Dodaj do ulubionych

Gdzie szukać testów maturalnych z polskiego?

24.10.06, 21:14
Bardzo proszę o pomoc. Szukam w necie jakichś namiarów na przykładowe testy maturalne z języka polskiego. Mamy strasznie upierdliwą polonistkę i trzeba sobie jakoś radzić... Z tego co udało mi się znaleźć to tylko strony CKE, które zawierają arkusze z poprzednich matur. Może macie jakieś inne, ciekawe namiary? Za wszystkie będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ElKa27 Re: Gdzie szukać testów maturalnych z polskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 22:42
      W każdej księgarni na alegro.Jak chcesz zdać maturę jak nie potrafisz poradzić
      sobie z takim drobiazgiem?
      • magdalenea Re: Gdzie szukać testów maturalnych z polskiego? 25.10.06, 07:00
        na stronach operona sa.
        ale przekret z polskim jest niemozebny, bo arkusz rozszerzony zawiera przeciez
        tylko analize wiersza, a przeca na aktualnych chyba samego wiersza nie dadza o_O
      • mremiszewska Re:Do ElKa27 25.10.06, 14:49
        Gość portalu: ElKa27 napisał(a):

> W każdej księgarni na alegro.Jak chcesz zdać maturę jak nie potrafisz poradzić
        > sobie z takim drobiazgiem?

Nie zrozumielismy się chyba...Wiem gdzie można KUPIĆ testy przygotowujace do matury. Chodziło raczej gdzie można ZDOBYĆ takie arkusze niekoniecznie, płacac za nie pieniądze. Nie oceniaj ludzi zbyt pochopnie, bo tego typu sądy są delikatnie mówiąc nietaktowne, co stawia Ciebie również w niekorzystnym świetle.
        • Gość: ElKa27 Re:Do ElKa27 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:36
          To powinnaś wiedzieć,że raczej nie znajdziesz testów za darmo.Chyba tylko portal
          mojamatura tak udostępniał.Z taktem może masz rację...Wszyscy chcą dzisiaj
          wszystko za darmo.\\\\\\\\\\\\\\poszukaj jeszcze na CKE będą z 2005 i chyba na
          tym koniec darmowych arkuszy
          • Gość: anka Re:Do ElKa27 IP: *.chello.pl 25.10.06, 20:43
            Wpisz w googlach "testy maturalne". Znalazłam sporo stron z testami do
            śćiągnięcia.Z poprzednich lat znajdziesz wszystkie i próbne i te właściwe.Między
            innymi na sronie gazety wyborczej edukacja.Jest tego sporo ale jak nie
            znajdziesz to Ci podeślę linki.Zobacz także na stronę Cogito. Masz tam świetne
            materiały do powtórki epok,lektur., jak przygotować prezentację.Są testy z epok.
            • Gość: anka Tu masz.. IP: *.chello.pl 25.10.06, 20:59
              To tylko jeden z linków . Wejdź pod "sprawdź się" .Ale podobnych stron jest
              bardzo dużo.Wpisz tylko w googlach "testy maturalne język polski" lub "arkusze
              maturalne"
              • Gość: anka Re: Tu masz.. IP: *.chello.pl 25.10.06, 21:00
                Tylko linku nie wkleiłam Już jest matura.servis.pl/
    • Gość: ola Tu jest podobny temat i linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:39
      Tu jest podobny temat i linki
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32477&w=50440202&a=50477264
    • Gość: milena Przegięcie!!! Daruj sobie takie oferty tutaj!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:48
      annamatuszczak napisała:

> pomagam w pisaniu prezentacji maturalnych, oraz doborze odpowiednich
      materialow
      > ,
      > dodatkowo skompletuje bibliografie i plan pracy oraz wypowiedzi.wszystko
      > bardzosolidnie i profesjonalnie.dodaje takze pomoce dydaktyczne, zdjecia,
      filmy
      > itp, w zaleznosci od tematu. Moje prace są bardzo dobre jedna tylko z
      napisanyc
      > h
      > oceniona zzostala na 4+.moj email to awangarda00@o2.pl lub 3505374 gg, na
      > wszystkie pytania odpowiem,podaj moj adres znajomym.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka