motylek19ona 13.07.06, 18:12 Może ktos idzie na technologie chemiczna. jak tak to prosze sie wpisac, razem z wynikami pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:13 ja wlasnie dzisiaj skladalam, mowia ze nie ma trudno sie tam dostac. POdalam chemie: 70% i 50%. heh moze sie spotkamy tam hehe. buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blind Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.telpol.net.pl 13.07.06, 20:49 Chyba w tym roku Politechnika Śląska nie cieszy się już taką popularnością. W ubiegłym roku podobny temat doczekał się kilkuset odpowiedzi. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:35 w tym roku w ogole politechniki nie cieszą się popularnościa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meneva Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:28 a jakie są te Gliwice? nigdy tam nie byłam, a kusi mnie na biotech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: 195.116.246.* 13.07.06, 23:38 ja jestem z gliwic ;) jedno w fajniejszych miast na gornym slasku, ale nie wymagaj cudow ;) szaro, buro, malo klubow czy dyskotek, puby ok ale w piatek czy sobote trudno czasami miejsce znalezc ;/ jak chcesz cos wiedziec to pytaj - ale nie o uczelnie, bo ja tam nie studiuje :P i nie zamierzam - jestem humanistka ;) i chce uciec z gliwic jak najdalej - moze dla scislowcow praca jest, ale ja siebie w gliwicach w przyszlosci nie widze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:38 Ja zlozylam do gliwic na biotechnologie, ale ze maturka mi za dobrze nie poszla, to alternatywny moj kierunek to oczywiscie technologia chemiczna. Heh i dobrze ze za duzo osob tu nie chce isc, bo przynajmniej beda wieksze szanse na dostanie sie. pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmirka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: 213.17.140.* 15.07.06, 13:25 Droga Zosiu to być może się spotkamy :D skąd jesteś? :> z tego co wiem to zarejestrowanych mają ok 200 osób na biotech na wydziale chemicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:41 ja od zawsze lubilem chemie i tez tam zlozylem dokumenty. hmmm motylku to moze i razem sie tam znajdziemy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 12:18 ja na biotechnologie chce isc, ale to nowy kierunek , woec nie wiem czy tak latwo bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 12:43 ja tez na biotechnologie i mysle ze pojdzie latwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:11 heh tez mialam zalozyc ten watek. ide na technologie chemiczna, jak mnie przyjma, bo mam z chemii: 50% i 40% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TCH Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:43 nie będę was straszył :) ale uczcie sie ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:58 no wiadomo na kazdym kierunku sie trzeba uczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davidoff Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:35 Ja skladalem wczoraj (noc jazda pociagiem 230km) ale na wydzial AEI na informatyke - nie wiem ile jest chetnych, ale z tego co sie dowiedzialem to kolejki sa tylko od czwartku na tym wydziale. Piszcie kto tam idzie i ile ma punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrellenka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:44 > Ja skladalem wczoraj (noc jazda pociagiem 230km) ale na wydzial AEI na > informatyke - nie wiem ile jest chetnych, ale z tego co sie dowiedzialem to > kolejki sa tylko od czwartku na tym wydziale. Piszcie kto tam idzie i ile ma > punktow. W środę też już były kolejki :) Ja składałam na ten wydział, ale na makrokierunek...informatykę rezerwowo. Punktów wychodzi mi 90,4...a Tobie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davidoff Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:47 O kurka, to nizle ci wychodzi - na pewno sie dostaniesz. Ja mam 75 pkt i mam nadzieje ze mnie przyjma - w tamtym roku na pewno bym sie dostal. No ale zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrellenka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:55 Ja myślę, że progi nie powinny podskoczyć za bardzo w porównaniu z zeszłym rokiem(np. na infę we Wrocławiu jest prawie taki sam jak rok temu :) )...choć matura była w tym roku niby łatwiejsza...ale i tak mało kto bezbłędnie napisał ;) Mam nadzieję że 21 lipca będziemy mogli cieszyć się z przyjęcia na Śląską ;) Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:22 Wyniki są 21-szego, a do kiedy trzeba potwierdzić chęć bycia studentem PŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blind Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.telpol.net.pl 15.07.06, 13:56 Ja też próbuję na makro na AEI - 77.6 pkta Jak coś to złożyłem jeszcze na makro na budownictwo :> Mam nadzieję, że nie będzie za dużo wyników w stylu 90.4 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrellenka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:05 > Mam nadzieję, że nie będzie za dużo wyników w stylu 90.4 :P Ja mam nadzieję, że nie będzie za dużo wyników poyżej tego ;P I że jak już się uda dostać na makro to uda się też jakoś na nim przeżyć :) Ale chyba warto zaryzykować wybranie się na taki kierunek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blind Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.telpol.net.pl 15.07.06, 14:13 Ty się nie musisz niczego obawiać, na pewno nie będzie 120 osób z wynikiem >90. W zeszłym roku na makrokierunek na AEI było zaledwie 59. Fakt, matura była łatwiejsza, ale nie na tyle żeby aż tak podnieść próg. Tym bardziej, że w tym roku przyjmą o 30 osób więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student makro Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 15.07.06, 14:28 Makro to fajny kierunek ;-) Choc mowie zpunktu widzenia chemicznego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 17:00 ja w zeszlym roku startowalam na makro, mailam 98 punktow i sie dostalam. mowie wam poprzyjmuja nawet tych, ktorzy maja 70! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blind Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.telpol.net.pl 15.07.06, 20:23 No spoko, ile osób zostało po 1 sesji ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna:) Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 10:05 ja złożyłam na Energetykę, a tam chcą tylko samą gegrę. Mam 80% z podst. i 72 z rozszerzonej ;) Składał ktoś tam? Nie wiecie ile mogą osób przyjać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 16.07.06, 10:18 złożyłem na EiT wydz. mat-fiz, podobno jest mało chętnych na to. Mam 87,2 Składa ktoś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulkownik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:13 Ja też mam dokładnie 87,2 składałam na wydz mat-fiz tylko że na kierunek fizyki techniczej przy specjalności inżynieria medyczna, papierki już wycofałam gdyż aem mnie łaskawie powołał na wspaniałe stanowisko studenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 15:41 kto składał na PŚ na admine albo socjologie? co sadzicie o wynikach jakie beda najlepsze do zakwalifikowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raven874 Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:49 w zeszłym roku na socjologię było 53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 16.07.06, 21:02 no ja złożyłam na rezerwowy na technologie chemiczną. Ale chce iśc na chemie ogolną i potem specjalnośc: bioanalityka.Ale to zobaczymy. Moje wyniki: 74/60:)) Powinnam się dostać. Eh... chociaż wogole moim 1-wszym kierunkiem była medycyna. Ale sie nie dostane......trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:00 raven a jak oni to licza bo ja tego nie rozumie?? A jak by wyszło 50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raven874 przelicznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:43 0,4 x wynik z podst + 0,6 x wynik z rozsz.zależy ile przedmiotów to przez tyle dzielisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: przelicznik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 19:41 przeciez nic sie nie dzieli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raven874 Re: przelicznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:51 rekrutacja.polsl.pl/uchwaly/P10-0506.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:03 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:06 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:13 czy wyniki sa juz jutro od 15?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:19 tak kasiu a ile ci wychodzi w/g tej procedury mi kapa bo nie mam rozszerzenia ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmirka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: 213.17.140.* 20.07.06, 20:13 ano jutro jutro, o 15, tez si enie moge doczekac :( no wlasnie, ile masz pkt? ja jakos 70 bo mam 80 i 64 z bioli. zaluje ze chemi rozszerzonej nie zdawalam bo mialam z podstawy 86 i wiem ze z rozszerzenia mialabym wiecej napewno niz z bioli...no ale zobaczymy, moze sie poszczęści.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 20.07.06, 20:17 A na jaki kierunek składasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:26 a to na jakie skladacie kierunki, ja na technologie chemiczna, slyszalam ze nie ma trudno sie dostac(oby tak bylo) ja mam z podstawy chemii 80% a rozszerzenie: 34! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:49 a jak myslisz mam szanse, jak po przeliczeniu amm te 48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 12:52 Jak najbardziej... w tamtym roku dostawaly sie osoby z duzo niższymi notami... a wex pod uwagę, fakt że w tym roku jakos politechnika nie bardzo jest populrna. A przeczytaliście na str. poltechniki , że niewiadomo czy dziś będa wyniki w necie.... wszystko zależy od chęci wydziału:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrellenka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:07 > A przeczytaliście na str. poltechniki , że niewiadomo czy dziś będa wyniki w > necie.... wszystko zależy od chęci wydziału:> Teraz należy tylko mieć nadzieję, że wydziały mają dobre chęci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:08 tak...czytałam to wlasnie..:) ale jak coś to mam blisko wiec się zjawie ok. 17:00 pod dziekanatemw gliwicach:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmirka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: 213.17.140.* 21.07.06, 12:23 na biotechnologie (na wydzial chemiczny i inzynierii bo tam mniej kandydatow to na wszelki wypadek :P) o ile to było pytanie do mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:49 a co sadzicie 44 na socjologie chyba za mało ale nie mam rozszerzenia i wogóle tam biora wos lub gegre lub jhiste a ja mam histe a ona nigdy nie wychodzi za dobrze ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 13:50 ej nie martw sie... <przytul> jakoś będzie;) łepek do góy... zobaczysz<przytul> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:58 magdzik to ty mnie tak przytulasz? jak tak to wielkie thx :* :* :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:01 ano Ja Ja...;) tak z głębi serducha:P A tak wogóel to zobaczysz wszystko będzie okej:P Gdzieś nas muszą przyjąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:04 Magdzik kofanie oby oby ;) A skad jestes z Zabrza. Oni musza podac wyniki na necie bo ja dzis nie pojade do zabrza :P:P:P za daleko ja jestem z zdunskiej woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:07 ja jestem z mikołowa, słońce Drogie:) a skaldam do gliwic... więc jadę sobie do gliwice:P 45 minut busem:P:) Więc nie ejst źle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:10 Magdzik a jedziesz na wyniki czy czekasz na ogloszenie w necie? Mogli by nas przyjąć tam gdzie chcemy(taki prezent :P) Skoro Romek i Kaczory daja mature w prezencie to czemu nie studia buhahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:13 Ej no własnie!!!! Giertych jest walnięty,......z całym szacunkiem, ale ludzie dostaja amturkę za darmo.. to nie fair. A co do pytania...to czekam na wyniki i jak nie bedzie to jestem z kumpelą umówiona na busa o 16:26;)) tak więc... módlmy sie:P hle hle.. zostało 46 minut;P Eh niech mnie przyjmą na ta chemie.... ja mam ładne wyniki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:16 ja moge powiedziec ze mam ładne ale wiesz jak nie mam rozszerzenia to sie niedziwie ze mam 44 pkt wiec klapa wiem ze sie niedostane ale co tam :( Ty to na bank masz wjazd na I rok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:19 Dobrze mowisz chłopacze...dobrze...... Ale wiesz co.. Ty tam nei bądź pewny:) bo moze akurat Ci się uda;) I będzie miłe zaskoczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:22 W sumie to powinno byc tak ze np 20 miejsc dla tych co zdali wos 20 gegre 20 histe bo wiadomo ze wos wyszecdl znakomicie i przy nich ci z histy maja wielka kape Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:26 w tamtym roku było podobnie.. gera była prościutka i na wiele kierunkow gdzie była do wyboru gera i hista dostali się ci z hista... nic nie poradzisz na to... A tak szczerze powiedziawszy to niewiedziałąm ze na poltechnice jest socjologia.. tokierunek humanistyczny, a polibuda jest razej ścisłą uczelnią;) hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:26 hello wam! jakiego ja mam stresa przed tymi wynikai. najgorsze bedzie to ze teraz sie tak strsuja, a zara napisza ze wyniki za tydzien hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:27 yh.... nawet niech się nie próbują... bo im coś zrobie ... eh... na medyczną sie nei dostałam...przynajmniej mam nadzieję , że tutaj mnie przyjmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:27 kasia kotku na co chcesz wbic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:28 eh to jak ty na medyczna probowalas to tu cie na pewno przyjma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:30 z nerwów obejrzałem sobie szeregowca dolota do..e :):))::)):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:32 hle hłe.... ja własnie oglądam "Ludzie mafii":):D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:31 uwierz, ze Ja już o nic nie bedę pewna...w tym roku na emdycznej to niewiem co to bylo...progi wyższe od tamtego roku o dużo... na stomatologi o 54 pkt w góre poszedl próg... wiecteraz choelra boję sie o tą chemie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:34 magdzik a na co ty chcesz isc? i ile masz punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:34 kasia a ty na co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:36 no ja chce na technologie chemiczna, ale boje sie jak nei wiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:36 na chemie ogólną.. mam z podstawy 74 z rozszerz 60... mam nadzieje że wystarczy. łacznie mam 65,6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:37 a na chemie ogolna jest trundo? bo ja mysle ze ty z takim wynikiem spokojnie sie dostaneisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:35 a gdzie maja byc te wyniki. jak to na kazdym wydziale>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:37 wywieszona lista chyba bedzie...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:38 ciekawe czy na necie bedzie lista zbiorcza tak jak kazdy wydział czy to na indywidualnym koncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 21.07.06, 14:40 Hmmm to moze uspokoje towarzystwo heh :) W zeszlym roku kazdy mial indywidualnie informacje przyjety/nieprzyjety na koncie w internecie. A co do wynikow przed wydzialami to od czego sa gabloty tam stojace/wiszace ;-) PS. rok temu ten temat cieszyl sie wiele wieksza popularnoscia, wiec prawdopodobnie macie wieksze szanse ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:42 heh oby tak bylo. bo zostalo jeszcze tylko 20 monut. ja sie boje, ze sie nie uda, a wtedy to sie chyba zalamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:43 wieksza popularnoscia ??ale ja słyszalem ze na kierunki niektóre az 7 os na 1 mjsc w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:45 ej ludziska a orientujecie sie moze czy na technologie chemiczna sie trudno dostac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:45 olla wy na tech chem sie stad wszyscy dostaniecie ja mam kape na socjologie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 21.07.06, 14:46 Z tego co pamietam to temat mial 4-5 stron wtedy tutaj ale moge sie mylic. Co do 'dostawalnosci' sie na technologie chem. to chyba nawet 2gi nabor byl, ale pewny nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 21.07.06, 14:47 nie wiem czy to możliwe, ale u mnie na indywidualnym koncie jest już info, że jestem przyjęty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:50 u mnie ż enadal trwa nabór..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:46 yhhhh nie strasz... jeszcze 15 minut:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:47 w sumie ja nie chce isc na ten kierunke, bo chce isc do kraka. ale lepiej juz meic jakas pewna jedna uczelnie co nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:49 januu a gdzie składałes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 21.07.06, 14:52 EiT wydział mat-fiz. może to dlatego, że mało chętnych było na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:52 hmm 8 minut zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:54 dlaczego wydział matfizu ma już wyniki a my nie???? ej......... to nie fair Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:54 nie ma wynikow, tylko on mowi ze amlo osb tam startowalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:55 są mój kumpel tez juz ma wynik... pisze ż ejest przyjęty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:54 ja wiem ze sie nie dostane 44 pkt buhaha :( ;( ale formalnosc!!! qrfa odliczacie jak w sylwka 3,2,1 mamy 2007!! buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:55 a zebys sie nei zdziwil i zostaneisz przyjety. a ja nie<smutno mi> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 14:57 olla łepek do góry<przytul> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:57 Kochani pozostalły 3 MINETY heh az mnie skurcz złapał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:58 oki jakos to bedzie, jak sie nei uda to trudno eh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 21.07.06, 14:59 ide o zaklad, ze nie bedzie punktualnie wynikow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 15:00 kij im w pupe..... ja chce wynik znać!!!!!!!!!!!!! noz cholera, ale mam stresa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:00 no na pewno sie spoznia. a ja nei wiem czy te wyniki beda na tym koncie, czy na stronce kazdego wydzialu Odpowiedz Link Zgłoś
emosw Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? 21.07.06, 15:02 czy ktos zna adres pod jakim sa wyniki z fili polibudy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 15:03 gdzie są wynikiiiiiiiiiiii???????????????????!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:03 heh a jaki wydzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:08 idioci pewnei daja nam wyniki za godzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabinka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:11 ej a robi kto moze tak, ze jak sie tu dostanie to potweirdza ze idze na ten kiernke. a potem rezygnuje bo sie dostal na inna uczelnie. bo ja tam musze zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:17 kurde nie, to sa jakies jajca pisze 15 a wynikow nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:18 chyba sie zbiore i pojade ale pociag do katowic ze zdunskiej mam o 17 i bede tam na 20 i potem na zabrze :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:24 i gdzie macie ty wyniki? na indywidualnych kontach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:26 ja na indywid. koncie mam na jednym i alternatywnym nabór trwa i chooj w dodatku jeb ie u mnie żabami na dworku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:38 k***a ide sta bo nic tu nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:51 ej co z tym wydzialesm chem ja tez nei amm jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:03 elo jest tu ktos z chemicznego? macie juz wyniki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:05 k****a!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 21.07.06, 15:04 Architektury ul. Akademicka 7 Automatyki, Elektroniki i Informatyki ul. Akademicka 16 Budownictwa ul. Akademicka 5 Chemicznym ul. Marcina Strzody 9 Elektrycznym ul. Krzywoustego 2 Górnictwa i Geologii ul. Akademicka 2 Inżynierii Środowiska i Energetyki ul. Konarskiego 18 Matematyczno-Fizyczny ul. Kaszubska 23 Mechaniczny Technologiczny ul. Konarskiego 18A Inżynierii Materiałowej i Metalurgii ul. Krasińskiego 8 ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:05 kurde i nie ma. jak oni nas stresuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:05 qrfa macie wyniki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 15:08 nie qrfa nie mamy tych choelrnych pop* nych wyników!!!!!!!11 zaczne klnać!!!!1 do diaska!!!!!!! chca żebym nerwicy sie nabawiła????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:08 pier*** ich ide na browca masakra jaki stres :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrellenka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:19 na aei już są.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:20 kurde na chemicznym nadal nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emosw Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:27 ja znalazlem wyniki zaraz po 15 szukajcie na stronach wydzialowych a dokladnie tych z aktualnosciami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plz Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:34 na energetyce ani slowa o wynikach :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 21.07.06, 15:35 eh na chemicznym tez nie więc łepek do gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:36 i co to k***a ma byc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k ! IP: *.opticom.pl 21.07.06, 15:39 Czy gdziekolwiek Wam napisano, ze beda wyniki o 15 w internecie ? bo nie wydaje mi sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:40 kurde jak to amsz wyniki???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:20 No u mnie cos nie tak na alternatywny sie dostalem a na podstawowy pokazuje Nabor w toku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:21 grucha a gdzie złozyłes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:28 podstawowy - informatyka alternatywny - elektronika i telekomunikacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:22 a u mnei pisze na obydwu nabor w toku. bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plz Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:39 sa wyniki :P dostalam sie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:40 Informatyka - 74.8 - nieprzyjety :/ Elektronika i telekomunikacja - 74.8 - przyjety :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plz Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:42 e tam, napewno sie miejsca zwolnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:42 kurcze na chemicznym jeszcze nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.opticom.pl 21.07.06, 15:43 I sie zbytnio nie nastawiajcie :) Jesli plan zajec pojawia sie w polowie semestru na stronie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:45 ale dalczego to tak jest, ze na innych wydzialach juz jest lista , a np na chem jeszcze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.07.06, 15:45 79 -Fizyka, przyjęty. Wyniki były tuż przed 15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:49 no na twoim wydzile to mzoe i byly, ale na chem nadal nei ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:55 rozumie, na chemicznym nei am jeszcze wynikow, bo ak duzo osob tam zlzylo. kurde to aj sie nei dsotane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:56 na WOiZ tez nie ma bo za duzo zlozyło na socjologie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:58 heh i do ktorej tak mamy czekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:12 k****a, k*******a!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:17 do ch**** pana nie mam siły wykoncze sie psychicznie świnie :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:24 coz nie dostalem sie do gliwitz , :) wiec pojde do wroclawia :D:D:Dprzynajmniej nie bede mial czego zalowac:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:37 No zajebiscie pociag o 17 na katowice juz nie jezdzi to ciekawe jak sie dowiem o tej rekrutacj. Wogóle po co te indywidualne konta jak one nie spełniaja swojej roli. I pomyslec ze pchaja sie zeby zachodowi dorównac buhahah Internetowa Rej. kansdydatów .Poj**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:40 sciagnijcie sobie wyniki ze stron wydzialow i zobaczcie w excelu :) pomyslcie troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:43 ciekawe gdzie ty to widzisz. wyniki sa tylko an tych indywidualnych kontakch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:58 kurcze do dupy to wszystko, nei ma jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:18 co to ma znaczyc, 2 godziny spoznienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: Kto zlożył już papiery do Gliwic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:23 JA JUZ NIE MAM SIŁY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bl1nd Re: socjologia-przyjęta:) IP: *.telpol.net.pl 21.07.06, 18:44 Progi które pamiętam: Infa - 76 Makro na AEI - 5x Makro na budownictwie - 47 Ele i tele w Sosnowcu - 48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Progi IP: *.opticom.pl 21.07.06, 18:52 rekrutacja.polsl.pl/komunikaty.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blind Re: Progi IP: *.telpol.net.pl 21.07.06, 18:59 Wie ktoś do kiedy trzeba potwierdzić oraz kiedy można odbierać dokumenty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: socjologia-przyjęta:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:06 czy jak mnie nie przyjeto na socjologie moge ubiegac sie zgodnie z danymi PŚ na studia np edukacja techn.-inf.?? Z góry zaznaczam ze nie mam zdanej matematyki ani inf na maturze tylko przedmioty potrzebna na socjologie mam 44 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raven874 do BOYS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:34 najlepiej zadzwoń ale wg mnie dziwne by to było gdybyś dostał taką możliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: socjologia-przyjęta:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:10 socjologia - przyjęty, 68 pkt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOYS Re: do Jacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:26 moze mi ktos odpowiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: do Jacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 03:58 no zobaczymy, może ;) Na wszelki wypadek zapamietam twoj nick ;p Odpowiedz Link Zgłoś