Dodaj do ulubionych

hramonogram - Oba Poziomy

08.01.07, 20:29
Bardzo prosze tegorocznych maturzystow o wyjasnienie, mniej wiecje wiem jak
teraz matura wygladac bedzie ale kompletnie nie wiem o co chodzi z tymi
poziomami o 9 :00 i 14:00.... z tego co mi wiadomo to beda dwa rozne arkusze
rozszerzone ( jak i podstawowe) ...mam racje??? Poprawiam mature i nie jestem
jakos obeznana w tmy wsyzsktim...a jelsi dowalili jesczze cos takiego to juz
poprostu przesada...co za cyrki z ta matura. teraz problem na ktora godzine
pojsc?? ktora amtura okaze sie prostsza...... gra na szczescie...
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: hramonogram - Oba Poziomy IP: *.aster.pl 09.01.07, 08:22
      Idziesz na taki poziom jaki zadeklarowalas... I tylko jeden poziom mozesz pisac.
    • madziuuunia Re: hramonogram - Oba Poziomy 09.01.07, 13:23
      Nie zorzumiales mnie........ Chodzi mi o to ze na stronie CKE w naglowku
      harmonogramu jest napisane "obydwa poziomy" w godzienie 9:00 i 14;00 co oznacza
      ze sa dwa egzemplarze matur!!! Nie interesuje mnie matura podstawowa wiec pisze
      tylko o rozszerzonych. Jak to mozliwe ze beda dwa rodzaje matury rozszerzonej??
      przeciez przez to beda bardzo nierowne szanse. Ci co pojda o 9:00 pisac pozniej
      zobacza jaka byla matura rozszerzona o 14:00 i powiedza "dlaczego nie poszedlem
      na 14:00 ..wtedy byla prostsza" - to tkai przyklad odczucia . Rozumiecie???
      Jelsi sie myle to prosze rozjasnijscie mi to. Ja bym wolala zeby byl jeden
      arkusz matury rozszerzonej a nie dwa.......
      • Gość: greypc Re: hramonogram - Oba Poziomy IP: *.g.intelink.pl 09.01.07, 14:59
        nie będzie żadnych 2 róznych arkuszy do tego samego poziomu!
        o 9.00 jest matura z danego przedmiotu (obydwa poziomy oznacza, ze o tej samej
        godzienie zaczyna pisać poziom podstawowy i rozszerzony), natomiast o godz.
        14.00 jest matura z zupełnie innego przedmiotu, nielicznie wybieranego np. z
        historii sztuki (i tu tez napis o obydwóch przedmiotach oznacza, ze o 14.00
        zaczynają pisać równoczesnie osoby z poziomu podstawowego i rozszerzonego).
      • Gość: natalia Re: hramonogram - Oba Poziomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:02
        xxx ma rację. Piszesz tylko jeden poziom: podstawowy lub rozszerzony. Np 8 maja
        o 9.00 odbywa się matura z wosu. Ci, co wybrali podstawowy, piszą podstawowy, a
        ci, co rozszerzony to rozszerzony. A o godzinie 14.00 jest matura z historii
        sztuki na tej samej zasadzie.
        • magdalenea Re: hramonogram - Oba Poziomy 09.01.07, 15:17
          Dokladnie.
          Ale przywalili z tym harmonogramem jak kura w plot.
          Szczegolnie, ze zdaje wos i historie sztuki.
          • Gość: natalia Re: hramonogram - Oba Poziomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:39
            Przynajmniej będziesz mieć szybciej z głowy;)
          • Gość: pizmaczeq Re: hramonogram - Oba Poziomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:45
            ja tez zdaje wos i historie sztuki rozsz. ;/
            nie dosc ze sie nasiedze i nastresuje przez 6 h , to jeszcze nie bede miała co
            ze soba zrobic przez te dwie godziny przerwy bo do mojego l.o musze dojezdzac ;/
            bezsens ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka