maturient 23.07.06, 20:18 Mam pytanie do studentów UMCSu jak jest z wfem na tej uczelni. Czy można być zwolnionym z wfu ? Czy zwolnienie lekarskie wystarcza? czy konieczna jest wizyta u lekarza uczelnianego? jak z tym jest? z góry dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trux zwolnienie od lekarza wystarczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 20:24 ale aby nie rodzinnego od tego roku wprowadzają zajęcia teoretyczne - raz w tygodniu wykłady - aby zmniejszyć liczbę wymulantów i każdy miał ocenę z WFu w indeksie Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: zwolnienie od lekarza wystarczy 23.07.06, 23:01 jakie zajecia teoretyczne?? wyklady z wf-u?? nie wierze:D ja tez mysle ze bede miala zwolnienie, przez cale liceum mialam i to raczej nie takie naciagane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasisko Re: zwolnienie od lekarza wystarczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:14 taa,ocenę w indeksie,nie wiem po co,jak i tak się nie liczy do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trux mylisz się - liczy się do średniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasisko Re: mylisz się - liczy się do średniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:27 możliwe,nie wiem,nie będę się kłócić,zresztą i tak nie wybieram się na tą uczelnię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciszaa87 Re: zajęcia z wfu na UMCS IP: *.futuro.kielce.msk.pl 23.07.06, 20:26 hej troszke ruchu nie zaszkodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stu Re: zajęcia z wfu na UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 02:02 umcs.net.pl/index.php?showtopic=65&st=20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trux nie ma co się spierać bo iwem lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:01 na WPiA WF liczy się do średniej - ocena z czwartego semestru A co do zajęć teoretycznych to nie wiedziałbym gdyby nieto, że sam jestem zwolniony i mój prowadzący WF powiedział, że w przyszłym roku będę miał zajęcia teoretyczne razem ze wszystkimi innymi niećwiczącymi. Odpowiedz Link Zgłoś
boleslaw86 Re: nie ma co się spierać bo iwem lepiej 24.07.06, 20:15 Apropo WF-u na UMCSie - 3 pytania. - Czy dobrze zrozumialem ze WF sklada sie z jednej dyscypliny, ktora mozna sobie wybrac? Np. pilka nozna, plywanie itp? Basen nie jest obowiazkowy dla wszystkich? - Czy na WF-ie sa jakies zajecia gimnastyczne, typu przewroty, skoki, salta itp? Czy tylko gry zespolowe? - Czy kazdy moze zostac przyjety do jakichs sekcji sportowych, umozliwiajacych zwolnienie z WF-u? Czy przyjmuja tylko najlepszych? Chodzi mi np. o badminton czy tenis stolowy. Z gory thx za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoolskik Re: nie ma co się spierać bo iwem lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:35 A jak jest z tymi azesami? Chodzi mi o piłke nożną. Czy druzyna jakaś istnieje i czy poważnie trebują? Odpowiedz Link Zgłoś