Dodaj do ulubionych

UAM Poznań

25.07.06, 12:44
joł!! mam zapytanie do ludzi którzy czekają na wyniki z uam-u, ładuje sie wam ta strona z "aktualnym stanem rekrutacji" bo mi ani razu sie nie załadowała, więc pewnie to ściema. A wogole nie wiecie kiedy moga byc wyniki? bo troche mi sie spiesz z nimi :P pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:46
      Człowieku a czytasz w ogole ze zrozumieniem co tutaj ludzie wypisuja?
      Jesli nie potrafisz tej czynnosci, to ja napisze po raz kolejny: Niewiadomo
      kiedy beda wyniki, kazdy wydział ma pewnie inny termin! NA wiekszosci mowi sie
      o 5-7.08!

A ta strona "aktulany stan rekrutacji" otwiera mi sie za kazdym razem.
      • Gość: Ja Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:48
        Na stronie INPiDu info, że wyniki w pierwszym tygodniu sierpnia (politologia i
        stosunki międzynarodowe). Podobnie ma być na całym Wydziale Nauk Społecznych, z
        tymże niekoniecznie wszystkie kierunki ogłoszą listy tego samego dnia.
      • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:58
        dziewczynko co tak nerwowo co?? nie widziałem żadnego topicu o poznaniu więc otworzyłem nowy, troszke kulturki... juz widze ze do poznania pchają sie same buraki :D, a mi ta strona sie ani razu nie otworzyła wieć daj spokój
        • Gość: Anka Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:01
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=45775279
          No fakktycznie zadnego topiku o Poznaniu nie ma. Moze warto zainwestowac w
          okulary?Albo zaczac nauke czytania?

"dziewczynko co tak nerwowo co??"
          Dziewczynko to mozesz sobie mowic do kolezanek z piaskownicy;)

"juz widze ze do poznania pchają sie same buraki :D"
          Ja juz sie tam wepchnełam. Burakow wiecej jest w Warszawie.

"a mi ta strona sie ani razu nie otworzyła wieć daj spokój"
          A niby dlaczego mam dac spokoj skoro sie o to pytałes, mnie sie otwiera bez
          problemu. Wiec moze Ty daj sobie spokoj!
          ZA bardzo nerwowy jestes!
          • Gość: xinka Re: UAM Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:07
            Własnie widać kto jest nerwowy. Tylko sobie oczków nie wydrapcie :) Ehhh...
            • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:16
              ojj żebyś wiedziała xinka ze komus bym wydrapał oczka :D a tak wogole anka to jestes nerwowa. No tak a teraz skoro taka miala jestes droga aniu to moze wiesz cos o wydziale nauk geograficznych?? no i jeszcze jedno co do tej strony : nie wchodzic na nia bo ja chce chociaz raz na nia sobie wejść :P pozdr
              • Gość: Anka Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:19
                Ja tez widze kto tu jest nerwowy. Skoro ja nie jestem, to tylko juz Ty
                zostałes:)
                Juz osoby o wydziale nauk geograficznych wypowiadały sie tutaj. Prawdopodobnie
                wiekszosc wynikow bedzie wlasnie 5.08.
                Nie wiem dlaczego nie mozecie wejsc na te strone. Mnie ona wchodzi bez
                problemu. Moze Was nie lubi;)
                • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:24
                  bo to jest jakaś dywersja z twojej strony, no poprostu nie wchodz juz na nia... owszem jestem nerwowy, ten cały rozpizdziaj, na poczatku chca takie dokumenty potem zmieniaja na takie, teraz na przykład na ae zminiły sie terminy złożenia potwierdzen no jak tu sie nie wkurzyc - nawet człowiek sobie na wakacje nie wyjedzie. a tak wogole skoro jestes aniu tam od roku to co sadzisz o ae?? pozdr
                  • Gość: Anka Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:31
                    "no poprostu nie wchodz juz na nia..."
                    A czy ja wchodze na te strone? Nie, wiec czego sie czepiasz?

Jesli juz jestescie tacy nerwowi, jeszcze nie studiujac, to jak Wy sobie na
                    studiach poradzicie? Wkurzacie sie naprawde drobnostkami.Myslisz, z takim
                    narzekaniem na rekrutacje cos zdziałasz?

"nawet człowiek sobie na wakacje nie wyjedzie."
                    A niby dlaczego nie?

" tak wogole skoro jestes aniu tam od roku to co sadzisz o ae?? "
                    W Poznaniu jestem od wiecej niz roku, nie wiem skad Ci przyszło do głowy, ze
                    jestem tam od roku.
                    Jedynie co moge powiedziec to o UAM. Na AE nie studiuje, wiec nie wiem jak tam
                    jest. Słyszałam, ze to jedna z najlepszych AE w Polsce.
              • Gość: xinka Re: UAM Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:27
                Nie no może zostawcie te oczy w spokoju. Jak tak dalej pójdzie to nie zobaczycie
                tych list (kiedykolwiek je wywiesza):D i na co Wam to wszystko będzie?:D
                • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:29
                  hehe moze lepiej ze ich nie zobacze :P nie nie no zartuje musi byc dobrze :D zreszta jaki głupek chciałby isc na gospodarke przestrzenna chyba tylko tacy rozbitkowie emocjonalni jak ja :D pozdr
                  • Gość: xinka Re: UAM Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:31
                    A przypadki, które chca iść na historie? Szaleni...:D ale co tam zawsze fajnie
                    jest sie zobaczyc na jakiejś liście...choćby na samym dole;)
                  • Gość: Anka Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:32
                    NA gospodarke przestrzenna duzo ludzi chce isc:)
                    • Gość: weryfikacja Re: UAM Poznań IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.199.* 25.07.06, 13:37
                      A ta liczba podań to jest z tego konkretnego kierunku na który sie składa czy z
                      całej uczelni?
                      • Gość: Agnieszka Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:39
                        Np. na psychologie maja byc ok. 5.08.
                    • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:38
                      ja jestem nerwowy? no co ty :P kurde czepiasz sie tego roku ja tutaj tak orientacyjnie rzucam a tu juz sie czepia ehh :P.... a z ta strona to zartowałem moze i jestem nerwowy ale tu nie znasz sie na żartach - owszem kiepskich :P - wyprzedzam twoja odpowiedz
                      > "NA gospodarke przestrzenna duzo ludzi chce isc:)"
                      dzieki za pocieszenie :D ale i tak jestem dobrej mysli
                      taaaa historia kierunek fajny tylko co potem?? ale takie pytanie mozna zadac po każdym kierunku :Ppozdr
                      • Gość: xinka Re: UAM Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:41
                        Co po historii?? No ja to co?? IPN wspomoge:D bidulki juz na 2 zmiany mają robić
                        :D Przeciez nie zostawie na pastwe losu lustratorów i innych poszukiwaczy
                        sensacji ;)
                        • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:44
                          aaaa fakt nasz rocznik trzeba bedzie jeszcze zlustrowac masz racje :D
                          • xinka Re: UAM Poznań 25.07.06, 13:46
                            A widzisz...jaka ta młodzież teraz bystra i kreatywna:p tak przyszłościowo
                            myśli:D Teczkami i lustracją sie interesuje...:D
                            • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:49
                              tylko uwazaj bo to modne teraz, jeszcze astapi przepełnienie rynku i co wtedy?? ale mysle ze to nie grozi przeciez jeszcze sa rocznik 88, 89 do zlustrowania, wogole paranoja :P
                              • xinka Re: UAM Poznań 25.07.06, 13:53
                                Jakie przepełnienie rynku??:D Znajdą mi jakiś worek (co to w kącie przez 40 lat
                                leżakował), odkryje coś sensacyjnego, opublikuje w internecie i do konca życia
                                bede sławna i...zawalona papierami:D Ten upal nieźle na mnie dziala ;)Dlaczego
                                ja nie poszlam na matematyke? :D
                                • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:57
                                  no fakt ja sie łudze ze po gospodarce bede miał robote :P ale pewnie bedzie tak jak zawsze ... ja tez chcialem zdawac historie i naszczescie sie z tego wycofałem :D i sie bardzo ale to bardzo ciesze :D
                                  • Gość: xinka Re: UAM Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:01
                                    Ale historie zdała taka ciekawizna jak ja:D W razie czego masz jak w banku
                                    lustracje po promocyjnej cenie:D A z tą gospodarką to bym tak nie przesadzała.
                                    Każdy kierunek ma wieksze szanse na robote niż historia :P
                                    • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:03
                                      niesttey wiem o tym brat konczył historie :/ trzy lata temu i dopiero teraz robote znalazł, jest ciezko
                                      • Gość: xinka Re: UAM Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:07
                                        Jaaa aleś mnie pocieszył :P Historie z bratem trzeba było trzymać nadal w
                                        podziemiach:P Teraz jeszcze kierunek studiów zmienie...:D Na jakąś baltystyke by
                                        mnie może wzieli :D
                                        • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:10
                                          oo sorryy, to moze teraz napisze ze bo histori to od razu biora do roboty :D pasuje?? baltystyka no co ty?? ja bym obstawiał filozofie - zawsze masz zajecie mozesz gdzies usiasc i podumac sobie :P
                                          • Gość: xinka Re: UAM Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:12
                                            Od razu lepiej:)A baltystyka to moze być ciekawy kierunek:) Filozofią nie kus,
                                            już prawie podanie na filozofie wypisałam :D Ale sie opamietałam:p na szczeście:)
                                            • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:22
                                              ja am do filozofi nie mam nic, jak dla mnie to mzoe byc fajne zajecie :P, a baltystyka?? no brzmi fajnie ale nic wiecej o tym nie wiem :P
                                              • Gość: xinka Re: UAM Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:31
                                                Eee to może lepiej zostane tą histeryczką, daty potrenuje, łacine poćwicze,
                                                źródła przeanalizuje:) Filozofią i innymi kierunkami zajme się później:p
                                                • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:32
                                                  to jakby co polecam sie jako współlokator :P haha młody przystojny z perspektywami hahaha
                                                  • Gość: xinka Re: UAM Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:34
                                                    ...i z histeryczką pod dachem:D weź się zastanów:D To może Ci na zdrowie
                                                    zaszkodzić ;)
                                                  • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:50
                                                    podobno histerczyki sa całkiem fajne haha :D
                                                  • Gość: xinka Re: UAM Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:54
                                                    Podobno:D widać, żes z histeryczką nie miał kontaktu :p Brata zapytaj,
                                                    zdementuje Twoje "podobno" :D
                                                  • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:57
                                                    no nie zdementuje :P, zreszta historycy to bardzo zabawowi ludzie :D
                                                  • Gość: xinka Re: UAM Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:01
                                                    Jestem zbawowa heh...dobre:D Ze chwile ktoś nas stad wykopie za prowadzenie
                                                    dyskusji mało z tematem związanej ;)
                                                  • Gość: Idzcie stad. Re: Nuda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:03
                                                  • Gość: bleblak Re: Nuda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:05
                                                    o wilku mowa dobra koniec paaa :(
                                                  • Gość: Idzcie stad. Re: Nuda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:07
                                                    Sio! Nie da sie Aws czytac. Rozmowa głupka z głupkiem;)
                                                  • Gość: xinka Re: Nuda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:09
                                                    Ja dobie wypraszam :p jak już to głupiej :D
                                                  • Gość: Idzcie stad. Re: Nuda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:10
                                                    Jestes bardzo bezbarwna!
                                                  • Gość: xinka Re: Nuda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:16
                                                    O ja cie...jestem bezbarwna :D sory ale to jest dla mnie komiczne :D
                                                  • Gość: Idzcie stad. Re: Nuda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:18
                                                    "O ja cie...jestem bezbarwna "
                                                    Jestes, po tym co tu wypisywałas to jestes!

"sory ale to jest dla mnie komiczne :D"
                                                    Przepraszasz za wlasna głupote?

• Gość: xinka Re: Nuda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:26
                                                    No i looz jestem bezbarwna. Rozgryzłeś/łaś mnie :p Uciekam na obiadek. Miłego
                                                    popołudnia pa
                                                  • Gość: xinka Re: Nuda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:08
                                                    Wilk :D Powodzenia:)pa
    • Gość: gosia Re: UAM Poznań IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.07.06, 13:36
      wszystko zalezne od kierunkow.Np na prawie do konca tego tygodnia, wczoraj
      podobno byly zarzadzanie i marketing.
      Musisz sie orientowac jak jest na Twoj kierunek:)
      • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:39
        dzieki gosia na moim ierunku to jeste jeden wielki syff :D pozdr
        • Gość: Gosia Re: UAM Poznań IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.07.06, 13:52
          to daj swoj numer pesel komuś znajomemu komu się strona otwiera i Ci sprawdzi
          to trwa chwilke:)

albo zadzwon do wydziału:)
          • Gość: kumak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:59
            A gdzie to można sprawdzić?
    • Gość: Incognito Re: UAM Poznań IP: *.echostar.pl 25.07.06, 14:19
      Na wydziale fizyki wyniki beda 30 lipca.
      • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:24
        no dobra a wydział nauk geograficznych, ktos moze wie?? pytam sie bo moze jest cos na tej stronie "aktualny san rekrutacji" która mi nie wchodzi - i mowie z góry ze nie z mojej winy pozdr
        • Gość: Incognito Re: UAM Poznań IP: *.echostar.pl 25.07.06, 14:34
          Na tej stronie nie ma zadnego info o terminie wynikow rekrutacji. Jest jedynie informacja o dopuszczeniu kandydata do postepowania rekrutacyjnego. Jak oglosza wyniki to moze(o ile system zadziala) na tej stronie beda one podane.
          • Gość: Anka Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:35
            Mi wszystko działa.
            • Gość: Incognito Re: UAM Poznań IP: *.echostar.pl 25.07.06, 14:40
              Mi na razie tez, ale jak w dniu ogloszenia wynikikow kilkanascie tys. ludzi bedzie chcialo wejsc na strone i zobaczyc czy sie dostali, to moze wtedy przestac dzialac ;)
              • Gość: Anka Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:41
                Mysle, ze nie przestanie:).
                • Gość: Incognito Re: UAM Poznań IP: *.echostar.pl 25.07.06, 14:44
                  To Ty nie wiesz jaka byla sytuacja 11 lipca ;)
                  • Gość: Anka Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:45
                    To chyba nie jest istotne. Wiem jak jest!
                    • warzyfko Re: UAM Poznań 25.07.06, 14:50
                      hehe to jest istotne, co z tego ze wiesz jak jest teraz skoro po przeciazeniu server nie dziala, albo przynajmniej dziala bardzo wolno. Zreszta mi to wisi, bo wyniki beda na stronie wydzialu.
                    • Gość: bleblak Re: UAM Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:51
                      a ja nie wiem .. jak tu sie nie wsciec :/ cholerny świat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka