Dodaj do ulubionych

Kopia świadectwa na UJ?

14.07.06, 17:33
Hmm nie wiem czy na Uj wystarczy odpis świadectwa maturalnego podbity przez szkołe. Na stronie czytam, że 1. "Świadectwo dojrzałości w oryginale lub odpis świadectwa dojrzałości wystawione przez szkołę (w przypadku starej matury) lub przez Okręgową Komisję Egzaminacyjną (w przypadku nowej matury), posiadający moc oryginału albo duplikat świadectwa dojrzałości (dotyczy maturzystów sprzed dziewięciu lat lub więcej, którym zaginęło świadectwo)." Muszę zrobić odpis u notariusza czy wystarczy kopia ze szkoły?

Proszę pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Kopia świadectwa na UJ? IP: 83.168.106.* 14.07.06, 17:52
      Musisz u notariusza-średnio kosztuje to 7 zł.
      • koreczka Re: Kopia świadectwa na UJ? 14.07.06, 17:56
        Kurcze a nie wystarczy kopia potwierdzona przez szkołe? Bo jade w poniedziałek a nie wiem czy znajdę jakiegoś notariusza czynnego w sobotę...
    • Gość: Anijka Re: Kopia świadectwa na UJ? IP: *.unicity.pl / *.tp.unicity.pl 14.07.06, 18:32
      Ale jesteś staromaturzystką, tak?
      • Gość: koreczka Re: Kopia świadectwa na UJ? IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 14.07.06, 19:43
        nie tegoroczna;-)))

Mysle o jakiejs miłej filologii...
        • Gość: amb Re: Kopia świadectwa na UJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:24
          świadectwo dowozisz im juz jak się dowiesz, że się dostałaś, czyli po 28 lipca.
          • locca1 Re: Kopia świadectwa na UJ? 14.07.06, 20:53
            na uj mozesz wyslac zwykle ksero..dzwniolam i pytalam:)
            • Gość: aga Re: Kopia świadectwa na UJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:27
              na uj nie dostarcza sie zadnego egzemplarza swiadectwa maturalnego dopoki sie
              nie dostaniesz,,, ewentualnie swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej jest lywaga
              tego rekrutacja na dany kierunek - wiem bo dzis zalatwilam wszystko z uj
              osobiscie :)
              • Gość: magda Re: Kopia świadectwa na UJ? IP: *.euro-net.pl 14.07.06, 21:29
                zależy na jakim kierunku, na psychologie trzeba
                • Gość: koreczka Re: Kopia świadectwa na UJ? IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 14.07.06, 22:02
                  Dzieki wam wielkie;-) Jadę na Uj w poniedziałek i nieco się zdenerwowałam (ach ci rozhisteryzowani znajomi:P). Pozdrawiam serdecznie, ale jak ktoś chce jeszcze coś opowiedzieć to mówcie uspokoje się jeszcze bardziej;-)))
                  • emm.em Re: Kopia świadectwa na UJ? 14.07.06, 22:06
                    na Uja trzeba wysłać;
                    1. to co się wydrukuje i podpisze
                    2. dowód wpłaty, czyli blankiet
                    3. jak trzeba to świadectwo z oceniami
                    i coś jeszcze teraz trzeba wysyłać pocztą??

proszę o info, bo jutro chcę to wysłać, bo czas nagli;/
                    • zieleangielskie Re: Kopia świadectwa na UJ? 15.07.06, 16:13
                      Jak masz jakies specjalne osiągniecia w rodzaju konkurs certyfikat albo cus to też wysyłasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka