janka41 31.07.06, 22:46 Czy ktos ma zamiar zrezygnowac z weterynarii w Lublinie. Bo nie wiem czy mam cierpliwie czekac do 22 sierpnia, czy szukac pracy. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wdm87 Re: kto rezygnuje z weter Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:26 ja chyba nie zrezygnuje, ale jeszcze myśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salimali Re: kto rezygnuje z weter Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:25 ja rezygnuje Odpowiedz Link Zgłoś
janka41 Re: kto rezygnuje z weter Lublin 01.08.06, 18:32 Czy ktos wie, o ilosci osob , ktore moga zrezygnowac z wet w Lublinie. Prosze napiszcie. Licze na to ze moze jednak ktos dostal sie do Wroclawia lub Warszwy o zrezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
janka41 Re: kto rezygnuje z weter Lublin 03.08.06, 17:15 Cisza. chyba nikt nie rezygnuje z wetr w lublinie. Mialalam nadzieje ze dostaliscie sie do Warszawy lub do Olsztyna i bede miala szanse, bo ja juz nie dostalam sie do Wroclawia i marzenia prysly, zostal mi tyljko Lublin, no a z tego co wyczytalam to jest on w koncowce, ale musze sie lapac ostatniej deski ratunku. Szkoda, gratuluje wam. Odpowiedz Link Zgłoś
janka41 Re: kto rezygnuje z weter Lublin 05.08.06, 15:13 Faktycznie nikt nie dostal sie do Olsztyna lub na medycyne, no trudno. Przepraszam ze wracam do tego watku, ale ciezko mi , nie zlozylam jeszcze odwolania i widze ze to nie ma sensu, bo raczej nie zwolnia sie miejsca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janka41 Re: kto rezygnuje z weter Lublin 19.08.06, 09:04 wracam do tematu. Czy moze ktos ma jakis przeciek, do ilu obnizyl sie prog na weterynarie w Lublinie, czy duzo osob zrezygnowalo. Ciezko tyle czekac , a tu dopiero 19, a chyba maja oglosic 22. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś