bebloczek 02.01.07, 16:45 Mam pytanie,zwiazane z repetytoriami do WOSu,oraz HISTORII.Z jakich repetytoriow korzystacie?Ktore waszym zdaniem sa najlepsze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adrian Re: Repetytoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 23:21 Ja korzytsam z Repetytorium WOS od A do Z Jerzego Suprewicza również z Vademecum Janusza Micunia (ten sam przedmiot), podręczniki z Nowej Ery i Operonu. Testy maturalne wydawnictwa Operon i Omega. Oprócz tego czytam tygodnik "Polityka" ogladam Wydarzenia na Polsacie, słucham wiadomości w radiu. Zamierzam także czytać eseje tematyczne ze strony ściaga.pl z zakresu socjologii i politologii. A wy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Repetytoria IP: *.chello.pl 06.01.07, 01:21 Widizałem już wiele, naprawdę wiele repetytoriów z tych przedmiotów, z większości samemu się już uczyłem. I powiadam wam tak: WOS - repetytorium Operonu Historia - repetytorium wyd. Park Obie książki bezkonkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Repetytoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:48 u mnie w szkole polecają operon albo sokół, wrona i chmaj chyba tacy autorzy. jednak operon jest ciekawszy i konkretniejszy. Napewno nie bierz matura na 100% bo znam autora i powiedział że napisał to w dwa dni bo potrzebował kasy i jest mnóstwo błędów. Odpowiedz Link Zgłoś