Dodaj do ulubionych

kto rezygnuje z weter Lublin

31.07.06, 22:46
Czy ktos ma zamiar zrezygnowac z weterynarii w Lublinie. Bo nie wiem czy mam
cierpliwie czekac do 22 sierpnia, czy szukac pracy. Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: wdm87 Re: kto rezygnuje z weter Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:26
      ja chyba nie zrezygnuje, ale jeszcze myśle
      • Gość: salimali Re: kto rezygnuje z weter Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:25
        ja rezygnuje
        • janka41 Re: kto rezygnuje z weter Lublin 01.08.06, 18:32
          Czy ktos wie, o ilosci osob , ktore moga zrezygnowac z wet w Lublinie. Prosze
          napiszcie. Licze na to ze moze jednak ktos dostal sie do Wroclawia lub Warszwy
          o zrezygnuje.
          • janka41 Re: kto rezygnuje z weter Lublin 03.08.06, 17:15
            Cisza. chyba nikt nie rezygnuje z wetr w lublinie. Mialalam nadzieje ze
            dostaliscie sie do Warszawy lub do Olsztyna i bede miala szanse, bo ja juz nie
            dostalam sie do Wroclawia i marzenia prysly, zostal mi tyljko Lublin, no a z
            tego co wyczytalam to jest on w koncowce, ale musze sie lapac ostatniej deski
            ratunku. Szkoda, gratuluje wam.
            • janka41 Re: kto rezygnuje z weter Lublin 05.08.06, 15:13
              Faktycznie nikt nie dostal sie do Olsztyna lub na medycyne, no trudno.
              Przepraszam ze wracam do tego watku, ale ciezko mi , nie zlozylam jeszcze
              odwolania i widze ze to nie ma sensu, bo raczej nie zwolnia sie miejsca.
              Pozdrawiam
    • janka41 Re: kto rezygnuje z weter Lublin 19.08.06, 09:04
      wracam do tematu. Czy moze ktos ma jakis przeciek, do ilu obnizyl sie prog na
      weterynarie w Lublinie, czy duzo osob zrezygnowalo. Ciezko tyle czekac , a tu
      dopiero 19, a chyba maja oglosic 22. Dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka