnym miastem jestesmy.
          Ja juz sie tylko egoistycznie ciesze, bo na lisicie jestem i to wysoko, wiec w
          razie czego w 300 sie zmieszcze. Pozdrawiam wszytstkich, ktorzy sie dostali.
        • Gość: op_pl Re: A może tak na obóz adaptacyjny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:47
          mam pytanie do tych ktorzy skladali swoje papiery na orawo. czy ktos z was
          skladal je moze jeszcze na politologie i socjologie na UWr?? chce zrobic
          rozeznanie ile sob moze zrezygnowac bo ja jestem na liscie rezerwowych :(
    • Gość: aha Re: Prawo -Wrocław? IP: *.greenlan.pl 26.07.06, 15:14
      no nie bardzo ...
      a wie może ktoś kiedy oficjalne wyniki będą w internecie? Na stronie jest
      napisane, że do 28. Więc może jutro już będą
      • Gość: Lukasz Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 26.07.06, 15:31
        o co chodzilo z tym"no nie bardzo..",ze nie uwazasz,ze bedzie 220??Jaki wogole
        prog obstawiecie?
    • Gość: ejo Re: Prawo -Wrocław? IP: *.bci.net.pl 26.07.06, 16:24
      ja sie nie wybieram...bo tam nic nie ma
    • Gość: Brother 20 Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:03
      W tamtym roku prog byl przy drugim naborze 210
      odrzucili wiel osob ktore nie mialy rozszerzonego j. obcego
      • Gość: tryda Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:16
        oj,Brother,próg w zeszłym roku to 300/400<--liczyli też ustny
        język..myślicie,że z 204 pkt mam jakies szanse?już świruję,czekając na te
        wyniki:(
        • Gość: Rainbowgirl Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:21
          204 pkt-
        • Gość: Brother Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:21
        • Gość: Brother Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:22
          OOj przepraszam zamiast 3 wcisnelo mi sie 2
          tak wiec poprawka
          rok temu bylo 310 przy drugim naborze
          • Gość: Abrax Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:30
            309/400 było przy pierwszym naborze, 300 przy drugim. Nie mieszaj ludziom w głowach.
    • Gość: desdemona Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:46
      PROG BEDZIE WYNOSIL 240 PKT
      HAHAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAAHAHAHA
      • Gość: Squall Re: Prawo -Wrocław? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:46
        MALO!!!!!
        • Gość: popr Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:38
          • Gość: poprawiaczka Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:40
            Oczywiscie tych, ktorzy sie nie dostali tez pozdrawiam:) I jeszcze jedno
            pytanie: czy sa tu moze jakies osoby, ktore studiuja 2 kirunki, maja ITS i
            chcialy by sie podzielic wrazeniemi? Albo od tego roku tak zamierzaja czynic?
            • Gość: bik Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 10:45
              ja jestem taką osoba. To znaczy dopiero teraz owy its zaczne - politologia i
              prawo.
              Pozdrawiam
              • Gość: poprawiaczka Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:19
                O, to super, bedzie nas wiecej. Czy masz jakies szczegolowe wiesci na temat
                its-u, albo jakis innych potrzebnych informacji dla dwukierunkowcow? Np. do
                kiedy i gdzie sie its zalatwia, jak to wyglada... Jesli nie chcesz odpisywac na
                forum, to podaje swoj nr gg:542920. Bede wdzieczna za odpowiedz, tez sle
                pozdrowienia.
                • Gość: bik Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:08
                  odpisane na gg.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: op_pl Re: Prawo -Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:25
                    mam pytanie do tych ktorzy skladali swoje papiery na orawo. czy ktos z was
                    skladal je moze jeszcze na politologie i socjologie na UWr?? chce zrobic
                    rozeznanie ile sob moze zrezygnowac bo ja jestem na liscie rezerwowych :(
                    • Gość: Lukasz Re: Prawo -Wrocław? IP: *.prenet.pl 02.08.06, 22:37
                      a jest cos takiego jak lista rezrwowa?,skoro nie wiadomo,czy raczej jest
                      pewne,ze nie wszyscy ci co sie dostali na liste zakwalfikowanych,bede na liscie
                      oficjalnej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka