evellex 19.11.06, 21:14 co myślicie o tym kierunku???Możę wiecie gdzie można go studiować i jakie sa wymagania co do matury???Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greeny Re: europeistyka IP: 81.219.162.* 19.11.06, 21:23 nie wiesz nic o kierunku a jesteś zainteresowania studiowaniem go? dla mnie studia dopasowuje się pod kątem własnych marzeń i zdolności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evellex Re: europeistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:25 Wyobraź sobie greeny,że bardzo dużo wiem!Nie musisz sie tak od razu bulwersować !!! CALM DOWN!(-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carneturiel Re: europeistyka IP: *.crowley.pl 19.11.06, 21:36 Europeistyke mozna studiowac w Toruniu ,Poznaniu, Warszawie ,Wroclawiu, Krakowie,Szczecinie najczesciej wymagaja oprocz polskiego i jezyka obcego historii choc to zalezy od uniwerku najlepiej wejsc na strone tego na ktory chcesz isc.Co mysle?Kiedys chcialam isc bardzo teraz troche mniej uwazam ze bardziej przydatne sa stosunki meidzynarodowe,mysle ze europeistyka jest zbyt ogolna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiakak Re: europeistyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:14 w Wroclawiu potrzeba rozszerzonego jezyka obcego, rozszerzonego WOSu i rozszerzonej historii może się spotkamy? powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evellex Re: europeistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:28 To szkoda bo ja myślałam o Krakowie i tam potrzebna jest geografia lub wos plus polski rozszerzony i język obcy!Ja historii nie zdaje!Ale dzięjuke za wpis! Całusy... Odpowiedz Link Zgłoś