posypka 03.08.06, 22:53 Czy dokumenty trzeba koniecznie dostarczyć osobiście ?? Wywnioskowałam tak ( nie wiem czy słusznie) z ich listu :/. Nie można przesłać ich pocztą? Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: UŁ !!? IP: *.netburg.pl 04.08.06, 09:16 W moim liscie jest napisane ze mozna: osobiscie, przez osobe trzecia, listem (najlepiej poleconym). Zadzwon najlepiej i zapytaj osobiscie, na jaki kierunek skladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: UŁ !!? 04.08.06, 12:10 Składam na administrację. U mnei wliście jest podany dokładny adres ,nawet numer sali gdzie trzeba dostarczyć dokumenty.Mam trochę daleko i nie chce mi się jechać :|. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: UŁ !!? IP: *.netburg.pl 04.08.06, 12:26 Tak sie sklada ze ja dzisiaj jade zlozyc na administracje ;-) Moge sie na miejscu zapytac w jakiej innej formie niz osobiscie mozna zlozyc papiery, ale w moim liscie bylo napisane (zapewne w Twoim tez) ze mozna listownie, wiec chyba ta opcja (poleconym) bedzie najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: UŁ !!? 04.08.06, 12:32 Masz rację ,gapa jestem i tyle :). Teraz zerknęłam nieco wyżej i zcarno na białym jest napisane .Ewentualnie jeśli możesz to zapytaj ,ale chyba wszystko jasne :). Będę mogła wysłać je priorytetem.Domyślam się ,że z Łodzi jesteś ? Wiesz coś o administracji ? ciężko ? ja się wacham jeszcze bo strasznie boję się statystyki i makro- i mikroekonomii .Przeraża mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: UŁ !!? IP: *.netburg.pl 04.08.06, 13:05 Z Lodzi nie, ale podmiejskim autobusem praktycznie spod domu na wydzial mam idealny dojazd (tylko te 45minut ;) ). A tak zle nie jest, mam znajomych po klasach humanistycznych z nikla wiedza matematyczna ktorzy radza sobie calkiem dobrze, a i nie slyszalem zeby w konczacym sie roku bylo jakos duzo rezygnujacych/niezaliczajacych , wiec zle nie powinno byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: UŁ !!? IP: *.netburg.pl 04.08.06, 13:14 P.S. Kojarze nicka z forum "poprawiamy nowa mature", ja tez poprawialem ;-) Rocznik '86 na UŁ gora! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: UŁ !!? 04.08.06, 13:16 To ja mam "troszkę" dalej :P.Zawsze byłam kiepska z matmy i stąd te moje obawy.Zwłaszcza ,że już i tak mam rok do tyłu :/. Choć od ludzi słyszałam ,że te przedmioty mają niewiele wspónego z matmą.Widziałam plan ale raczej wolę na niego nie patrzeć :P. Mam nadzieję,że z tymi niezaliczjącymi i rezygnującymi to tak naprawdę jest :]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: UŁ !!? IP: *.netburg.pl 04.08.06, 23:26 W liscie zamiesc tez ksero dowodu osobistego, nie napisali o tym w i dzisiaj musialem po okolicy biegac i szukac punktu ksero :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: UŁ !!? IP: 213.199.242.* 04.08.06, 16:57 Do osób które będą studiować prawo w łodzi! Prosze podawajcie swoje numery gg- poznajmy się wcześniej.... Odpowiedz Link Zgłoś