03.08.06, 22:53
Czy dokumenty trzeba koniecznie dostarczyć osobiście ?? Wywnioskowałam tak
( nie wiem czy słusznie) z ich listu :/. Nie można przesłać ich pocztą? Wie
ktoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: S Re: UŁ !!? IP: *.netburg.pl 04.08.06, 09:16
      W moim liscie jest napisane ze mozna: osobiscie, przez osobe trzecia, listem
      (najlepiej poleconym). Zadzwon najlepiej i zapytaj osobiscie, na jaki kierunek
      skladasz?
      • posypka Re: UŁ !!? 04.08.06, 12:10
        Składam na administrację. U mnei wliście jest podany dokładny adres ,nawet
        numer sali gdzie trzeba dostarczyć dokumenty.Mam trochę daleko i nie chce mi
        się jechać :|.
        • Gość: S Re: UŁ !!? IP: *.netburg.pl 04.08.06, 12:26
          Tak sie sklada ze ja dzisiaj jade zlozyc na administracje ;-) Moge sie na
          miejscu zapytac w jakiej innej formie niz osobiscie mozna zlozyc papiery, ale w
          moim liscie bylo napisane (zapewne w Twoim tez) ze mozna listownie, wiec chyba
          ta opcja (poleconym) bedzie najlepsza.
          • posypka Re: UŁ !!? 04.08.06, 12:32
            Masz rację ,gapa jestem i tyle :).
            Teraz zerknęłam nieco wyżej i zcarno na białym jest napisane .Ewentualnie jeśli
            możesz to zapytaj ,ale chyba wszystko jasne :).
            Będę mogła wysłać je priorytetem.Domyślam się ,że z Łodzi jesteś ?
            Wiesz coś o administracji ? ciężko ? ja się wacham jeszcze bo strasznie boję
            się statystyki i makro- i mikroekonomii .Przeraża mnie to.
            • Gość: S Re: UŁ !!? IP: *.netburg.pl 04.08.06, 13:05
              Z Lodzi nie, ale podmiejskim autobusem praktycznie spod domu na wydzial mam
              idealny dojazd (tylko te 45minut ;) ). A tak zle nie jest, mam znajomych po
              klasach humanistycznych z nikla wiedza matematyczna ktorzy radza sobie calkiem
              dobrze, a i nie slyszalem zeby w konczacym sie roku bylo jakos duzo
              rezygnujacych/niezaliczajacych , wiec zle nie powinno byc :)
              • Gość: S Re: UŁ !!? IP: *.netburg.pl 04.08.06, 13:14
                P.S. Kojarze nicka z forum "poprawiamy nowa mature", ja tez poprawialem ;-)
                Rocznik '86 na UŁ gora! ;-)
              • posypka Re: UŁ !!? 04.08.06, 13:16
                To ja mam "troszkę" dalej :P.Zawsze byłam kiepska z matmy i stąd te moje
                obawy.Zwłaszcza ,że już i tak mam rok do tyłu :/. Choć od ludzi słyszałam ,że
                te przedmioty mają niewiele wspónego z matmą.Widziałam plan ale raczej wolę na
                niego nie patrzeć :P.
                Mam nadzieję,że z tymi niezaliczjącymi i rezygnującymi to tak naprawdę jest :].
                • Gość: S Re: UŁ !!? IP: *.netburg.pl 04.08.06, 23:26
                  W liscie zamiesc tez ksero dowodu osobistego, nie napisali o tym w i dzisiaj
                  musialem po okolicy biegac i szukac punktu ksero :/
                  • posypka Re: UŁ !!? 05.08.06, 00:35
                    Ok. Dzięki za informację :).
    • Gość: k Re: UŁ !!? IP: 213.199.242.* 04.08.06, 16:57
      Do osób które będą studiować prawo w łodzi! Prosze podawajcie swoje numery gg-
      poznajmy się wcześniej....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka