8magdzia6 03.03.07, 21:06 Jak wygląda wasza nauka w szkole w III kl.? Czy nauczyciele więcej od was wymagają,niż w poprzednich latach?Robicie dużo testów na lekcjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marian_malek Re: szkoła 03.03.07, 21:18 8magdzia6 napisała: > Jak wygląda wasza nauka w szkole w III kl.? Czy nauczyciele więcej od was > wymagają,niż w poprzednich latach?Robicie dużo testów na lekcjach? nie pytaj tych z tego forum, bo oni tylko na czatach siedza i wcale sie nie ucza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: szkoła IP: *.e-cho.eu 03.03.07, 21:57 marian_malek napisała: > nie pytaj tych z tego forum, bo oni tylko na czatach siedza i wcale sie nie ucz > a Marianku, a co ty właściwie robisz dziecino kochana? Odpowiedz Link Zgłoś
cortesa Re: szkoła 03.03.07, 21:59 heheheh:) u nas wiekszosc ocen jest przepisana z 1 sem, a jak nie to sami sobie to zalatwiamy:P do szkoly przestalam sie juz uczyc, chyba ze jakies ostateczne zaliczenia itp:) duzo cwiczymy do matury na angielskim, polski-nadrabianie materialu, wypracowania i czytanie ze zroz., a z geo mam fakultety w szkole 2x na tydzien:) pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: szkoła 04.03.07, 22:00 Na matmie mam co dwa tygodnie sprawdzian (mam 3 matmy w tygodniu) na angielskim mam speakingi i pisanie a niedlugo spr ze slowek z calego podrecznika ;] na polskim przerabiamy teraz "Zdarzyc przed Panemj Bogiem" ale u nas na polskim jest kompletne olewactwo ;] no i z gegry mamy juz wystawione oceny, ostatnio przegladalismy arkusze z 2005r. Wiec, do szkoly wlasciwie nie ucze sie ;] Odpowiedz Link Zgłoś