Dodaj do ulubionych

zajęcia z wfu na UMCS

23.07.06, 20:18
Mam pytanie do studentów UMCSu jak jest z wfem na tej uczelni. Czy można być
zwolnionym z wfu ? Czy zwolnienie lekarskie wystarcza? czy konieczna jest
wizyta u lekarza uczelnianego? jak z tym jest? z góry dziękuję za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: trux zwolnienie od lekarza wystarczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 20:24
      ale aby nie rodzinnego
      od tego roku wprowadzają zajęcia teoretyczne - raz w tygodniu wykłady - aby
      zmniejszyć liczbę wymulantów i każdy miał ocenę z WFu w indeksie
      • e.m.i1 Re: zwolnienie od lekarza wystarczy 23.07.06, 23:01
        jakie zajecia teoretyczne??
        wyklady z wf-u??
        nie wierze:D
        ja tez mysle ze bede miala zwolnienie, przez cale liceum mialam i to raczej nie
        takie naciagane.
      • Gość: kasisko Re: zwolnienie od lekarza wystarczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:14
        taa,ocenę w indeksie,nie wiem po co,jak i tak się nie liczy do niczego
        • Gość: trux mylisz się - liczy się do średniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:22
          • Gość: kasisko Re: mylisz się - liczy się do średniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:27
            możliwe,nie wiem,nie będę się kłócić,zresztą i tak nie wybieram się na tą uczelnię
    • Gość: ciszaa87 Re: zajęcia z wfu na UMCS IP: *.futuro.kielce.msk.pl 23.07.06, 20:26
      hej troszke ruchu nie zaszkodzi ;)
    • Gość: stu Re: zajęcia z wfu na UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 02:02
      umcs.net.pl/index.php?showtopic=65&st=20
      • Gość: trux nie ma co się spierać bo iwem lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:01
        na WPiA WF liczy się do średniej - ocena z czwartego semestru
        A co do zajęć teoretycznych to nie wiedziałbym gdyby nieto, że sam jestem
        zwolniony i mój prowadzący WF powiedział, że w przyszłym roku będę miał zajęcia
        teoretyczne razem ze wszystkimi innymi niećwiczącymi.
        • boleslaw86 Re: nie ma co się spierać bo iwem lepiej 24.07.06, 20:15
          Apropo WF-u na UMCSie - 3 pytania.
          - Czy dobrze zrozumialem ze WF sklada sie z jednej dyscypliny, ktora mozna sobie
          wybrac? Np. pilka nozna, plywanie itp? Basen nie jest obowiazkowy dla wszystkich?
          - Czy na WF-ie sa jakies zajecia gimnastyczne, typu przewroty, skoki, salta itp?
          Czy tylko gry zespolowe?
          - Czy kazdy moze zostac przyjety do jakichs sekcji sportowych, umozliwiajacych
          zwolnienie z WF-u? Czy przyjmuja tylko najlepszych? Chodzi mi np. o badminton
          czy tenis stolowy.
          Z gory thx za info
          • Gość: hoolskik Re: nie ma co się spierać bo iwem lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:35
            A jak jest z tymi azesami? Chodzi mi o piłke nożną. Czy druzyna jakaś istnieje i czy poważnie trebują?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka