Dodaj do ulubionych

wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego

22.11.06, 20:43
jak wam poszlo? ja jestem zadowolona! nie spodziewalam sie ze napisze na tyle
przez ten klucz na ktorym sobie zaraz po maturze sprawdzalam odpowiedzia ten
cholerny klucz wzielam stad:) babka nam oddawala matury to sobie mysle kurde
wstyd mam z 50% a ta mi mowi: 70!!! jak na probna bez zera nauki to mozna
powiedziec ze 70%to calkiem przyzwoicie:)ja przynajmniej jestem prawie
zadowolona a wy jak napisalascie? piszcie swoje wyniki. tym ktorzy maja
wiecej niz 70% gratuluje:)a w ogole to wszystkim ktorzy zdali:)
Obserwuj wątek
    • Gość: majchrzak Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:32
      a ja mam nędzne 45% ijest mi z tego powodu bardzo smutno:((.....co mam z tym
      zrobic jak sie naczycskoro wskzoel nauczyciel denny a na korki mnie nie stac:(
      znaciemzoe jakies dobre ksiazki z czytaniem ze zrozumieniem albo interpretacje
      itp??z gory dziekuje
      • Gość: Kaja Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:20
        A ja w zeszłym roku z probnej maturki miałam 100% i 85% :]
        • Gość: ehh Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: 62.233.130.* 23.11.06, 12:01
          aja 215%...
          • Gość: she Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: 82.160.57.* 23.11.06, 12:42
            heheheheh to bylo dobre:) 100%.. srutu tutu majtki z drutu...
            • Gość: ble Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:31
              Zdobyłem 76% i bardzo żałuję, że to nie jest ta prawdziwa matura.
              • Gość: bleee Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:02
                a u nas jeszcze nie sprawdzili!!
                • Gość: onka Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: 62.233.130.* 23.11.06, 15:08
                  ja miałam 58% i wsumie jestem zadowolona :)
                  • Gość: paceminterris Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.chello.pl 23.11.06, 15:28
                    ja napisałem na 79%
    • Gość: edyta.6 Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:50
      62%. jestem zadowolnona,tym bardziej że to bez żadnej szczególnej nauki i
      polski nie będzie dla mnie istotny przy zdawaniu na studia

:)
      • Gość: Klaudynka Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:22
        a po co chwalić sie wynikami? zmieni to coś? nic. ja też moge napisac na nibyze
        mam 100% i co z tego? zeby sie pochwalić?
        • Gość: zaq112wssxx Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:46
          jejku!
          co wy macie tak dużo?????????????
          nie ściemniacie ?
          przecież ci którzy mają takie wyniki to chyba nie mają czasu żeby siedzieć na
          forum internetowym!!!!
    • Gość: psipsia polski rozszerzony IP: 82.160.57.* 23.11.06, 17:46
      jak sie przez 3 lata uczylo i czytalo lektury to jest teraz czas zeby siedziec
      na forum! z reszta ta matura byla banalna! nie chodzi tu o zadne chwalenie sie
      tylko porownywanie wynikow i jak sie komus nie podoba to po co tu w ogole
      wchodzi... ja mialam 70% i myslalam ze to w miare dobrze biorac pod uwage ze
      jestem na rozszerzonym polskim i przez 3 lata mam go po 7 godz w tygodniu ale z
      tego co widze sa tu lepsze wyniki czego gratuluje jak widac mozna bylo napisac
      na wiecej
      • Gość: rerenatka Re: polski rozszerzony IP: 62.233.130.* 23.11.06, 18:37
        ja mam 54% w klasie z podstawoym polskim..i szczerze nie wiem czy się cieszyc..czekam az podstawowa matura będzie sprawdzoną w mojej klasie zeby porównac wyniki..gratuuje wysokich wyników!i tych niższych tez!
        • Gość: psipsia Re: polski rozszerzony IP: 82.160.57.* 23.11.06, 19:27
          rerenatka gratuluje szczegolnie poniewaz u nas w klasie tak jak juz mowilam
          mamy polski na poziomie rozszerzonym a wieeele osob napisalo duzo gorzej niz
          ty:) pozdro
          • Gość: Gloria Re: polski rozszerzony IP: 81.219.162.* 24.11.06, 18:13
            90%.
            dziś dostałam, jestem w szoku.
            i cieszę się niezmiernie :)))))

wybieram się na filologię polską na UŁ.
            • Gość: radioheadka Re: polski rozszerzony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:15
              ja mam 58%, nie jestem zadowolona, ale to dlatego ze wybralam Szymborska:)aaa i
              polski mam podstwowy.
              • Gość: ashlee88 Re: polski rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:19
                Jak się uczycie? Czy samo czytanie lektur wam wystarcza?! Proszę o porady jak
                nauczyć się dobrze pisać wypracowania.
                • Gość: marianeczka Re: polski rozszerzony IP: 62.233.130.* 28.11.06, 15:51
                  ja nie czytam lektur tylko dobre opracownaia :P zdałam na 60% :) a co do nauki pisania wypracowań chodze na zajecia , na ktorych uczymy się pisać klucze :)
                  • Gość: Tekla Re: polski rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:27
                    ja mialam 72% jak na probna to jestem zadowolona, ale w maju bym chciala
                    troszke wiecej:) jestem w klasie mat-inf i polski na lekcji mam podstawowy, ale
                    czytanie lektur jak na razie mi wystarcza.
      • Gość: ANNN Re: polski rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 20:47
        no może nie do końca tak, bo w końcu teraz trzeba szykować powoli szczyt
        formy :) ja miałam z rozszerzonej 86 i jestem bardzo zadowolona- mogłoby tak
        być na prawdziwej!
    • Gość: anielka Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:44
      jak ja patrze na to forum to az wierzyc mi sie nie chce...takie wyniki.
      czasem mam wrazenie ze ja naprawd glupia jestem...mialam 52% i wcale zalamana
      nie jestem.wiadomo,kazdy marzy o lepszym wyniku,ale nie kazdemu to sie udaje,nie
      kazdy jest tak zdony jak osoby majace po 90 czy 100%(chociaz swoja droga czy to
      mozliwe uzyskac maksa,nawet na podstawie..??) no coz,zycie
      pozdraiwam wszystkich
      • Gość: Kaja Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:50
        Owszem, możliwe. Mielismy wybitną polonistkę a temat z Mickiewicza mi ewidentnie
        pasował :)
      • Gość: mala Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.gorzow.mm.pl 29.11.06, 15:10
        80% polski R.
        ehh..zobaczymy w maju.
        • Gość: imorh Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.tepsalan.pl 29.11.06, 20:46
          60% ... myślałam, że będzie gorzej... szczególnie po zobaczeniu klucza odpowiedzi ... (temat nr1)
          • Gość: A. Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:47
            42% polski rozszerzony. Masakra, a wszystko przez Szymborską, nigdy więcej
            analizowania jej wierszy! buu!
    • Gość: Agu$ Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: 84.38.213.* 30.11.06, 15:46
      A ja miałam 66% i bardzo sie ciesze :):)
      • histerykmaturzysta Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego 30.11.06, 16:45
        A ja dostałem 86 % (ale nie wiem czy nauczycielka trochę mi nie zawyżyła tego
        wyniku - w przeciwieństwie do, zaniżonego moim zdaniem, za wypracowanie z
        historii). Dziwny jest ten świat, a jeszcze dziwniejsza polska szkoła...
        • Gość: olka Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 18:57
          ja mialam 68% tez mam w szkole podstawowy polski.. nie jest zle.. a przyznam się ze potopu wcale nie czytalam a pisalam wypraowanie :P moglo byc lepiej ale to tylko probna i w maju sie poprawie mam nadzieje...
          • chanson_de_geste Re: wpisujcie wyniki z polskiego rozszerzonego 01.12.06, 17:42
            70%/wiersz Szymborskiej/bez nauki/nie jest źle, ale liczyłam na więcej ; ))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka