Dodaj do ulubionych

do kandydatów na FARME

25.07.06, 14:21
na ILE roznych amow skladaliscie podanie???na ile dostaliscie sie ja skladalam
na 3 czekam na wyniki
Obserwuj wątek
    • Gość: baton Re: do kandydatów na FARME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:23
      skladalem na 5 narazie mam wyniki z 3 i sie na wszystkie 3 dostalem czekam
      jeszcze na warszawe i krakow
      • Gość: abc Re: do kandydatów na FARME IP: 194.117.241.* 25.07.06, 14:25
        skladalem na 1(wawa)
        • Gość: ;) Re: do kandydatów na FARME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:27
          ja zlozylam na 2,narazie dostalam sie na jedna,czekam na wynik z wroclawia
      • gaga001 Re: do kandydatów na FARME 25.07.06, 14:26
        a ja na 1 i sie nie dostałam :( czekam jeszcze na 2 liste, bo brakuje mi 2
        punktów (ślam)
        • Gość: dododka26 Re: do kandydatów na FARME IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:30
          to widze ze jedziemy na tmy samym wozku mi tesz braklo 2 pnkt na slam myslisz ze
          s a jakies sznase?
          • gaga001 Re: do kandydatów na FARME 25.07.06, 14:33
            Myśle, że są ale niewielkie :( trzeba czekać niestety. Musiałoby zrezygnować
            20 osób żebyśmy wskoczyły. Ale myślmy optymistycznie :) może sie tam spotkamy :)
            • Gość: dododka Re: do kandydatów na FARME IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:53
              oby qrcze przyjeli 18 ponad stan a to tylko 1 puncik byl:P:P
    • Gość: Angie Re: do kandydatów na FARME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:50
      Składałam do 6 różnych miast(Warszawa,Kraków,Wrocław,Poznan,Bialystok i
      Lublin).Teraz widzę że trochę przesadziłam :P wybieram się do Poznania i
      rezygnuje z pozostałych...
      • Gość: dododka26 Re: do kandydatów na FARME IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:14
        moze ktos jeszce napisze bo sie zastanawiam czy mam jakies szanse na drugiej
        liscie sie znalezc
        • Gość: motylek Re: do kandydatów na FARME IP: *.mtvk.pl 25.07.06, 15:20
          ja składałam tylko na śam dostałam się w pierwszej 50:D na farmację ale czekam
          na druga listę na śamie na lekarskim tam się nie dostałam;(;(;(;( jak się tam
          dostanę jezeli obnizy się próg o 10 pkt < duzo ale mam jescze nadzieję> to
          rezygnuje z farmacji:) kurde to co zrobili w tym roku na tych am-ach jest
          beznadziejne modlę się żeby się progi obnizyły:) może się uda
          • Gość: dododka Re: do kandydatów na FARME IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:44
            modle sie z Toba zeby s pozla na ten lekarski i mi miejscówke zwolnila:)
            • Gość: motylek Re: do kandydatów na FARME IP: *.mtvk.pl 25.07.06, 15:54
              jak się dostane to bez wahania miejsce oddam:) moge nawet teraz oddać jak ktos
              mi na leku załatwi:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka