Dodaj do ulubionych

MEL i informatyka na PW

11.07.06, 23:00
Kto składa na MEL i z jaką punktacją? A jak było w zeszłym roku? Dzięki z
góry. A kto idzie na informatykę? I z jakimi wynikami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszczyk Re: MEL i informatyka na PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:31
      No właśnie jak tam jest bo ja na to złożyłem?
      • Gość: alek Re: MEL i informatyka na PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:08
        W tamtym roku na informatyke na wydziale EiTI trzeba bylo miec cos ok. 150 pkt
        na 200 mozliwych.

Na MEL mysle ze wystarczy 60.
        • Gość: bartus Re: MEL i informatyka na PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:17
          na MEiL trzeba bylo miec ok. 40 w zeszlym roku, na informe ok 150. ja mam 141,
          myslicie, ze na makrokierunek wystarczy??
          • Gość: alek Re: MEL i informatyka na PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:29
            Ja studiuje telekomunikacje. Mysle ze na makro od pazdziernika moze ci troche
            zabraknac punktow, ale od lutego na bank sie dostaniesz. W tamtym roku prog od
            lutego wynosil chyba 136 pkt. Nie pamietam tylko czy na elektronike czy na tele
            :) Ale chyba raczej na elektronike.

Na stronce samorzadu www.samorzad.elka.pw.edu.pl masz progi z poprzednich lat. W
            tamtym roku byly one jednak sporo wyzsze, wiec sie za bardzo nie sugeruj.
            • Gość: bartus Re: MEL i informatyka na PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:33
              dzieki, ale tych progow nie moga cos znalezc na tej stronie :|
              • Gość: alek Re: MEL i informatyka na PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:26
                www.samorzad.elka.pw.edu.pl/dokumenty/punkty.pdf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka