Dodaj do ulubionych

wyniki PAM!!!

25.07.06, 13:36
mam pytanie czy ktos rezygnuje z PAm-u??? obojetnie czy ze stomy czy z
lekarskiego.....i najwazniejsze: CZY TO PRAWDA ZE LISTA NIEPRZYJETYCH NIE
BEDZI EBRANA POD UWAGE W DRUGIEJ REKRUTACJI TYLKO OSOBY Z KRAJU Z INNYCH
UCZELNI???
Obserwuj wątek
    • Gość: fu** Re: wyniki PAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:42
      prawde... a kurde mam 200 i chce na stome i dupa jasna..... cholera... :/:/:/:/
      nawet mnie podczas 2 rekrutacji nie wezmą:/:/:/
    • Gość: Mag_OZ Re: wyniki PAM!!! IP: 217.97.193.* 25.07.06, 13:42
      To nic nie da, jak ktoś zrezygnuje, bo oni i tak nie biorą ludzi z pod progu. Ja
      naprzykłąd jestem 17 pod progiem i wiem, że o lekarskim na ten rok nie mam co
      myśleć :(
      • olga871 Re: wyniki PAM!!! 25.07.06, 13:47
        NO ALE DLACZEGO ONI TAK ROBIA.... w tamtym roku byl tkai niski prog...a etraz
        bedzie masakra...wszystko przez to ze mozna bylo skladac wiecej niz jedno
        podanie....co ja bede przez clay rok robic...az nie moge sobi etego wyobrazic ze
        bede siedziec w domu...i pomyslec ze moglam si ezalapac...
      • Gość: mmm Re: wyniki PAM!!! IP: *.chello.pl 25.07.06, 13:49
        jak to nie biorą ludzi spod kreski pod uwagę w drugiej rekrutacji????????? to
        bzdura jakaś chyba!!!!
        • olga871 Re: wyniki PAM!!! 25.07.06, 13:50
          tez bym chciala zeby to bzdura byla...ale to jest juz potwierdzone...sama
          dzownilam:(:(:( szlag mnie trafi...:(
      • Gość: Alinka Re: wyniki PAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:52
        A kogo biorą? Może mnie wezmą?
    • Gość: :( wyniki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:10
      www.ams.edu.pl/kopia_download.php?id=1788
      www.ams.edu.pl/kopia_download.php?id=1789
      www.ams.edu.pl/kopia_download.php?id=1791
      www.ams.edu.pl/kopia_download.php?id=1790
      • Gość: Syliwa Re: wyniki :) IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 25.07.06, 14:27
        gdzie pisze na stronie ze tak beda przyjmowac?:/
        • Gość: :) tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:28
          www.ams.edu.pl/index.php?cid=25&unroll=390
          • Gość: Lofka Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:32
            §6
            "W przypadku wolnych miejsc na studiach stacjonarnych Wydziału Lekarskiego i
            Wydziału Stomatologii do dnia 7 sierpnia 2006 r. przyjmowane będą podania
            kandydatów, którzy przystąpili do postępowania rekrutacyjnego w innych
            uczelniach "

• Gość: Sylwia Re: tutaj znalazłam IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 25.07.06, 14:39
              ja wlasnie to samo znalazlam i wystarczy to dobrze przeczytac:/ to chodzi o to
              jakby za malo kandydatow zlozylo podania i osob by brakowalo:/ a brakuje? nie
              denerwujcie ludzi bo co inny to lepsze rzeczy wymysla:/
              • migdalek.niebieski Re: tutaj znalazłam 25.07.06, 14:42
                to Ty nie wprowadzaj w błąd, bo wcale o to nie chodzi co napisałaś, zadzwoń i
                zapytaj to będziesz wiedziała
                • Gość: ehh Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:45
                  no wolnych miejsc-czyli jak ludzie pozwalniaja bo wolą gdzieś indziej-to nie
                  wezmą tych z pod progu tylko tych z Polski co mają lepsze wyniki i mieszczą się
                  w tej granicy do 209(lek), 201(stom)
                  • migdalek.niebieski Re: tutaj znalazłam 25.07.06, 14:47
                    dokładnie tak
                    • Gość: Lofka Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:51
                      "no wolnych miejsc-czyli jak ludzie pozwalniaja bo wolą gdzieś indziej-to nie
                      wezmą tych z pod progu tylko tych z Polski co mają lepsze wyniki i mieszczą się
                      w tej granicy do 209(lek), 201(stom)"
                      migdałek
                      "dokładnie tak"

I ja o tym samym pisze. Nie rozumiem czego sie czepiasz.
                      • Gość: migdal Re: tutaj znalazłam IP: *.chello.pl 25.07.06, 14:54
                        ja się nie czepiam, pzecież ja cały czas pisze że tak jest
                        • Gość: Lofka Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:55
                          Tak, tylko nizej pisałes ze mam sie nie odzywac skoro w ten sam sposob to
                          rozumiem.Wiec czego chcesz ?
                          • Gość: migdal Re: tutaj znalazłam IP: *.chello.pl 25.07.06, 14:57
                            nic nie chcę i w takim razie nie do Ciebie pisałam
                            • Gość: Lofka Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:58
                              Zaczynasz krecic cos. Piszesz jakby do mnie, a teraz "w takim razie nie do
                              Ciebie pisałam". Jesli juz cos piszesz, to napisz do kogo!
                              • Gość: migdal Re: tutaj znalazłam IP: *.chello.pl 25.07.06, 15:00
                                daj już spokój, pisałam do tej osoby która twierdziła że jednak będą drugie
                                listy i że mam tu ludzi nie stresować
                                • Gość: Mag_OZ Re: tutaj znalazłam IP: 217.97.193.* 25.07.06, 15:03
                                  *Ż_A_D_N_E_J* drugiej listy nie będzie. Uczelnie (tj. PAM) będzie dobierałą
                                  ludzi z innych AMów którzy tam się nie dostali, ale na PAM by zostali przeyjęci.
                                  Samemu mi jest przykro, bo chciałem iść na lekarski a teraz wiem, że jest to już
                                  nie możliwe, wiem prawda boli ;(
                  • Gość: sorray Re: tutaj znalazłam IP: *.chello.pl 26.07.06, 10:01
                    "Po przeprowadzeniu rekrutacji zostanie sporządzona lista rankingowa starych i nowych maturzystów do limitu 150 miejsc, które mamy przyznane. Każda nowo przyjęta osoba do 31 lipca musi złożyć oświadczenie o podjęciu studiów w PAM. Jeżeli ktoś się nie zdeklaruje, to jego miejsce zostaje wolne. W takiej sytuacji będziemy przyjmować osoby z innych uczelni, które tam się nie dostały, bo zabrakło im punktów i one będą miały pierwszeństwo przed "naszymi" kandydatami znajdującymi się niżej na liście rankingowej. Decydować będzie liczba punktów"
              • Gość: Lofka Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:43
                JA iestety, ale rozumiem to podobnie jak wiekszosc, czyli, ze beda przyjmowac
                ludzi z innych uczelni a nie spod kreski.
              • Gość: Sylwia Re: tutaj znalazłam IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 25.07.06, 14:43
                wy lubicie sie dolowac? ludzie sie denerwuja bo nie zostali przyjeci, duzo osob
                czeka na nowe listy a tu co chwila lepsza wiadomosc na forum... mam nadzieje,
                ze nie wszyscy studenci medycyny beda tacy:/ bo juz zlosc bierze
                • Gość: Lofka do Sylwii Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:45
                  Tutaj sa wlasnie ludzie spod kreski, czyli tacy, ktorzy sie nie dostali. Wiec
                  przestan sie odzywac jesli nie masz nic madrego do powiedzenia.
                • Gość: migdalek.niebieski Re: tutaj znalazłam IP: *.chello.pl 25.07.06, 14:46
                  weź się nie odzywaj jak nie wiesz, zadzwoń zapytaj wtedy się wypowiadaj
                  • Gość: Lofka Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:50
                    Migdałku sam sie nie odzywaj!
                    Dziwne, ze wiekszosc ludzi wlasnie w taki sposob to rozumie.
                    Ptrzestan komentowac jesli masz to robic w taki jak teraz sposob.
                    • monika.b.87 Re: tutaj znalazłam 25.07.06, 14:52
                      ja rezygnuje z leku
                      pozdro
                    • Gość: migdalek Re: tutaj znalazłam IP: *.chello.pl 25.07.06, 14:54
                      Moja droga, jeżeli ktoś komentuje coś bo mu się tak wydaje i dlatego że
                      większość ludzi to tak rozumie i jeszcze upiera się przy swoim,i jeżeli
                      dzwoniłam przed chwilą do biura rekrutacji i z tego co mi tam powiedziano
                      jednoznacznie wynika że nie masz racji i jeszcze do mnie pierwsza piszesz że to
                      ja mam ludzi w błąd nie wprowadzać to wybacz ale się będę odzywać.
                      • Gość: Lofka Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:57
                        Jezu, wiec dlaczego piszesz "zdecydowanie" tak pod postem, w ktorym jest
                        napisane to co ja pisałam, tylo inaczej w słowa zostalo ubrane?
                        Ja jestem Lofka, moze mnie z kims pomyliłes.
                        • Gość: migdal Re: tutaj znalazłam IP: *.chello.pl 25.07.06, 14:58
                          chyba tak, sorry
                      • Gość: Sylwia Re: tutaj znalazłam IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 25.07.06, 14:58
                        a przy okazji stresuje innych ... wymyslacie sobie dodatkowe problemy jakby
                        tych bylo malo:/
                        • Gość: Lofka do Sylwii Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:59
                          Sylwia a teraz do kogo piszesz?
                        • Gość: Sylwia Re: tutaj znalazłam IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 25.07.06, 15:01
                          miedzy innymi do ciebie
                          • Gość: Lofka Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:02
                            A wiec to co piszesz to jedna wielka bzdura. Przeczytaj jeszcze raz to co
                            przytoczyłam i zastanow sie o co chodzi. Czytaj tak aby to zrozumiec!--> Sylwio.
                            • Gość: mała Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:55
                              to poprostu SKAAANDAL co zrobili... zabrakło mi 1 pkt na stome (mam 200) i
                              teraz co kolejny rok w plecy??? - skladałam tylko na PAM.... jak mogą coś
                              takiego w ogóle zrobić. Syfiasta uczelnia!!!!! Może jakby sie nas wiecej
                              zebrało- tych co sie nie dostali to zrobmy jakis bunt albo coś??!!!???
                              • szkapina2 Re: tutaj znalazłam 26.07.06, 21:37
                                ja sie tez nie dostalam na stome 198 pkt no i powiedzieli ze nie przyjmuja! ale
                                moim zdaniem nie maja prawa tak zrobic! składanie pamierow bylo wg regulaminu
                                do 9 czerwca to co oni teraz odwalaja! to jest nie zgodne z prawem jakie wolne
                                miejsca???!!! ja tam skladam odwolanie jutro jede do szczecina!!! bede sie
                                klocic! Łączmy sie razem nie przyjęci na PAM!!! musimy walczyc o swoje dlaczego
                                nasze miejsca maja zajac osoby ktore nie zlozyly podan w regulaminowym czasie
                                ja tego nie rozumiem!!! przeciez mogli skladac papiery na kilka uczelni na PAM
                                tego nie zrobili wiec co to teraz ma byc!!! Jeżeli jestescie w podobnej
                                sytuacji
                                to piszcie halllo@buziaczek.pl razem bedzie nam latwiej wlczyc o swoje!!!
                                • Gość: misiolyna Re: tutaj znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:31
                                  ale wy jestescie nieroztropni, po co zakladaliscie takie watki na ogolnopolskim
                                  forum, teraz wszyscy z wyzsza punktacja zdobyli info i rzuca sie na pam,
                                  jakbysmy przemilczeli to nie dowiedzieliby sie o tym na taka skale(no bo kto
                                  czyta durna strone PAM jak tam nie skladal?) no i mielibysmy jakies szanse
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka