Dodaj do ulubionych

Kto zlożył już papiery do Gliwic??

13.07.06, 18:12
Może ktos idzie na technologie chemiczna. jak tak to prosze sie wpisac,
razem z wynikami pozdrowki
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:13
      ja wlasnie dzisiaj skladalam, mowia ze nie ma trudno sie tam dostac. POdalam
      chemie: 70% i 50%. heh moze sie spotkamy tam hehe. buzka
      • Gość: blind Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.telpol.net.pl 13.07.06, 20:49
        Chyba w tym roku Politechnika Śląska nie cieszy się już taką popularnością. W
        ubiegłym roku podobny temat doczekał się kilkuset odpowiedzi. :P
        • Gość: k Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:35
          w tym roku w ogole politechniki nie cieszą się popularnościa...
    • Gość: meneva Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:28
      a jakie są te Gliwice? nigdy tam nie byłam, a kusi mnie na biotech....
      • Gość: asi_isa Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: 195.116.246.* 13.07.06, 23:38
        ja jestem z gliwic ;) jedno w fajniejszych miast na gornym slasku, ale nie
        wymagaj cudow ;) szaro, buro, malo klubow czy dyskotek, puby ok ale w piatek
        czy sobote trudno czasami miejsce znalezc ;/ jak chcesz cos wiedziec to pytaj -
        ale nie o uczelnie, bo ja tam nie studiuje :P i nie zamierzam - jestem
        humanistka ;) i chce uciec z gliwic jak najdalej - moze dla scislowcow praca
        jest, ale ja siebie w gliwicach w przyszlosci nie widze ;)
        • Gość: zosia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:38
          Ja zlozylam do gliwic na biotechnologie, ale ze maturka mi za dobrze nie
          poszla, to alternatywny moj kierunek to oczywiscie technologia chemiczna. Heh i
          dobrze ze za duzo osob tu nie chce isc, bo przynajmniej beda wieksze szanse na
          dostanie sie. pozdrawiam))
          • Gość: elmirka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: 213.17.140.* 15.07.06, 13:25
            Droga Zosiu to być może się spotkamy :D skąd jesteś? :> z tego co wiem to
            zarejestrowanych mają ok 200 osób na biotech na wydziale chemicznym
    • Gość: piotrek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:41
      ja od zawsze lubilem chemie i tez tam zlozylem dokumenty. hmmm motylku to moze
      i razem sie tam znajdziemy. pozdrawiam
    • Gość: irek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 12:18
      ja na biotechnologie chce isc, ale to nowy kierunek , woec nie wiem czy tak
      latwo bedzie
    • Gość: majka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 12:43
      ja tez na biotechnologie i mysle ze pojdzie latwo
    • Gość: pszczolka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:11
      heh tez mialam zalozyc ten watek. ide na technologie chemiczna, jak mnie
      przyjma, bo mam z chemii: 50% i 40%
    • Gość: TCH Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:43
      nie będę was straszył :) ale uczcie sie ludzie :)
      • Gość: zocha Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:58
        no wiadomo na kazdym kierunku sie trzeba uczyc
    • Gość: Davidoff Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:35
      Ja skladalem wczoraj (noc jazda pociagiem 230km) ale na wydzial AEI na
      informatyke - nie wiem ile jest chetnych, ale z tego co sie dowiedzialem to
      kolejki sa tylko od czwartku na tym wydziale. Piszcie kto tam idzie i ile ma
      punktow.
      • Gość: estrellenka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:44
        > Ja skladalem wczoraj (noc jazda pociagiem 230km) ale na wydzial AEI na
        > informatyke - nie wiem ile jest chetnych, ale z tego co sie dowiedzialem to
        > kolejki sa tylko od czwartku na tym wydziale. Piszcie kto tam idzie i ile ma
        > punktow.

W środę też już były kolejki :)
        Ja składałam na ten wydział, ale na makrokierunek...informatykę rezerwowo.
        Punktów wychodzi mi 90,4...a Tobie ile?
        • Gość: Davidoff Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:47
          O kurka, to nizle ci wychodzi - na pewno sie dostaniesz. Ja mam 75 pkt i mam
          nadzieje ze mnie przyjma - w tamtym roku na pewno bym sie dostal. No ale
          zobaczymy.
          • Gość: estrellenka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:55
            Ja myślę, że progi nie powinny podskoczyć za bardzo w porównaniu z zeszłym
            rokiem(np. na infę we Wrocławiu jest prawie taki sam jak rok temu :) )...choć
            matura była w tym roku niby łatwiejsza...ale i tak mało kto bezbłędnie
            napisał ;)

Mam nadzieję że 21 lipca będziemy mogli cieszyć się z przyjęcia na Śląską ;)
            Powodzenia :)
            • Gość: jw Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:22
              Wyniki są 21-szego, a do kiedy trzeba potwierdzić chęć bycia studentem PŚ?
          • Gość: blind Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.telpol.net.pl 15.07.06, 13:56
            Ja też próbuję na makro na AEI - 77.6 pkta
            Jak coś to złożyłem jeszcze na makro na budownictwo :>

Mam nadzieję, że nie będzie za dużo wyników w stylu 90.4 :P
            • Gość: estrellenka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:05
              > Mam nadzieję, że nie będzie za dużo wyników w stylu 90.4 :P
              Ja mam nadzieję, że nie będzie za dużo wyników poyżej tego ;P
              I że jak już się uda dostać na makro to uda się też jakoś na nim przeżyć :)
              Ale chyba warto zaryzykować wybranie się na taki kierunek :D
              • Gość: blind Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.telpol.net.pl 15.07.06, 14:13
                Ty się nie musisz niczego obawiać, na pewno nie będzie 120 osób z wynikiem >90.
                W zeszłym roku na makrokierunek na AEI było zaledwie 59. Fakt, matura była
                łatwiejsza, ale nie na tyle żeby aż tak podnieść próg. Tym bardziej, że w tym
                roku przyjmą o 30 osób więcej.
                • Gość: Student makro Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 15.07.06, 14:28
                  Makro to fajny kierunek ;-)
                  Choc mowie zpunktu widzenia chemicznego..
                  • Gość: ulka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 17:00
                    ja w zeszlym roku startowalam na makro, mailam 98 punktow i sie dostalam. mowie
                    wam poprzyjmuja nawet tych, ktorzy maja 70!
                    • Gość: blind Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.telpol.net.pl 15.07.06, 20:23
                      No spoko, ile osób zostało po 1 sesji ? :D
                      • Gość: justyna:) Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 10:05
                        ja złożyłam na Energetykę, a tam chcą tylko samą gegrę. Mam 80% z podst. i 72 z
                        rozszerzonej ;)
                        Składał ktoś tam? Nie wiecie ile mogą osób przyjać?
                        • Gość: januu Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 16.07.06, 10:18
                          złożyłem na EiT wydz. mat-fiz, podobno jest mało chętnych na to. Mam 87,2
                          Składa ktoś tam?
                          • Gość: pulkownik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:13
                            Ja też mam dokładnie 87,2 składałam na wydz mat-fiz tylko że na kierunek fizyki
                            techniczej przy specjalności inżynieria medyczna, papierki już wycofałam gdyż
                            aem mnie łaskawie powołał na wspaniałe stanowisko studenta.
    • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 15:41
      kto składał na PŚ na admine albo socjologie? co sadzicie o wynikach jakie beda
      najlepsze do zakwalifikowania?
      • Gość: raven874 Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:49
        w zeszłym roku na socjologię było 53
    • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 16.07.06, 21:02
      no ja złożyłam na rezerwowy na technologie chemiczną. Ale chce iśc na chemie
      ogolną i potem specjalnośc: bioanalityka.Ale to zobaczymy.
      Moje wyniki: 74/60:)) Powinnam się dostać.

Eh... chociaż wogole moim 1-wszym kierunkiem była medycyna. Ale sie nie
      dostane......trudno
    • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:00
      raven a jak oni to licza bo ja tego nie rozumie?? A jak by wyszło 50
      • Gość: raven874 przelicznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:43
        0,4 x wynik z podst + 0,6 x wynik z rozsz.zależy ile przedmiotów to przez tyle
        dzielisz.
        • Gość: ulka Re: przelicznik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 19:41
          przeciez nic sie nie dzieli!!
          • Gość: raven874 Re: przelicznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:51
            rekrutacja.polsl.pl/uchwaly/P10-0506.pdf
          • Gość: up Re: przelicznik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:52
            up
    • Gość: up Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:03
      up
    • Gość: up Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:06
      up
    • Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:13
      czy wyniki sa juz jutro od 15??
      • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:19
        tak kasiu a ile ci wychodzi w/g tej procedury mi kapa bo nie mam rozszerzenia ;(
      • Gość: elmirka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: 213.17.140.* 20.07.06, 20:13
        ano jutro jutro, o 15, tez si enie moge doczekac :( no wlasnie, ile masz pkt?
        ja jakos 70 bo mam 80 i 64 z bioli. zaluje ze chemi rozszerzonej nie zdawalam
        bo mialam z podstawy 86 i wiem ze z rozszerzenia mialabym wiecej napewno niz z
        bioli...no ale zobaczymy, moze sie poszczęści..
        • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 20.07.06, 20:17
          A na jaki kierunek składasz???
          • Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:26
            a to na jakie skladacie kierunki, ja na technologie chemiczna, slyszalam ze nie
            ma trudno sie dostac(oby tak bylo) ja mam z podstawy chemii 80% a rozszerzenie:
            34!
            • Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:49
              a jak myslisz mam szanse, jak po przeliczeniu amm te 48
              • Gość: magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 12:52
                Jak najbardziej... w tamtym roku dostawaly sie osoby z duzo niższymi notami...
                a wex pod uwagę, fakt że w tym roku jakos politechnika nie bardzo jest
                populrna.

A przeczytaliście na str. poltechniki , że niewiadomo czy dziś będa wyniki w
                necie.... wszystko zależy od chęci wydziału:>
                • Gość: estrellenka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:07
                  > A przeczytaliście na str. poltechniki , że niewiadomo czy dziś będa wyniki w
                  > necie.... wszystko zależy od chęci wydziału:>

Teraz należy tylko mieć nadzieję, że wydziały mają dobre chęci :)
                  • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:08
                    tak...czytałam to wlasnie..:) ale jak coś to mam blisko wiec się zjawie ok.
                    17:00 pod dziekanatemw gliwicach:P
          • Gość: elmirka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: 213.17.140.* 21.07.06, 12:23
            na biotechnologie (na wydzial chemiczny i inzynierii bo tam mniej kandydatow to
            na wszelki wypadek :P) o ile to było pytanie do mnie :P
    • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:49
      a co sadzicie 44 na socjologie chyba za mało ale nie mam rozszerzenia i wogóle
      tam biora wos lub gegre lub jhiste a ja mam histe a ona nigdy nie wychodzi za
      dobrze ;(
      • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 13:50
        ej nie martw sie... <przytul> jakoś będzie;) łepek do góy... zobaczysz<przytul>
        • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:58
          magdzik to ty mnie tak przytulasz? jak tak to wielkie thx :* :* :*
          • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:01
            ano Ja Ja...;) tak z głębi serducha:P A tak wogóel to zobaczysz wszystko będzie
            okej:P Gdzieś nas muszą przyjąć:)
            • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:04
              Magdzik kofanie oby oby ;) A skad jestes z Zabrza. Oni musza podac wyniki na
              necie bo ja dzis nie pojade do zabrza :P:P:P za daleko ja jestem z zdunskiej
              woli
              • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:07
                ja jestem z mikołowa, słońce Drogie:) a skaldam do gliwic... więc jadę sobie do
                gliwice:P 45 minut busem:P:) Więc nie ejst źle:)))
                • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:10
                  Magdzik a jedziesz na wyniki czy czekasz na ogloszenie w necie? Mogli by nas
                  przyjąć tam gdzie chcemy(taki prezent :P) Skoro Romek i Kaczory daja mature w
                  prezencie to czemu nie studia buhahahaha.
                  • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:13
                    Ej no własnie!!!! Giertych jest walnięty,......z całym szacunkiem, ale ludzie
                    dostaja amturkę za darmo.. to nie fair.

A co do pytania...to czekam na wyniki i jak nie bedzie to jestem z kumpelą
                    umówiona na busa o 16:26;)) tak więc... módlmy sie:P hle hle.. zostało 46
                    minut;P

Eh niech mnie przyjmą na ta chemie.... ja mam ładne wyniki....
                    • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:16
                      ja moge powiedziec ze mam ładne ale wiesz jak nie mam rozszerzenia to sie
                      niedziwie ze mam 44 pkt wiec klapa wiem ze sie niedostane ale co tam :( Ty to
                      na bank masz wjazd na I rok:)
                      • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:19
                        Dobrze mowisz chłopacze...dobrze...... Ale wiesz co.. Ty tam nei bądź pewny:)
                        bo moze akurat Ci się uda;) I będzie miłe zaskoczenie:)
                        • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:22
                          W sumie to powinno byc tak ze np 20 miejsc dla tych co zdali wos 20 gegre 20
                          histe bo wiadomo ze wos wyszecdl znakomicie i przy nich ci z histy maja wielka
                          kape
                          • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:26
                            w tamtym roku było podobnie.. gera była prościutka i na wiele kierunkow gdzie
                            była do wyboru gera i hista dostali się ci z hista... nic nie poradzisz na
                            to...

A tak szczerze powiedziawszy to niewiedziałąm ze na poltechnice jest
                            socjologia.. tokierunek humanistyczny, a polibuda jest razej ścisłą uczelnią;)
                            hmm...
                          • Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:26
                            hello wam! jakiego ja mam stresa przed tymi wynikai. najgorsze bedzie to ze
                            teraz sie tak strsuja, a zara napisza ze wyniki za tydzien hehe
                            • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:27
                              yh.... nawet niech się nie próbują... bo im coś zrobie ... eh... na medyczną
                              sie nei dostałam...przynajmniej mam nadzieję , że tutaj mnie przyjmą.
                            • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:27
                              kasia kotku na co chcesz wbic??
                              • Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:28
                                eh to jak ty na medyczna probowalas to tu cie na pewno przyjma
                                • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:30
                                  z nerwów obejrzałem sobie szeregowca dolota do..e :):))::)):):)
                                  • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:32
                                    hle hłe.... ja własnie oglądam "Ludzie mafii":):D
                                • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:31
                                  uwierz, ze Ja już o nic nie bedę pewna...w tym roku na emdycznej to niewiem co
                                  to bylo...progi wyższe od tamtego roku o dużo... na stomatologi o 54 pkt w góre
                                  poszedl próg... wiecteraz choelra boję sie o tą chemie:/
                                  • Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:34
                                    magdzik a na co ty chcesz isc? i ile masz punktów
                                    • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:34
                                      kasia a ty na co chcesz
                                      • Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:36
                                        no ja chce na technologie chemiczna, ale boje sie jak nei wiem hehe
                                    • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:36
                                      na chemie ogólną.. mam z podstawy 74 z rozszerz 60... mam nadzieje że
                                      wystarczy. łacznie mam 65,6
                                      • Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:37
                                        a na chemie ogolna jest trundo? bo ja mysle ze ty z takim wynikiem spokojnie
                                        sie dostaneisz
    • Gość: ona Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:35
      a gdzie maja byc te wyniki. jak to na kazdym wydziale>?
      • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:37
        wywieszona lista chyba bedzie...:/
        • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:38
          ciekawe czy na necie bedzie lista zbiorcza tak jak kazdy wydział czy to na
          indywidualnym koncie
          • Gość: m3lm4k Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 21.07.06, 14:40
            Hmmm to moze uspokoje towarzystwo heh :)

W zeszlym roku kazdy mial indywidualnie informacje przyjety/nieprzyjety na
            koncie w internecie.

A co do wynikow przed wydzialami to od czego sa gabloty tam stojace/wiszace ;-)

PS. rok temu ten temat cieszyl sie wiele wieksza popularnoscia, wiec
            prawdopodobnie macie wieksze szanse ;-)
            • Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:42
              heh oby tak bylo. bo zostalo jeszcze tylko 20 monut. ja sie boje, ze sie nie
              uda, a wtedy to sie chyba zalamie
            • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:43
              wieksza popularnoscia ??ale ja słyszalem ze na kierunki niektóre az 7 os na 1
              mjsc w tym roku
              • Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:45
                ej ludziska a orientujecie sie moze czy na technologie chemiczna sie trudno
                dostac??
                • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:45
                  olla wy na tech chem sie stad wszyscy dostaniecie ja mam kape na socjologie
                • Gość: m3lm4k Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 21.07.06, 14:46
                  Z tego co pamietam to temat mial 4-5 stron wtedy tutaj ale moge sie mylic. Co do
                  'dostawalnosci' sie na technologie chem. to chyba nawet 2gi nabor byl, ale pewny
                  nie jestem.
                • Gość: januu Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 21.07.06, 14:47
                  nie wiem czy to możliwe, ale u mnie na indywidualnym koncie jest już info, że
                  jestem przyjęty:)
                  • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:50
                    u mnie ż enadal trwa nabór.....
              • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:46
                yhhhh nie strasz... jeszcze 15 minut:>
                • Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:47
                  w sumie ja nie chce isc na ten kierunke, bo chce isc do kraka. ale lepiej juz
                  meic jakas pewna jedna uczelnie co nie
                  • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:49
                    januu a gdzie składałes??
                    • Gość: januu Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 21.07.06, 14:52
                      EiT wydział mat-fiz. może to dlatego, że mało chętnych było na to
    • Gość: lol Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:52
      hmm 8 minut zostalo
      • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:54
        dlaczego wydział matfizu ma już wyniki a my nie???? ej......... to nie fair
        • Gość: kozak Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:54
          nie ma wynikow, tylko on mowi ze amlo osb tam startowalo
          • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:55
            są mój kumpel tez juz ma wynik... pisze ż ejest przyjęty..
      • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:54
        ja wiem ze sie nie dostane 44 pkt buhaha :( ;( ale formalnosc!!! qrfa
        odliczacie jak w sylwka 3,2,1 mamy 2007!! buhaha
        • Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:55
          a zebys sie nei zdziwil i zostaneisz przyjety. a ja nie<smutno mi>
          • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:57
            olla łepek do góry<przytul>
          • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:57
            Kochani pozostalły 3 MINETY heh az mnie skurcz złapał
            • Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:58
              oki jakos to bedzie, jak sie nei uda to trudno eh..
              • Gość: xXx Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 21.07.06, 14:59
                ide o zaklad, ze nie bedzie punktualnie wynikow :)
                • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 15:00
                  kij im w pupe..... ja chce wynik znać!!!!!!!!!!!!! noz cholera, ale mam
                  stresa!!!!
                • Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:00
                  no na pewno sie spoznia. a ja nei wiem czy te wyniki beda na tym koncie, czy na
                  stronce kazdego wydzialu
                  • emosw Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? 21.07.06, 15:02
                    czy ktos zna adres pod jakim sa wyniki z fili polibudy????
                    • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 15:03
                      gdzie są wynikiiiiiiiiiiii???????????????????!!!!!!!!!
                    • Gość: kasiek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:03
                      heh a jaki wydzial?
                      • Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:08
                        idioci pewnei daja nam wyniki za godzine
                      • Gość: sabinka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:11
                        ej a robi kto moze tak, ze jak sie tu dostanie to potweirdza ze idze na ten
                        kiernke. a potem rezygnuje bo sie dostal na inna uczelnie. bo ja tam musze
                        zrobic
                      • Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:17
                        kurde nie, to sa jakies jajca pisze 15 a wynikow nie ma!!
                        • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:18
                          chyba sie zbiore i pojade ale pociag do katowic ze zdunskiej mam o 17 i bede
                          tam na 20 i potem na zabrze :P:P:P
                      • Gość: kasiek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:24
                        i gdzie macie ty wyniki? na indywidualnych kontach??
                        • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:26
                          ja na indywid. koncie mam na jednym i alternatywnym nabór trwa i chooj w
                          dodatku jeb ie u mnie żabami na dworku
                      • Gość: anka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:38
                        k***a ide sta bo nic tu nie ma!!
                      • Gość: aska Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:51
                        ej co z tym wydzialesm chem ja tez nei amm jeszcze
                      • Gość: zosia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:03
                        elo jest tu ktos z chemicznego? macie juz wyniki???
                      • Gość: anka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:05
                        k****a!!!
                    • Gość: m3lm4k Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 21.07.06, 15:04
                      Architektury ul. Akademicka 7

Automatyki, Elektroniki i Informatyki ul. Akademicka 16

Budownictwa ul. Akademicka 5

Chemicznym ul. Marcina Strzody 9

Elektrycznym ul. Krzywoustego 2

Górnictwa i Geologii ul. Akademicka 2

Inżynierii Środowiska i Energetyki ul. Konarskiego 18

Matematyczno-Fizyczny ul. Kaszubska 23

Mechaniczny Technologiczny ul. Konarskiego 18A

Inżynierii Materiałowej i Metalurgii ul. Krasińskiego 8

... :)
                      • Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:05
                        kurde i nie ma. jak oni nas stresuja
                      • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:05
                        qrfa macie wyniki??
                        • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 15:08
                          nie qrfa nie mamy tych choelrnych pop* nych wyników!!!!!!!11 zaczne klnać!!!!1
                          do diaska!!!!!!! chca żebym nerwicy sie nabawiła????!!!!
                        • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:08
                          pier*** ich ide na browca masakra jaki stres :P
                          • Gość: estrellenka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:19
                            na aei już są.. :)
                            • Gość: aksiek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:20
                              kurde na chemicznym nadal nie ma!!
                          • Gość: emosw Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:27
                            ja znalazlem wyniki zaraz po 15 szukajcie na stronach wydzialowych a dokladnie tych z aktualnosciami
                            • Gość: plz Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:34
                              na energetyce ani slowa o wynikach :[
                              • Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 15:35
                                eh na chemicznym tez nie więc łepek do gory
                              • Gość: lol Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:36
                                i co to k***a ma byc???
                                • Gość: m3lm4k ! IP: *.opticom.pl 21.07.06, 15:39
                                  Czy gdziekolwiek Wam napisano, ze beda wyniki o 15 w internecie ? bo nie wydaje
                                  mi sie...
                                  • Gość: anka Re: ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:40
                                    kurde jak to amsz wyniki????????
    • Gość: Grucha Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:20
      No u mnie cos nie tak na alternatywny sie dostalem a na podstawowy pokazuje
      Nabor w toku
      • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:21
        grucha a gdzie złozyłes
        • Gość: Grucha Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:28
          podstawowy - informatyka
          alternatywny - elektronika i telekomunikacja
      • Gość: lola Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:22
        a u mnei pisze na obydwu nabor w toku. bez sensu
        • Gość: plz Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:39
          sa wyniki :P dostalam sie :]
          • Gość: Grucha Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:40
            Informatyka - 74.8 - nieprzyjety :/
            Elektronika i telekomunikacja - 74.8 - przyjety :|
            • Gość: plz Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:42
              e tam, napewno sie miejsca zwolnia :)
              • Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:42
                kurcze na chemicznym jeszcze nie ma!
                • Gość: ... Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 21.07.06, 15:43
                  I sie zbytnio nie nastawiajcie :) Jesli plan zajec pojawia sie w polowie
                  semestru na stronie hehe
                  • Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:45
                    ale dalczego to tak jest, ze na innych wydzialach juz jest lista , a np na
                    chem jeszcze nie ma
            • Gość: Bolek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.07.06, 15:45
              79 -Fizyka, przyjęty.

Wyniki były tuż przed 15.
              • Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:49
                no na twoim wydzile to mzoe i byly, ale na chem nadal nei ma!
    • Gość: anka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:55
      rozumie, na chemicznym nei am jeszcze wynikow, bo ak duzo osob tam zlzylo.
      kurde to aj sie nei dsotane
      • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:56
        na WOiZ tez nie ma bo za duzo zlozyło na socjologie:P
        • Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:58
          heh i do ktorej tak mamy czekac
          • Gość: jola Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:12
            k****a, k*******a!!!!!!!
    • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:17
      do ch**** pana nie mam siły wykoncze sie psychicznie świnie :P:P:P
      • Gość: pm Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:24
        coz nie dostalem sie do gliwitz , :) wiec pojde do wroclawia :D:D:Dprzynajmniej
        nie bede mial czego zalowac:D:D:D
    • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:37
      No zajebiscie pociag o 17 na katowice juz nie jezdzi to ciekawe jak sie dowiem
      o tej rekrutacj. Wogóle po co te indywidualne konta jak one nie spełniaja
      swojej roli. I pomyslec ze pchaja sie zeby zachodowi dorównac buhahah
      Internetowa Rej. kansdydatów .Poj****
      • Gość: as Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:40
        sciagnijcie sobie wyniki ze stron wydzialow i zobaczcie w excelu :)
        pomyslcie troche
        • Gość: anka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:43
          ciekawe gdzie ty to widzisz. wyniki sa tylko an tych indywidualnych kontakch
    • Gość: lola Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:58
      kurcze do dupy to wszystko, nei ma jeszcze
      • Gość: anka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:18
        co to ma znaczyc, 2 godziny spoznienia.
    • Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:23
      JA JUZ NIE MAM SIŁY
      • raven874 socjologia-przyjęta:) 21.07.06, 18:31
        63,2
        • Gość: bl1nd Re: socjologia-przyjęta:) IP: *.telpol.net.pl 21.07.06, 18:44
          Progi które pamiętam:
          Infa - 76
          Makro na AEI - 5x
          Makro na budownictwie - 47
          Ele i tele w Sosnowcu - 48
          • Gość: m3lm4k Progi IP: *.opticom.pl 21.07.06, 18:52
            rekrutacja.polsl.pl/komunikaty.aspx
            • Gość: blind Re: Progi IP: *.telpol.net.pl 21.07.06, 18:59
              Wie ktoś do kiedy trzeba potwierdzić oraz kiedy można odbierać dokumenty ?
        • Gość: BOYS Re: socjologia-przyjęta:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:06
          czy jak mnie nie przyjeto na socjologie moge ubiegac sie zgodnie z danymi PŚ
          na studia np edukacja techn.-inf.?? Z góry zaznaczam ze nie mam zdanej
          matematyki ani inf na maturze tylko przedmioty potrzebna na socjologie mam 44
          pkt.
          • Gość: raven874 do BOYS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:34
            najlepiej zadzwoń ale wg mnie dziwne by to było gdybyś dostał taką możliwosc
        • Gość: jacek Re: socjologia-przyjęta:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:10
          socjologia - przyjęty, 68 pkt ;)
    • raven874 do Jacka 21.07.06, 19:20
      to może się spotkamy w październiku:)
      • Gość: BOYS Re: do Jacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:26
        moze mi ktos odpowiedziec??
      • Gość: jaca Re: do Jacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 03:58
        no zobaczymy, może ;) Na wszelki wypadek zapamietam twoj nick ;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka